Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό, και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνες. Ο γιατρός παίρνει την γυναίκα στα ενδότερα για να μιλήσουν ιδιαιτέρως.

Την ρωτάει ο γιατρός περί τούτου:

- Γιατί μαντάμ δεν του καθόσαστε του άντρα σας;

Και διηγείται η καημένη την δακρύβρεχτη ιστορία της:

- Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά και με ρωτάει ο ταρίφας: "Λοιπόν θα πληρώσετε σήμερις, ή ...;"

Χωρίς λεφτά τι να έκανα; Έτσι μου ρίχνει ένα "π.....".

- Όταν πηγαίνω στην δουλειά είμαι πλέον αργοπορημένη και με ρωτάει ο προϊστάμενος: "Λοιπόν θα σας γράψω την αργοπορία, ή ...;"

Έτσι μου ρίχνει ένα "π.....".

- Για να γυρίσω σπίτι παίρνω ταξί και με ρωτάει πάλι ο ταρίφας: "Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή ...;".

Έτσι μου ρίχνει ένα "π.....".

- Βλέπετε γιατρέ μου, όταν γυρίσω σπίτι, είμαι πολύ κουρασμένη και δεν θέλω άλλο.

Και τη ρωτάει ο γιατρός:

- Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή ... ;

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Ένα αντρόγυνο έρχεται στον γιατρό, και λέει ο άντρας ότι η γυναίκα του δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του τους τελευταίους 7 μήνε

.................

- Τους τελευταίους 7 μήνες παίρνω ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά δεν έχω λεφτά και με ρωτάει ο

Και τη ρωτάει ο γιατρός:

- Λοιπόν, θα το πούμε στον άντρα σας, ή ... ;

Για κάποιο λόγο την λυπήθηκα και δε γέλασα δε ξέρω γιατί. Τόπαθε κανεις άλλος;

Ένας τύπος είχε χρόνια πρόβλημα: Δεν μπορούσε να έχει στύση. Πάει στο γιατρό, που μετά από πολλές εξετάσεις, έβγαλε διάγνωση.

- Έχω και καλά και κακά νέα, του λέει. Τα κακά νέα είναι ότι οι μύες

του πέους σου έχουν εκφυλιστεί & δεν υπάρχει θεραπεία. Μετά από το πρώτο σοκ, ο τύπος ξαναβρίσκει την ψυχραιμία του και ρωτάει:

-Και ποια είναι τα καλά νέα;

- Υπάρχει μια πειραματική θεραπεία, αλλά χωρίς εγγυήσεις.

Μεταμοσχεύουμε στο πέος τους μύες απ' την προβοσκίδα νεαρού ελέφαντα.

- Τι λες; Θα το επιχειρήσεις;

- Δεν έχω να χάσω και τίποτα, λέει ο τύπος, και η σκέψη ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή, χωρίς να μπορώ να κάνω έρωτα, με ενοχλεί αφόρητα. Θα προχωρήσουμε!

Ο γιατρός κάνει την επέμβαση και σε μερικές βδομάδες, ο τύπος πάει με τη φιλενάδα του σε ένα εστιατόριο, να

γιορτάσουν για το καινούργιο απόκτημά του.

Μόλις καθίσανε στο τραπέζι, νοιώθει μια ενόχληση ανάμεσα στο πόδια του, που προοδευτικά χειροτερεύει, μέχρι που γίνεται επώδυνη. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για να ανακουφιστεί λιγάκι. Ξαφνικά το πέος του, ελεύθερο πλέον, βγαίνει απ' το παντελόνι, ανεβαίνει στο τραπέζι, αρπάζει ένα ψωμάκι και επιστρέφει στη θέση του.

- Wow! λέει έκθαμβη η φιλενάδα. Εντυπωσιακό! Μπορείς να το ξανακάνεις;

- Πιθανόν! λέει αυτός, με γουρλωμένα μάτια,αλλά δεν ξέρω αν χωράει κι άλλο ψωμάκι στον κ@λο μου

Είναι μια ασθενής και περίμενε στον προθάλαμο του οδοντίατρου που πρόσφατα της είχανε συστήσει. Πρόσεξε το πτυχίο του, στην γωνιά του τοίχου, στο οποίο αναγράφονταν το πλήρες όνομά του, κλπ.

Ξαφνικά θυμήθηκε το ψηλό, καστανό, καλοφτιαγμένο παλικάρι με το ίδιο ονοματεπώνυμο, που είχε συμμαθητή στο γυμνάσιο - κάπου 40 χρόνια πίσω.

