DJD Φεβρουάριος 14, 2011 #5921 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Astro: COONa-COONa TiN CHOOCHOONa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 14, 2011 #5922 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Λέγεται ότι, όταν ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο, αποφάσισε να τουςδώσει δύο αρετές, ώστε να περάσουν καλά.Έτσι έκανε: ...- τους Ελβετούς μεθοδικούς και να σέβονται τους νόμους·- τους Εγγλέζους επίμονους και μελετηρούς·- τους Γιαπωνέζους εργατικούς και υπομονετικούς·- τους Γάλλους καλλιεργημένους και εκλεπτυσμένους·- τους Ισπανούς εύθυμους και φιλόξενους.Όταν έφτασε και στους Έλληνες, στράφηκε στον άγγελο που κρατούσεσημειώσεις και του είπε:«Οι Έλληνες θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και ΠΑΣΟΚ».Μόλις τέλειωσε τη δημιουργία, ο άγγελος Του είπε:«Κύριε, σε όλους τους λαούς δώσατε δύο αρετές και στους Έλληνες τρεις. Έτσι θαυπερισχύσουν όλων των άλλων».«Να πάρει! Έχεις δίκιο! Μόνο που δεν μπορώ να τις αφαιρέσω! Ας έχουνοι Έλληνες τρεις αρετές».«Όμως, κάθε Έλληνας δεν θα μπορεί να έχει πάνω από δύο συγχρόνως».ΈτσιΟ Έλληνας που είναι ΠΑΣΟΚ και τίμιος δεν μπορεί να είναι έξυπνος.Εκείνος που είναι έξυπνος και ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι τίμιος.Κι εκείνος που είναι έξυπνος και τίμιος δεν μπορεί να είναι ΠΑΣΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 15, 2011 #5923 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Καμένο!!-Man! πήρα ένα μηχάνημα τις προάλλες που κάνει παπάδες, πάμε σπίτι να σου το δείξω?μπαίνουν στο σπίτι, κοιτάει ο άλλος δεξιά, βλέπει έναν παπά..κοιτάει αριστερά βλέπει και άλλον έναν, ανοίγει την ντουλάπα να αφήσει το μπουφάν.. κ άλλος ένας παπας στην ντουλάπα.ρωτάει τον άλλο.-ρε! τι είναι όλοι αυτοί οι παπάδες μέσα στο σπίτι σου?-δεν σου είπα? πήρα ένα μηχάνημα που κάνει παπάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 15, 2011 #5924 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 official το χειρότερο που έχω ακούσει(διαβάσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 15, 2011 #5925 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Την ημερα του Α.Βαλεντινου σε ενα φαρμακειο...-Γεια σας!!!-Τελειωσαν....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 15, 2011 #5926 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 official το χειρότερο που έχω ακούσει(διαβάσει) Με τον ντούνκι θα ανακαλύψεις νέα όρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 15, 2011 #5927 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Ήταν ένας μάγος σε ένα καράβι και πάει και του λέει ένας:- Ρε μάγε, θα μου δείξεις κανά μαγικό να το κάνω στην γυναίκα μου;- Ασε με ρε φίλε, και είμαι κουρασμένος.Με τα πολλά παρακάλια τον έπεισε και του λέει ο μάγος:- Καλά, θα σου δείξω. Κάτσε στον τοίχο και βγάλε το παντελόνι σου.Στέκεται ο τύπος στον τοίχο και βγάζει το παντελόνι του.Του λέει ο μάγος:- Νιώθεις το δάχτυλο μου στον κ@λο σου;- Ναι, λέει αυτός.- Νατα τα χεράκια μου, νάτα τα χεράκια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 15, 2011 #5928 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Ερώτηση: Ποιος είναι ο χημικός τύπος της μακακίας; Απάντηση: COONa-COONa TiN CHOOCHOONa (κούνα κούνα την τσουτσούνα - σε φωνητική απόδοση των GRenglish!!) (και για του λόγου το αληθές: Dynamic Periodic Table CO - Κοβάλτιο O - Οξυγόνο Na - νάτριο Ti - Τιτάνιο N - Άζωτο C - Άνθρακας H - Υδρογόνο ) Google Translate πατήστε στο "Listen" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 15, 2011 Author #5929 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Παλιό αλλά καλό...