goku_dbz Ιανουάριος 13, 2011 #5761 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Eίναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του, και της δίνει τη στολή για να την φτιάξει. Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει.. - Ασε με τώρα.. δεν μπορώ.. βλέπω Λάμψη.. - Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω.. τι θα πει ο κόσμος;- Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου.. και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος.. Εξαλλος ο Αγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη μπρίζα, και αρχίζει να σιδερώνει, μουρμουρίζοντας κάτω από την άσπρη του γενιάδα μερικές δίολου εορταστικές φράσεις...Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα, και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Εξαλλος και πάλι ο Αγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν...- Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, που χαθήκατε όλοι;.. - Αγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί, και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας. Ο Άι Βασίλης, έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο, και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γεννάγανε, και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδόντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλοφροσύνης, ο Άι Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκυθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι. Τα νεύρα του Άι Βασίλη, πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ'όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο.. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα. Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Αγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλόντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.. - Αγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, έφερα το δέντρο. Πού να το βάλω; Και από τότε φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 13, 2011 #5762 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 φαντασου τι νευρα ειχε με το αστερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 13, 2011 #5763 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 φαντασου τι νευρα ειχε με το αστερι Το ανέκδοτο είναι μεταφρασμένο, στην Ελλάδα δεν βάζουμε αγγελάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 13, 2011 #5764 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 για τους κατόχους του τζίπ Pajeropajero - WordReference ForumsMazda Laputa - Wikipedia, the free encyclopediaGlobal marketThe car's name derives from the book Gulliver's Travels by Jonathan Swift [1]. Similarly to the Nissan Moco and the Mitsubishi Pajero, the name is fortuituously unfit for Portuguese and Spanish-speaking countries, since "la puta" in Spanish means literally "the whore" ("moco" means "snot" or "booger" and "pajero" may be understood as "wanker").Μια σειρά γραφεία έχουμε πέσει κάτω από τα γέλια xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 13, 2011 #5765 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Τι τρώει ο Γκλέτσος για πρωινό; "Μπάρες" δημητριακών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 13, 2011 #5766 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣΣε μια επίσκεψή μου στο ψυχιατρείο, ρώτησα τον διευθυντή πώς διακρίνει αν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εγκλειστεί.«Είναι απλό», είπε ο διευθυντής «γεμίζουμε μια μπανιέρα και προσφέρουμε στον ή την ασθενή ένα κουταλάκι, ένα φλιτζάνι του τσαγιού και έναν κουβά, ζητώνταςνα αδειάσει τη μπανιέρα».«Α, κατάλαβα», είπα, «ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιήσει τον κουβά γιατί είναι μεγαλύτερος από το κουταλάκι και το φλιτζάνι».«Όχι», είπε ο διευθυντής, «ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε την τάπα ...