Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.

Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα!

-Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο!

Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω.

Δεν πρόλαβε να.....

τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει:

-Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ...

Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις !

Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ!

Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα!

Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες!

- Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά!

Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό.

Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή!

Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της...

-Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε;

Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή:

- ΣΚΡΟΦΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!!

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο αλλά μου άρεσε.

a black man walks to a bar.

a white man says: "coloured people are not allowed in here."

the black man says: "when I'm born I'm black; when I'm cold I'm black; when I'm sick I'm black and when I'm dead I'm black!

but when you're born you're pink; when you're cold you're blue; when you're sick you're green and when you're dead you're purple!

yet you have the nerve to call me coloured?!"

Για να δούμε σε ποιες περιπτώσεις μπορεί το σουβλάκι, να είναι καλύτερο από μια γυναίκα...

1. Ξέρεις όταν το βλέπεις να ψήνεται ότι θα γίνει σίγουρα δικό σου, χωρίς υπεκφυγές.

2. Κοστίζει πολύ λιγότερο από μια γυναίκα.

3. Μπορείς να πάρεις πολλά μαζί ταυτόχρονα, χωρίς να διαμαρτύρεται το ένα για το άλλο.

4. Λίγο παραπάνω λίπος ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα.

5. Δεν χρειάζεται προκαταρκτικά πριν το γευτείς.

6. Δεν χρειάζεται να έχετε και οι δύο οργασμό, αυτό δεν διαμαρτύρεται ποτέ.

7. Μετά το τέλος της πράξης μπορείς να πετάξεις τα υπολείμματα.

8. Μετά το τέλος της πράξης μπορείς να κοιμηθείς.

9. Μετά το τέλος της πράξης δεν θέλει λόγια και αγάπες.

10. Συνοδεύεται συνήθως με ποδόσφαιρο και μπύρες.

11. Δέχεται τους φίλους σου.

12. Μπορεί να γίνει όσο βρώμικο θέλετε.

13. Μένει αμίλητο.

14. Δεν ζητάει ακριβά δώρα, μία πίτα να το ζεσταίνει του είναι αρκετό.

Μια ξανθιά Λαρισαία ερωτάται σε ένα παιγνίδι της TV: "Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος πάρειμι;"

Και απαντάει η νόστιμη Λαρισαία:

Πάρειμι

Γδύσιμι

Στήσιμι κι

Κάνι μι Δικήςςς...

Μια ξανθιά Λαρισαία ερωτάται σε ένα παιγνίδι της TV: "Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήματος πάρειμι;"

Και απαντάει η νόστιμη Λαρισαία:

Πάρειμι

Γδύσιμι

Στήσιμι κι

Κάνι μι Δικήςςς...

Correct thread posting FAIL

ενα παιδι μου τα πε στο σχολειο..

No prob,ετσι και αλλιως δεν ειναι απο τα "ακραια",για να νομιζει κανεις οτι διαβαζεις τετοια site.

Εχω ακουσει κατι τρελα στο δικο μου σχολειο.... :confused:

καμμένα warning

Ενας τύπος έχει καβατζωθεί κάτω από μια γέφυρα και αυνανίζεται με λύσσα.

Ενας άλλος που βαδίζει πάνω στη γέφυρα τον βλέπει με την άκρη του ματιού του, και αυθόρμητα γουρλώνει τα μάτια, κολλάει στο κάγκελο της γέφυρας και τον κοιτάει επίμονα.

Τότε ο χειροκίνητος φανερά στραβωμένος τον ρωτάει :

- Τι κοιτάς ρε μ@λ@κα ;

-----------------------------------------------------

Ενας νέγρος ραπερ κάθεται στο σαλόνι με τη γυναίκα του και καμαρώνουν τα πέντε κοριτσάκια τους που παίζουν με τις κούκλες τους.

Σε μια στιγμή, η γυναίκα του γυρνάει και του λεει :

- Αχ βρε άντρα πέντε παιδιά μου έκανες και βγήκαν ολα κορίτσια. Ενα γιο πότε θα μου κάνεις ;

- YO!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.