Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

dont...

μή σου λέω...

αφού επιμένεις..

Έστω Χ>0 με σημάδι

Αν είναι 1, τότε αφού βλέπει γύρω του ότι δεν έχει κανείς άλλος, καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο μοναδικός και φεύγει την 1η μέρα

Αν είναι 2, την πρώτη μέρα ο καθένας από αυτούς τους 2, βλέπει τον άλλον, να ΜΗΝ φεύγει την 1η μέρα (όπως θα συνέβαινε ΑΝ ήταν όντως 1) γιατί ο καθένας περιμένει "φυσιολογικά" τον άλλον να φύγει, οπότε συμπεραίνει ότι έχει και αυτός το σημάδι, και φεύγουν την 2η μέρα μαζί.

αν είναι 3, την πρώτη μέρα ο καθένας τους βλέπει άλλους 2 με σημάδι, αλλά καθώς κανένας τους δεν ξέρει αν το έχει και ο ίδιος, δεν φεύγει κανείς, την 2η μέρα, ο καθένας από τους 3 σημαδεμένους, περιμένει ότι οι άλλοι 2 θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι αυτοί και μόνο, και θα αποχωρήσουν, αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί βλέπουν και τον 3ο, ο οποίος πλέον συνειδητοποιεί ότι έχει και αυτός το σημάδι, οπότε και φεύγουν όλοι μαζί την 3η μέρα

επαγωγικά.. οι Χ, θα φύγουν όλοι μαζί την Χ ημέρα (αν και οι "ημέρες" περισσότερο για λογικά βήματα/σκέψεις μου κάνουν.. αλλά μάλλον οι μοναχοί έχουν περιορισμό 1 σκέψης/συμπεράσματος ανά 1 ημέρα.. :p )

we have a winner!:clap:

οσοι θελετε να το παλεψετε ακομα μην διαβασετε τα πιο πανω spoilers!:)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

dont...

μή σου λέω...

αφού επιμένεις..

Έστω Χ>0 με σημάδι

Αν είναι 1, τότε αφού βλέπει γύρω του ότι δεν έχει κανείς άλλος, καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο μοναδικός και φεύγει την 1η μέρα

Αν είναι 2, την πρώτη μέρα ο καθένας από αυτούς τους 2, βλέπει τον άλλον, να ΜΗΝ φεύγει την 1η μέρα (όπως θα συνέβαινε ΑΝ ήταν όντως 1) γιατί ο καθένας περιμένει "φυσιολογικά" τον άλλον να φύγει, οπότε συμπεραίνει ότι έχει και αυτός το σημάδι, και φεύγουν την 2η μέρα μαζί.

αν είναι 3, την πρώτη μέρα ο καθένας τους βλέπει άλλους 2 με σημάδι, αλλά καθώς κανένας τους δεν ξέρει αν το έχει και ο ίδιος, δεν φεύγει κανείς, την 2η μέρα, ο καθένας από τους 3 σημαδεμένους, περιμένει ότι οι άλλοι 2 θα συνειδητοποιήσουν ότι είναι αυτοί και μόνο, και θα αποχωρήσουν, αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί βλέπουν και τον 3ο, ο οποίος πλέον συνειδητοποιεί ότι έχει και αυτός το σημάδι, οπότε και φεύγουν όλοι μαζί την 3η μέρα

επαγωγικά.. οι Χ, θα φύγουν όλοι μαζί την Χ ημέρα (αν και οι "ημέρες" περισσότερο για λογικά βήματα/σκέψεις μου κάνουν.. αλλά μάλλον οι μοναχοί έχουν περιορισμό 1 σκέψης/συμπεράσματος ανά 1 ημέρα.. :p )

Ok το πιασα

αλλα πραγματικα οι μερες ειναι παραπλανητικές και αχρηστες

Εχω ενα καλο παρεμφερές θα ελεγα.Να το ποσταρω εδω η θα ανοιχτει θεματακι?Μην εκνευρίζουμε οσους θελουν μονο jokes:)

@jesus:

γιατι να φυγουν ολοι απο την πρωτη μερα! Οπως ειναι τα δεδομενα, την πρωτη μερα μονο ΕΝΑΣ μπορει να φυγει και μονο στην περιπτωση που αυτος εχει το σημαδι...Θα παει, θα δει πως κανεις αλλος δεν εχει το σημαδι, οποτε θα καταλαβει πως αυτος το εχει και ετσι θα φυγει απο την 1η μερα!

Αν το ειχαν ολοι τοτε θα φευγανε ολοι μαζι την 2η μερα!!!

ο καθενας ξεχωριστα θα εβλεπε ολους τους αλλους με το σημαδι και θα σκεφτοταν:

"Ωραια, ειτε ολοι οι αλλοι το εχουν και εγω οχι οποτε αυριο το πρωι θα ειμαι μονος μου στην συγκεντρωση, ειτε το εχω και εγω οποτε αυριο θα τους δω ολους και θα φυγουμε ολοι μαζι!!!"

