Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #6821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Γιατί οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ανησυχούν περισσότερο από τους συμβασιούχους για τις απολύσεις;Γιατί αν απολύσουν τους συμβασιούχους, θα πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν αυτοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 8, 2011 #6822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Κλεμενο απο erΓιατί ένας τυφλός δεν κάνει bungee jumping;Φοβάται ο σκύλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 9, 2011 #6823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 - Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο... Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload... αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Σεπτέμβριος 9, 2011 #6824 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 ^^ Με την ίδια μηχανή ξυρίζει και τα @@ του.Όχι, κόβει τον κιμά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Σεπτέμβριος 9, 2011 #6825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο...Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 9, 2011 #6826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 - Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο... Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload... αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!!εχει ξαναμπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Σεπτέμβριος 9, 2011 #6827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 εχει ξαναμπειΜονο που εκανες παραθεση σε αυτον που το εβαλε πρωτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 9, 2011 #6828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 ακριβως... παραθετω παντα το πρωτο ποστ ωστε να γνωστοποιησω την υπαρξη του στο ατομο που το ξαναποσταρε το ιδιο πραγμα.... αισθανομαι μια ανασα απο πισω μου να κραταει μια κοκκινη καρτα που να γραφει απανω astrolabos... γιαυτο το σταματαω xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2011 #6829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 μια κοκκινη καρτα που να γραφει απανω astrolabos κάτσε να δω. Όχι, deninho λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2011 #6830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Τι διαφορά έχει ο θεός Δίας με την ομάδα Δίας; Ο θεός Δίας ήταν συνέχεια στον Όλυμπο. H ομάδα Δίας είναι συνέχεια στα Everest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 9, 2011 #6831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 τα 'σπασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2011 #6832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μητέρα στην Ελλάδα:Παιδί μου, φάε όλο το φαγητό σου, τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε!Μητέρα στην Αφρική:Παιδί μου, διάβασε τα μαθήματά σου, τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν έχουν βιβλία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 9, 2011 #6833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Έχει έρθει ο Obama στην Ελλάδα και τον πήγε ο Παπανδρεου στην Ακρόπολη.Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν, βλέπει ο Obama έναν να κατουράει στα αρχαία!Λέει λοιπόν στον Γιωργακη:"Giwrgos, what on earth is that man doing? Those are ancient monuments!"O Γιωργάκης κοκκινίζει και φωνάζει:"Τι κάνεις εκεί εσύ;"Ο άνθρωπος απαντάει:"Α γ@μήσου ρε μ@λάκα!", και φεύγει.Ο Obama τσαντίζεται:"This country is full of shameless, dirty idiots!"και σηκώνεται μπαίνει στο Air Force One και πάει σπίτι του.Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Γιωργάκης στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Obama.Πάνε λοιπόν να δούνε το άγαλμα της Ελευθερίας. Εκεί που το κοιτάγανε, βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει το άγαλμα.Λέει ο Γιωργακης στον Obama:"See, mr Obama? Americans do the same to their monuments! You were wrong to accuse my countrymen!"O Obama ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο:"Hey you! What are you doing there?"Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:"Α γ@μήσου ρε μ@λάκα!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Σεπτέμβριος 9, 2011 #6834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Όταν ο Chuck πίνει μπύρα ο αφρός είναι στον πάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 10, 2011 #6835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Τι κατηγορία, μπορεί να απαγγελθεί σε κάποιον που έχει γκόμενα μια κοντή ξανθιά; κατοχής μικροποσότητας χαζής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 10, 2011 #6836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Μπαίνει ενας γάτος σε ενα μπαρ: Ενα whiskas με πάγο soz αν εχει μπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Σεπτέμβριος 11, 2011 #6837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 A father went to the local store to purchase a present for his daughter. The Astronaut Barbie is $19.95 and Divorced Barbie for $265.95. The amazed father asks: It's what?! Why is the Divorced Barbie $265.95 and the others only $19.95?The annoyed salesperson rolls her eyes, sighs, and answers: 'Sir.., Divorced Barbie comes with: Ken's Car, Ken's House, Ken's Boat, Ken's Furniture, Ken's Computer,and one of Ken's Friends! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 11, 2011 #6838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση.Ζωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:- Τι είναι αυτό;- ζιζί, απαντάει ο ασθενής.Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.- Τι είναι αυτό;- ζιζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει:- Τι είναι αυτό;- ζιζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει:- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...Και ο ασθενής:- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο ζιζιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2011 #6839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Status απο σελιδα fb φιλου μου... Dear USA, Your 9/11 is our 24/7....Get over it ..Sincerely: Middle East Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 12, 2011 #6840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Σε κέντρο απεξάρτησης ναρκομανών, οι χρήστες κάθονται γύρω-γύρω κι αρχίζουν να φωνάζουν ένας-ένας:- "Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!"- "Ζήτωωωω!!!", όλοι οι άλλοι.- "Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!"- "Ζήτωωωω!!!"- "Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!"- "Ζήτωωωω!!!"- "Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!"Κι όλοι οι άλλοι:- "ΝΤΟΥ!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.