dunkel_Stern Αύγουστος 25, 2011 #6761 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 ναι ειναι χρησιμο με τετοια ζεστη άμα δεν σου αρέσει μην το τρώς. στην τελική σε όλο το thread μονο snob εικόνες και σχόλια έχεις αφήσει, μετρ του humor Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Αύγουστος 25, 2011 #6762 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 ναι εμένα μου έχει μείνει λιγουλάκι ..../black hole Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 25, 2011 #6763 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Werner Heisenberg, Kurt Godel and Noam Chomsky walk into a bar.Heisenberg looks around the bar and says, "Because there are three of us and because this is a bar, it must be a joke. But the question remains, is it funny or not?"And Godel thinks for a moment and says, "Well, because we're inside the joke, we can't tell whether it's funny. We'd have to be outside looking at it."And Chomsky looks at both of them and says, "Of course it's funny. You're just telling it wrong." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 25, 2011 #6764 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 ^^epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Αύγουστος 25, 2011 #6765 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Μια φωνακλού και κακάσχημη γυναίκα μπαίνει στο Lidl με τα δύο παιδιά της, φωνάζοντάς τους διαρκώς από την είσοδο. Ο επί της υποδοχής του Lidl της λέει χαρούμενα:- Καλή σας μέρα και καλώς ήλθατε στο Lidl. Χαριτωμένα παιδάκια έχετε. Δίδυμα είναι;Η απαίσια γυναίκα απαντά αμέσως απότομα:- Όχι βέβαια! Δεν είναι δίδυμα. Το μεγαλύτερο είναι 9 και το άλλο είναι 7. Πως σούρθε ότι είναι δίδυμα;Τυφλός είσαι ή χαζός;- Ούτε τυφλός είμαι ούτε χαζός κυρία μου, απαντάει ο επί της υποδοχής. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα σε πηδούσε 2 φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 26, 2011 #6766 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Από φιλαράκι στο Facebook:Μία γυναίκα και τρεις άντρες έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου. Η Εύα, Ο Νεύτωνας, ο Γουλιέλμος Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τα τέσσερα αυτά άτομα, τη mαλακία την έκανε η γυναίκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 26, 2011 #6767 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Πως βελάζει ένα σοσιαλιστικό πρόβατο;ΚΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 26, 2011 #6768 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει:- Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!!Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα:-Ε, είσαι και πολύ mαλάκας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 26, 2011 #6769 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Βομβιστής μπαίνει σε pet shop, αφήνει μια βόμβα πάνω σε ένα τραπέζι και λέει:- Η βόμβα θα εκραγεί. Εχετε μόλις 60 δευτερα για να φυγετε!!!Και από το βάθος του καταστήματος ακούγεται η χελώνα:-Ε, είσαι και πολύ mαλάκας!!!ΧαΧα...Οντως την καημενη χελωνα δεν την σκεφτηκε! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Αύγουστος 26, 2011 #6770 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 πετάγεται ο λαγός και λέει... Prob? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 26, 2011 #6771 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Replying to an invitation to a scientists' ball.Pierre and Marie Curie were radiating enthusiasm.Einstein thought it would be relatively easy to attend.Volta was electrified.Boyle said he was under too much pressure.Edison thought it would be an illuminating experience.Watt reckoned it would be a good way to let off steam.Wilbur Wright said he'd take a flier on it.Heisenberg was uncertain if he could make it.Schrodinger had to take his cat to the vet, or did he?Descartes said he'd think about it.Newton was moved to attendGalileo thought people were much too inquisitive about the whole thing.Hertz said in the future he planned to attend with greater frequency.Darwin declined, saying he always seemed to make a monkey out of himself on such occasions.Avogadro said he would like to bring a number of friends.Pascal said that the party filled the vacuum in his life that weekend.Tesla said he would be there as soon as he had coiled his hair into an attractive style. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 27, 2011 #6772 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Μια γυναίκα έρχεται στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της: «Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!».«Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; " ρωτά ο σύζυγος.Η σύζυγός: «η κουμπάρα μας η Βάσω με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή. Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω:Δεν έχω πονοκέφαλο Δεν έχω πονοκέφαλο,Δεν έχω πονοκέφαλο….» «Δούλεψε λοιπόν ! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει….»«Μα, αυτό είναι υπέροχο!!!!» απαντά ο σύζυγος. Η γυναίκα του λέει τότε: «Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι΄ αυτό;»Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει.Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.Την βάζει στο κρεβάτι και λέει: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.» Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.Η σύζυγός του λέει: «αγόρι μου ήταν υπέροχο!!!» Ο σύζυγος λέει: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!!!» Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο.Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει.Ο σύζυγός της λέει και πάλι: «Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!»Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει,«Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου….» Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 27, 2011 #6773 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.- Ακου παιδί μου... Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον...Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα...Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε...Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός- Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!- Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι...- Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!-----------------------------------------Ένας τύπος είχε μια ταβέρνα στα Ιεροσόλυμα, πολύ παλιά. Πάει στον παπά της περιοχής και του λέει:- Ξέρετε πάτερ μου, έχω ένα μαγαζί το οποίο είχα κληρονομήσει από τον προπάππου μου, που του το είχε δώσει ο προπάππους του, που του το είχε δώσει ο προπάππους του...Με τα πολλά λέει όλο το γενεαλογικό δέντρο και εφτασε λοιπόν το μαγαζί να είναι παλιό, κάπου στα 2000 χρόνια.- Μα εκεί τέκνον μου, έγινε ο Μυστικός Δείπνος! αναφωνεί ο παπάς.- Το ξέρω πάτερ μου, για αυτό ήρθα, μου χρωστάνε κάτι υπόλοιπα από τις σαλάτες οι γύφτοι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 28, 2011 #6774 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Roses are red.Violets are blue.Some poems rhyme.This one doesn't.Roses are red.Violets are blue.Some poems make sense.Banana, monkey, glue.Roses are red.Violets are blue.But in Soviet Russia,poem makes you.Roses are red.Violets are blue.At first I was LOL,now I'm all FUUUUUU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alouvatar Αύγουστος 29, 2011 #6775 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Roses are red.Violets are blue.Some poems rhyme.This one doesn't.Roses are red.Violets are blue.Some poems make sense.Banana, monkey, glue.Roses are red.Violets are blue.But in Soviet Russia,poem makes you.Roses are red.Violets are blue.At first I was LOL,now I'm all FUUUUUU.Roses are gay.Violets are gayer.F@ck this poem,Listen to Slayer.Roses are red,Violets are blue,I ve got gun,Get in the van.Roses are red,Violets are blue,I m schizophrenic,And so am I.Roses are red And apples are too.But violets are violetViolets aren't blueRoses are redViolets are BlueI have alzheimer'sCheese on a toast. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 29, 2011 #6776 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 The GaGa Law: (RAH)² (AH)³ + RO (MA + MAMA) + (GA)² + OOH(LA)² =Bad Romance Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Αύγουστος 30, 2011 #6777 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Η Εύα κοιτώντας τον Αδάμ με μεγάλο παράπονο ρωτάει τον Θεό:Εγώ γιατί να μην έχω τέτοιο??Θεός: Μην φοβάσαι και αυτό δικό σου είναι... Αυτός απλά θα το κουβαλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 30, 2011 #6778 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Όταν σου δίνουν απλόχερα τέτοια ανέκδοτα κρίμα είναι να μην τα ποστάρειςNooz.gr : Amazon: "Χτύπημα" με νέες οικονομικές ταμπλέτες"μετά την τεράστια επιτυχία της ταμπλέτας της HP TouchPad, η οποία διατέθηκε στην αγορά για μόλις $99" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 31, 2011 #6779 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Jesus turned water into wine. So what? I once turned a whole salary into lap dances & Jack Daniels. Beat this, miracle man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 31, 2011 #6780 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2011 Δυο χελώνες ληστεύουν ένα σαλιγκάρι!!!Μετά την ληστεία παει η αστυνομία για να ερευνήσει την υπόθεση...Αστυνομία: Μπορείτε να μας περιγράψετε τους δράστες;Σαλιγκάρι: Δεν ξέρω τι να σας πω, όλα έγιναν τόσο γρήγορα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.