Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Aκούσατε το τελευταίο ανέκδοτο??

Ένας σοφός χρήστης στο ADSLgr, ονόματι Wantilles, λέει τα καλύτερα για το forum μας - και για το επίπεδο μας βεβαίως βεβαίως...........

Παραθέτω διάλογο:

DSL_worshipper:

wantilles οταν σου είχα προτρέψει να επισκεφτείς κάποιο απο thelab.gr , pctech.gr λίγο πολύ μου είχες πει οτι τα μέλη τους είναι άσχετα, έρμαια του κάθε μαγαζάτορα κτλ..... οπότε no comment

Wantilles:

Ναι διότι πήγα στο 1ο και αυτό που σου είπα, πριν το γράψω εδώ, το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια.

Ίδιου επιπέδου άτομα με τα αμερικανάκια του Neowin που ασχολούνται με το τί έχει το τελευταίο i-pod.

Ε,κάπου εκεί, εγώ και ο DSL_worshipper (αλήθεια με τι Nickname είσαι εδώ μέσα?) μ@μήσαμε το topic.....

Περισσότερα εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/viewtopic.php?p=132470

Παρακαλώ - για να προλάβω τους αυθάδεις - να λάβετε υπόψην σας οτι τα παραπάνω σχόλια τα έκανε o σοφός και παντογνώστης Wantilles μετά απο πολύωρο meditation. :bye:

Οι κλασσικές ατάκες του τριμέγιστου Γιώργου Γεωργίου από το

Καφενείο των Φιλάθλων. Μαζεμένα σε συνεργασία με τα ρεμάλια από την Θεσσαλονίκη! Τι λες τώρα...

1- Τα νεφρά μου παλιόπουστα.

2- Γιώργο, ωραίο πουκάμισο.

- Να στο δώσω να πας να κοινωνήσεις;

3- Γιώργο σε πάω ρε, τα λες έξω απ'τα δόντια.

- Ποια δόντια ρε;

4- Αντίο ζωή (με Τζιοβάνι και Ζέτερμπεργκ)

5- Γεωργίου speaking.

6- Πάμε για break-dance

7- Καλά κρασά (στον Ζαγοράκη!)

8- Aβαβα

9- Η μπάλα στο μπακλαβαδωτό.

10- Λίρα εκατό αυτό που σου λέω

11- Όταν είχε τρακάρει και είχε βγει στην εκπομπή με γύψο και κολάρο:

-- Ήτανε ρε μάγκες μια νοσοκόμα στο Κρατικό, είχε ένα βυζί... γιαταγάνι!

Πόναγα χαμηλά και είχα χεστεί απ'το φόβο μου μην έχει πάθει τίποτα το συκώτι.

Μου λέει μια νοσοκόμα:

- Μήπως έχεις αέρια;

- Πολλά...δε σταματάω να κλάνω.

12- Kαλά ρε, είναι δυνατόν να πιάνει το μικρόφωνο ο Τριαντάφυλος και να τραγουδάει;

Είναι σαν να πάω εγώ να διαφημίζω οδοντόκρεμες.

13- Ρε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο άτεχνος, που και με σαγιονάρες να παίξει θα πατήσει τα κορδόνια του.

14- ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΧΕΙ ΡΗΓΜΑ.

ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΟΣΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΚΑI ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ

15- Kαθενας στο είδος του και ο λουμιδης στους κεφτέδες.

16- Mπροστα παίζουν οι χαριστεας και ο Νικολαϊδης. ο κοντός δεν βλέπει τον ψηλό λόγω ύψους και ο ψηλός τον κοντό λόγω ...κοντους!

17- Όλα τα αθλήματα έχουν φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα: το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο, ο στίβος, η άρση βαρών, το μπαμπινγκντον, το τάβλι...

18- Αναφερόμενος στις εκλογές:

το πήρατε το μήνυμα εσείς? Οι άλλοι το πήρατε?

Πάρτε και τα παπόρια μου τώρα...

19- Ο αλεφαντος μέσα από τη γραμμή (κοουτσαρισμα δηλαδή) παίρνει 10. έξω από τη γραμμή παίρνει Βλαδιβοστόκ.

20- Μα καλά, αυτός ο καραγκούνης, σκατά έχει στο κεφάλι του?

21- Γιώργο ο θρύλος θα γυρίσει στο Καραϊσκάκη??

- ...

- Θα γυρίσει ρε Γιώργο?

- Φίλε, κατσαβίδι έχεις σπίτι σου?

- Τι λες ρε Γιώργο?

- Ρε κατσαβίδι έχεις?

- Έχω ρε Γιώργο...

- Πάρε αυτό που θα σου πω και βίδωσέ το καλά στο μυαλό σου!

- ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!

22- Για την καφρίλα του ποδοσφαίρου φταίνε οι δημοσιογράφοι που ποτίζουν με δηλητήριο τον κάθε οπαδό.

