Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Γιατί οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ανησυχούν περισσότερο από τους συμβασιούχους για τις απολύσεις;

Γιατί αν απολύσουν τους συμβασιούχους, θα πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν αυτοί

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

- Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;

- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο... Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload... αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!!

Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;

- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο...Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload...αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!

- Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο;

- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet... Δώσαμε ραντεβού σ΄ένα cyber-cafe... Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο... Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload... αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel... κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!!

εχει ξαναμπει

ακριβως... παραθετω παντα το πρωτο ποστ ωστε να γνωστοποιησω την υπαρξη του στο ατομο που το ξαναποσταρε το ιδιο πραγμα....

αισθανομαι μια ανασα απο πισω μου να κραταει μια κοκκινη καρτα που να γραφει απανω astrolabos... γιαυτο το σταματαω xD

Μητέρα στην Ελλάδα:

Παιδί μου, φάε όλο το φαγητό σου, τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε!

Μητέρα στην Αφρική:

Παιδί μου, διάβασε τα μαθήματά σου, τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν έχουν βιβλία!

Έχει έρθει ο Obama στην Ελλάδα και τον πήγε ο Παπανδρεου στην Ακρόπολη.

Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν, βλέπει ο Obama έναν να κατουράει στα αρχαία!

Λέει λοιπόν στον Γιωργακη:

"Giwrgos, what on earth is that man doing? Those are ancient monuments!"

O Γιωργάκης κοκκινίζει και φωνάζει:

"Τι κάνεις εκεί εσύ;"

Ο άνθρωπος απαντάει:

"Α γ@μήσου ρε μ@λάκα!", και φεύγει.

Ο Obama τσαντίζεται:

"This country is full of shameless, dirty idiots!"

και σηκώνεται μπαίνει στο Air Force One και πάει σπίτι του.

Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Γιωργάκης στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Obama.

Πάνε λοιπόν να δούνε το άγαλμα της Ελευθερίας. Εκεί που το κοιτάγανε, βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει το άγαλμα.

Λέει ο Γιωργακης στον Obama:

"See, mr Obama? Americans do the same to their monuments! You were wrong to accuse my countrymen!"

O Obama ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο:

"Hey you! What are you doing there?"

Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:

"Α γ@μήσου ρε μ@λάκα!"

A father went to the local store to purchase a present for his daughter. The Astronaut Barbie is $19.95 and Divorced Barbie for $265.95. The amazed father asks: It's what?! Why is the Divorced Barbie $265.95 and the others only $19.95?The annoyed salesperson rolls her eyes, sighs, and answers: 'Sir.., Divorced Barbie comes with: Ken's Car, Ken's House, Ken's Boat, Ken's Furniture, Ken's Computer,and one of Ken's Friends!

Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο. Ο ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση.

Ζωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον ασθενή:

- Τι είναι αυτό;

- ζιζί, απαντάει ο ασθενής.

Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.

- Τι είναι αυτό;

- ζιζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.

Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα τρίγωνο και ρωτάει:

- Τι είναι αυτό;

- ζιζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο ασθενής.

Ο ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση και λέει:

- Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά προβλήματα...

Και ο ασθενής:

- Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο ζιζιά;

Σε κέντρο απεξάρτησης ναρκομανών, οι χρήστες κάθονται γύρω-γύρω κι αρχίζουν να φωνάζουν ένας-ένας:

- "Είμαι η Μαρία κι έχω να πάρω δόση 3 μέρες!"

- "Ζήτωωωω!!!", όλοι οι άλλοι.

- "Είμαι ο Δημήτρης κι έχω να πάρω δόση 5 μέρες!"

- "Ζήτωωωω!!!"

- "Είμαι ο Χρήστος κι έχω να πάρω δόση μία εβδομάδα!"

- "Ζήτωωωω!!!"

- "Είμαι ο Μπάμπης κι έχω πάνω μου 8 γραμμάρια!"

Κι όλοι οι άλλοι:

- "ΝΤΟΥ!!!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.