spyvelm Μάϊος 26, 2011 #6381 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά: Το 20% ανάβει τσιγάρο. Το 10% γυρίζει πλευρό. Και το 70% γυρίζει σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάϊος 26, 2011 #6382 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Σε γκάλοπ που έγινε για το "τι κάνουν οι Έλληνες άντρες μετά από μια ερωτική πράξη" έλαβαν τα παρακάτω ποσοστά: Το 20% ανάβει τσιγάρο. Το 10% γυρίζει πλευρό. Και το 70% γυρίζει σπίτι Η ερευνα ειναι λαθος, αν καπνιζε ο φργμας τα νουμερα θα ηταν διαφορετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 26, 2011 #6383 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Η ερευνα ειναι λαθος, αν καπνιζε ο φργμας τα νουμερα θα ηταν διαφορετικα Θα είχε 4η απάντηση, καθαρίζει τα χέρια του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 26, 2011 #6384 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Μπαίνει ένας τυπάς σε ένα μπαρ-εστιατόριο και ζητάει μία μπύρα.Μπάρμαν: Ορίστε η μπύρα σας κύριεΤυπάς: Πόσο έχει;Μπάρμαν: 0.01 ευρώ!Τυπάς: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; Τόσο φθηνά; Μπράβο το κατάστημα...Από φαγητό τί έχετε;Μπάρμαν: Έχουμε... πλήρες μενού με μπριζόλα, πατάτες και σαλάτα στα 0.03 ευρώ.Τυπάς: Καλα ρε, εσείς είστε καταπληκτικοί! Που είναι ο ιδιοκτήτης τουμαγαζιού; Θέλω να τον συγχαρώ!Μπάρμαν: Στον επάνω όροφο με την γυναίκα μου.Τυπάς: Και τι κάνει εκεί;Μπάρμαν: Ότι κάνω και εγώ στην επιχείρησή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 26, 2011 #6385 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Γιατί είναι δύσκολο για μια γυναίκα να βρει έναν άντρα ευαίσθητο, να ενδιαφέρεται και να είναι και όμορφος;Γιατί όλοι αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενο.Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αντισύλληψης μετά τα 50;Ο γυμνισμός.Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της συζύγου και της ερωμένης;45 κιλάΠοια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή;45 λεπτάΤι είναι αυτό που κάνει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες που δεν έχουν καμία πρόθεση να παντρευτούν;Το ίδιο που κάνει τα σκυλιά να κυνηγάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν καμία πρόθεση να οδηγήσουν.Πως ξέρεις ότι η ζωή σου είναι χάλια;Όταν μια νυμφομανής σου λέει 'ας μείνουμε φίλοι καλύτερα'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 26, 2011 #6386 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 correct it!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 26, 2011 #6387 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Θα είχε 4η απάντηση, καθαρίζει τα χέρια του; Ωωωωωωωω τα μισά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 26, 2011 #6388 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ Δ. Διαμαντίδη και γ. παπανδρέου ? Αν απαγάγανε τον Διαμαντίδη 5.000.000 Έλληνες θα δίνανε ότι είχανε για να τον ελευθερώσουνε. Αν απαγάγανε τον geoffrey 10.000.000 Έλληνες θα δίνανε ότι είχανε και δεν είχανε στους απαγωγείς για να τον κρατήσουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 26, 2011 #6389 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 ψιλοχάλια αλλά επίκαιρα :Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;- Γιατί πετούσε τις στραβές!Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο;- Ωχ, πάλι θα πέσω!- Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη; - Έχει γραμματόσημο. Πάει ο Γιωργάκης στον πωλητή κινητών στο Γερμανό:—>>> - Το κινητό μου δεν έχει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο.- Τι μοντέλο είναι; ρωτάει ο πωλητής.- Volvo 560…Ο Πάγκαλος και ο Γιωργάκης είναι βόλτα με το αυτοκίνητο και λέει ο χοντρός:- Βγες ρε Γιωργάκη να δεις αν ανάβει το φλας.Βγαίνει ο Γιωργάκης και του λέει:- Ναι, όχι, ναι, όχι, ναι, όχι,…- Τι μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη χωρίς να το καταλάβει;- Μία σκέψη!