filthy_dwarf Σεπτέμβριος 23, 2011 #6881 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 παει ενας σε μια καφετεριαετσι ωραιος τυπος....καθεται κ ερχεται η σερβιτορα να του παρει παραγγελια-τι θα παρετε?-ενα φραπε γλυκο με γαλα- (με προφανη προθεση να του την πεσει) γλυκο σαν εμεεεεναααααα????-ναι...και μεγαλα σαν τ @ρχιδια μουαυτό μου θημίζει το άλλο " Γεια σου κούκλα, θα ήθελα έναν καφέ σαν έσενα! -Γλυυυκοοοοοοοοοοοοοοοο;οχι, μέτριο..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 23, 2011 #6882 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Πελάτης:- Δεν μπορώ να μπω στο internet. Τεχνικός:- Το password είναι σίγουρα σωστό; Πελάτης:- Ναι, είδα τον συνάδελφό μου που το έγραφε. Τεχνικός:- Και ποιο είναι το password; Πελάτης:- Πέντε αστεράκια. Πελάτης:- Γεια σας, γράφω το πρώτο μου e-mail. Τεχνικός:- Και ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πελάτης:- Έγραψα το "a" στην διεύθυνση, αλλά πώς θα βάλω το κυκλάκι γύρω του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Σεπτέμβριος 23, 2011 #6883 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 παει ενας σε μια καφετεριαετσι ωραιος τυπος....καθεται κ ερχεται η σερβιτορα να του παρει παραγγελια-τι θα παρετε?-ενα φραπε γλυκο με γαλα- (με προφανη προθεση να του την πεσει) γλυκο σαν εμεεεεναααααα????-ναι...και μεγαλα σαν τ @ρχιδια μουαυτό μου θημίζει το άλλο " Γεια σου κούκλα, θα ήθελα έναν καφέ σαν έσενα! -Γλυυυκοοοοοοοοοοοοοοοο;οχι, μέτριο..."χαχαχα ελιωσα. :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 24, 2011 #6884 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Μια κοπέλα ήταν γυμνή στο μπαλκόνι του σπιτιού της και έκανε ηλιοθεραπεία. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του πάνω ορόφου βγήκε στο μπαλκόνι και καθώς έσκυψε κα την είδε ερεθίστηκε.Ενώ σκεφτόταν πως να τις τα ρίξει του ήρθε μια ιδέα. Μετά από λίγο η κοπέλα αισθάνθηκε κάτι να τη γαργαλάει στον ώμο της. Άνοιξε τα μάτια και είδε ένα χαρτάκι δεμένο σε ένα σκοινί. Το ανοίγει και διαβάζει το εξής μήνυμα:"Αν θέλεις να κάνουμε σεξ τράβα το σκοινί μια φορά, αλλιώς τράβα το 32 γρήγορες και 2 αργές......."!----------------------------Ένας πολύ ηλικιωμένος ήταν ξαπλωμένος και αργοπέθαινε στο κρεββάτι.Ξαφνικά μύρισε το άρωμα του αγαπημένου του μπισκότου σοκολάτας να έρχεται από την σκάλα και την κουζίνα. Μάζεψε τις τελευταίες του δυνάμεις και ανασηκώθηκε από το κρεββάτι, ακουμπώντας στον τοίχο, σιγά-σιγά βγήκε από το δωμάτιο και με μεγάλη προσπάθεια κατέβηκε τις σκάλες πιάνοντας και με τα δύο χέρια τα κάγκελα. Λαχανιασμένος μπήκε στην κουζίνα.Εκεί ήταν απλωμένες εφημερίδες στο τραπέζι και επάνω ήταν ταψιά με εκατοντάδες μπισκότα.Ήταν στο παράδεισο; Ή ήταν μια τελευταία πράξη της αγάπης της αφοσιωμένης συζύγου του; Για να φύγει σαν ευτυχισμένος άνθρωπος; Με μια τελευταία προσπάθεια πήγε στο τραπέζι.Με το γερασμένο χέρι του έπιασε ένα μπισκότο στην άκρη του τραπεζιού.Όταν ξαφνικά τον χτύπησε με μια σπάτουλα η σύζυγός του. - Αστα αυτά, είπε. Είναι για την κηδεία!--------------------------------Στον εγκέφαλο ενός άντρα βρίσκεται ένα κύτταρο, κοιτάει από εδώ… τίποτα, κοιτάει από κει… τίποτα, ξανακοιτάει, χμμμ τίποτα... πουθενά δεν βλέπει άλλο κύτταρο για παρέα.Ξαφνικά κάποια στιγμή βλέπει άλλο ένα! με μεγάλη του χαρά , το χαιρετά και του λέει:-Έλα φίλε μου! από ότι φαίνεται είμαστε τα μόνα εγκεφαλικά κύτταρα σ αυτό το σώμα!"Απαντά τότε το άλλο, με έκπληξη:-"ΟΧΙ ΡΕ! έλα κάτω! όλοι εκεί είμαστε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 25, 2011 #6885 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 -Για σένα είμαι άθεος. Για τον Θεό είμαι νόμιμη αντιπολίτευση.-Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Πίνω, μεθώ, πέφτω κάτω. Κανένα πρόβλημα....-Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια...-Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς τον λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.-Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας: Δεν θα επιτύχω, δεν θα επιτύχω ... Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω.-Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις.-Αρχιτεκτονική είναι η τέχνη να χαραμίζεις χώρο.-Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στη σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο.-Οι άντρες που έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους είναι καλά προετοιμασμένοι για γάμο. Έχουν νιώσει πόνο κι έχουν αγοράσει κοσμήματα.-Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.-Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από την στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα.-Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο.-Το μόνο κοινό που έχουν το National Geographic και το Playboy είναι ότι σου επιτρέπουν να δεις πολλά μέρη που ποτέ δε θα επισκεφτείς.-Εγωιστής: Ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα.-Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα Πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.-Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα.-Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;-Μου αρέσει η δουλειά. Με ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω.-Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον για να του ρίξει το φταίξιμο.-Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εδώ να γιορτάσουμε τη 43η επέτειο των 39 μου χρόνων.-Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές.-Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο.-Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου.-Σε παρακαλώ Θεέ μου. Άφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δεν θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου!-Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση.-Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα: Ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει.-Γράφω σε ένα χαρτί ό,τι πρέπει να θυμηθώ. Κατ' αυτόν τον τρόπο, αντί να ξοδεύω το χρόνο μου προσπαθώντας να θυμηθώ αυτό που έγραψα, τον ξοδεύω ψάχνοντας το χαρτί που έγραψα αυτά που πρέπει να θυμηθώ.-Είπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια: Βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.-Μισώ τις δουλειές του σπιτιού. Στρώνεις τα κρεβάτια, πλένεις τα πιάτα κι έξι μήνες μετά άντε πάλι από την αρχή.-Οικονομολόγος είναι ένας άνθρωπος που θα ξέρει αύριο γιατί αυτά που προέβλεψε χτες δεν συνέβησαν σήμερα.-Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αμφισεξουαλικοί. Αυτό θα διπλασίαζε τις πιθανότητές σου να βγεις με κάποιον το σαββατόβραδο.-Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάν' το μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν.-Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σαν να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου.-Εύκολη: Αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.-Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.-Αν ο Θεός ήταν φιλελεύθερος δεν θα έδινε δέκα εντολές, θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.-Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία.-Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Σεπτέμβριος 25, 2011 #6886 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2011 Ηταν σε ενα αμαξι ενας ινδος, ενας τουρκος και ενας ελληνας. Κατι γίνεται, τρακάρουν, χαλια το αμαξι, βγαίνει έξω ο Τουρκος με κομμένα και τα δυο χέρια:Αλαχ Αλαχ ευχαριστώ που ζω ακόμα δεν πειραζει που δεν εχω χέρια Αλάχ Αλαχ μου εσωσες τη ζωη..