Lakisss Αύγουστος 31, 2011 #6781 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Ο Τάκης πάει επίσκεψη στο σπίτι του Σάκη. Μπαίνοντας, κάθεται και βλέπει τον γιο του Σάκη να παίζει ένα παιχνίδι στο Nintendo. Το παρακολουθεί λίγο καλύτερα και παρατηρεί κάτι πολύ παράξενο.Το παιχνίδι είχε πρωταγωνιστή έναν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ντυμένο με φόρμα εργασίας που τριγυρνούσε γύρω-γύρω στις πίστες, τραγουδούσε στους "κακούς" και σκοπός του ήταν να σώσει μία πριγκίπισσα.Στο τέλος κάθε πίστας, δε, ο χαρακτήρας τραγουδούσε και ένα τραγούδι: "Δώσε μου λιγάκι ουρανό, ... διπλό κρεβάτι", κάτι νησιώτικα και τέτοια...- "Καλά! Τι παίζεις?"- "Σούπερ Πάριο"Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει:- Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!!Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα:-Ε, είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2011 #6782 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Το 2ο έχει μπει 13 ποστς πιο πάνω, έλεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 1, 2011 #6783 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Man: What is a million years to u? God: Only a second!!! Man: What is a billion dollars to u? God: Only a coin!!! Man: OK give me a Coin God: Wait a second... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 1, 2011 #6784 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Και αυτό έχει μπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 1, 2011 #6785 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Και αυτό έχει μπει.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HtrvYxvMJxE]Bazinga, I don't care. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 1, 2011 #6786 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Τα παρακάτω είναι τα αποτελέσµατα πολύµηνης έρευνας πάνω στην Ελληνική αγορά εργασίας στον χώρο της πληροφορικής µε θέµα:"Τι γράφουν στις αγγελίες και τι εννοούν στην πραγματικότητα."ΛΕΝΕ : Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν C/C++, Java, ADA, SQL, Assembly, PL/SQL, COBOL, ASP, HTML, C#, Visual Basic, Fortran, XML, NET, Oracle, UML, Crystal Reports.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Έχουµε µια δωδεκάδα projects µισοτελειωµένα και σε άθλια κατάσταση και δεν µπορούµε να τα τελειώσουµε.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Μόνο C++, UML και SQL χρειάζεται να ξέρεις αλλά τα ßάζουµε όλα για να µην έχεις οικονοµικές απαιτήσεις.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Είµαι γραµµατέας και µου είπαν να ßάλω µια αγγελία για προγραµµατιστή και τα αντέγραψα από άλλες αγγελίες.ΛΕΝΕ : Εταιρία πληροφορικής µε πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία 20 έτη.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Ένα µαγαζί στην Οµόνοια που πουλάει PC και Eurofasma.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Εδώ και 20 χρόνια ßρισκόµαστε στα πρόθυρα χρεοκοπίας.ΛΕΝΕ : Η θέση απαιτεί στενή συνεργασία µε τους Product και Project Manager για χρονοπρογραµµατισµό και καθορισμό του τρόπου επίτευξης των χρονικών στόχων.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Θα λαµßάνεις δεκάδες ακατανόητα email που υποτίθεται ότι θα είναι product specifications και όλα θα τελειώνουν µε τις προτάσεις 'Άµεση προτεραιότητα' ή 'Ο πελάτης το θέλει αύριο.'Επίσης θα πηγαίνεις σε πολύωρα meetings µε διάφορους άσχετους και άχρηστους όπου καµία απόφαση δεν θα λαµßάνεται..ΛΕΝΕ : Η Εταιρία παρέχει πρόσθετη ασφάλιση και ιατροφαρµακευτική περίθαλψη.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Η γυναίκα του αφεντικού η οποία είναι και υπεύθυνη προσωπικού, πουλάει ασφάλειες ζωής.ΛΕΝΕ : Για την στελέχωση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Το άθλιο λογιστικό πρόγραµµα για µπακάλικα και video club που είχαµε γράψει για το MS-DOS σε Cobol το 1985 και τώρα μεταφέρουµε σε Windows και προσπαθούµε να πλασάρουµε ως ERP.