Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
I know! Αποτυχία το ανέκδοτο, ξενέρωσα τουλάχιστον 3 άτομα :weep:

Όταν αυτού του είδους το χιούμορ, ασχολείται μόνο με μία ομάδα, δεν είναι χιούμορ. Είναι εμπάθεια.

Σημείωση: Αν είχα δει ένα έστω ανέκδοτο ίδιου ύφους για το μπάσκετ του παναθηναϊκού [ή και για το ποδόσφαιρο του παναθηναϊκού. Το ότι αδικήθηκε στο ματς με τον ολυμπιακό δε σημαίνει ότι δεν έχει κι αυτός αβάντα στο υπόλοιπο πρωτάθλημα], θα παραδεχόμουν ότι είναι χιούμορ και δε θα απάνταγα καν.

Ρε Διονύση, ο Ολυμπιακός έχει και προϊστορία. Τόσα χρόνια παράγκα με το Θείο, είναι λόγο δύσκολο να του φύγει η ρετσινιά. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

Πάει κάποιος σε μια αθλητική μπουτίκ και λέει στον πωλητή:

-Γεια σας, θα ήθελα μια φανέλα του Ολυμπιακού.

Και ο πωλητής:

-Παίκτη ή διαιτητή;

http://www.thelab.gr/off-topic/anekdota-kai-oxi-mono-16452-231.html#post890975

Απ'τα thanx που πήρε ο chosen και μόνο καταλαβαίνω ότι δεν λέω καλά τα ανέκδοτα...χαχαχαχαχα

Ένας τύπος μισούσε υπερβολικά τον γάτο της γυναίκας του. Ετσι αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί. Τον βάζει λοιπόν στο αυτοκίνητό του και τον εγκαταλείπει δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι του. Μόλις επέστρεψε, ό γάτος τον περίμενε στο κατώφλι...

Τήν επομένη τον ξαναβάζει στο αυτοκίνητό του και τον εγκαταλείπει τέσσερα τετράγωνα πιο μακριά. Στην επιστροφή ξαναβρίσκει τον γάτο έξω από το σπίτι....

Ο άνθρωπος αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Κλείνει τον γάτο σε ένα κουτί τον βάζει στο αυτοκίνητο και ξεκινάει. Μετά απο μερικά χιλιόμετρα στρίβειπρος το βουνό, κοντά στην κορυφή περνάει κάτω από μία γέφυρα, στρίβει δεξιά μετά αριστερά, βλέπει μία λίμνη και πετάει το κουτί με τον γάτο μέσα.

Δύο ώρες αργότερα, ο τύπος τηλεφωνεί στή γυναίκα του.

- Μήπως είναι ο γάτος στό σπίτι?

- Ναί εδώ είναι!

- Δώστον στο τηλέφωνο γιατί χάθηκα μαμώ το κέρατό μου!

O μικρός Γιαννάκης είδε το αμάξι του πατέρα του να περνά έξω από την αυλή του σχολείου και να κατευθύνεται προς το δασάκι. Περίεργος, έτρεξε πίσω από το αμάξι και σε λίγο είδε στο δασάκι τον μπαμπά και τη θεία Φλώρα σε ένα παθιασμένο αγκάλιασμα. Αυτό έκανε τόσο τεράστια εντύπωση στον μικρό Γιαννάκη που το μεσημέρι πήγε τρέχοντας στη μαμά του να της πει τα νέα:

«Μαμά, ήμουνα στην αυλή του σχολείου και είδα το αμάξι του μπαμπά να πηγαίνει στο δασάκι με τη θεία Φλώρα. Πήγα να δω τι κάνουνε και ο μπαμπάς έδινε ένα μεγάλο φιλάκι στη θεία Φλώρα. Μετά τη βοήθησε να βγάλει το μπλουζάκι της. μετά η θεία βοήθησε τον μπαμπά να βγάλει το παντελόνι του και μετά.»

Σε αυτό το σημείο η μαμά διέκοψε τη διήγηση: «Γιαννάκη, αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, άσε να μας πεις το τέλος το βράδυ στο τραπέζι που θα είναι και ο μπαμπάς. Θέλω να δω την έκφραση στο πρόσωπό του όταν θα μας τη λες.»

