GoriLLakoS Ιούλιος 30, 2004 #1001 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αντε σας καληνυχτω τωρα γιατι ''''''''σας τα εκανα τσουρεκια''''''''' με τοσες φωτο....τα λεμε απο δευτερα....!Καλο σουκου σε ολους σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 31, 2004 #1002 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης αντε κ μια για τους news posters:p Ήθελα να ξέρω ποίος με φωτογράφισε Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 1, 2004 #1003 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Τι διαφορά έχει μια ρωσίδα από μια πολωνέζα ? :dots: 5 ΕΥΡΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 1, 2004 #1004 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Ο απαιχτος ο υδραυλικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 2, 2004 #1005 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 KungFu Jesus, The movie (5.5Mb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 2, 2004 #1006 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Προσοχή στις Ταϊλανδές .. Bαρανε..!--Οι Ταϊλανδές χειροδικούν ευκολότερα σε βάρος των συζύγων τους, παρότι θα περίμενε κανείς το αντίθετο, όταν βεβαίως έχουν καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Περίπου 18,6 εκατομμύρια Ταϊλανδοί, σχεδόν το 29% του πληθυσμού, καταναλώνουν αλκοόλ και ο αριθμός τους αυξάνεται κατά 300.000 άτομα ετησίως, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Σουνταράτ Κεϊουραφάν. Εάν το 83% των Ταϊλανδών που στρέφεται στο αλκοόλ είναι άνδρες, οι γυναίκες είναι εκείνες που εκδηλώνονται πιο βίαια όταν είναι υπό την επήρεια του αλκοόλ. Μελέτη με θέμα τα οικογενειακά προβλήματα, αποφάνθηκε πως τα βίαια επεισόδια από αλκοολικούς σε βάρος των συντρόφων τους διαπράττονται συχνότερα από γυναίκες και όχι από άνδρες". Η μελέτη διευκρινίζει ότι το 6,2% των αλκοολικών γυναικών χτυπά τους συζύγους, έναντι του 5,7% των συζύγων που δέρνουν τη γυναίκα τους. Στην 5η θέση οι ΤαϊλανδοίΣτην ίδια μελέτη αναφέρεται ότι η ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται στην Ταϊλάνδη αυξάνεται, περνώντας από τα 24,8 λίτρα ετησίως ανά άτομο κατά μέσο το 1991 στα 41,6 λίτρα το 2001. Με την αύξηση αυτή, οι Ταϊλανδοί τοποθετούνται στην πέμπτη θέση στην παγκόσμια κλίμακα, ενώ προηγούνται αυτών οι Πορτογάλοι, οι Ιρλανδοί, οι κάτοικοι των νησιών Μπαχάμες και οι Τσέχοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 2, 2004 #1007 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Oups! Το 2ο τοπικ που περασε τα 1000 ποστς !Κκ Αντμινς kai οι υφισταμενοι σας συγχαρητηρια ! Αντε και το τριτο τοπικ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 3, 2004 #1008 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αυτά είναι...http://www.daveinci.com/pages/15/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #1009 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Μια μέρα η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν από ένα φρούτο ή ένα λαχανικό για να μάθουν να τα αναγνωρίζουν.- Τι έφερες, Μαρία;- Εγώ έχω φέρει ένα πράγμα που είναι στρογγυλό, πορτοκαλί, νόστιμο και πολύ ζουμερό. - Για πείτε μου παιδιά, τι έφερε η Μαρία;- Πορτοκάλιιιιιι, απαντούν τα παιδιά. Και η Μαρία έβγαλε από την τσάντα της το πορτοκάλι και το έδειξε στα παιδιά.- Τι έχεις εσύ, Γιαννάκη ;- Έχω ένα πράγμα πράσινο, που έχει γύρω - γύρω μεγάλα πράσινα φύλλα και είναι πολύ νόστιμο.- Για πείτε μου παιδιά, τι έχει ο Γιαννάκης;- Μαρούλιιιιιιιι, απαντούν τα παιδιά. Και ο Γιαννάκης έδειξε το μαρούλι που είχε σε μια σακούλα.Αυτό συνεχίστηκε για ώρα μέχρι που όλα σχεδόν τα παιδιά μίλησαν γι' αυτά που έφεραν. Όση ώρα μιλούσαν τα άλλα παιδιά η δασκάλα έριχνε κλεφτές ματιές στον Τοτό, ο οποίος καθόταν ήσυχος στο θρανίο του έχοντας το δεξί του χέρι συνέχεια στην τσέπη του παντελονιού του.Φοβόταν λίγο να τον ρωτήσει αλλά στο τέλος του είπε δειλά:- Εσύ, Τοτέ, έφερες κάτι;- Εγώ, έχω κάτι που είναι λίγο σκούρα, χοντρουλή και λίγο βρώμικη. Της μαμάς μου και της αδελφής μου τους αρέσει πολύ, λένε ότι είναι νοστιμότατη, τρελαίνονται γι' αυτή, αλλά εμένα δε μ' αρέσει να την τρώω! Να τη βγάλω;- Όχι! φωνάζει έντρομη η δασκάλα.