Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Email correspondence with an older client:

Client: “JUST SEND THE MOCKUPS TO JOLENE AND I WILL LOOK AT THEM WHEN I GET BACK NEXT TUESDAY.”

Me: “Sure thing. Is everything OK over there? You seem like you’re yelling everything!”

Client: “THESE DAMN PUERTO RICAN COMPUTERS. EVERYTHING IS IN BIG TYPE.”

Me: “Do you see the ‘caps lock’ button, or ‘bloq mayus’ just left of the ‘A’. Press that.”

Client: “oh. oh, thanks, that’s better. I thought it was just because puerto ricans are very emotional people.”

αφού είδα likes ας πω.

κοπέλα: τι είναι αυτό? ( έχει εντοπίσει ένα γλυκό που είναι πορτοκαλί και κόκκινο με ενα ταμπελάκι απο δίπλα "φράουλα μανταρίνι")

εγώ: ε λέγεται φράουλα μανταρίνι.

κοπέλα: α, και τι γεύση έχει?

κοπέλα(η ίδια): πόσο κάνουν αυτά;

εγώ: 15 ευρώ το κιλό

κοπέλα: μα δεν θέλω ολόκληρο κιλό.

όμορφη κοπέλα: γεια σας, κοκ έχετε ;

εγώ απο μέσα μου: μόνο ένα αλλά έχει σχήμα εκλέρ.

Μου θυμίζει το

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J5tzU0VB93s]YouTube - ‪Ace Ventura When Nature Calls- PeaNut‬‏[/ame]

Στον οφθαλμίατρο:

- Γιατρέ, έχω ένα πρόβλημα. Εδώ και κάμποσο καιρό νομίζω ότι είμαι κουνούπι!

- Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθατε σε μένα. Εσείς χρειάζεστε ψυχίατρο.

- Το ξέρω. Για ψυχίατρο ξεκίνησα και εγώ, αλλά με τράβηξε το φως έξω από το ιατρείο σας !!!!!

edit:

κράξτε ελeύθερα εκτός από τους: [MENTION=8837]l2phile[/MENTION],[MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.