DJD Φεβρουάριος 21, 2011 #5961 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Κάπου πάνω από την Αττική, κάνει μια το βλέμμα του κάτω στο δάπεδο του αεροπλάνου η Μπιρμπίλη και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.Το μαζεύει και με ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει " Να μπορούσα να άνοιγα τωρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το....έβρισκε ευτυχισμένο..." . Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου " Γι' αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα 200 ευρώ σε 2 κατοστάρικα, που θα πέταγα από το παράθυρο και έτσι θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους".Τα ακούει και ο Παπανδρέου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο: "Τρίχες...γι' αυτό κανείς από τους 2 σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε 4 50άρικα και έτσι θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!!!"Ακούνε και οι κακομοίρηδες οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και λέει ο ένας στον άλλο:"Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα και να κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους????" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 21, 2011 #5962 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ταξί φτάνει σε μπλόκο.- Αστυνομικίνα με τσιριχτή φωνή και ύφος Κάλαχαν: Σας παρακαλώ κύριε, δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ!!- Ταρίφας με ατάραχο βλέμα και φωνή μπασαδούρα: Γιατί; έχεις σφουγγαρίσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 21, 2011 #5963 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ηταν ενας Γερμανος ενας Γαλλος και ενας Ελληνας..Και καλυπταν και οι 3 τον Κατσουρανη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 21, 2011 #5964 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ηταν ενας Γερμανος ενας Γαλλος και ενας Ελληνας..Και καλυπταν και οι 3 τον Κατσουρανη...«Κατσουράνης στους δημοσιογράφους: Δεν έχω να πω κάτι άλλο... Με ... καλύψατε»! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 21, 2011 #5965 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Χάνω κάτι...?εδιτ: ok ποδοσφαιριστής είναι, αλλά και πάλι... τέσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 21, 2011 #5966 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Χάνω κάτι...?εδιτ: ok ποδοσφαιριστής είναι, αλλά και πάλι... τέσπα... το παιχνίδι του Σαββάτου έχασες, ελληνικό ποδόσφαιρο* σε όλο του το μεγαλείο. *Το bold από μόνο του είναι ανέκδοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 21, 2011 #5967 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 «Κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη»! | sportdog.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 21, 2011 #5968 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ναι οκ, κατάλαβα... νταξ, ελλαδιστάν παντού λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 21, 2011 #5969 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Το ανέκδοτο !!Olympiacos.org // Official Website of Olympiacos Piraeus Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Φεβρουάριος 21, 2011 #5970 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Το ανέκδοτο !!Olympiacos.org // Official Website of Olympiacos PiraeusΜε τον Κατέλη για πρόεδρο τι περίμενες να γράψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 21, 2011 #5971 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Είδαμε και τον