jax7480 Ιούνιος 24, 2011 Author #6541 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Ο Μπεος ειχε στήσει το Δαβιδ Vs Γολιαθ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 24, 2011 #6542 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Σε ενα χωρισμο φταινε και οι δυο! και η γυναικα και η μανα της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούνιος 24, 2011 #6543 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Σε ενα χωρισμο φταινε και οι δυο! και η γυναικα και η μανα της!δεν πιστευω οτι ειναι ανεκδοτο αυτο... να μεταφερθει στα αξιολογα παρακαλω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2011 #6544 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 2 άνθρωποι δεν κοιμούνται: Ο Τσακ Νόρις γιατί μπορεί και ο Μπουρούσης γιατί δεν μπορεί αλλιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 26, 2011 #6545 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 ηθελα να ξερα μεχρι ποσο θα συνεχιστουν αυτα περι τσακ νορις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 26, 2011 #6546 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Μεχρι τις 32 Φεβρουαριου.trollface Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 26, 2011 #6547 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Μεχρι τις 32 Φεβρουαριου. trollface και 30 να ελεγες το ιδιο εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 26, 2011 #6548 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 Γ: Κυρία Αγκέλα, καλημέρα, τι κάνετε;Μ: Καλημέρα. Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε για την ψήφο εμπιστοσύνης.Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ναι, κυρία Αγκέλα, καλά, δεν έχω κοιμηθεί τα τελευταία βράδια. Μια η συναίνεση, μια ο ανασχηματισμός, μια η συζήτηση στη βουλή.Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.Γ. Τόσο πολύ, κύρια Αγκέλα;Μ: Κι όσο περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία επιβάλλω, τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, βλέπαμε τη συνεδρίαση με τον Βόλφανγκ και τον Μπαρόζο στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που αγορεύει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Γιώργος», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).Γ: Α, δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από το ΠΑΣΟΚ και από τη Δεξιά. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτήν την κορώνα στο τελευταίο δίλεπτο της ομιλίας για τη σωτηρία της πατρίδας, σηκωθήκανε οι βενιζελικοί και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύρια Αγκέλα, μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο να ξέρετε! Δεν θα έχω πάλι να πληρώσω μισθούς και συντάξεις.Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;Γ: Ε, τώρα θέλω την πέμπτη δόση.Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;Γ.: Αρχές Ιουλίου.Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου. Το μεσοπρόθεσμο μόνο να έχεις ψηφίσει και τον εκτελεστικό.Γ.: Εντάξει κύρια Αγκέλα. Φεύγετε για Φρανκφούρτη ή θα σας δούμε Βρυξέλλες;Μ: Όχι, δεν πάω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να τους δώσω και την τιμή να πάω στους binέδες αυτούς. Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Βρυξέλλες για 1-2 μέρες για να πάω να σας πληρώσω να πούμε.Γ.: Έγινε, θα τα πούμε.Μ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.Από το blog του oldboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 26, 2011 #6549 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2011 :hehe::worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 27, 2011 #6550 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 "Οι θείες του Ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο." - Γιώργος Παπανδρέου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 27, 2011 #6551 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Πρόκειται περι σαρδάμ. Εννοούσε ότι θα μείνουν στον τόπο(απο τη πείνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 27, 2011 #6552 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Ποιο είναι το αγαπημένο ποτό του Μπέου;Amaretto στημένο λεμόνι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 29, 2011 #6553 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 - Το περιστέρι που έφερε στον Νώε το κλαδί ελιάς ήταν αρσενικό ή θηλυκό;- Αρσενικό, γιατί το θηλυκό δεν θα μπορούσε να κρατήσει τόση ώρα κλειστό το στόμα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 30, 2011 #6554 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Συναντιούνται δύο χταπόδια στον βυθό, και λέει το ένα στο άλλο:Που είσαι ρε μ@λ@κα? Κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το, κόλλα το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 30, 2011 #6555 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 30, 2011 #6556 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο καμένο so true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 30, 2011 #6557 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Δέν έχετε αίσθηση του χιούμορ βρέ! Πάω στοίχημα ότι θα μαζέψει τουλάχιστον 10 likes μέχρι αύριο βράδυ για να σας το αποδείξω. Άν τα μαζέψει σβήνετε τα posts σας, άν όχι σβήνω το ανέκδοτο! edit: τα κάνω 20 τα likes έτσι για σπάσιμο! προς admins: ζητώ την ανοχή σας για 24 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 30, 2011 #6558 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Δέν έχετε αίσθηση του χιούμορ βρέ!Πάω στοίχημα ότι θα μαζέψει τουλάχιστον 10 likes μέχρι αύριο βράδυ για να σας το αποδείξω. Άν τα μαζέψει σβήνετε τα posts σας, άν όχι σβήνω το ανέκδοτο! Ότι και αν σας έταξε, εγω σας δίνω καλύτερο πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 30, 2011 #6559 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 ψιτ, φιλαράκι, ο Λάκηςςς μου υποσχέθηκε canon 70-200 f/2.8. Το αμέσως καλύτερο πράγμα είναι ο Canon 70-200 f/2.8 IS MkII. Περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 30, 2011 #6560 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Ο μεγάλος Sigma σου κάνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.