Προτιμάτε κρεβάτι κοντά στο παράθυρο;» Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 15, 2011 #5767 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 15, 2011 #5768 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Αργά το βράδυ, στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, μπαίνει ένας πελάτης και λέει στο σουβλατζή: ...- Φτιάξε ρε μεγάλε δυο σουβλάκια.- Φίλε, να περιμένεις τη σειρά σου, του απαντάει.Τότε ο τύπος κοιτάει γύρω του και διαπιστώνει ότι το μαγαζί είναι άδειο. Τότε ξαναλέει στον μαγαζάτορα:- Έλα ρε μεγάλε, φτιάξε μου τώρα δύο σουβλάκια και πεινάω.- Να περιμένεις τη σειρά σου, απαντάει με πιο επιτακτικό τρόπο αυτή τη φορά.Ο πελάτης κοιτάζει ξανά το άδειο μαγαζί."Γ**ώ τη μάνα σου!!!", ακούγεται.- Ποιός το 'πε αυτό ρε; ρωτάει ο σουβλατζής τον πελάτη αγριεμένος.- Που να ξέρω, ρε φίλε; Της που**νας γίνεται εδώ μέσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 17, 2011 #5769 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Tι τραγουδάει το τοστ στην τοστιέρα? just gonna stand there and watch me burn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 17, 2011 #5770 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Ένας νεαρός πηγαίνει σ’ ένα φαρμακείο και ζητά απ’ τον φαρμακοποιό: Γειά σας, θα ήθελα ένα προφυλακτικό. Η κοπέλα μου Με κάλεσε για δείπνο και νομίζω ότι κάτι θέλει από μένα Ο φαρμακοποιός του δίνει το προφυλακτικό και καθώς ο νεαρός φεύγει, ξαναγυρνά και του λέει: Δώστε μου κι άλλο ένα προφυλακτικό, γιατί η αδελφή της κοπέλας μου είναι......κι αυτή πολύ γλυκειά. Πάντα σταυρώνει τα πόδια της πολύ προκλητικά όταν με βλέπει και νομίζω ότι κι αυτή κάτι θέλει από μένα. Ο φαρμακοποιός του δίνει ένα δεύτερο προφυλακτικό και καθώς ο νεαρός φεύγει επιστρέφει και λέει: Τελικά δώστε μου κι άλλο ένα προφυλακτικό γιατί η μαμά της κοπέλας μου είναι ακόμα εξαιρετικά καλή και όταν με βλέπει πάντα αφήνει υπονοούμενα και νομίζω ότι κάτι θέλει από μένα. Στο δείπνο, ο νεαρός κάθεται με την κοπέλα του στ’ αριστερά του, την αδελφή της απέναντι του και τη μαμά στα δεξιά του. Όταν φθάνει και ο πατέρας, ο νεαρός σκύβει το κεφάλι κι αρχίζει να προσεύχεται: «Κύριε, ευλόγησε αυτό το δείπνο... Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες...!!!» Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός ακόμα προσεύχεται: «Σ’ ευχαριστούμε κύριε για την καλοσύνη Σου…» Δέκα λεπτά αργότερα και ο νεαρός ακόμα προσεύχεται, κρατώντας το κεφάλι σκυμμένο. Οι υπόλοιποι κοιτάζονται έκπληκτοι και η κοπέλα του ακόμα περισσότερο απ’ τους άλλους. Σκύβει στο αυτί του νεαρού και του ψιθυρίζει: -Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο θρήσκος!!! -Δεν ήξερα ότι ο πατέρας σου είναι φαρμακοποιός!! --------------------- Kαι ένα μεγάλο, αλλά καλό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2011 #5771 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Τι στύβει και αναρωτιέται?Ο Stevie Wonder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 17, 2011 #5772 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Οσοι δεν αντεχουν τα καμενα καλυτερα να μην τα δουνΠως λενε τον παππου του Ταρζαν? Ταρζαν! Πως λενε αυτον που τρωει προβατα? λυκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 18, 2011 #5773 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου της οι οποίοι της είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές . Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται πςςςςςς;; π! Πω πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει:-Τζακ έλα εδώ τώρα.Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πο***η μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ... πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει:-Τζακ δεν σου είπα να έρθεις εδώ;(O Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του).Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ.. πςπςπρρρρ πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας:-Τζακ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει!____________________________________________________________________________________________Και για αυτούς που έχουν καιμό με την πεθερά !!Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι' αυτήν.Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον πρώτο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:"Σε ευχαριστώ.Από την πεθερά σου που σ' αγαπάει πολύ."Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον δεύτερο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:"Σε ευχαριστώ.Από την πεθερά σου που σ' αγαπάει πολύ."Το ίδιο έγινε και με τον τρίτο γαμπρό.Αλλά ο τρίτος την άφησε να πνίγεται σκεπτόμενος"καιρός είναι να πεθάνει η κολόγρια".Την άλλη μέρα ξυπνάει και τι να δει! Μια ολοκαίνουργια porche με ένα σημείωμα:"Σε ευχαριστώ.Από τον πεθερό σου που σ'αγαπάει πολύ." Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 18, 2011 #5774 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Η κίνηση του δήμαρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, να γκρεμίσει με μπουλτόζα τις -παράνομες- πλάγιες μπάρες της Εθνικής Οδού της περιοχής, έκανε πολλούς να τον παραδεχτούν. Η σύλληψή του από την αστυνομία όμως, τον εκτόξευσε στη σφαίρα του μύθου.Dim lightsΩς αποτέλεσμα, χτες το βράδυ, στο twitter εμφανίστηκε το hashtag #gkletsosfacts όπου διάφοροι χρήστες έγραψαν τις δικές τους μαρτυρίες για την μυθική υπόσταση του Απόστολου Γκλέτσου, ανεβάζοντάς τον στο ίδιο επίπεδο με τον Τσακ Νόρρις!Ορίστε, μερικά από τα καλύτερα #gkletsosfacts:Όταν ο Γκλέτσος βλέπει "Το Νησί", όλοι γίνονται καλάΟ Γκλέτσος δεν ήταν ποτέ υποψήφιος Δήμαρχος! Η Στυλίδα ήταν υποψήφια για να την αναλάβει!O Γκλέτσος ξέρει που πάει ο ΚαραμήτροςO Γκλέτσος φοράει το πουκάμισο τσαλακωμένο & αυτό σιδερώνεται αυτόματα!Ο Γκλέτσος με το που ανοίξει το Angry Birds, πεθαίνουν αυτόματα όλα τα γουρουνάκια!Φεύγει το ΔΝΤ από την Ελλάδα, το χρέος ανέλαβε ο ΓκλέτσοςΤο τρένο δεν υπάρχει πια. Το πάτησε ο ΓκλέτσοςΌταν ο Γκλέτσος ψωνίζει έπιπλα από το ΙΚΕΑ, του τα δίνουν συναρμολογημένα.Ο Γκλέτσος δεν έχει κάνει accept τον Zuckerberg στο Faceboook\Ο Γκλέτσος μετά τα διοδια, θα καταργήσει και το ΤριωδιοO Μέσι την χρυσή μπάλλα κι ο Γκλέτσος τη χρυσή μπάρα!Άμα δε πάει το βουνό στον Μωάμεθ, του το πάει σηκωτο ο Γκλέτσος!Ο Γκλέτσος πήρε ελαττωματικό iMac από τη #systemgraph κ του το αντικατέστησαν την ίδια ημέρα.Ο Γκλέτσος γράφει greeklish και αυτόματα εμφανίζονται ελληνικάΟ Γκλέτσος κάθε καλοκαίρι πάει διακοπές στο Τρίγωνο Των Βερμούδων.Και επιστρέφει πάντα!Το βάρος του Γκλέτσου δεν το μετράνε σε κιλά αλλά σε κλίμακα ΡίχτερΟ μπαμπούλας πριν κοιμηθεί το βράδι ελέγχει τη ντουλάπα, μήπως κρύβεται ο ΓκλέτσοςΤο ξυπνητήρι του Γλετσου στο iPhone χτύπησε κανονικά στις 1 ΙανουαρίουΟ Γκλέτσος βάζει την αλύσιδα στο ποδήλατο εν κινήσει. Χωρίς να πέσει.Ο Γκλέτσος ξέρει ποιος είναι ο @pitsirikos.Ο Γκλέτσος πήγε στα Goodys και ζήτησε ένα Big Mac. Του το έφεραν.O Γκλετσος εβρισε τον Κουγια, χωρις να λαβει εξωδικo.O Γκλέτσος έχει αμφισβητήσει τον Στάλιν μπροστά στην Αλεκα.Τι τρώει ο Γκλέτσος για πρωινό; "Μπάρες" δημητριακών.Ο Γκλετσος ειναι ο 13ος Αποστολος!: Την 1η μέρα ο Γκλέτσος δημιούργησε τον ΘεόO Γκλέτσος πήγε διακοπές στις Παρθένες Νήσους. Πλέον ονομάζονται απλά Νήσοι.Οταν θελεις κατι παρα πολυ, ακομα και το συμπαν να συνομοτησει, αν δεν εγκρινει ο Γκλετσος δε πας πουθεναΟ Γκλέτσος μπορεί να εφαρμόσει τον υπαρκτό σοσιαλισμό.Στον Γκλέτσο, η περαίωση βγήκε αρνητική - του επέστρεψαν χρήματα!Ο Γκλετσος είναι τόσο σκληρός που ξυρίζεται με κομπρεσέρ.