Chosen Ιανουάριος 30, 2011 #5821 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.Δεν πρόλαβε να.....τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ...Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:- ΣΚΡΟΦΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 30, 2011 #5822 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο αλλά μου άρεσε.a black man walks to a bar. a white man says: "coloured people are not allowed in here." the black man says: "when I'm born I'm black; when I'm cold I'm black; when I'm sick I'm black and when I'm dead I'm black! but when you're born you're pink; when you're cold you're blue; when you're sick you're green and when you're dead you're purple! yet you have the nerve to call me coloured?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 30, 2011 #5823 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Για να δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί το σουβλάκι, να είναι καλύτερο από μια γυναίκα...1. Ξέρεις όταν το βλέπεις να ψήνεται ότι θα γίνει σίγουρα δικό σου, χωρίς υπεκφυγές.2. Κοστίζει πολύ λιγότερο από μια γυναίκα.3. Μπορείς να πάρεις πολλά μαζί ταυτόχρονα, χωρίς να διαμαρτύρεται το ένα για το άλλο.4. Λίγο παραπάνω λίπος ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα.5. Δεν χρειάζεται προκαταρκτικά πριν το γευτείς.6. Δεν χρειάζεται να έχετε και οι δύο οργασμό, αυτό δεν διαμαρτύρεται ποτέ.7. Μετά το τέλος της πράξης μπορείς να πετάξεις τα υπολείμματα.8. Μετά το τέλος της πράξης μπορείς να κοιμηθείς.9. Μετά το τέλος της πράξης δεν θέλει λόγια και αγάπες.10. Συνοδεύεται συνήθως με ποδόσφαιρο και μπύρες.11. Δέχεται τους φίλους σου.12. Μπορεί να γίνει όσο βρώμικο θέλετε.13. Μένει αμίλητο.14. Δεν ζητάει ακριβά δώρα, μία πίτα να το ζεσταίνει του είναι αρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 31, 2011 #5824 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Μια ξανθιά Λαρισαία ερωτάται σε ένα παιγνίδι της TV: "Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος πάρειμι;"Και απαντάει η νόστιμη Λαρισαία:ΠάρειμιΓδύσιμιΣτήσιμι κιΚάνι μι Δικήςςς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 31, 2011 #5825 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Μια ξανθιά Λαρισαία ερωτάται σε ένα παιγνίδι της TV: "Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος πάρειμι;"Και απαντάει η νόστιμη Λαρισαία:ΠάρειμιΓδύσιμιΣτήσιμι κιΚάνι μι Δικήςςς...Correct thread posting FAIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 31, 2011 #5826 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Όταν o Eminem συναντησε τον Chuck Norris... - Eminem: I'm not afraid - Chuck Norris: I love the way you lie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 1, 2011 #5827 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 γιατί υπάρχει η λευκή σοκολάτα;;;για να λερώνονται και τα μαυράκια..τι κάνει ένας Πακιστανός μέσα σε ένα θέατρο;;;κλέβει την παράσταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #5828 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ποιος διαβαζει site με ρατσιστικα ανεκδοτα;O performer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 1, 2011 #5829 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ποιος διαβαζει site με ρατσιστικα ανεκδοτα;O performer...ενα παιδι μου τα πε στο σχολειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2011 #5830 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ποιος διαβαζει site με ρατσιστικα ανεκδοτα;Ένας συμμαθητής του performer:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #5831 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 ενα παιδι μου τα πε στο σχολειο.. No prob,ετσι και αλλιως δεν ειναι απο τα "ακραια",για να νομιζει κανεις οτι διαβαζεις τετοια site. Εχω ακουσει κατι τρελα στο δικο μου σχολειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 1, 2011 #5832 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 τότε προς τι το κράξιμο ρε Χύτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #5833 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Δεν τον εκραξα... καλαμπουρι να γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 1, 2011 #5834 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 τότε προς τι το κράξιμο ρε Χύτρα; Επειδή το σχολείο του performer είναι ακόμα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πίσω σε ρατσιστικά ανέκδοτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #5835 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Πειτε με γαλλικη προφορα "μου αρεσει πολυ ο ταραμας" !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 1, 2011 #5836 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Πειτε με γαλλικη προφορα "μου αρεσει πολυ ο ταραμας" !!!!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 1, 2011 #5837 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Το εκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Φεβρουάριος 1, 2011 #5838 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 καμμένα warningΕνας τύπος έχει καβατζωθεί κάτω από μια γέφυρα και αυνανίζεται με λύσσα.Ενας άλλος που βαδίζει πάνω στη γέφυρα τον βλέπει με την άκρη του ματιού του, και αυθόρμητα γουρλώνει τα μάτια, κολλάει στο κάγκελο της γέφυρας και τον κοιτάει επίμονα.Τότε ο χειροκίνητος φανερά στραβωμένος τον ρωτάει :- Τι κοιτάς ρε μ@λ@κα ;-----------------------------------------------------Ενας νέγρος ραπερ κάθεται στο σαλόνι με τη γυναίκα του και καμαρώνουν τα πέντε κοριτσάκια τους που παίζουν με τις κούκλες τους.Σε μια στιγμή, η γυναίκα του γυρνάει και του λεει :- Αχ βρε άντρα πέντε παιδιά μου έκανες και βγήκαν ολα κορίτσια. Ενα γιο πότε θα μου κάνεις ;- YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIGJOHN13 Φεβρουάριος 1, 2011 #5839 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ενα κρητικο ανεκδοτο απο το μοναδικο Μονιακη!!!Αν σας αρεσει εχει κ αλλα διπλα...... :dance3:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NoKOngK3DMU]YouTube - moniakis funny[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 2, 2011 #5840 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 χαχαχα θεος. Του Βιτωρου κοντεψε να του ρθει εγκεφαλικο απ το γελιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.