Μπορεί να έχει σχέση μ' αυτόν εδώ τον τύπο ;

"Μπα, αποκλείεται", σκέφτηκε, άμα τον είδε. Τούτος εδώ ο μισοφαλακρός, ο κοιλαράς, μέσα στην ρυτίδα, παραήτανε γέρος για να ήτανε ο πρώην συμμαθητής της.

Αφού της εξέτασε τα δόντια, τον ρώτησε εάν είχε φοιτήσει, παρ' ελπίδα, στο γυμνάσιο των Ιωαννίνων.

- "Άκου τώρα ! Ασφαλώς , και ήμουνα και σημαιοφόρος κάθε χρόνο " , της είπε με περισσό καμάρι.

- Πότε αποφοιτήσατε; τον ρώτησε

- Το 1962 μου απάντησε - Γιατί με ρωτάτε ;

- Γιατί ήσασταν στη τάξη μου!!!!

Την κοίταξε προσεκτικά και όλο και πιο κοντά και κατόπιν, αυτός ο κακομούτσουνος γέρος, ο φαλάκρας, ο κοιλαράς, ο σταφιδιασμένος, με ρώτησε:

- Τι μάθημα διδάσκατε;;;;

:hehe:

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Πρόταση 1. περίέρωτα

Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο

Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = δεσμός

Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος

Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη

Πρόταση 2. περίεργασίας

Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προκοπή

Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή

Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή

Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες

Πρόταση 3. περίαγοράς

Ένας άνδρας πληρώνει 2 ευρώ για

ένα αντικείμενο π ου χρειάζεται και κοστίζει 1 ευρώ.

Μια γυναίκα πληρώνει 1 ευρώ για

ένα αντικείμενο που δε χρειάζεται και κοστίζει 2 ευρώ.

Πόρισμα:

Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο.

Ένας άντρας ποτέ δεν ανησυχεί για το μέλλον,< BR>παρά μόνο όταν βρει σύζυγο.

Γενίκευση :

Επιτυχημένος άνδρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.

Επιτυχημένη γυναίκα είναι κάποια που μπορεί να βρει έναν τέτοιο άντρα.

Πρόταση 4. Περίευτυχίας

Για να είσαι ευτυχισμένη μ ' έναν άντρα , πρέπει να τον καταλαβαίνεις

πολύ και να τον αγαπάς λίγο.

Για να είσα ι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ

και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Πρόταση 5. Περίανθεκτικότητας

Οι παντρεμένοι άντρες ζουν περισσότερο από τους ανύπαντρους , αλλά είναι πιο πρόθυμοι να πεθάνουν νωρίτερα.

Πρόταση 6. Περίαλλαγών

Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον ελπίζοντας πως θα τον αλλάξει , αλλά αυτός δεν αλλάζει.

Ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα ελπίζοντας πως αυτή δε θ' αλλάξει , αλλά , διάολε, αλλάζει !

Πρόταση 7. Περίδιαλόγων

Μια γυναίκα έχει την τελευταία λέξη στον καυγά.

Γενίκευση : Ό ,τι πει ένας άνδρας μετά την τελευταία λέξη , είναι η απαρχή ενός νέου καυγά .

Άσκηση:

Πώς μπορείτε να ταπώσετε αυτούς που θέλουν να σας παντρέψουν;

Υπόδειξη : Οι συγγενείς μου σε όποιο γάμο κι αν πήγαινα μου λέγανε : ' Έλα , τώρα η σειρά σου '. Σταμάτησαν να το κάνουν μόνο όταν εγώ άρχισα να τους λέω το ίδιο στις κηδείες .

Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια. Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, Είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.

Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα!

Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει.

Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη.

Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: "Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα"?

Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: "Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την... Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα".

Θεϊκές ατάκες του Γκουσγκούνη που άφησαν εποχή!

Ο Γκουσγκούνης σε πισωκολλητό, με τα χέρια στη μέση.

Παρτενέρ: Γκουσγκούνη μου, κουράστηκα, άλλαξε στάση!

Γκουσγκούνης: Εντάξει μωρό μου, λέει και…βάζει τα χέρια του στο κεφάλι!

Ένα πρωί ο Γκουσγκούνης έχει ξυπνήσει και έχει αποθέσει το «ταλέντο» του πάνω στο καλοριφέρ. Η ερωτική του παρτενέρ, τον πετυχαίνει στην αδόκιμη στάση.

Παρτενέρ: Τι κάνεις εκεί;

Γκουσγκούνης: Ζεσταίνω το πρωινό σου!