Ο Γκλετσος έβαλε τον Κωφιδη να πληρώσει στα διόδια!O Γκλέτσος μπορεί να φάει μόνο ένα Lays Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 18, 2011 #5775 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Τα περισσότερα είναι αναμασήματα από Τσακ Νόρρις και Τζακ Μπάουερ, αλλά το μάτι μου πήρε το παρακάτω "φρέσκο" κι έλιωσα Ο Γκλέτσος πήρε ελαττωματικό iMac από τη #systemgraph κ του το αντικατέστησαν την ίδια ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 18, 2011 #5776 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Γιατί η περαίωση; Και αυτό Ελληνική πατέντα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 18, 2011 #5777 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια ...γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας - ασυνήθιστη καθώς είναι - έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις...Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός.Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό-εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα...Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:"Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος.""Τι !", πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, "υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!""Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο Γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων." Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σ όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει: "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;" "Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πη***ω. Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 18, 2011 #5778 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Δεν έχω μιλήσει στην γυναίκα μου τους τελευταίους 18 μήνες. Δεν θέλω να την διακόψω.Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε «Τι έχει η τηλεόραση»; Και εγώ απάντησα «Σκόνη»Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε.Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε.Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα.Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά.Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες τους;Επειδή το θέλουν.Ένας ζητιάνος πλησίασε μία καλοντυμένη κυρία που έκανε τα ψώνια της στο Κολωνάκι και της είπε:- «Δεν έχω φάει τίποτα εδώ και τέσσερις ημέρες» Και εκείνη απάντησε:- «Χριστέ μου μακάρι να είχα τη δύναμη να το κάνω και εγώ»Ξέρετε ποια είναι η ποινή για την διγαμία;Να έχετε δύο πεθερές.Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου:- Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους.-Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες.Ένας άντρας έβαλε μικρή αγγελία σε εφημερίδα «Ζητείται σύζυγος». Την επόμενη μέρα έλαβε εκατοντάδες γράμματα. Όλα έλεγαν το ίδιο πράγμα. «Μπορείς να πάρεις την δική μου».Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου, είναι να τα ξεχάσεις μία φορά.Απλά σκέψου ότι αν δεν υπήρχε ο γάμος, οι άντρες θα περνούσαν τη ζωή τους θεωρώντας ότι ποτέ δεν κάνουν λάθη.Αν θέλεις η γυναίκα σου να σε ακούει και να δίνει την δέουσα προσοχή σε αυτά που λες τότε ξεκίνα να παραμιλάς στον ύπνο σου.Κάποιος άντρας δήλωσε «Δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει πραγματική ευτυχία μέχρι που παντρεύτηκα. Αλλά δυστυχώς τότε ήταν πολύ αργά». >Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: - Μπαμπά πόσο κοστίζει για να παντρευτεί κάποιος;-Δεν ξέρω παιδί μου. Εγώ ακόμα πληρώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 18, 2011 #5779 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 19, 2011 #5780 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Sorry με το φορμάρισμα, έσβησα κατά λάθος το τελευταίο και καλύτερο:Συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου: - Μπαμπά πόσο κοστίζει για να παντρευτεί κάποιος;-Δεν ξέρω παιδί μου. Εγώ ακόμα πληρώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.