Συζητάει εξωτερική πολιτική ο Γιωργάκης με το Πάγκαλο:- Να σου πω ρε χοντρέ… Τελικά ποιο είναι το σωστό: το Ιράν ή το Ιράκ;Ο Γιωργάκης μπαίνει σε ένα κατάστημα:- «Γεια σας, έχετε σημαίες», ρωτάει την υπάλληλο.- «Βεβαίως, Πρόεδρε, στο κατάστημά μας έχουμε ότι σημαία θέλετε…»- «Μια ελληνική σημαία θα ήθελα… Σε τι χρώμα βγαίνει;»- «Μα φυσικά σε γαλάζιο και άσπρο!»- «Ωραία, δώστε μου τότε μια… γαλάζια!»Πάει ο Γιώργος να αγοράσει γυαλιά και λέει στη πωλήτρια:- Θέλω ένα ζευγάρι γυαλιά.- Του ηλίου; ρωτάει εκείνη.- Όχι δικά μου.Μπαίνει ο Γιωργάκης σε ένα σουβλατζίδικο:- Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.- Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.- A, θα τρελαθώ, μη μου πεις ότι βγήκε και σε χυμό;Ο Γιωργάκης και ο Πάγκαλος περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτουν πάνω στο κεφάλι του Γιώργου κουτσουλιές από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Πάγκαλο:- Ρε χοντρέ, τι έχω στο κεφάλι μου;- «Σκατά», του απαντά αυτός.- Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι έχω;Εξηγεί το πρόβλημά του ο Γιωργάκης στην τεχνική υποστήριξη:- Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει μόνο αστεράκια!!!- Α, μην ανησυχείτε κύριε Πρόεδρε, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.- Ναι, λέει ο Γιωργάκης, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου.Στο γκισέ της Ολυμπιακής ο Γιωργάκης ρωτάει την υπάλληλο:- Πόση ώρα είναι η πτήση Αθήνα – Σιγκαπούρη;Η απασχολημένη υπάλληλος απαντάει:- Δύο λεπτά παρακαλώ.Και ο Γιωργάκης: Ωραία, ευχαριστώ!!!Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;- Από μοναξιά!Πάει ο Γιωργάκης στη Βιβλιοθήκη και λέει:- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα, αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ. Δεν είχε καθόλου υπόθεση, αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες.- Ώστε εσείς λοιπόν κύριε μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο!!!Γιατί ο Γιωργάκης δεν μπορεί να φάει μπανάνες;- Γιατί δεν βρίσκει το φερμουάρ!Γιατί ο Θεός έφτιαξε το Γιωργάκη;- Για πλάκα!Πώς καταφέρνει ο Γιωργάκης να κάνει τόσο πολλές βλακείες σε μία μόνο μέρα;- Σηκώνεται νωρίς το πρωί!Ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει καλεί το γιο του Γιώργο στο κρεβάτι του πόνου και του λέει:«Αγόρι μου, θέλω να μου υποσχεθείς πως μια μέρα θα κυβερνήσεις αυτή τη χώρα.»«Μα πατέρα, νόμιζα ότι μετά από όλα αυτά που πέρασες, τη μισείς αυτή τη χώρα.»Και ο Ανδρέας βγάζοντας την τελευταία του ανάσα απαντάει:«Ναι, τη μισώ!» Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 26, 2011 #6390 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2011 Συζητούσαν ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος, ένας Γιαπωνέζος και ένας Πόντιος.Σε κάποια στιγμή λέει ο Γερμανός:- Εμείς στη Γερμανία φτιάξαμε ένα αυτοκίνητο 32 μέτρα.- Εμείς, λέει ο Αμερικάνος, φτιάξαμε έναν ουρανοξύστη 1800 πατώματα.- Εμείς, λέει ο Γιαπωνέζος, φτιάξαμε ένα...τρένο που πάει με 1200 χλμ/ώρα.-Εγώ, λέει ο Πόντιος, έχω έναν φίλο από την Κάτω Τούμπα που την έχει 1.5 μέτρο.- Σιγά ρε φίλε, του λένε οι άλλοι.- Γιατί, τους λέει ο Πόντιος, αυτά που είπατε εσείς αλήθεια είναι ?- Εντάξει λέει ο Γερμανός, το αμάξι που σας είπα δεν είναι 32 μέτρα, είναι 12.- Ο ουρανοξύστης που είπα εγώ, δεν έχει 1800 πατώματα αλλά 900, λέει ο Αμερικάνος.- Και το τρένο που έλεγα εγώ, δεν πάει με 1200 αλλά με 600, λέει ο Γιαπωνέζος.- Εγώ πάλι ρε παιδιά, λέει ο Πόντιος, τι να σας πω, δεν θυμάμαι. Από την Κάτω Τούμπα είναι, από την Άνω Τούμπα είναι...!