YDinopoulos Αύγουστος 27, 2004 #1061 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 27, 2004 #1062 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 :D Three friends - two straight guys and a gay guy - and their significant others were on a cruise. A tidal wave came up and swamped the ship; they all drowned, and next thing you know, they're standing before St. Peter. First came one of the straight guys and his wife. St. Peter shook his head sadly. "I can't let you in. You loved money too much. You loved it so much,you even married a woman name Penny." Then came the second straight guy. "Sorry, can't let you in either. You loved food too much. You loved to eat so much, you even married a woman named Candy!" The gay guy turned to his boyfriend and whispered nervously, "It doesn't look good, Dick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 27, 2004 #1063 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δανός οδηγός, που είχε παρκάρει σε παράδρομο της εθνικής, έφυγε με το αμάξι χωρίς τη γυναίκα του Σιγά να μην το έκανα καταλάθος ή να την ξέχασε.... Απλά την βαρέθηκε ο άνθρωπος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 29, 2004 #1064 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 :hehe: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 29, 2004 #1065 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 τους πιάσει και γω στα πράσα αυτούς αλλά όχι και σαν τρίο.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 30, 2004 #1066 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2486989527&category=6236http://badgas.co.uk/lynndie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 30, 2004 #1067 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ειναι δυο φουστηδες στο λιμανι του πειραια και βλεπουν ενα κρητικο τον πλησιαζει ενας απο "τις" δυο και του λεει: ε κρητικε πες στακα ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΣΤΑΚΑ ΦΟΥΣΤΗΣ: σου χεζω τη μουστακα και γελενε οι φουστιδεςμετα απο λιγο ξανα πανε και του λενε: ε κρητικε πες στακαο κρητικος λεει απο μεσα του.. να μου πουνε παλι σου χαιζω τη μουστακα δεν νομιζωΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΣΤΑΚΑΦΟΥΣΤΙΔΕΣ:σου ξαναχεζω τη μουστακα και ξαναγελανεο κρητικος νευριαζει και τους λεει για πες: λαδακιΦΟΥΣΤΗΣ: λαδακιΚΡΗΤΙΚΟΣ: σου γ@μω το κωλοΦΟΥΣΤΗΣ: εμα δεν παειΚΡΗΤΙΚΟΣ: ε γιαυτο θα βαλουμε λαδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Αύγουστος 30, 2004 #1068 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ολυμπιακών συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
circular Αύγουστος 30, 2004 #1069 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 τι αλλη δικαιολογια θα βρουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 30, 2004 #1070 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αφιερωμενο στον Chroma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 31, 2004 #1071 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Eνα σαιτ για οσους βαριουνται . enjoy it Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 31, 2004 #1072 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 1, 2004 #1073 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 -- Αστυνομικός: -Που είναι η ζώνη σας, κύριε; Οδηγός: -Συγχώρα με, κύριε Πόλισμαν, άλλαξα παντελόνι το πρωί και ξέχασα να την φορέσω! -- Ασθενής: - Γιατρέ, το αριστερό μου πόδι με έχει τρελάνει στον πόνο! Γιατρός: -Μην ανησυχείτε, της ηλικίας είναι. Ασθενής: Μα, γιατρέ μου, και το δεξί πόδι την ίδια ηλικία έχει, αλλά δεν πονάει! -- Η δασκάλα στο σχολείο: - "Όποιος απαντήσει στην ερώτηση που θα κάνω θα σχολάσει τώρα! Πόσους κόκκους άμμου έχει η έρημος Σαχάρα;" Κανένας δεν απαντά. Την επόμενη, η δασκάλα: - "Πόσο νερό έχει ο Ατλαντικός Ωκεανός;" Και πάλι κανένας δεν απαντά. Την τρίτη μέρα, η δασκάλα μπαίνει στην τάξη και λέει: - "Όποιος απαντήσει στην ερώτηση που θα κάνω θα σχολάσει τώρα." Τότε, ο Μπόμπος της πετά μια σαΐτα κι η δασκάλα ρωτά: - "Ποιος το έκανε;" Και ο Μπόμπος σηκώνεται, χαιρετά και φεύγει! -- Διάλογος δύο ξανθιών : - ’σε χρυσή μου, σήμερα πήγα και έκανα τεστ εγκυμοσύνης. - Και τι σε ρώτησαν καλή μου, εύκολα ή δύσκολα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2004 #1074 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/panties.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2004 #1075 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 @Unseen.....Απλα απιστευτος !!! Τι να πω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 1, 2004 #1076 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αμφισβητησανε τα ανεκδοτα μου..Τα βρισκετε τοσο κρυα ? (DJD MHN απαντησεις εσυ..ξερω..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 1, 2004 #1077 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Αμφισβητησανε τα ανεκδοτα μου..Τα βρισκετε τοσο κρυα ? (DJD MHN απαντησεις εσυ..ξερω..) Εγώ δεν μπορώ να κρίνω paschalia. Ο κολλητός μου τη βρίσκει με το να λέει κρύα ανέκδοτα στον κόσμο για να βλέπει τις φάτσες τους μετά οπότε έχω πάθει ανοσία.......Βέβαια αυτό με τη ζώνη ήταν κάπως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 1, 2004 #1078 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 δεν το πιστεύω. Της την είπαν σε άλλο forum και έρχεται εδώ και ρωτάει αν τα ανέκδοτα της είναι κρύα. Τρελο λολ. Πασχαλιά να μην βάλω το εδώ λινκ στο εκεί forum ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 1, 2004 #1079 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Ρε ΛΛ παραεισαι καρφι γμτ . Κρυψε και κατι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 1, 2004 #1080 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.