dunkel_Stern Απρίλιος 5, 2011 #6121 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 είναι ένας μαθηματικός, ένας δημοσιογράφος, ένας ιστορικός και ένας λογιστής σε μια εταιρία για συνέντευξη για διευθυντική θέση. βγαίνει ο CEO τις εταιρίας και λέει. -θα σας κάνω 1 ερώτηση, από αυτήν θα εξαρτηθεί άμα σας πάρουμε πάει στον μαθηματικό και του λέει: -2+2 ποσο μας κάνει? σκέφτεται ο μαθηματικός πως να δειχτεί.. -κατά το θεώρημα του διανυσματικού μηδενός, ξεκινάει από 3,99 και δεν υπερβαίνει σε καμια περίπτωση το 4,001 την ίδια ερώτηση και σώτη δημοσιογράφο.. -κατά τις αναφορές και σχολικές έρευνες, διαπιστώθηκε πως το 2+2 μας κάνει 4 ο ιστορικός... -οι αρχαίοι έλληνες ήταν οι πρώτοι στο δεκαδικό σύστημα ανακαλύψανε πως το 2+2 μας κάνει 4 φτάνει η ώρα του λογιστή, σηκώνεται πάνω και ψιθυρίζει στο αφτί του CEO.. -να σου πω. εσύ.. ποοοσο θες να κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 5, 2011 #6122 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τι κοινό έχει μια βόμβα κι ένα τυρί, με το Ζειμπέκικο της Ευδοκίας? ΜΠΑΜ, τυρι, τυρι, τυρι, ΜΠΑΜ, τυρι ΜΠΑΜ... ΜΠΑΜ ,τυρι, τυρι τυρι, ΜΠΑΜ , ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 5, 2011 #6123 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Lefteris Pantazis, Greek Singer, Covers “Breathless” | Dan Wilson MusicΟ ΝΑΙ! είναι στο official site του Dan WilsonYou honestly didn’t have a stroke after watching this??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Απρίλιος 5, 2011 #6124 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Lefteris Pantazis, Greek Singer, Covers “Breathless” | Dan Wilson MusicΟ ΝΑΙ! είναι στο official site του Dan WilsonΓια μια στιγμή (μέχρι το 0:04 που άντεξα) φοβήθηκα ότι το ακουστικό μου νεύρο είχε πάθει βλάβη...Απορώ δεν τολμάει κανείς από τους οικείους του να του πει ότι γαβγίζει σαν γατί...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 5, 2011 #6125 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 ΛΕ-ΠΑ , ΛΕ-ΦΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 5, 2011 #6126 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 πήγα να ακούσω την κανονική εκδοχή -κι όχι την εκτέλεση του από τον πανταζή-, και στα περισσότερα βίντεα μου έβγαζε απαγορευτικό γιατί λέει η χώρα μας είναι αποκλεισμένη για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Καλά του έκανε λοιπόν ο λεπάς. αρκουδέηδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 6, 2011 #6127 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Grooveshark - Listen to Free Music Online - Internet Radio - Free MP3 Streaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 6, 2011 #6128 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Grooveshark - Listen to Free Music Online - Internet Radio - Free MP3 Streaming and the funny part is...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 6, 2011 #6129 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 and the funny part is...?Προφανώς απάντηση στον deninho είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 6, 2011 #6130 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 exacly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 6, 2011 #6131 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Προχθές, η γυναίκα μου κι εγώ, κατεβήκαμε στο κέντρο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο μαγαζί.