Το ίδιο βράδυ, την ώρα του φαγητού η μαμά ζήτησε από τον Γιαννάκη να διηγηθεί την ιστορία του. Άρχισε λοιπόν ο Γιαννάκης: » ήμουνα στην αυλή του σχολείου και είδα το αμάξι του μπαμπά να πηγαίνει στο δασάκι με τη θεία Φλώρα. Πήγα να δω τι κάνουνε και ο μπαμπάς έδινε ένα μεγάλο φιλάκι στη θεία Φλώρα. Μετά τη βοήθησε να βγάλει το μπλουζάκι της, και μετά η θεία τον βοήθησε να βγάλει το παντελόνι του, και μετά η θεία Φλώρα και ο μπαμπάς άρχισαν να κάνουν αυτό που έκαναν η μαμά και ο θείος Κώστας όταν ο μπαμπάς είχε φύγει να πάει στα ναυπηγεία.»

Η μαμά λιποθύμησε.

Ηθικό δίδαγμα: Μην διακόπτετε τον άλλον πριν ολοκληρώσει αυτό που έχει να σας πει.!

Με ποιο τροπο πλενουν πιατα οι μαθηματικοι?

Πλενουν μονο το πρωτο... και λενε , ομοιως και για τα υπολοιπα

Πως κοβουν ενα δεντρο οι μαθηματικοι?

Υψωνουν στο τετραγωνο και φευγει η ριζα. :dance3:

Πως κοβουν ενα δεντρο οι μαθηματικοι?

Υψωνουν στο τετραγωνο και φευγει η ριζα. :dance3:

i know παλιο (εχει ξαναγραφτει καμποσες σελιδες πιο πριν γι αυτο δε το ξαναγραψα)

Μια μέρα, Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του...

- Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!

Η γυναίκα, δείχνοντας ότι νοιάζεται γι' αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται:

- Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!.

Σαν γυναίκα που αξίζει να το κάνει, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο :

"Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει..."

Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν.

Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο

τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική...

... και χωρίς να χάνουν χρόνο.... όπως τους παλιούς καιρούς...

...Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του 'meeting', η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το 'meeting'. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει...

Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει:

- Καλή μου, έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο...

Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη -γυναίκα ούσα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει :

"Σου στέλνω τη γαλοπούλα.

Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι.

Η Σύζυγος " :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Μια μέρα, Ο σύζυγος γυρνάει στο σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα και λέει στη γυναίκα του...

- Καλή μου, έχω ένα meeting για τη δουλειά στις 10 το βράδυ, αλλά δε θα πάω...!! Μου φαίνεται ότι με εκμεταλλεύονται!!

Η γυναίκα, δείχνοντας ότι νοιάζεται γι' αυτόν, τον πείθει πως η δουλειά είναι σημαντική. Τότε, ο σύζυγος πάει να κάνει ένα ντουζάκι για να είναι έτοιμος και σκέφτεται:

- Ήταν εύκολο να τη κοροϊδέψω!.

Σαν γυναίκα που αξίζει να το κάνει, όταν ο άντρας της μπαίνει στο μπάνιο, τσεκάρει όλα του τα πράγματα: το πορτοφόλι, το τσαντάκι, το σακάκι, τα μηνύματα στο κινητό κτλ. Και βρίσκει ένα χαρτάκι με το παρακάτω κείμενο :

"Μωρό μου, σε περιμένω για να φάμε τη γαλοπούλα με τη λευκή σάλτσα που έχουμε πει..."

Η γυναίκα ξαναβάζει το χαρτάκι εκεί που ήταν.

Όταν ο άντρας βγαίνει από το μπάνιο

τη βλέπει ξαπλωμένη στο κρεβάτι, σε μία στάση πολύ προκλητική...

... και χωρίς να χάνουν χρόνο.... όπως τους παλιούς καιρούς...

...Όταν τελείωσαν, ο τύπος μισοπεθαμένος, αποκοιμιέται. Όταν πλησίαζε η ώρα του 'meeting', η γυναίκα τον ξυπνάει. Παρόλα αυτά αυτός δεν ήθελε να ξέρει τίποτα για το 'meeting'. Τελικά η σύζυγος τον πείθει να πάρει τα πόδια του και να πάει...

Όταν έφτασε στο σπίτι της ερωμένης του, πολύ κουρασμένος της λέει:

- Καλή μου, έχω δουλέψει πολύ σήμερα και μόνο θα κάνω ένα ντουζάκι και θα ξεκουραστώ λίγο...

Μπαίνοντας στο μπάνιο, η ερωμένη -γυναίκα ούσα- τσεκάρει τις τσέπες του παντελονιού και βρίσκει ένα χαρτάκι που γράφει :

"Σου στέλνω τη γαλοπούλα.

Η λευκή σάλτσα έμεινε σπίτι.

Η Σύζυγος " :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αυτό αξίζει χίλια like! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.