astrolabos Απρίλιος 17, 2011 #6181 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 a Horse enters into a bar. The bartender says: "Why the long face?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 17, 2011 #6182 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Δύο ξανθοί καουμπόηδες κάθονται σε ένα σαλούν και τα πίνουν.Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας τύπος που έχει παραμάσχαλα το κεφάλι ενός ινδιάνου.Ο μπάρμαν του σφίγγει το χέρι και λέει δυνατά:- Τους μισώ τους κωλο-ινδιάνους. Την περασμένη βδομάδα τα καθήκια έκαψαν το σπίτι μου, βίασαν τη γυναίκα μου και σκότωσαν τα δύο μου παιδιά. Θα δώσω χίλια δολάρια σε όποιον μου φέρει το κεφάλι ενός ινδιάνου.Οι δύο ξανθοί αλληλοκοιτάζονται, πληρώνουν και φεύγουν για να κηνυγήσουν ινδιάνους. Μετά από αρκετές ώρες βρίσκουν έναν ινδιάνο. Ο ένας ξανθός αρπάζει μια πέτρα και τον πετυχαίνει στο κεφάλι ρίχνοντάς τον από το άλογό του και αφήνοντάς τον αναίσθητο. Για κακή τους τύχη όμως ο ινδιανός κατρακυλάει σε μια ρεματιά.Τα δύο αστέρια κατεβαίνουν τη ρεματιά και ο ένας βγάζει ένα μαχαίρι για να πάρει το τρόπαιο. Τότε ο άλλος του λέει:- Μεγάλε, για κοίτα εδώ λίγο.- Όχι τώρα, δε μπορώ.Ο πρώτος τον σκουντάει στους ώμους επίμονα και του ξαναλέει:- Μα κοίτα σου λέω!- Παράτα μας ρε φίλε. Έχω χίλια δολάρια στα χέρια μου.Ο πρώτος επιμένει ακόμη:- Σε παρακαλώ, κοίτα!Ο άλλος γυρίζει και βλέποντας πέντε χιλιάδες ινδιάνους στην κορυφή της ρεματιάς μονολογεί:- Ω, Θεέ μου! Θα γίνουμε εκατομμυριούχοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 18, 2011 #6183 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 a Horse enters into a bar. The bartender says: "Why the long face?"[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_zco0K5rdvw]YouTube - The Racist Horse[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 19, 2011 #6184 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Εσείς που είστε στα αγγλόφωνα ξένα (sic) φαντάζομαι θα ξέρετε τίποτα καμένα ανέκδοτα στα Αγγλικά σαν αυτά που πόσταρα παραπάνω. Για στείλτε κανά link ή ποστάρετε κανένα.A man goes into a pub with an Octopus under his arm. He says to the man behind the bar 'This Octopus can play any musical instrument that it is given' to which the barman replies 'OK see if it can play this guitar'. The next minute the Octopus is playing a wonderful tune on said guitar.The barman is not impressed and goes to get a trumpet. No problem for the Octopus as it plays the trumpet like Louis Armstrong. The barman is now beginning to get a bit annoyed and tries to think of something that will stop the Octopus dead in its tracks.He disappears for a short while and then returns with a set of bagpipes. 'See if it can play these' The Octopus takes hold of the pipes but appears confused and not a sound is heard for over 10 minutes.The barman asks the owner what the problem is, to which he replies 'Give him time, he is trying to work out whether to play it or f*ck it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 19, 2011 #6185 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Σε ένα χωριό στις Σέρρες ο παπάς αποφάσισε να χτίσει δίπλα από την εκκλησία ένα μικρό χώρο για διάφορες τελετές της εκκλησίας.Κάποια μέρα κι ενώ δούλευε, πηγαίνει η αστυνομία και τον ρωτάει αν έχει άδεια για το χτίσιμο που κάνει.Ο παπάς απαντάει ότι άδεια έχει πάρει από το Θεό και ο αστυνομικός απαντάει με την σειρά του:- Αν δεν έχεις άδεια από την πολεοδομία, θα σε κλείσω μέσα.Και ο παπάς απαντάει:- Αχ τέκνο μου, και να με κλείσεις μέσα κάποια στιγμή θα βγω. Εγώ αν σε κλείσω μέσα όμως δεν πρόκειται να βγεις ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #6186 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Δεν καταλαβα,το εξηγεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 19, 2011 #6187 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Να τον θάψει εννοεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 19, 2011 #6188 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ηταν 2 χασικληδες σε ενα μπαλκονι και την πινουν.Ρουφαει μια γερη τζουρα ο ενας, και το δινει στον αλλον.Το παιρνει ο δευτερος, και ετσι πως ρουφαει βλεπει απεναντι 2 μωρα-Ρε συ, της βλεπεις εκεινες της 2?-Ποιες ρε...-Να ρε μαλακα, εκεινες της 2-Ποιες ρε...-Να ρε συ, η μια που κοιταει κατα δω και χαμογελαει!-Ποιες ρε...-Καλα ρε δε βλεπεις, μας χαιρετανε και ολας?!?!-Πιες ρε το πινει ο αερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2011 #6189 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2011 Πατερας και γιος....-ΤΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ!!! Μου φαινεται θα πεσει ξυλο.-Ναι, ναι πατερα.., ξερω που μενει ο δασκαλοs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 28, 2011 #6190 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 iPhoneChina Strikes again XD hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 28, 2011 #6191 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Νταξει ειναι απ το ER αλλα επιβαλεται να το χουμε κι εμειςΤι επινε ο Ελυτης τα καλοκαιρια για να δροσιστει?Το αξιο nestea Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 28, 2011 #6192 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 On youtube * this video is not available in your country * WHY!!!??!?!?!?! where the f* am I from!?!? NARNIA?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Απρίλιος 28, 2011 #6193 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Παει ενας τύπος Παρασκευή απόγευμα σε ενα περίπτερο και ζητάει 100 προφυλακτικά.Ο περιπτεράς του ζητάει ευγενικά να περιμένει να τα μετρήσει για να δει αν εχει.Τελικά τα βρίσκει και του τα πουλάει.Δευτέρα πρωι ο τύπος πηγαίνει πάλι στο περίπτερο και λεει εμφανώς ενοχλημένος στον περιπτερά :- Με θυμάσαι που ηρθα την Παρασκευη και αγόρασα 100 προφυλακτικά ;- Βεβαίως.- Ε δεν ήταν 100. 98 ήταν.- Καλά με συγχωρείς. Θα έκανα λάθος στο μέτρημα. Μισό λεπτό να σου δώσω τα λεφτά πίσω.- Τι να τα κάνω ρε φίλε τα λεφτά, που μου χάλασες το Σαββατοκύριακο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2011 #6194 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 δεν καταλαβα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 28, 2011 #6195 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 και καλα "τελεψε" 98 φορες και χαλαστικε που ελειπαν 2 προφυλακτικα για αλλες 2 φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 28, 2011 #6196 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ειναι αστειο; :hang3:και καλα που λεμε "να τις εκατοστησεις" ; xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Απρίλιος 28, 2011 #6197 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 οχι καμια σχεση xD το αστειο ειναι οτι σκεφτεσε εσυ... 98 φορες σε 2 μερες... μαλλον εισαι μικρουλης ακομα και δεν τα ξερεις αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 28, 2011 #6198 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Ίσα ρε Ron Jeremy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2011 #6199 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 video ειναι ...αλλα κολλαει στην παραπανω συζητηση .. (αλλιως δε θα το εβαζα) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ivEVsZFpR_k]YouTube - Men kai den Tsakwnas[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 29, 2011 #6200 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.