Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Τρακάρουν δύο αμάξια, και κατεβαίνει ό ένας νευριασμένος, πάει στο παράθυρο του άλλου οδηγού και του λέει:

- Στραβός είσαι;

- Γιατί, ρε φίλε; Δεν σε πέτυχα;

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Oταν ημουν μικρος , ετυχε να μπω το βραδυ στο δωματιο του μπαμπα και της μαμας , την ωρα που καναν πιτσι-πιτσι.

Ανοιγοντας λοιπον την πορτα ειδα τη μαμα πανω στο μπαμπα να χοροπηδαει.

Με το που με ειδαν η μαμα τραβηχτικε στην ακρη και τυλιχτικε στις κουβερτες , κι ο μπαμπας με φωναξε κοντα και μου ειπε.

Κοιτα να δεις παιδι μου - επειδη ο μπαμπας εχει φουσκωμενη κοιλια , η μαμα ανεβαινει πανω και την πιεζει για να ξεφουσκωσει!

Οποτε κι εγω πηγα και ψιθιρισα στο αυτι της μαμας.

-Μαμα , μην προσπαθεις να ξεφουσκωσεις την κοιλια του μπαμπα , γιατι οσο και να την ξεφουσκωνεις εσυ το βραδυ

ερχετε απο απεναντι καθε πρωι η κυρα Λουκια η γειτονισα , σκυβει κατω απ την κοιλια του και του την ξαναφουσκωνει!

-Τρεις Μπογιατζήδες ένας Αλβανός ένας Γερμανός και ένας Έλληνας πέθαναν και πάνε στον... Παράδεισο.

Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την Πόρτα " Καλώς τα Παιδιά επιτέλους ήρθαν και τρεις χρήσιμοι άνθρωποι, ρε παιδιά θέλω να βάψω την Πόρτα του Παράδεισου για πες μου λέει του Αλβανού πόσα θέλεις για να την βάψεις ;" " 600 ευρώ λέει ο Αλβανός " " 600 ; πως τα λογάριασες " να 200 για μένα 200 τους φόρους και 200 τα υλικά "

" Εσύ λέει του Γερμανού πόσα θέλεις ;" " 900 ευρώ , 300 για μένα 300 την εφορία και 300 τα υλικά " και εσύ λέει του Έλληνα ποσά θέλεις ;"

" 3000 ευρώ Άγιε Πέτρο" " 3000 τρελός είσαι πως τα λογάριασες ; " "Άγιε Πέτρο έλα πιο κοντά να μην μας ακούν "

Ο Άγιος Πέτρος πήγε κοντά του και ο Έλληνας του ψιθυρίζει " Άκουσε να δεις 1000 για σένα 1000 για μένα 400 τον Γερμανό για να το βουλώσει και 600 θα δώσουμε στον Αλβανό για να βάψει την Πόρτα"

Πνίγεται ένας άνδρας στον ωκεανό. Καθώς πνίγεται περνάει ένα πλοίο...

- Φίλε, ανέβα να σε σώσουμε.

- Δεν θέλω. Θα με σώσει ο Θεός.

- Μα θα πεθάνεις.

- Όχι, φύγετε.

Φεύγει το πλοίο.

Μετά από ώρες περνάει ένα άλλο πλοίο.

- Ευτυχώς που σε βρήκαμε! Ανέβα πάνω.

- Όχι, φύγετε! Θα με σώσει ο Θεός.

- Μα θα πνιγείς!

- Φύγετε! Δεν ανεβαίνω!

Τελικά πνίγεται.

Πάει στον παράδεισο και ψάχνει τον Θεό.

- Ρε Θεέ, γιατί δεν με έσωσες;

Και του απαντάει ο Θεός:

- Ρε είσαι τελείως ηλίθιος; Δεν σου έστειλα δύο πλοία;

Η δασκάλα στο δημοτικό βάζει εργασία να φέρουν τα παιδιά ένα ζώο, και να το παρουσιάσουν στην τάξη.