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 27, 2011 #6391 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ΨΗΦΙΖΩΨΗΦΙΖΕΙΣΨΗΦΙΖΕΙΨΗΦΙΖΟΥΜΕΨΗΦΙΖΕΤΕΚΛΕΒΟΥΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 27, 2011 #6392 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 ΨΗΦΙΖΩΨΗΦΙΖΕΙΣΨΗΦΙΖΕΙΨΗΦΙΖΟΥΜΕΨΗΦΙΖΕΤΕΚΛΕΒΟΥΝανεκδοτο ειναι ή η πιο μεγαλη αληθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 27, 2011 #6393 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 Άλλο ένα επίκαιρο (αλλά παλιό μιας και η πραγματική version είναι με G. Bush Jr. & Πουτκιν) Ο Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά;-”Πως τα καταφέρνεις και η διακυβέρνηση σου είναι τόσο αποδοτική και επιτυχημένη, δεν μας λες και μας ποιο είναι το μυστικό.”- “Να σου πω“ του λέει ο Obama, “ το μυστικό είναι να είσαι… περιστοιχισμένος από έξυπνους ανθρώπους» Ο Παπανδρέου δείχνει προβληματισμένος και τον ρωτά. « Μα, πώς όμως θα ξέρω ότι οι άνθρωποι μου είναι πραγματικά έξυπνοι?» - «Εύκολο» του απαντά ο Obama. «θα τους κάνεις δύσκολες ερωτήσεις κρίσεως και θα αξιολογείς τις απαντήσεις τους.» Τότε σηκώνει το τηλέφωνο του και καλεί τον αντιπρόεδρο Joe Biden να παρουσιαστεί αμέσως. - «Δε μου λες Joe, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν;» - «Εύκολο» απαντά ο Joe Biden «θα ήμουν εγώ» -”Βλέπεις“ του λέει;Ο Παπανδρέου επιστρέφει στην Ελλάδα και καλεί στο γραφείο του τον Πάγκαλο. «Δε μου λες ρε Θόδωρε» τον ρωτά «αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν;»Ο Πάγκαλος κομπιάζει και απαντά « Πρόεδρε, να το ερευνήσουμε λίγο το θέμα και επανέρχομαι.» Βγαίνει έξω ο Πάγκαλος, πάει βρίσκει τους συμβούλους του, τους ρωτά μα όλοι τους ήταν ανίκανοι να απαντήσουν. Στον διάδρομο συναντά βιαστικό τον Παπακωνσταντίνου και τον σταματά.«Δε μου λες ρε Γιώργο, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν;»«Εύκολο» του απαντά εκείνος «θα ήμουν εγώ» Τότε τρέχει ο Πάγκαλος στο γραφείο του πρωθυπουργού, ανοίγει την πόρτα και του λέει. -«Πρωθυπουργέ μου, σχετικά με εκείνο το πρόβλημα που μου θέσατε, η απάντηση είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.» Τότε σηκώνεται έξαλλος ο Παπανδρέου, τρέχει προς το μέρος του Πάγκαλου και με βροντερή φωνή του λέει : « ΟΧΙ ηλίθιε, η σωστή απάντηση είναι ο Joe Biden !!!! » Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 27, 2011 #6394 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2011 - Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δεκαπέντε χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε;- Και ποιος θα μας πάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 28, 2011 #6395 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Μόνο ο Chuck Norris κατάφερε και κόλλησε της πο#τάνας το κάγκελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 28, 2011 #6396 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 o chuck norris πηρε την παρθενια απο το ελαιολαδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 28, 2011 #6397 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 A horse walks into a bar. The bartender says "Why the long face?".The horse, being a horse and therefore unable to speak or comprehend the complexities of conversation, does not reply and simply pi$$es on the floor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάϊος 29, 2011 #6398 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 A horse walks into a bar. The bartender says "Why the long face?".The horse, being a horse and therefore unable to speak or comprehend the complexities of conversation, does not reply and simply pi$$es on the floor.Responding accurately...in some kind of way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάϊος 30, 2011 #6399 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Chuck Norris - Google Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 30, 2011 #6400 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 o chuck norris είπε : «Έλα ντε…» …..και ο Ντε ήρθε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.