ΛΕΝΕ : Μια νέα δυναµική και αναπτυσσόµενη Εταιρία πληροφορικής.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Κάποιος που δούλευε στην LogicDIS/Singular/Altec άνοιξε εταιρία πληροφορικής σε χώρο που πριν ήταν σουßλατζίδικο.ΛΕΝΕ : Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντωνΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Κάτι παραπάνω από το επίδοµα ανεργίας.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : 1000 € µικτά στην καλύτερη περίπτωση.ΛΕΝΕ : Η Εταιρία προσφέρει ένα ενδιαφέρον περιßάλλον απασχόλησηςΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Η Εταιρία είναι µπάχαλο. Κάθε µέρα αλλάζουν τα πάντα. Το ετήσιο εταιρικό πλάνο αλλάζει κάθε 4 µέρες. Οι απολύσεις είναι στην καθηµερινή διάταξη.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Σε ένα µήνα θα ετοιµάσεις τα χαρτιά σου για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για καθηγητής πληροφορικής στο γυµνάσιο της Λέρου.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Τελευταία φορά που ήρθαν Επιθεωρητές Εργασίας έκατσαν µία εßδοµάδα και έγραψαν ένα τόµο από τις παραßιάσεις.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 3 : Το µηχανάκι είναι απαραίτητο.ΛΕΝΕ : Άριστο περιßάλλον εργασίαςΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Σε δύο µήνες θα αρχίσεις να διαßάζεις για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για καθηγητής πληροφορικής στο γυµνάσιο της Λέρου.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Καρέκλα, γραφείο και ένα PC.ΛΕΝΕ : Η Εταιρία είναι ραγδαία αναπτυσσόµενη.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Χθες ßγήκαν τα αποτελέσµατα των εξετάσεων του ΑΣΕΠ και παρατήθηκαν οι µισοί.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Δώσαµε τρελές µίζες και επιτέλους κλείσαµε µια δουλειά και χρειαζόµαστε κάποιον για τις εξωτερικές δουλειές.ΛΕΝΕ : Η Εταιρία παρέχει άµεσες ευκαιρίες απασχόλησης.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Ο µόνος που ήξερε τι έκανε πήρε τηλέφωνο χθες και είπε ότι δεν ξαναπατάει το πόδι του στην Εταιρία (το έθεσε ßέßαια κάπως πιο ωµά…)ΛΕΝΕ : Η Εταιρία παρέχει ανταγωνιστικούς µισθούς και επιδόµατα.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Βασικός µισθός, και κάνουµε ρεφενέ για το καφέ. Τα Χριστούγεννα θα πάρεις δώρο µία κούπα Made in People's Republic of China, µε το λογότυπο της εταιρίας.ΛΕΝΕ : Η Εταιρία παρέχει ελαστικό ωράριο.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Θα δουλεύεις 14 ώρες την ηµέρα χωρίς να πληρώνεσαι.ΛΕΝΕ : Αναζητούµε νέους επαγγελµατίες.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Να µένουν µε τους γονείς τους για να µην τους πληρώνουµε.ΛΕΝΕ : Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ικανότητα προσαρµογής σε ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιßάλλον.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Η Εταιρία είναι µπάχαλο και στελεχώνεται κυρίως από καθάρµατα και τελειωµένους που έχουν χάσει κάθε ελπίδα. Ότι χρειαστείς να µάθεις για την δουλειά θα το ßρεις µόνος σου, και µην περιµένεις ßοήθεια από κανένα.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Οι πελάτες µας είναι αγράµµατοι κρετίνοι.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Θα πουλάς PCs, οθόνες, εκτυπωτές και ότι άλλη σαßούρα υπάρχει στην αποθήκη.ΛΕΝΕ : Οι υποψήφιοι πρέπει να µπορούν να δουλέψουν στο εξωτερικό.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Θα δουλεύεις στην Ευρώπη µε Ελληνικό µισθό.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Θα κάνεις µήνες να δεις το σπίτι σου.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Να µένουν µε τους γονείς τους για να µην τους πληρώνουµε.ΛΕΝΕ : Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ευχέρεια στην επικοινωνία.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Θα πουλάς την απαράδεκτη σαßούρα που φτιάξαµε ή υποστηρίζουµε.ΛΕΝΕ : Προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Είσαι άνεργος και θα δουλεύεις τζάµπα για να ßάλεις κάτι στο ßιογραφικό σου.