Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Ένας Πόντιος δουλεύει σε ένα σούπερ μάρκετ στο τμήμα των αλλαντικών. Πάει ο πελάτης και του λέει:

- Κόψε μου ένα τέταρτο ζαμπόν.

Ξεκινάει ο Πόντιος και κόβει, κόβει, φτιάχνει έναν σωρό και ο πελάτης απορημένος του λέει:

- Φτάνει άνθρωπε μου, ένα τέταρτο σου είπα!.

Τότε ο Πόντιος απαντά:

- Το κατάλαβα και έχω ακόμα δέκα λεπτά να κόψω...!

Πεθαίνουν, λέει, τρεις μπογιατζήδες και φθάνουν στον Παράδεισο. Εκεί- όπως σε όλα τα σχετικά ανέκδοτα- τους υποδέχεται ο Αγιος Πέτρος. «Πάνω στην ώρα ήλθατε», τους λέει. «Θέλουμε να κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι στην πύλη του Παραδείσου. Για πείτε μου πόσα χρήματα θέλει ο καθένας σας για τη δουλειά- για να δω ποιον θα προτιμήσω».

- Αφεντικό, εγώ θέλω 600 ευρώ, απαντά πρώτος ο μπογιατζής από την Αλβανία. Τα 300 για μένα και τα 300 για τα υλικά.

- Α, εγώ για να πάρω τη δουλειά θέλω 900 ευρώ, αποκρίνεται ο Γερμανός. Τα 300 για μένα, τα 300 για την Εφορία και τα 300 για τα υλικά.

- Αγιε μου, εγώ θα σου δώσω την καλύτερη τιμή, λέει στο τέλος ο Ελληνας.

Με 3.000 ευρώ, τη βάψαμε την πύλη του Παραδείσου.

- 3.000 ευρώ, τέκνον μου; Πώς είναι δυνατόν; Εχουμε και οικονομική κρίση, ταράζεται ο Αγιος Πέτρος.

- Είναι απλό, Αγιε: Ενα χιλιάρικο για σένα, ένα χιλιάρικο για μένα, 400 ευρώ στον Γερμανό για να μη μιλήσει και 6 κατοστάρικα για τον φίλο μου τον Αλβανό που θα πάρει τη δουλειά εργολαβία!

so true..

Μπαίνει η όμορφη τύπισσα στο μπαρ, κοιτάζει τον μελαμψό μπαρμαν ίσα στα μάτια και του λέει

- "Αγάπη, ένα ουίσκι". Κολακευμένος ο μελαμψός μπάρμαν και με την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να παίξει μεταξύ τους, της το κερνάει. Το δεύτερο βράδυ,

- "Αγάπη, μια βότκα". Ξανά κολακευμένος ο μελαμψός μπάρμαν και με ακόμα περισσότερες ελπίδες, της ξανακερνάει το ποτό. Το τρίτο βράδυ, ξανά η τύπισσα στο μπαρ, κοιτάζει τον μελαμψό μπαρμαν ακόμα πιο επίμονα αυτή τη φορά, και του λέει:

- "Αγάπη, μια μπύγα".

Ένα ταχυόνιο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ταχυόνια εδώ πέρα". Το ταχυόνιο απαντάει, "Αύριο με σέρβιρες όμως".

Ένα ευγενές αέριο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ευγενή αέρια εδώ πέρα". Το ευγενές αέριο δεν αντιδρά.

Ένα νετρίνο μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε νετρίνα εδώ πέρα", Το νετρίνο απαντά, "Περαστικός ήμουνα".

Ένας βιοπληροφορικός μπαίνει σε ένα μπαρ. Ρωτάει ο μπάρμαν, "GATCGCATCAATAAA;". Ο βιοπληροφορικός απαντάει, "Θα χρειαστώ μετάφραση".

Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα μπαρ κρατώντας ένα κομμάτι άσφαλτο κάτω από τη μασχάλη του και λέει στο μπάρμαν, "Ένα ποτήρι μπύρα παρακαλώ, και ένα για το δρόμο".

Ένα σάντουιτς μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε φαγητό εδώ πέρα".

Δύο άτομα υδρογόνου μπαίνουν σε ένα μπαρ. Λέει το ένα, "νομίζω ότι έχασα ένα ηλεκτρόνιο". Απαντάει το άλλο, "είσαι σίγουρος ρε;". "Θετικότατος", απαντάει το πρώτο.

Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε ταχυόνια εδώ πέρα". Ένα ταχυόνιο μπαίνει σε ένα μπαρ.

Ένας υπεραγωγός υψηλών θερμοκρασιών μπαίνει σε ένα μπαρ. Λέει ο μπάρμαν, "Λυπάμαι, δεν σερβίρουμε υπεραγωγούς υψηλών θερμοκρασιών εδώ πέρα". Ο υπεραγωγός υψηλών θερμοκρασιών φεύγει χωρίς αντίσταση.

Ο Χάιζενμπεργκ έχει βγει για βόλτα με το αυτοκίνητό του, μέχρι που πέφτει σε ένα μπλόκο. Ρωτάει ο αστυνομικός, "Γνωρίζετε με τι ταχύτητα πηγαίνατε;". "Όχι", απαντάει ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά ξέρω που ακριβώς βρίσκομαι".

Υπάρχουν 10 τύποι ανθρώπων στον κόσμο, αυτοί που ξέρουν δυαδικό κώδικα, και αυτοί που δεν ξέρουν.

Ένας οικοδόμος, ένας δικηγόρος και ένας διδάκτορας θεωρητικής φυσικής συναντιούνται τυχαία μετά από καιρό σε ένα φαστφουντάδικο. Λέει ο οικοδόμος, "Πολλή δουλειά τελευταία, είναι η 3η πολυκατοικία που τελειώνουμε τους τελευταίους μήνες, κουραστήκαμε, αλλά άξιζε τον κόπο". Λέει ο δικηγόρος, "Το γραφείο μας πάει όλο και καλύτερα, έχουμε αναλάβει πολλές εταιρίες και χτυπάμε 10ωρα στο δικαστήριο κάθε μέρα, όλα μια χαρά!". Λέει ο διδάκτορας θεωρητικής φυσικής "είσαστε έτοιμοι να παραγγείλετε ή να έρθω σε λιγάκι;"

Εσείς που είστε στα αγγλόφωνα ξένα (sic) φαντάζομαι θα ξέρετε τίποτα καμένα ανέκδοτα στα Αγγλικά σαν αυτά που πόσταρα παραπάνω. Για στείλτε κανά link ή ποστάρετε κανένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.