23- Μια φορά τον είχε πάρει τηλ μια γκόμενα και του είχε πει:

- Μα δεν ντρέπεστε κ. Γεωργίου να βγαίνετε με τέτοια εμφάνιση στο γυαλί; Τι δόντια είναι αυτά;

ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ;

- Κυρία μου παιδάκια έχετε;

- Τι εννοείτε; Ναι έχω!

- Προσέξτε κυρία μου, μήπως αύριο σας πουν πως θέλουν να κάνουν τα δόντια τους σαν τα δικά μου!

24- Ρε σεις, αυτοί είναι πολύ αργοί μιλάμε!

Αφού να

φανταστείτε, στην προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόμετρο.

Ημερολόγιο κρατάει!

Καποια που δεν εχουν μπει θα τα βρειτε εδω

Kατευθειαν απο Αγγλία.....

modern day cowboy has spent many days crossing the desert without

water. His horse has already died of thirst. He's crawling through the

sand, certain that he has breathed his last breath, when all of a sudden,

he sees an object sticking out of the sand several yards ahead of him.

He crawls to the object, pulls it out of the sand, and discovers what

looks to be an old brief case. He opens it and out pops a genie.

But this is no ordinary genie. She is wearing an Internal Revenue Service

ID badge and a dull gray dress. There's a calculator in her pocketbook.

She has a pencil tucked behind one ear. "Well, cowboy," says the genie...

"You know how I work. You have three wishes."

"I'm not falling for this." Says the man. "I'm not going to trust an IRS auditor genie."

"What do you have to lose? You've got no transportation, and it looks like you're a goner

anyway!"

The man thinks about this for a minute, and decides that the genie is

right. "OK, I wish I were in a lush oasis with plenty of food and drink."

********POOF****** The cowboy finds himself in the most beautiful oasis

he has ever seen and he is surrounded with jugs of wine and platters of delicacies.

"OK, cowpoke, what's your second wish."

"My second wish is that I were rich beyond my wildest dreams.

*******POOF*** The man finds himself surrounded by treasure chests filled with rare gold

coins and precious gems.

OK, cowpuncher, you have just one more wish. Better make it a good one!"

After thinking for a few minutes, the man says.. "I wish that no matter

where I go, beautiful women will want and need me."

******POOF*** He is turned into a tampon.

The moral of the story: If the government offers you anything, there's

going to be a string attached.

Αρχική απάντηση από Shaman

Aκούσατε το τελευταίο ανέκδοτο??

Ένας σοφός χρήστης στο ADSLgr, ονόματι Wantilles, λέει τα καλύτερα για το forum μας - και για το επίπεδο μας βεβαίως βεβαίως...........

Παραθέτω διάλογο:

DSL_worshipper:

wantilles οταν σου είχα προτρέψει να επισκεφτείς κάποιο απο thelab.gr , pctech.gr λίγο πολύ μου είχες πει οτι τα μέλη τους είναι άσχετα, έρμαια του κάθε μαγαζάτορα κτλ..... οπότε no comment

Wantilles:

Ναι διότι πήγα στο 1ο και αυτό που σου είπα, πριν το γράψω εδώ, το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια.

Ίδιου επιπέδου άτομα με τα αμερικανάκια του Neowin που ασχολούνται με το τί έχει το τελευταίο i-pod.

Ε,κάπου εκεί, εγώ και ο DSL_worshipper (αλήθεια με τι Nickname είσαι εδώ μέσα?) μ@μήσαμε το topic.....

Περισσότερα εδώ:

http://www.adslgr.com/forum/viewtopic.php?p=132470

Παρακαλώ - για να προλάβω τους αυθάδεις - να λάβετε υπόψην σας οτι τα παραπάνω σχόλια τα έκανε o σοφός και παντογνώστης Wantilles μετά απο πολύωρο meditation. :bye:

εγώ είμαι o dsl_worshipper, οτι και να πω θα είναι λίγο και με έχει κουράσει αφάνταστα αυτό που γίνεται στο άλλο site. Δεν είχα δει και αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4422&perpage=20&highlight=wantilles&pagenumber=2

αυτό για τον αντιδραστήρα ψύξης το είχε πει σε εμένα όταν του ειπα για υδρόψυξη κτλ.... το thread ήταν ένα που άνοιξα για "754 vs 939" ..... όπως λέει και το άσμα..."άστο να πάει άστο....."

Αρχική απάντηση από XTCgr

εγώ είμαι o dsl_worshipper, οτι και να πω θα είναι λίγο και με έχει κουράσει αφάνταστα αυτό που γίνεται στο άλλο site. Δεν είχα δει και αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4422&perpage=20&highlight=wantilles&pagenumber=2

αυτό για τον αντιδραστήρα ψύξης το είχε πει σε εμένα όταν του ειπα για υδρόψυξη κτλ.... το thread ήταν ένα που άνοιξα για "754 vs 939" ..... όπως λέει και το άσμα..."άστο να πάει άστο....."

Χαχα!!Το παλικάρι είναι όλα τα λεφτά!!

Έχω μία περιέργεια να δω τη φάτσα του........Θέλω να δω αν φαίνονται τα σημάδια απο τη μ@μ@κία που τον μαστιγώνει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.