βγαίνει εξω ο Ινδός, κομμένα και τα δύο πόδια:Βουδα μου σε ευχαριστώ που είμαι ακόμα ζωντανός δεν πειράζει που εχασα τα ποδια μου μου έσωσες τη ζωη Βουδα μου Βουδα μου κτλ..Βγαίνει και ο 'Ελληνας, δεν είχε πάθει τιποτα, τινάζει το κοστουμι που είχε λερωθει λιγο:Τι θα γίνει?θα πεθάνουμε γ... την Παναγια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2011 #6887 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και γ@ει την πριγκίπισσα, και φεύγει.GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φεύγει...EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσοςPOWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει.Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.THRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και γ@ει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χoρό).Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα.GOTHIC METAL: Η Πριγκίπισσα με βελούδινη αμφίεση τραγουδάει σοπράνο. Ο Πρωταγωνιστής συμπληρώνει το ντουέτο, ως το «τέρας», ενώ ο Δράκος παίζει φλάουτο. Ξαφνικά το καταπίνει και κατά λάθος καίει με φλόγα την Πεντάμορφη και το Τέρας και πεθαίνει από ασφυξία. Οι τρεις ψυχές καταδικάζονται εις το πυρ το εξώτερο αιώνια.VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γ@ει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.EMO METAL: Ο Πρωταγωνιστής αντικρύζει το Δράκο και αρχίζει να κλαψουρίζει για το πόσο δύσκολο θα είναι να κερδίσει τη μάχη και την καρδιά της Πριγκίπισσας. Ο Δράκος τον τρώει για πρωινό. Η Πριγκίπισσα είναι χαρούμενη γιατί έτσι κι αλλιώς ο Πρωταγωνιστής ήταν ένας κλαψιάρικος φλώρος.PUNK METAL: Ο Πρωταγωνιστής φτάνει στο κάστρο με οτοστόπ, ζητάει από το Δράκο κανά ψιλό, αγοράζει μερικά κουτάκια μπύρας και τα πίνει. Εκνευρίζεται με τη γαλαζοαίματη Πριγκίπισσα (περί κατεστημένου - άρχουσας τάξης) και την αρχίζει στα βρισίδια. Στο τέλος τον μαζεύουν οι μπάτσοι.BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, γ@ει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά γ@ει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, γ@ει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά γ@ει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.NU METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει μ' ένα κατεστραμμένο Honda Civic κι επιχειρεί να πολεμήσει τον Δράκο αλλά καίγεται μέχρι θανάτου όταν τα γελοία φαρδιά ρούχα του πιάνουν φωτιά.DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι.PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.SYMPHONIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει με την Φιλαρμονική της Βιέννης τραβάει 2 άριες, ο Δράκος κουφαίνεται και η πριγκίπισσα τηγανίζει αυγά.INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων απ τους φρουρούς ασφαλείας.VIDEO GAME METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει στο κάστρο με τέσσερις φίλους του, παραγγέλνει πίτσες και κόκα-κόλα, ξεκινά να ρίχνει τα καλύτερα riffs στο Guitar Hero 2 και στέλνει το Δράκο αδιάβαστο. Κερδίζει την Πριγκίπισσα, αλλά στο τέλος τον παρατάει γιατί ο ίδιος προτιμάει να σφάζει Δράκους στο WOW παρά να ασχολείται μαζί της.CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν.Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί.Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 26, 2011 #6888 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 tl;dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 26, 2011 #6889 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Και τί μας το λές; Για τα συγχαρίκια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 26, 2011 #6890 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Από facebook chain postTo facebook μόλις γνωστοποίησε ότι είσαστε μ@λάκες και κάνετε copy-paste στον τοίχο σας, ό,τι μ@λακία δείτε. Λοιπόν κάντε και αυτή: Αν αντιγράψετε αυτό το μήνυμα, το χαράτσι στα ακίνητα δεν θα σας έρθει ποτέ, η ΔΕΗ θα έχει και έκπτωση, η ΕΡΤ θα κλείσει και δε θα χρειάζεται να την πληρώσετε, τα διόδια θα καταργηθούν, η βενζίνη θα πέσει στο €1.20 και το χρέος της Ελλάδας θα εξατμιστεί μυστηριωδώς.ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν το αντιγράψετε στον τοίχο σας, μαζί με την ΔΕΗ θα σας έρθει και ο λογαριασμός του facebooκ και πλέον θα πληρώνετε ανάλογα με τα likes, τα comments και τα status που ανεβάζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 26, 2011 #6891 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 HEAVY METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μία Χάρλευ, σκοτώνει τον δράκο, πίνει μερικές μπύρες και γ@ει την πριγκίπισσα, και φεύγει.GRIND METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτα και μετά φεύγει...EPIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα σε ένα άσπρο Μονόκερο, αποφεύγει τον δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα μέσα σε ένα μαγικό δάσοςPOWER METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει και αρχίζει να χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρο από τον δράκο, ο δράκος νευριασμένος στην προσπάθεια του να πετύχει τον πρωταγωνιστή καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό, στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει.Ο ήρωας φεύγει να βρει άλλες πριγκίπισσες.THRASH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και γ@ει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.FOLK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα, ο δράκος αποκοιμάται (απο όλο αυτό τον χoρό).Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα.GOTHIC METAL: Η Πριγκίπισσα με βελούδινη αμφίεση τραγουδάει σοπράνο. Ο Πρωταγωνιστής συμπληρώνει το ντουέτο, ως το «τέρας», ενώ ο Δράκος παίζει φλάουτο. Ξαφνικά το καταπίνει και κατά λάθος καίει με φλόγα την Πεντάμορφη και το Τέρας και πεθαίνει από ασφυξία. Οι τρεις ψυχές καταδικάζονται εις το πυρ το εξώτερο αιώνια.VIKING METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε ένα πολεμικό καράβι, σκοτώνει τον δράκο με το τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει πίνοντας κρασί από τον κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο και το καίει πριν φύγει.DEATH METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο, γ@ει την πριγκίπισσα, την σκοτώνει και φεύγει.EMO METAL: Ο Πρωταγωνιστής αντικρύζει το Δράκο και αρχίζει να κλαψουρίζει για το πόσο δύσκολο θα είναι να κερδίσει τη μάχη και την καρδιά της Πριγκίπισσας. Ο Δράκος τον τρώει για πρωινό. Η Πριγκίπισσα είναι χαρούμενη γιατί έτσι κι αλλιώς ο Πρωταγωνιστής ήταν ένας κλαψιάρικος φλώρος.PUNK METAL: Ο Πρωταγωνιστής φτάνει στο κάστρο με οτοστόπ, ζητάει από το Δράκο κανά ψιλό, αγοράζει μερικά κουτάκια μπύρας και τα πίνει. Εκνευρίζεται με τη γαλαζοαίματη Πριγκίπισσα (περί κατεστημένου - άρχουσας τάξης) και την αρχίζει στα βρισίδια. Στο τέλος τον μαζεύουν οι μπάτσοι.BLACK METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει τον δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο... μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστία πριν την σκοτώσει... υστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.GORE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει τον δράκο και σκορπίζει τα εντόσθια του μπροστά από το κάστρο, γ@ει την πριγκίπισσα και την σκοτώνει... μετά γ@ει το νεκρό κορμί, ανοίγει την κοιλιά και τρώει τα έντερα της, γ@ει το πτώμα για τρίτη φορά, το καίει και μετά γ@ει ότι έχει απομείνει για μία τελευταία φορά.NU METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει μ' ένα κατεστραμμένο Honda Civic κι επιχειρεί να πολεμήσει τον Δράκο αλλά καίγεται μέχρι θανάτου όταν τα