Ένας πωλητής σε εκτός έδρας ταξίδι, πτώμα και με άσχημη διάθεση μπαίνει σε ένα μοτέλ της Εθνικής και ζητάει από τον ρεσεψιονίστα ένα δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.Ο ρεσεψιονίστας γνέφει καταφατικά και δίνει στον πωλητή ένα κλειδί για το δωμάτιο 8 και το διπλανό μπάνιο, του εύχεται καληνύχτα και του δίνει ένα μενού πρωινού για την επομένη.Ο άντρας μπαίνει με βαριά βήματα στο δωμάτιο, πετάει τα πράγματά του, αρπάζει μια πετσέτα και κατευθύνεται στο μπάνιο για ένα παρατεταμένο, χαλαρωτικό μπάνιο. Μόλις φτάνει στο μπάνιο, βρίσκει μια πανέμορφη ξανθιά μέσα στο μπάνιο. -Με συγχωρείς αλλά αυτό είναι το μπάνιο ΜΟΥ, είναι για αποκλειστική χρήση! -Συγνώμη αλλά ο ρεσεψιονίστας μου έδωσε το κλειδί γι΄ αυτό το μπάνιο, απαντάει η ξανθιά. Κοιτάζονται για λίγη ώρα και μετά την άβολη σιωπή, της λέει. -Δεν είσαι καθόλου άσχημη, με μια λάμψη στο μάτι. -Ούτε εσύ, του απαντάει με ενδιαφέρον. -Γ@μιέσαι; ρωτάει ο άντρας. -ΝΑΙ απαντάει εκείνη. -Τότε άντε και γ@μήσου αυτό είναι το μπάνιο ΜΟΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 15, 2011 #5930 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 O διοικητής του στρατοπέδου φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει: "Κωστίκα, αύριο το πρωί περιμένω τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει."Το πρωί πράγματι ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6 το πρωί.Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής:* Κωστίκα έφτασε ο Βενιζέλος?* Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθειΣτις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια:* Eφτασε ο Βενιζέλος?* Όχι ακόμαΟ διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30 ... συνεχώς ως τις 9.Κατά τις 9 και κάτι, σκάει μύτη μια μαύρη Mercedes στην πύλη.Ο Κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι και ρωτάει:* Βενιζέλος;* Ναι, λέει ο Βενιζέλος* Μλκα τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί σε ψάχνει από τα ξημερώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 15, 2011 #5931 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν έμενε άνεργος;-Μπομπ.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας;-Μπομπ ο πάστορας.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ροκάνιζε δέντρα;-Μπομπ ο κάστορας.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν είδος καθαρισμού;-Μπομπ ο Σφουγγαράκης.( -Πως λέγεται ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης αν τον πατήσει νταλίκα; -Vetex .)-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ένα μπάφο;-Μπομπ ο μάστουρας.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ΠΟΛΛΑ μπάφα;-Μπομπ Μάρλεϋ.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν έπινε μπύρες;-Μπόμπυρας.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν φούσκωνε λάστιχα;-Τρόμπομπ.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν από σίδερο και τα έσπαγε όλα;-Τρόμποκοπ.-Πώς θα έλεγαν το Μπομπ το Μάστορα αν ήταν φιλοχουντικός δημοσιογράφος;-Μπόμπ Μαστοράκη.-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν π..στης με ξανθό μαλλί;-Μπίμπι Μπόμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 15, 2011 #5932 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ΠΟΛΛΑ μπάφα;-Μπομπ Μάρλεϋ. το μόνο πραγματικά αστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 15, 2011 #5933 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 -Πώς θα έλεγαν το Μπομπ το Μάστορα αν ήταν φιλοχουντικός δημοσιογράφος;-Μπόμπ Μαστοράκη.