Ο Γκουσγκούνης, είναι πρώτη μούρη στο πλάνο και φυσικά πηδάει την γκόμενα. Σε μια στιγμή μουρμουρίζει κάπως δυνατά:

- Πω, πω, να είχα μια μπύρα τώρα…

Οπότε, ένα χέρι εμφανίζεται -από το πουθενά- στο πλάνο και του δίνει παγωμένη μπύρα! Ο Γκουσγκούνης την βουτάει, την κατεβάζει μονορούφι και συνεχίζει το Θεάρεστο (με θήτα κεφαλαίο) έργο του!

Ο Γκουσγκούνης είναι στο πλάνο και η τύπισσα περιποιείται το «εργαλείο» του. Σε μια στιγμή τελειώνει ο Γκουσγκούνης, οπότε η «Tσιμπουκίδου» γυρνάει και αρχίζει να τα φτύνει. Η ατάκα που ακολουθεί απογειώνει τον αισθησιασμό της, ούτως ή άλλως, ρομαντικής σκηνής:

- Τι φτύνεις μωρή; Κουκούτσια έχουν;

Χαλάνε τα υδραυλικά μιας. Ο Γκουσγκούνης έρχεται ως υδραυλικός στο σπίτι της, στρογγυλοκάθεται στο τραπέζι της κουζίνας όπου έχει μια μεγάλη φρουτιέρα με πορτοκάλια. Παίρνει ένα πορτοκάλι στο χέρι του και ρωτάει όλος αβρότητα:

- Πορτοκάλι θέλεις;

- Όχι! απαντά αυτή.

- Να σε γ@μήσω θέλεις;

- Δεν έχω πρόβλημα! απαντά αυτή.

Και…η συνέχεια επί της οθόνης.

περισσότερα εδώ:24ωρο: Θεϊκές ατάκες του Γκουσγκούνη που άφησαν εποχή!

Οσοι δεν αντεχουν τα καμενα καλυτερα να μην τα δουν

Πως λενε τον παππου του Ταρζαν?

Ταρζαν!

Πως λενε αυτον που τρωει προβατα?

λυκο...

Η πλακα που ειναι?

Κατω απο την Ακροπολη.

(No offence :p)

Τα παιδάκια φοράνε πυζάμες με τον Superman.

Ο Superman φοράει πυζάμες με τον Juck Norris.

Τα παιδάκια φοβούνται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγεί ο Μπαμπούλας.

Ο Μπαμπούλας φοβάται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγει ο Juck Norris.

Τα record Guinness δεν είναι πραγματικά ρεκόρ αλλά αξιόλογες προσπάθειες να φτάσουν τον Juck Norris.

Ο Juck Norris κερδίζει στο Σκορ 4 με 3 κινήσεις.

Multi-fix = win

Ο Superman φοράει πυζάμες με τον Juck Norris.

O Juck Norris φοράει πυζάμες με τον ξάδελφο Chuck Norris.

Ο Μπαμπούλας φοβάται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγει ο Juck Norris.

Ο Juck Norris φοβάται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγει ο ξάδελφος Chuck Norris.

Τα record Guinness δεν είναι πραγματικά ρεκόρ αλλά αξιόλογες προσπάθειες να φτάσουν τον Juck Norris.

Τα record Guinness δεν είναι πραγματικά ρεκόρ αλλά αξιόλογες προσπάθειες να φτάσουν τον Juck Norris που είχε προσπαθήσει να φτάσει τον ξάδελφο Chuck Norris.

Ο Juck Norris κερδίζει στο Σκορ 4 με 3 κινήσεις.

Ο Juck Norris κερδίζει στο Σκορ 4 με 3 κινήσεις, αλλά έχει χάσει από τον ξάδελφο Chuck Norris με μια.

Tou-rou-rou-rou, The Norris Family, tsk tsk

Multi-fix = win

Ο Superman φοράει πυζάμες με τον Chuck Norris.

O Chuck Norris φοράει πυζάμες με τον Γκλέτσο.

Ο Μπαμπούλας φοβάται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγει ο Chuck Norris.

Ο Chuck Norris φοβάται ότι θα ανοίξει η ντουλάπα και θα βγει ο Γκλέτσος.

Τα record Guinness δεν είναι πραγματικά ρεκόρ αλλά αξιόλογες προσπάθειες να φτάσουν τον Chuck Norris.

Τα record Guinness δεν είναι πραγματικά ρεκόρ αλλά αξιόλογες προσπάθειες να φτάσουν τον Chuck Norris που είχε προσπαθήσει να φτάσει τον Γκλέτσο.

Ο Chuck Norris κερδίζει στο Σκορ 4 με 3 κινήσεις.

Ο Chuck Norris κερδίζει στο Σκορ 4 με 3 κινήσεις, αλλά έχει χάσει από τον Γκλέτσο με μια.

Tou-rou-rou-rou, The Norris Family, tsk tsk

Proper & fixed :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.