Μαρινάκη που ζητούσε συγνώμες σήμερα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 21, 2011 #5972 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Ο Chuck Norris εκτός από τα νώτα του, κάλυπτε και τον Κατσουράνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 21, 2011 #5973 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Είναι ο Παπανδρέου με τον οδηγό του στο αυτοκίνητο και βρίσκονται σε έναν ήσυχο επαρχιακό δρόμο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά στο αυτοκίνητο ένας σκύλος από το σπίτι που βρισκόταν εκεί και ο οδηγός τον κάνει λιώμα. "Μην ανησυχεις", λέει Γιωργάκης, "θα πάω να μιλήσω εγώ στους ιδιοκτήτες του, πρωθυπουργός είμαι, θα τους ηρεμήσω" Δεν περνάνε 5-10 λεπτά και ο Γιωργάκης έπιστρέφει τρέχοντας και μελανιασμένος "Μα καλά τι πάθατε;" "Να, τους είπα ότι χτυπήσες το σκύλο τους και ότι το κράτος θα φροντίσει να του αποζημιώσει και με σάπισαν" Μετά από μερικά χιλιόμετρα συμβαίνει πάλι το ίδιο, μόνο που αυτή τη φορά ο απρόσεκτος οδηγός σκότωσε ένα γουρούνι "Αυτή τη φορά να πας να καθαρίσεις μόνος σου", του λέει ο Γιωργάκης" Πάει λοιπόν ο οδηγός τρέμοντας απ΄το φόβο του προς τη φάρμα που βρισκόταν εκεί. Πέρασε μισή, μιαμιση, δύο ώρες και ο Γιωργάκης είχε αρχίσει να ανησυχεί. Τελικά μετά από σχεδόν τρεις ώρες, σκάει μύτη ο οδηγός γεμάτος δώρα, λεφτά, κρασιά κλπ "Μα καλά τι πήγες και τους είπες ;" ρωτάει γεμάτος έκπληξη και απορία ο Παπανδρέου "Τους είπα: Εϊμαι ο οδηγός του κ.Παπανδρέου. Μόλις σκότωσα το γουρούνι με το αυτοκίνητο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 22, 2011 #5974 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Γιατί ο Βαλβέρδε δεν πήγε το βράδυ του Σαββάτου στο γλέντι του Ολυμπιακού στον Ρέμο;Εμεινε πίσω να καλύπτει τον Κατσουράνη... Τι κοινό έχει ο Κατσουράνης και Cosmote?έχουν πανελλαδική κάλυψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 23, 2011 #5975 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Πάει ένας παππούς στο γιατρό.- Γιατρέ, του λέει, έχω ένα πρόβλημα. Κλάνω γιατρέ, κλάνω συνέχεια. Από τη στιγμή που μπήκα στο ιατρείο σου, να φανταστείς, πρέπει να έχω κλάσει πάνω από 10 φορές. Ευτυχώς, όμως, ούτε βρωμάνε, ούτε ακούγονται.Τον εξετάζει ο γιατρός και του γράφει μια συνταγή.- Λοιπόν παππού, του λέει. Θα πάρεις αυτά τα χάπια (τρεις φορές την ημέρα) και να 'ρθεις σε 10 ημέρες.Φεύγει ο παππούς και σε 10 μέρες επιστρέφει ξεφυσώντας απ' τα νεύρα.- Γιατρέ, τι ήταν αυτό που μου 'κανες; Όχι μόνο δεν σταμάτησα να κλάνω, αλλά τώρα, κάθε που θα κλάσω ξεσηκώνω τη γειτονιά. Πάλι καλά που δεν βρωμάνε. Μα τι ήταν αυτά τα χάπια που μου' δωσες;- Ωραία παππού, λέει ο γιατρός, και του γράφει άλλη μια συνταγή. Με τα πρώτα χάπια ξεβουλώσαμε τ' αυτιά, μ' αυτά τώρα πάμε να ξεβουλώσουμε και τη μύτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 23, 2011 #5976 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Σε ένα εστιατόριο:-Συγνώμη, εσείς είστε το γκαρσόν που πήρε την παραγγελία μου?-Μάλιστα!-Απίστευτο! Δεν έχετε γεράσει καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 23, 2011 #5977 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Χτες είδα ένα νιόπαντρο φίλο μου, γεμάτο γρατζουνιές στο... πρόσωπο και στο λαιμό. Τον ρωτάω:-Τι έπαθες ρε; Είσαι χάλια..-Άσε,θάψαμε τη πεθερά μου χθες-Καλά και οι γρατζουνιές;-Δεν ήθελε...________________________________________________________________________________________________________________________________________________Μπαίνει ο σύζυγος αιφνιδιαστικά στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον καλύτερο του φίλο.