το μόνο πραγματικά αστείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 15, 2011 #5934 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 υπαρχουν πολλες εκδοσεις για το καθε γουστο.. εμενα μου αρεσε με τον μπομπ σφουγγαρακη και το βετεξ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 15, 2011 #5935 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 είναι ανάλογο της υλικίασ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Φεβρουάριος 15, 2011 #5936 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 ,απαντησε τοτε ο παππους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 15, 2011 #5937 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Μερικά tweets... Δύο από έναν ψεύτικο χιουμοριστικό λογαριασμό του Steve Jobs. Forgot to feed the snow leopard this morning. My television has antenna issues; don't see anyone complaining about that... Και ένα ακόμη από τον Will Wheaton. My phone tried to autocorrect pedometer to Pedobear. Now I expect to discover that it's changed my wallpaper to Trollface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 15, 2011 #5938 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2011 Ημέρα 1ηΑγαπημένο μου ημερολόγιο.Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα.Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ.Έχω εξουθενωθεί!Ημέρα 2ηΌλη μέρα στη θάλασσα, ήταν υπέροχα, είδα φάλαινες και δελφίνια!Γνώρισα και τον Καπετάνιο σήμερα - φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος.Ημέρα 3ηΣήμερα ήμουν στην πισίνα. Έκανα βόλτα στο κατάστρωμα κι έπαιξα γκολφ.Ο Καπετάνιος με προσκάλεσε στο τραπέζι του για φαγητό.Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πέρασα υπέροχα.Είναι πολύ ελκυστικός και περιποιητικός.Ημέρα 4ηΚέρδισα 8000 στο καζίνο του πλοίου!Ο Καπετάνιος μου ζήτησε να φάω μαζί του στην καμπίνα του.Είχαμε ένα πολυτελές δείπνο με χαβιάρι και σαμπάνια.Μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του, αλλά αρνήθηκα.Του είπα ότι δεν μπορώ να φανώ άπιστη στον άντρα μου.Ημέρα 5ηΣτην πισίνα και σήμερα. Κάηκα απ' τον ήλιο, κι ύστερα πήγα στο πιάνο μπαρ για ποτό την υπόλοιπη μέρα.Ο Καπετάνιος με είδε και με κέρασε αρκετά ποτά.Στ' αλήθεια είναι γοητευτικός.Και πάλι μου ζήτησε να πάω στην καμπίνα του το βράδυ...Αρνήθηκα ξανά. Μου είπε ότι αν δεν του δώσω αυτό που θέλει από μένα, θα βυθίσει το πλοίο.Σοκαρίστηκα.Ημέρα 6ηΣήμερα έσωσα 1600 ζωές.Δυο φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Φεβρουάριος 16, 2011 #5939 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Πάει ένας Κύπριος στα everest.-Θέλω ένα σάντουιτς-Τι να βάλω μέσα?-Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν.-Ρε φίλε, σε παρακαλώ, μπορείς να μη βάζεις “ν” στο τέλος των λέξεων?-Οκ!-Συνέχισε λοιπόν, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς?-Ζαμπό, μπέικο.---------------------------------------------------------------------------------Πριν το διαβάσετε, όποιος δεν ξέρει τι σημαίνει βίλα, στα κυπριακά σημαίνει π0υτσ@ !Ρωτά η δασκάλα τους μαθητές, πού πήγαν διακοπές το καλοκαίρι.Ο Κώστας λέει: "Εμείς κυρία, πήγαμε στην βίλα μας στην Πάρο"."Εμείς κυρία, πήγαμε στην βίλα μας στα βουνά", είπε η Ελένη."Εμείς κυρία, πήγαμε στην βίλα που έχουμε στο εξωτερικό, στην Ελβετία", είπε ο Γιώργος.Ρωτάει η δασκάλα και τον Τοτό:"Εσείς, Τοτό μου, πού πήγατε;"Κι απαντά αυτός:"Εμείς κυρία, δεν αφήνουμε τις βίλλες μας όπου και να'ναι και να τρέχουμε ύστερα να τις βρούμε. Όπου πηγαίναμε, τις παίρναμε μαζί μας!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 16, 2011 #5940 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Κρύο που άκουσα τώρα στο Λιάγκα Συζητούν 2 ξανθιές.. -Να σου πω ρε Μαρία, ο πατέρας σου δουλεύει; -Γιατί, ο δικός σου χάλασε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.