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Κλείσαµε µία δουλειά µε το δηµόσιο όποτε και άσχετος να είσαι δεν τρέχει τίποτα.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Όσοι έχουν προϋπηρεσία θέλουν πάνω από 600 € µισθό.ΛΕΝΕ : Ηλικία µέχρι 35 ετών.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Όσοι είναι πάνω απο 35 θέλουν πάνω από 1000 € µισθό.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Να µένουν µε τους γονείς τους για να µην τους πληρώνουµε.ΛΕΝΕ : Η Εταιρία παρέχει άριστη εκπαίδευση.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Ένας που ξεκίνησε πριν µία εßδοµάδα θα σου µιλήσει για 10 λεπτά και µετά θα σε αποφεύγει συνέχεια µην τυχόν και τον ρωτήσεις τίποτα. Θα πρέπει να έχεις µαντικές ικανότητες καθώς τίποτα δεν είναι documented και κανείς δεν θα σου µιλάει.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 1 : Θα σε στείλουµε σε κάτι άσχετα δωρεάν σεµινάρια του ΟΑΕΔ που γίνονται τα Σαßßατοκύριακα.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 2 : Ήδη διαßάζεις για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για καθηγητής πληροφορικής στο γυµνάσιο της Λέρου.ΛΕΝΕ : Απαραίτητη γνώση και εµπειρία σε µεθοδολογίες ανάπτυξης δοµηµένου και αντικειµενοστραφούς λογισµικού.ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Είχαµε προσλάßει απόφοιτους ΙΕΚ, ΤΕΙ, Θεολογίας, Κτηνοτροφικής Παραγωγής, Γεωπονίας, κλπ, για οικονοµία, και δεν έχουν ιδέα από σχεδιασµό λογισµικού και µεθοδολογίες, τα έχουν κάνει κώλος και χρειαζόµαστε κάποιον να ßάλει µία τάξη στο µπάχαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 1, 2011 #6787 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Τόσο αλήθεια και τόσο ελληνικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2011 #6788 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 ΛΕΝΕ : Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντωνΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Κάτι παραπάνω από το επίδοµα ανεργίας.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : 1000 € µικτά στην καλύτερη περίπτωση.[2011 mode on] Μήπως έχουμε το τηλέφωνο αυτού; Ενδιαφέρομαι. [2011 mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 1, 2011 #6789 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 Δύο χρηματιστές συζητάνε...-Άσε φίλε, με την κατάσταση στην αγορά έχω χάσει τον ύπνο μου-Σώπα! Εγώ κοιμάμαι σα μωρό-Μα καλά, πως το κάνεις αυτό;-Ε, να, ξυπνάω κάθε λίγη ώρα μέσ'το κλάμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 2, 2011 #6790 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της:- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000μετρητά, μόνο υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ....- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα .... που είναι όλα αυτά ?- Στο Farmville στο Facebook .... να και το password... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 2, 2011 #6791 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Ήταν ένας τύπος που είχε αιμορροΐδες.Ντρεπόταν να πάει στον γιατρό, και ακολούθησε το γιατροσόφι της γιαγιάς τουκαι έβαζε πάνω τους το κατακάθι του καφέ.Όμως αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρευσε, και έτσι το πήρε απόφαση να πάει στον γιατρό:- Γιατρέ μου, του λέει, έχω αιμορροΐδες, και βάζω κατακάθι του καφέ, αλλά χειροτέρευσαν, για ρίξε μία ματιά.Ο γιατρός του λέει να γδυθεί και τον εξετάζει:- Βλέπεις κάτι γιατρέ; ρωτάει ο ασθενής όλο αγωνία.- Χμμ, μεγάλη πόρτα θα διαβείς...Μια φορά κάποιος πήγε να επισκεφτεί τον γιαπωνέζο φίλο και γείτονά του που είχε χτυπήσει σε αυτοκινητιστικό. Ήταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με το που έφτασε τον είδε ξαπλωμένο και καλωδιωμένο. Καλώδια παντού... Στεκόταν εκεί, δίπλα στο κρεβάτι του φίλου του, σιωπηλός και κοίταζε το χλωμό του πρόσωπο καθώς εκείνος αναπαυόταν ήρεμα, συνδεδεμένος με όλα εκείνα τα μηχανήματα.