γελοία φαρδιά ρούχα του πιάνουν φωτιά.DOOM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και την πριγκίπισσα... και είμαστε όλοι καταδικασμένοι.PROGRESSIVE METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λεπτά, ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και της παίζει ακόμα ένα solo με όλες τις τεχνικές που έμαθε τον τελευταίο χρόνο... η πριγκίπισσα αποδρά και τώρα ψάχνει τον Heavy Metal πρωταγωνιστή.GLAM METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνιση του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.SYMPHONIC METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει με την Φιλαρμονική της Βιέννης τραβάει 2 άριες, ο Δράκος κουφαίνεται και η πριγκίπισσα τηγανίζει αυγά.INDUSTRIAL METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένα λαδωμένο παλτό, κάνει χυδαίες χειρονομίες στον δράκο και συνοδεύεται έξω από την χώρα των θαυμάτων απ τους φρουρούς ασφαλείας.VIDEO GAME METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφτάνει στο κάστρο με τέσσερις φίλους του, παραγγέλνει πίτσες και κόκα-κόλα, ξεκινά να ρίχνει τα καλύτερα riffs στο Guitar Hero 2 και στέλνει το Δράκο αδιάβαστο. Κερδίζει την Πριγκίπισσα, αλλά στο τέλος τον παρατάει γιατί ο ίδιος προτιμάει να σφάζει Δράκους στο WOW παρά να ασχολείται μαζί της.CHRISTIAN METAL: Ο Πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μία μελιστάλακτη μπαλάντα στον δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι ο δράκος πρέπει να γυρίσει σε αυτόν.Ο Δράκος αλλαξοπιστεί αμέσως και πάει να εξομολογηθεί.Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να "ευχαριστήσει" τον ήρωα της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν τον γάμο.TECH METAL: Ο Πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό riff αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μία αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο Δράκος παθαίνει ένα μαζικό εγκεφαλικό ανεύρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.SPEED METAL: Ο Πρωταγωνιστής καταφθάνει με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται πάνω στον τοίχο του κάστρου, ο δράκος πεθαίνει απο τα γέλια...αχ βρε να είσαι καλά μου θύμησες τις pstn εποχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 26, 2011 #6892 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 *snip* Older than the internets Well.. except the video game part, that was a new one, yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2011 #6893 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 αχ βρε να είσαι καλά μου θύμησες τις pstn εποχές. Older than the internetsWell.. except the video game part, that was a new one, yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 26, 2011 #6894 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 χαχαχαχαχαχαχχTalk to the Hand - Quest - World of Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Σεπτέμβριος 26, 2011 #6895 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Ήταν μια φορά σε μια παραλία ένας γύφτος που είχε πάει για μπάνιο. Κάποια στιγμή λοιπόν σηκώνεται να πάει μια βόλτα και καθώς προχωρούσε στην παραλία βλέπει εναν τυπά που έκανε πουσαπς. Δεν του δίνει σημασία και συνεχίζει να προχωρά βλέποντάς... τον παράλληλα. Στην επιστροφή λοιπόν τον πλησιάζει και του λέει: -Μεγκάλε ότι και να γκαμάς έχει φύγει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Σεπτέμβριος 27, 2011 #6896 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2011 απο clients from hell.... "We’re set to go—I’ve checked my computer over for viruses and the only one I saw was AVG, so I removed it." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 28, 2011 #6897 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας δίωξης Ναρκωτικών, καταφθάνει σε ένα απομονωμένο κτήμα πάνω στον Ψηλορείτη και λέει στον αγέρωχο βρακοφόρο ιδιοκτήτη.