Βγάζει το πιστόλι και μπαμ μπαμ καθαρίζει τον φίλο του.Μετά από μια μικρή σιωπή, λέει η γυναίκα του:- Τάκη, έτσι όπως πας σε λίγο θα μείνεις χωρίς φίλους!________________________________________________________________________________________________________________________________________________Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 30, 40 και 60 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 καταπληκτικά φωτομοντέλα.Ο 20άρης λέει:- Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!Ο 30άρης του απαντά:- Καλά μην βιάζεσαι και τόσο....Ο 40άρης προτείνει:- Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία.O 60άρης:- Για σταθείτε ωρέ παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού και από εδώ βλέπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 23, 2011 #5978 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Ένας άνθρωπος εργαζόταν στο Ταχυδρομικό Γραφείο, και η εργασία του ήταν να διαχειρίζεται όλα τα γράμματα που είχαν δυσανάγνωστες διευθύνσεις. Μια μέρα, ήρθε μια επιστολή προς τον Θεό, με τρεμάμενο γραφικό χαρακτήρα, χωρίς διεύθυνση. Σκέφτηκε ότι θα πρέπει να την ανοίξει για να δει περί τίνος επρόκειτο. Η επιστολή είχε ως εξής: Θεέ μου, είμαι μια ηλικιωμένη 83 ετών, που ζει με μια πολύ μικρή σύνταξη. Χθες κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι μου. Είχα 100 ευρώ σε αυτό, που ήταν όλα τα λεφτά που είχα μέχρι την επόμενη πληρωμή της σύνταξής μου. Την ερχόμενη Κυριακή είναι Χριστούγεννα, και έχω προσκαλέσει δύο από τις φίλες μου για φαγητό. Χωρίς αυτά τα χρήματα, δεν έχω τίποτα για να αγοράσω τρόφιμα, δεν έχω οικογένεια να ζητήσω χρήματα και είσαι η μόνη μου ελπίδα. Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις; Σε ευχαριστώ Μαρία Ο ταχυδρομικός υπάλληλος συγκινήθηκε. Έδειξε την επιστολή σε όλους τους συνάδελφους του. Ο κάθε ένας άνοιξε το πορτοφόλι του και έδωσε μερικά ευρώ. Μάζεψαν όλα και όλα 95 ευρώ, τα έβαλαν σε ένα φάκελο και τα έστειλαν στην ηλικιωμένη. Το υπόλοιπο της ημέρας, όλοι οι εργαζόμενοι ένοιωθαν μια ζεστή αίσθηση στη σκέψης της ηλικιωμένης και στο δείπνο που θα είναι σε θέση να μοιραστεί με τις φίλες της. Τα Χριστούγεννα ήρθαν και έφυγαν. Λίγες ημέρες αργότερα, μια άλλη επιστολή ήρθε από την ίδια ηλικιωμένη προς τον Θεό. Όλοι οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν γύρω, ενώ το γράμμα ανοίχτηκε. Έλεγε: Θεέ μου, πώς μπορώ να σε ευχαριστήσω ποτέ αρκετά, για αυτό που έκανες για μένα; Λόγω του δώρου της αγάπης σου, μπόρεσα να ετοιμάσω ένα υπέροχο δείπνο για τις φίλες μου. Είχαμε μια πολύ ωραία βραδιά και είπα στις φίλες μου για το υπέροχο δώρο σου. Με την ευκαιρία, να σου πω ότι έλειπαν 5 ευρώ. Μάλλον θα τα βούτηξαν αυτοί οι αλήτες του ταχυδρομείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 24, 2011 #5979 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως γέλασα με την ψυχή μουin.gr - Θα ξεπληρώσουμε και το τελευταίο σεντ, διαβεβαιώνει τους Γερμανούς ο Γ.Παπανδρέου - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 24, 2011 #5980 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 θα τουε δώσουνε την Κρήτη.αλλά εμένα δεν με ενοχλεί καλύτερα στους Γερμανούς παρά σε αυτό που έχουμε τώρα πάνω απο τα κεφάλια μας. Που στην ουσία είμαστε κάτω απο τους Αμερικάνους (Jeffrey) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.