Με στεναχωρεί ιδιαιτέρως που εδώ και 10-15 απαντήσεις μπαίνω στο θέμα να δω κάτι αστείο και αντίθετα βλέπω μόνο γρίφους.

Κάποιος πρέπει να πληρώσει γι'αυτό το ατόπημα.

Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί, ο Chosen όχι.

Με στεναχωρεί ιδιαιτέρως που εδώ και 10-15 απαντήσεις μπαίνω στο θέμα να δω κάτι αστείο και αντίθετα βλέπω μόνο γρίφους.

......νομίζω ότι μόλις προειδοποίησες :p

δεν βρηκες κανενα ε? :p

Δύο κεκέδες έβαλαν στοίχημα ποιος θα πάει μέχρι το περίπτερο να πάρει τσιγάρα και θα γυρίσει πιο γρήγορα πίσω...

Πάει ο πρώτος:

- Γει-γειά σας, θα ήθ-θ-θελα ε-ένα π-π-πα-κ-κ-κ-πακέτο K-κ-κάμελ.

Tου τα δίνει ο περιπτεράς και γυρίζει σπίτι, έχο...ντας κάνει - όχι και πολλή ώρα.

- Eγώ θα πάω και θα έρθω πολύ πιο γρήγορα, του λέει ο άλλος.

Tρέχει λοιπόν, πάει στο περίπτερο:

- Γει-γειά σας θα ήθ-θ-θελα ε-ένα π-π-πα-κ-κ-κ-πακέτο M-μ-μάρλμπορο!

- Mαλακό ή σκληρό; ρωτάει ο περιπτεράς.

- M-μ-μ-μας γ-γ-γά,,,,,σες!

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος... στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει:

- Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;

Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:

- Δεν είμαι σίγουρη.

- Τότε, λέει ο Aγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής. Θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.

Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Aγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με το Θεό που ήταν πολύ γλυκός. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Aγιος Πέτρος να τη ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:

- Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.

Ο Aγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.

Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και διέταζε συνεχώς.

Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:

- Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν. Και ο Διάβολος της απαντά:

- Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη...

Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:

-Πάμε Σύνταγμα

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει. Ξανακάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος...

Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο, του λέει η κοπέλα:

-Τί συμβαίνει, δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;

-Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα...πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ!

Με μια λέξη πως θα τον λέγαμε αυτόν ??

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη.

Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:Πάμε Καλαμαριά.

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει.

Ξανακάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος...

Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο,

του λέει η κοπέλα: -Τι συμβαίνει δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;

-Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα....πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ

-Πάμε Σύνταγμα

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει. Ξανακάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος...

:p

Κατά βάση είναι διαφορετικά ανέκδοτα. Η μία πάει Σύνταγμα η άλλη Καλαμαριά. :p

Νυχτερινή βάρδια ο ταρίφας, μόνος στην πιάτσα περιμένει πελάτη.

Ξαφνικά έρχεται μια κοπέλα ολόγυμνη και μπαίνει μέσα στο ταξί και του λέει:Πάμε Καλαμαριά.

Την κοιτάζει ο ταρίφας από πάνω μέχρι κάτω...ψιλοσκέφτεται, κάνει να ξεκινήσει και μετά από λίγο σταματάει.

Ξανακάνει δυο μέτρα σκεφτικός και ξανασταματάει αναποφάσιστος...

Αφού γίνεται αυτό για κάνα 5λεπτο,

του λέει η κοπέλα: -Τι συμβαίνει δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;

-Πως, έχω δει πολλές φορές γυμνή γυναίκα....πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ

-Πάμε Σύνταγμα

Πανελλήνιο:p

Ερώτηση:

Ποιος είναι ο χημικός τύπος της μακακίας;

Απάντηση:

COONa-COONa TiN CHOOCHOONa

(κούνα κούνα την τσουτσούνα - σε φωνητική απόδοση των GRenglish!!)

(και για του λόγου το αληθές: Dynamic Periodic Table

CO - Κοβάλτιο

O - Οξυγόνο

Na - νάτριο

Ti - Τιτάνιο

N - Άζωτο

C - Άνθρακας

H - Υδρογόνο )

Ερώτηση:

Ποιος είναι ο χημικός τύπος της μακακίας;

Απάντηση:

COONa-COONa TiN CHOOCHOONa

(κούνα κούνα την τσουτσούνα - σε φωνητική απόδοση των GRenglish!!)

(και για του λόγου το αληθές: Dynamic Periodic Table

CO - Κοβάλτιο

O - Οξυγόνο

Na - νάτριο

Ti - Τιτάνιο

N - Άζωτο

C - Άνθρακας

H - Υδρογόνο )

Η πολλή παρέα με τον Σόλωνα κάνει κακό μίστερ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.