Την επόμενη πάει η Αννούλα με έναν σκύλο.

-''Τί ζώο είναι αυτό Αννούλα?'' ρωτάει η δασκάλα.

-''Σκύλος κυρία!''

-''Γιατί είναι σκύλος?'' ρωτάει η δασκάλα, ''Γιατί κάνει γάβ-γάβ κυρία!'' απαντάει η Αννούλα.

Ο Κωστάκης είχε φέρει μία γάτα και φτάνει και στο τέλος η σειρά του Τοτού, ο οποίος είχει πάει τον παππού του.

-''Τοτέ γιατί έφερες τον παππού σου, αυτό δέν είναι ζώο!''

-''Ζώο είναι κυρία, και μάλιστα λύκος! μισό λεπτό και θα δείτε!'' απαντά ο Τοτός.

-''Παππού πόσο καιρό έχεις να μαμήσεις?''

-''Οοοοοουυυυυύ......'' ο παππούς.

Πνίγεται ένας άνδρας στον ωκεανό. Καθώς πνίγεται περνάει ένα πλοίο...

- Φίλε, ανέβα να σε σώσουμε.

- Δεν θέλω. Θα με σώσει ο Θεός.

- Μα θα πεθάνεις.

- Όχι, φύγετε.

Φεύγει το πλοίο.

Μετά από ώρες περνάει ένα άλλο πλοίο.

- Ευτυχώς που σε βρήκαμε! Ανέβα πάνω.

- Όχι, φύγετε! Θα με σώσει ο Θεός.

- Μα θα πνιγείς!

- Φύγετε! Δεν ανεβαίνω!

Τελικά πνίγεται.

Πάει στον παράδεισο και ψάχνει τον Θεό.

- Ρε Θεέ, γιατί δεν με έσωσες;

Και του απαντάει ο Θεός:

- Ρε είσαι τελείως ηλίθιος; Δεν σου έστειλα δύο πλοία;

Παραλλαγη αρχαιου "ανεκδοτου-ηθικου διδαγματος" με εναν ναυαγο και τη θεα Αθηνα.

Δε θυμαμαι στο εργο ποιου Αρχαιου ειχε γραφτει πρωτη φορα...

Ενα παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε σε ένα τρομερό ατύχημα, όπου το πρόσωπο του άντρα υπέστη φοβερά εγκαύματα...

Ο γιατρός είπε λοιπόν στον άντρα, ότι θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν το πρόσωπό του χρησιμοποιώντας ως μόσχευμα δέρμα από το σώμα του αν δεν ήταν τόσο κοκαλιάρης...

Ευτυχώς, η σύζυγος προσφέρθηκε να δωρίσει δέρμα από το δικό της σώμα. Ωστόσο, το μόνο μέρος του σώματος από το οποίο θα μπορούσαν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν ιστό για την πλαστική, ήταν τα...

οπίσθια της γυναίκας. Φυσικά, υπήρξε απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στα τρία μέρη, (άντρα, γυναίκα, γιατρό), ότι το από πού ακριβώς προήλθε το μόσχευμα θα παρέμενε μυστικό.

Άλλωστε, ήταν ένα καθαρώς προσωπικό ζήτημα.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης και την πλήρη ανάρρωση του ασθενούς, οι πάντες έμειναν έκθαμβοι από το αποτέλεσμα, καθώς, ο περί ου ο λόγος σύζυγος, ήταν στα καλύτερά του! Ποτέ, πριν το ατύχημα, δεν υπήρξε ομορφότερος! Φίλοι και συγγενείς του έδειχναν τον θαυμασμό τους για το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Μια μέρα, συγκινημένος από τη θυσία της γυναίκας του, αισθάνθηκε την ανάγκη να την ευχαριστήσει: "Αγάπη μου", της είπε, "όσες φορές κι αν σου πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετές! Πώς θα μπορέσω ποτέ να σε ξεπληρώσω;;;"

... και εκείνη απάντησε:

"Λατρεία μου! Με ξεπληρώνεις κάθε φορά που βλέπω τη μάνα σου να σε φιλά στα μάγουλα!!!"

Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ...

Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει.

Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάζει πιο...

έντονα, τον κοιτάζει και αυτή.

Aυτό τραβάει κάμποση ώρα ...και αποφασίζει να της μιλήσει:

- "Συγνώμη", της λέει, "μήπως γνωριζόμαστε;"

- "Βέβαια", του απαντάει. "Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!"

Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του.

Τη ρωτάει λοιπόν:

- "Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτυ στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα;

Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ....!

Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει:

- Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας...

είναι ο Τοτός και έχει αρρωστήσει πολύ βαριά, οποτε για μερικούς μήνες έχει λιώσει να βλέπει μαφιόζικες ταινίες.

μετά από 4 μήνες γίνετε καλά και γυρνάει στο σχόλιο.

Από τις επιρροές που είχε στις ταινίες είναι τώρα ντυμένος με ριγέ κουστούμι, μαφιόζικο καπέλο, ένα περίστροφο e.t.c.

Στο μάθημα σηκώνει η δασκάλα τον Τοτό και του λέει..

-επειδή έχεις καιρό να έρθεις στο σχόλιο θα σου κάνω μερικές ερωτήσεις για να δω που βρίσκεσαι..

1+1 ποσο μας κάνει?

(τίποτα ο τοτός)

(πετάγεται η Αννούλα)

-κυρια! κυρια!

-άντε πες Αννούλα

-2

την επομενη μέρα το ίδιο

-Τότε 2+2 ποσο μας κάνει?

(τίποτα ο Τοτός)

(πετάγεται η Αννούλα)

-κυρια! κυρια!

-άντε πες Αννούλα

-4

στο διάλυμα, πάει ο Τοτός βγάζει το όπλο και ρίχνει δυο σφαίρες στην Αννούλα, μια στην καρδια και μια στο κεφάλι.

Γίνετε χαμός, τρέχει η δασκάλα, αρπάζει το όπλο του Τοτού και τον ρωτάει "Γιατί το έκανες"

οποτε ο Τοτός της απαντάει

..."Ήξερε πολλά"

είναι ο Τοτός και έχει αρρωστήσει πολύ βαριά, οποτε για μερικούς μήνες έχει λιώσει να βλέπει μαφιόζικες ταινίες.

μετά από 4 μήνες γίνετε καλά και γυρνάει στο σχόλιο.

Από τις επιρροές που είχε στις ταινίες είναι τώρα ντυμένος με ριγέ κουστούμι, μαφιόζικο καπέλο, ένα περίστροφο e.t.c.

Στο μάθημα σηκώνει η δασκάλα τον Τοτό και του λέει..

-επειδή έχεις καιρό να έρθεις στο σχόλιο θα σου κάνω μερικές ερωτήσεις για να δω που βρίσκεσαι..

1+1 ποσο μας κάνει?

(τίποτα ο τοτός)

(πετάγεται η Αννούλα)

-κυρια! κυρια!

-άντε πες Αννούλα

-2

την επομενη μέρα το ίδιο

-Τότε 2+2 ποσο μας κάνει?

(τίποτα ο Τοτός)

(πετάγεται η Αννούλα)

-κυρια! κυρια!

-άντε πες Αννούλα

-4

στο διάλυμα, πάει ο Τοτός βγάζει το όπλο και ρίχνει δυο σφαίρες στην Αννούλα, μια στην καρδια και μια στο κεφάλι.

Γίνετε χαμός, τρέχει η δασκάλα, αρπάζει το όπλο του Τοτού και τον ρωτάει "Γιατί το έκανες"

οποτε ο Τοτός της απαντάει

..."Ήξερε πολλά"

χιλια συγνωμη για το spam sto θεμα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΕΘΑΝΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΧ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.