Δεν μείναμε μέσα παραπάνω από δέκα λεπτά και βγαίνοντας έξω, είδαμε έναν τροχονόμο που έγραφε μια κλίση για παράνομη στάθμευση. Τον πλησιάσαμε και του είπα. « Έλα τώρα, κάνε τα στραβά μάτια για έναν συνταξιούχο»! Μας αγνόησε και συνέχισε με τη κλίση. Τότε τσατίστηκα και τον αποκάλεσα «Ναζιστικό γουρούνι»! Με κοίταξε άγρια και άρχισε να γράφει μια καινούρια κλίση για φθαρμένα λάστιχα. Έτσι η γυναίκα μου, που τα είχε πάρει κι αυτή στο κρανίο, τον αποκάλεσε «κώλο μπάτσο». Ψύχραιμος αυτός, σ' αντίθεση μ' εμάς, τελείωσε τη δεύτερη κλίση, την έβαλε στο παρ μπριζ δίπλα στη πρώτη και άρχισε να γράφει μια τρίτη! Αυτό συνεχίστηκε για μισή περίπου ώρα. Όσο περισσότερο τον «λούζαμε» τόσο περισσότερες κλίσεις έγραφε. Στο τέλος και μετά έξι κλίσεις που στόλιζαν το παρ μπριζ, καταλάβαμε ότι δεν κερδίζαμε τίποτα μ' αυτή τη τακτική και, μια και η ώρα περνούσε, αποφασίσαμε να φύγουμε και να πάρουμε το λεωφορείο των 12 για να επιστρέψουμε στο σπίτι. Ευτυχώς που δε κατεβήκαμε με το αυτοκίνητο στη πόλη με τέτοιους «κωλο μπάτσους» που κυκλοφορούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 6, 2011 #6132 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 E-mails from an AssholeΕπος (ελπιζω να μην εχει ξαναμπει)Best of imo E-mails from an Asshole Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 6, 2011 #6133 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Η γυναίκα μου μού έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό:Αγάπη μου,Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου.Σ' αγαπώ.Και εγώ απάντησα:Είμαι στην τουαλέτα. Τί να στείλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 6, 2011 #6134 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Η γυναίκα μου μού έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό:Αγάπη μου, Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου. Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου. Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου. Σ' αγαπώ. Και εγώ απάντησα: Είμαι στην τουαλέτα. Τί να στείλω; Και έτσι άρχισε ο καβγάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 7, 2011 #6135 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 O Χριστόφορος Κολόμβος μπόρεσε να ανακαλύψει την Αμερική επειδή ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣΑν ο Χριστόφορος Κολόμβος είχε γυναίκα, θα είχε ακούσει τα παρακάτω :- Και γιατί πρέπει να πας εσύ;- Τι; Δεν μπορούν να στείλουν κάποιον άλλον; Τι είσαι εσύ; Ο μοναδικός; Χωρίς εσένα δεν γίνεται; Δεν βλέπεις ότι σε εκμεταλλεύονται;- Εσύ δεν γνωρίζεις καλά ούτε την οικογένειά μου και πας να ανακαλύψεις το Νέο Κόσμο; Τι κρύβεις;- Ποια στρογγυλή Γη, μωρέ;- Τι; Θα πάνε μόνο άντρες; Σώπα!- Γιατί δεν μπορώ να έρθω κι εγώ; Αφού εσύ είσαι το αφεντικό. Εμένα ποτέ δεν με πας ταξίδια.- Αν βγεις από την πόρτα εγώ την ίδια στιγμή επιστρέφω στη μαμά μου.- Τι λες; Και η βασίλισσα θα πουλήσει τα κοσμήματά της για να ταξιδέψεις εσύ; Τι νομίζεις ότι είμαι, βλαμμένη; Τι τρέχει με σένα και αυτήν τη γριά;- Δεν μπορείς να πας! Τελεία και παύλα!- Μην ντύνεσαι, διότι εσύ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 7, 2011 #6136 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Σα να το βλεπω μπροστα μου νιωθω :magic:βεβαια αν οι τοτε γυναικες λεγαν εστω και ενα απ ολα αυτα , θα τις γευοταν με λεμονακι και πατατουλες afterwards αλλα τεσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Απρίλιος 7, 2011 #6137 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Αν ο Χριστόφορος Κολόμβος ήταν διοικητικό μέλος του TheLab μόνο παντόφλες θα ανακάλυπτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2011 #6138 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 ΔΟ Thelab.gr - Πάμε εκεί που θα έρθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Απρίλιος 7, 2011 #6139 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μακαρι να ειχε γυναικα και να μην πηγαινε πουθενα και να μην εκαναν οι Αμερικανοι οτι εχουν κανει.(μαμω την περιεργια σου Χριστοφορε Κολομβε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 7, 2011 #6140 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2011 Μακαρι να ειχε γυναικα και να μην πηγαινε πουθενα και να μην εκαναν οι Αμερικανοι οτι εχουν κανει.(μαμω την περιεργια σου Χριστοφορε Κολομβε)Ναι και δεν θα την ανακάλυπτε κανένας άλλος (π.χ. Αγγλία, Γαλλία, κλπ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.