«Πρέπει να κάνω έρευνα στο κτήμα σου για παράνομα δενδρύλλια χασίς». Ο χωρικός συμφωνεί αλλά του λέει, δείχνοντας του ένα περιφραγμένο χωράφι εκεί δίπλα:«Εντάξει, αλλά μη πάτε σ' εκείνο το χωράφι». Ο αξιωματικός φανερά νευριασμένος, με μια κίνηση, βγάζει από τη τσέπη του το υπηρεσιακό «Σήμα» του και με υπεροπτικό ύφος του λέει:«Βλέπεις αυτό το σήμα; Αυτό το σήμα σημαίνει ότι μπορώ να πάω όπου θέλω, σε οποιοδήποτε κτήμα γουστάρω, όποτε θέλω. Δε θέλω αντιρρήσεις και δεν θα σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Έγινα κατανοητός; Έχεις κανένα πρόβλημα μ' αυτό»; Ο χωρικός, με ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα στο πρόσωπο του, κουνάει το κεφάλι του συναινετικά και φεύγει για να συνεχίσει τη δουλειά του! Μετά από λίγο, ο Κρητικός ακούει δυνατές κραυγές και βλέπει τον αξιωματικό να τρέχει, ουρλιάζοντας από το φόβο, για τη ζωή του και ξοπίσω του έναν τεράστιο ταύρο να τον κυνηγάει! Σε κάθε βήμα ο ταύρος κέρδιζε έδαφος και ήταν προφανές ότι θα τον έφτανε προτού φτάσει σε ασφαλές έδαφος.Ο Χωρικός πετάει τα εργαλεία του και τρέχει στο φράχτη και φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε: «Το σήμα, δείξε του το σήμα»!! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 28, 2011 #6898 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Ο δάσκαλος εξηγούσε στα παιδιά την κυκλοφορία του αίματος. Προσπαθώντας να το κάνει πιο κατανοητό είπε:- Τώρα παιδιά, αν σταθώ με το κεφάλι προς τα κάτω, όπως ξέρετε, το αίμα θα κυλίσει όλο εκεί και το πρόσωπο μου θα γίνει κόκκινο.- Ναι, είπαν όλα.- Τότε γιατί όταν στέκομαι κανονικά όρθια, δεν τρέχει το αίμα στα πόδια μου;Και ένας μικρός φώναξε:- Γιατί τα πόδια σου δεν είναι άδεια!Το 1942 (κατοχή) Γερμανοί στρατιώτες ψάχνουν δύο Πόντιους. Οι πόντιοι βρίσκουν δύο τρύπες που μοιάζουν με πηγάδια και μπαίνουν μέσα. Αποφασίζουν ότι αν έρθουν οι Γερμανοί θα κάνουν τον αντίλαλο, για να πιστέψουν οι Γερμανοί ότι είναι βαθιά πηγάδια. Μπήκαν λοιπόν στα πηγάδια και έρχονται οι Γερμανοί πάνω από την μία τρύπα και φωνάζουν:- Είναι κανείς εδώ;- Είναι κανείς εδώ; κάνει την ηχώ ο Πόντιος.- Θα ρίξω μια πέτρα για να δω.- Θα ρίξω μια πέτρα για να δω, κάνει πάλι ο Πόντιος.Ρίχνει ο Γερμανός την πέτρα.Την πιάνει ο Πόντιος, περιμένει μερικά δευτερόλεπτα και κάνει:- Πλιπ!- Θα έχουν πάει στο βουνό, λέει ο Γερμανός.- Θα έχουν πάει στο βουνό, λέει πάλι ο Πόντιος.Πλησιάζει ο Γερμανός την δεύτερη τρύπα:- Είναι κανείς εδώ;- Είναι κανείς εδω;- Καλού-κακού, θα ρίξω μία χειροβομβίδα στο πηγάδι πριν φύγω.Και λέει ο δεύτερος Πόντιος:- Θα έχουν πάει στο βουνό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2011 #6899 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Πάει ένας γύφτος στον οδοντίατρο... Κάθεται στην καρέκλα, ανοίγει το στόμα. Σκύβει ο οδοντίατρος, κοιτάει και τι βλέπει ; ΟΛΑ τα δόντια, πάνω κάτω, εμπρός και πίσω είναι χρυσά !! Ξανακοιτάει αλλά δεν βλέπει κανένα ελάττωμα. Οπότε ρωτάει: - Γιατί ήρθες, δεν χρειάζεσαι σφράγισμα. Και ο γύφτος: - Όχι σφράγκισμα, συναγερμό !.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 28, 2011 #6900 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Περπατούσε ο Γιωργάκης (Παπανδρέου) πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω.- "Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω;", τους λέει ο Γιωργάκης.- "Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland", λέει το πρώτο παιδάκι.- "Εγώ θέλω ένα φορτηγό γεμάτο σοκολάτες και καραμέλες ", λέει το δεύτερο παιδάκι.- "Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό", λέει το τρίτο παιδάκι.- "Μα δεν είσαι ανάπηρο", απαντά Γιωργάκης.- "Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.