- Γιατί, ρωτάει γελώντας ο Τοτός. Ούτε σε σας αρέσει η πατάτα ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #1010 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Η λεία τριών φιλόδοξων κλεφτών αυτοκινήτων στη Σιβηρία αποδείχθηκε λίγο μεγαλύτερη από αυτή που υπολόγιζαν. Εθεάθησαν να ζαχαρώνουν ένα ωραιότατο τζιπάκι στην πετρελαϊκή πρωτεύουσα Tyumen. Μικρή λεπτομέρεια: διέθετε οδηγό. Σε δύσκολους καιρούς όμως δεν μπορεί κανείς να ασχολείται με κάθε λεπτομέρεια. Ειδικά σε μια περιοχή όπως η αχανής Σιβηρία, όπου τα συμβόλαια θανάτου είναι σε ημερήσια διάταξη, καθώς τα συμφέροντα (και τα πετρέλαια) εκεί γύρω είναι πολλά, κανείς αξιωματούχος που σέβεται τον εαυτό του δεν κυκλοφορεί χωρίς ένοπλη συνοδεία. Έτσι λοιπόν οι τρεις κλέφτες δεν αξιολόγησαν ως σημαντική την παρουσία του οδηγού. Ένα χτύπημα στο κεφάλι, στοίβαγμα στο πορτ-μπαγκάζ και τέλος. Προτού τους καταλάβει κανείς είχαν διαφύγει με το νέο τους "απόκτημα". Έλα, όμως, που ο εν λόγω κύριος δεν ήταν άλλος από τον ίδιο το δήμαρχο της πόλης !Το γεγονός συνειδητοποίησαν οι άτυχοι κλέφτες μόλις έκαναν μια στάση αργότερα για να επιθεωρήσουν το "φορτίο" τους, το οποίο έντρομοι αναγνώρισαν και φρόντισαν με συνοπτικές διαδικασίες να το "αδειάσουν" στην άκρη του δρόμου, προτού γίνουν καπνός. Το τι απέγιναν δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί που τους ψάχνουν και μάλιστα με προσωπική εντολή του δημάρχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #1011 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Τι να μην κανετε ΠΟΤΕ στον σκυλο σας και αλλες φωτος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 4, 2004 #1012 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Αυτά είναι...http://www.daveinci.com/pages/15/ Πω,πω ρε φιλε.....το καλυτερο μοντ μακραν....αν κ δεν ειναι το πρωτοτυπο αυτο...αμα βρω το πρωτοτυπο θα στο δειξω.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 4, 2004 #1013 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 Πως λεμε πτυσσομενα επιπλα ? Ε ,τωρα θα λεμε και πτυσσομενα παπουτσια..!- Για τσέπες που δεν "σηκώνουν" τα ποδαράκια που μεγαλώνουν γρήγορα Η ιδέα ανήκει σε Αμερικανό σχεδιαστή αθλητικών ειδών, ο οποίος δημιούργησε αθλητικά ευέλικτα παιδικά παπούτσια, τα οποία "μεγαλώνουν" μαζί με τα πόδια των παιδιών... Το προϊόν έχει ήδη βγει στη γερμανική αγορά με την ονομασία "Max, der Wurm" (Μαξ το σκουλήκι), περιγράφεται ως μακροπρόθεσμα οικονομικό και απευθύνεται στους γονιούς που έχουν βαρεθεί να αγοράζουν συνεχώς νέα ζευγάρια για τα "ανυπόμονα" πόδια των βλασταριών τους. Ο μηχανισμός είναι απλός. Βρίσκεται ενσωματωμένος στη σόλα μεταξύ δακτύλων και πτέρνας. Με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται και επιμηκύνεται κατά βούληση μια προσθήκη σε σχήμα φυσαρμόνικας μέχρι να προσαρμοσθεί πλήρως στο μέγεθος του ποδιού. Ερωτηθείς η εκπρόσωπος της εταιρείας K2 Inc, Bernadette Lingg γιατί επελέγη ειδικά η αγορά της Γερμανίας για το ντεμπούτο του προϊόντος, απάντησε πως η κατάσταση της γερμανικής οικονομίας έχει στρέψει το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε πιο οικονομικές λύσεις. "Η γερμανική αγορά σε αυτόν τον τομέα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση εξαιτίας του αριθμού των εισαγόμενων μοντέλων και των ιδιαίτερα υψηλών τιμών" σχολίασε και δήλωσε αισιόδοξη για τις επιδόσεις του αγαπημένου "σκουληκιού" της εταιρείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 4, 2004 #1014 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 να μερικες εξυπνες ιδεες για t-shirt (ελπιζω να μην τα ποσταρε κανεις διοτι βαρεθηκα να δω 1015 ποστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 4, 2004 #1015 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2004 και αλλο ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 5, 2004 #1016 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 και ενα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 5, 2004 #1017 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 και 2 geek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 5, 2004 #1018 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 αρε τι κανουν μερικοι για bandwidth Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 5, 2004 #1019 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 και τελος ενα παιδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #1020 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Φοβερη φατσα το μικρουλι ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.