Ξαφνικά, κάποια στιγμή, ο γιαπωνέζος πετάχτηκε και με γουρλωμένα μάτια φώναξε:- SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!!!Μετά από αυτό, εξέπνευσε και πέρασε σε μια καλύτερη ζωή...Οι τελευταίες λέξεις του νεκρού πια φίλου του, έμειναν ανεξίτηλες στην μνήμη του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας. Στην κηδεία του πλησίασε την μητέρα του και τη χήρα του, τις αγκάλιασε και τους είπε:- Κυρία Fumiko και κυρία Shakita, ο αγαπημένος μας Fuyiro, λίγο πριν ξεψυχήσει μου είπε την εξής φράση που δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου:«SAKARO AOTA NAKAMY ANYOBA, SUSHI MASHUTA!»Και δεν ξέρω τι ήθελε να πει.Η μητέρα του Fuyiro σχεδόν έμεινε στον τόπο και η χήρα κοίταξε τον γείτονα έντρομη. Ο τύπος επέμεινε:- Τι ήθελε να πει με αυτές τις λέξεις, κυρία Shakita;Η χήρα τον κοίταξε θυμωμένη και του απάντησε:- ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Σεπτέμβριος 2, 2011 #6792 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 Πάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και λέει στο μπαρμαν:-Βάλε ένα μέτρο μπύρα!(τον κοιτάει ο άλλος απορημένα) Μααααα δεν γίνεται...Βγάζει το πιστόλι και τον πυροβολείΞαναπάει την άλλη μέρα, βλέπει άλλον μπάρμαν-Βάλε ένα μέτρο μπύρα!!!!!!!-Δεν γίνεται κύριε (του λέει)Βγάζει πάλι ο τύπος το πιστόλι και τον πυροβολεί κι αυτόνΠάει την τρίτη μέρα, τρίτος μπάρμαν-Βάλε ένα μέτρο μπύρα!!!!!Έχοντας ακούσει τι έγινε τις προηγούμενες, βγάζει ο μπάρμαν σκαρπέλο και σφυρί και αρχίζει να σκαλίζει ένα λούκι μήκους ενός μέτρου και στην συνέχεια το γεμίζει με μπύρα!Τον βλέπει ο τύπος....-Μπα; μαγκέψαμε;;; τύλιξε την!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 3, 2011 #6793 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2011 Αρχικά σκεφτόμουν να το βάλω στις ειδήσεις, αλλά νομίζω πως μάλλον ταιριάζει καλύτερα εδώ: «Η παράταξή μας θα βγάλει τη χώρα από την εξάρτηση» | πολιτικη | ethnos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 3, 2011 #6794 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2011 Son ------ i-PhoneDaughter - i-PodMother --- i-PadFather --- i-Pay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2011 #6795 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Ν. Σηφουνάκης: Προαναγγέλλει άδειες εξπρές και κατάργηση πολεοδομιών Νομοθετική πρωτοβουλία η οποία θα προβλέπει την κατάργηση των πολεοδομιών, καθώς και τη ριζική αλλαγή του καθεστώτος έκδοσης αδειών, προαναγγέλλει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 5, 2011 #6796 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Light travels faster than sound.That's why some people appear bright until you hear them speak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2011 #6797 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Σε τοίχο σε γυναικείες τουαλετες:Ο άντρας μου με ακολουθεί παντού ...Γραμμένο ακριβώς από κάτω:Δεν την ακολουθώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 5, 2011 #6798 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Γραμμένο σε τουαλέτες ΤΕΙ, στο ύψος των ματιών."Φίλε, για να κοιτάς εδώ την έχεις μικρή." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2011 #6799 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Ο μπαμπάς πηγαίνει στο σχολείο να ρωτήσει πώς πάει ο γιος του στα μαθήματα.- Κύριε Ππαπαδόπουλε, του λέει η καθηγήτρια, έχω ευχάριστα και δυσάρεστα νέα για το γιο σας.- Ποια είναι τα δυσάρεστα; ρωτά τρομαγμένος ο μπαμπάς.- Ε...ξέρετε, ο Κώστας έρχεται στο σχολείο με μέικ-απ, κραγιόν και ρουζ!- Και ποια είναι τα ευχάριστα; ρωτά κατάπληκτος.- Στα καλλιστεία της τάξης βγήκε «ΜΙΣ ΑΝΟΙΞΗ»! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Σεπτέμβριος 5, 2011 #6800 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Γραμμένο σε τουαλέτες ΤΕΙ, στο ύψος των ματιών."Φίλε, για να κοιτάς εδώ την έχεις μικρή." Το είδες ή στο είπανε...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.