lelekasin Ιούλιος 7, 2011 #6621 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 37. ALTAMIRA. Κέντρο είναι; Όχι, Μαρούσι. Υπάρχουν 2 Altamira,ένα κολωνάκι και ένα στο μαρούσι (ξέρω χαλάω το fun ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 7, 2011 #6622 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 έρχεται πελάτης, και στον κινητό έχει για ring tone βιβάλντι τις 4 εποχές.σε κάποια φάση πάει στην τουαλέτα.μόλις φεύγει κάνω στα παιδιά-τι στοίχημα πως δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό το κομμάτι που έχει στο κινητό?οποτε όταν έρχεται, εκεί που συνεννοείται με έναν από τα παιδιά για μια μακέτα, αρχίζω να το μουρμουρίζω.σε κάποια φάση πετάγεται και μου λέει.-Και σε εσένα έχει κολλήσει αυτό το κομμάτι?-λέω ναι, ξέρεις τι είναι?-Φυσικά! το ring tone στο κινητό μου!Είναι τραγικό. Ο περισσότερος κόσμος ξέρει ως άκουσμα τουλάχιστον την "άνοιξη" από τις "4 εποχές" του Βιβάλντι, αλλά κανείς δεν ξέρει το όνομα... Αντίθετα, τα σκυλοσουξεδάκια, όλοι τα ξέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 7, 2011 #6623 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα του gomar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2011 #6624 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 βρε παιδια....δεν ειναι ολα δικα μου.ειναι και αλλωνων συναδελφων. μας ειχαν δωθει φορμες για να γραψουμε ευτραπελα και μετα εγω τα περασα ολα σε ενα αρχειο. βεβαια αιτηθηκαμε να γραψουμε τις φυσιολογικες κλησεις παρα τα ευτραπελα.πιο σπανιο ειναι να δεχτεις φυσιολογικη κληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούλιος 7, 2011 #6625 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Να 'σαι καλά ρε Γομάρι, είχαν πολλές καλές ατάκες! Ήταν ό,τι έπρεπε για να περάσει εύκολα η ώρα σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 7, 2011 #6626 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 έρχεται πελάτης, και στον κινητό έχει για ring tone βιβάλντι τις 4 εποχές. σε κάποια φάση πάει στην τουαλέτα. μόλις φεύγει κάνω στα παιδιά -τι στοίχημα πως δεν έχει ιδέα τι είναι αυτό το κομμάτι που έχει στο κινητό? οποτε όταν έρχεται, εκεί που συνεννοείται με έναν από τα παιδιά για μια μακέτα, αρχίζω να το μουρμουρίζω. σε κάποια φάση πετάγεται και μου λέει. -Και σε εσένα έχει κολλήσει αυτό το κομμάτι? -λέω ναι, ξέρεις τι είναι? -Φυσικά! το ring tone στο κινητό μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 7, 2011 #6627 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Όταν οι πολιτικοί είναι τόσο δημοφιλείς, χρειάζονται μία ομάδα αστυνομικών να τους προστατεύει από τους θαυμαστές τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 7, 2011 #6628 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 ^^ είδες πως την πάτησε ο Λενον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 8, 2011 #6629 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Ντρεπομαι που θα το πω αλλα μου ειχε ξεφυγει αυτο το διαμαντι τοσο καιρο.ΜUST SEE ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΗΧΟ!!!Respect ...και ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ!!! ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=_Jvp-YiP530]YouTube - OLA EINAI DROMOS - Vietnam[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 8, 2011 #6630 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Υπέρτατος. Φέρτε likes να τα σπάσω για το ποστ του ison Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 8, 2011 Author #6631 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Ένας ηλικιωμένος, ενώ γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο, πρόσεξε μια γλυκύτατη νέα κοπέλα. Ρώτησε λοιπόν έναν προπονητή που πέρναγε:- Ποιο μηχάνημα υπάρχει εδώ, που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω, ώστε να κάνω εντύπωση σε εκείνη εκεί την γλύκα;Ο προπονητής τον κοίταξε από πάνω έως κάτω και του λέει:- Εγώ θα χρησιμοποιούσα το ΑΤΜ στον προθάλαμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Ιούλιος 8, 2011 #6632 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Ντρεπομαι που θα το πω αλλα μου ειχε ξεφυγει αυτο το διαμαντι τοσο καιρο.ΜUST SEE ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΗΧΟ!!! Respect ...και ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ!!! ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ!!! Παλιο,αλλα καλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2011 #6633 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 Όταν τρώει γιαούρτι ένας βουλευτής, είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας!!! Όταν τρώνε χημικά 50.000 διαδηλωτές τι είναι; Τετάρτη μεσημέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 9, 2011 #6634 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Κρητικός ύμνος στην πεθερά Τσι πεθεράς μου εδάγκωσε τον πόδα ένα λιακόνι και το λιακόνι εψόφησε κι εκείνη ζεί ακόμη! Την πεθερά μου έβαλα ψηλά στον Ψηλορείτη να τηνε βλέπουν οι οχτροί να μην πατούν στην Κρήτη. Άμε να πεις τση μάνας σου, να κόψει τα κουμάντα, να πάει να δίνει διαταγές, στον-ε-δικό τζη άντρα. Θε μου μεγαλοδύναμε, πάρε τη πεθερά μου, κι εγώ θα γράψω στσ´εκκλησές, ό,τί ´χω στ´όνομά μου. Την πεθερά μου οψές αργά στον ύπνο μου την είδα και θάρουνα πως πάλευα με την λερναία ύδρα. Όταν κοντά στο σπίτι μου η πεθερά ζυγώνει, με πιάνει σοκ αλλεργικό και παίρνω κορτιζόνη Εγώ είδα και τον χάροντα μα εμένα δεν με νοιάζει το μόνο που κατάλαβα της πεθεράς μου μοιάζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 10, 2011 #6635 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Άνεργος κιθαρίστας ψάχνει δουλειά σε a capella συγκροτήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 11, 2011 #6636 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Πως λέγεται ο Τούρκος ηχολήπτης;- Κιουμπέης Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 11, 2011 #6637 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Καμμένο αλλά μου άρεσε.(Το καμμένο τώρα πια γράφεται με ένα "μ"; Καμένο; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 11, 2011 #6638 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 αυγό- αβγό , τραίνο - τρένο, Μανώλης - Μανόλης, τρέχα - γύρευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 11, 2011 #6639 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Καμμένο αλλά μου άρεσε.(Το καμμένο τώρα πια γράφεται με ένα "μ"; Καμένο; )Όχι, έτσι το γράφουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 11, 2011 #6640 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 ^ Και το κτήριο-κτίριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.