Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Intel CEO:

"We need antivirus, can someone buy me McAfee?"

Few hours later:

"Done."

"Great, which version?"

"Version ... ?"

Έπρεπε να googlάρω και να βρω ότι η Intel εξαγόρασε τη McAfee για να το καταλάβω...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Intel CEO:

"We need antivirus, can someone buy me McAfee?"

Few hours later:

"Done."

"Great, which version?"

"Version ... ?"

Perhaps now senior Intel Engineers will actually figure out how to completely uninstall McAfee and let us know.

Λιγο παλιο απο ER , αλλα ειναι κριμα να μην το χουμε κι εμεις.

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει

,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα

.Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μακάκας ο

σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει καλημέρα σκίουρε .

Ο σκίουρος σοκαρισμένος :

Μα καλά αγελάδα δεν είσαι?Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?

-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα

-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο

-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......

Ps δακρυσα :rofl:

Λιγο παλιο απο ER , αλλα ειναι κριμα να μην το χουμε κι εμεις.

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει

,αγναντεύει .....Αγναντεύει .Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα

.Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μακάκας ο

σκίουρος .Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει καλημέρα σκίουρε .

Ο σκίουρος σοκαρισμένος :

Μα καλά αγελάδα δεν είσαι?Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?

-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα

-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο

-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......

Ps δακρυσα :rofl:

Να 'σαι καλά... και ζεστενόμουν απίστευτα.............

Γιατί βάζετε εικόνες και video σε "λάθος" thread ενώ υπάρχουν αντίστοιχα θέματα?

Δε ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα ειναι τοπ.

2 Admins εχουν παει για καφε! Αρχιζει ο ενας και λεει ιστορια!

-Ασε man χθες ειχα παει για ποτο και βλεπω μια γκομεναρα στην μπαρα να με κοιταζει. Κερναω σφηνακια, μιλαμε , μην στα πολυλογω την ψηνω να παμε σπιτι μου. Με το που φτανουμε πριν προλαβω να βαλω ποτο εχει αρχισει και γδυνεται. Παραταω τα ποτα την αρπαζω και την πεταω στο γραφειο διπλα στο καινουργιο μου λαπ-τοπ

-Ελα ρε? Πηρες καινουργιο λαπ-τοπ?

μια φορα ηταν ενας αντρας σε μια πολυκατοικια και επερνε ματι μια ξανθια στην αυλη απο κατω η οποια ηταν τουμπανο και τα πεταγε ολα εξω.

μια μερα λοιπον αφου ηταν ντροπαλος αποφασιζει να της γραψει ενα σημειωμα και να της το δωσει δενοντας το απο ενα σπαγκο.

ετσι λοιπον οπως καθοταν αυτη στην καρεκλα ξαφνιαζετε βλεποντας το δεμενο σημειωμα μπροστα της.

ετσι λοιπον αρχιζει και το διαβαζει...

το σημειωμα ελεγε:

με λενε Νικο.ειμαι πολυ ντροπαλος, μου αρεσεις πολυ αλλα δεν βρισκω το θαρρος να ερθω να σου μιλησω στα ισια..αν θελεις να με γνωρισεις παρε με τηλεφωνο στο 69****** αλλιως τραβα το σπαγκο 50 φορες(τις τελευτεες 10 ΠΙΟ δυνατα.).....................

:hehe::hehe::hehe:

μια φορα ηταν ενας αντρας σε μια πολυκατοικια και επερνε ματι μια ξανθια στην αυλη απο κατω η οποια ηταν τουμπανο και τα πεταγε ολα εξω.

μια μερα λοιπον αφου ηταν ντροπαλος αποφασιζει να της γραψει ενα σημειωμα και να της το δωσει δενοντας το απο ενα σπαγκο.

ετσι λοιπον οπως καθοταν αυτη στην καρεκλα ξαφνιαζετε βλεποντας το δεμενο σημειωμα μπροστα της.

ετσι λοιπον αρχιζει και το διαβαζει...

το σημειωμα ελεγε:

με λενε Νικο.ειμαι πολυ ντροπαλος, μου αρεσεις πολυ αλλα δεν βρισκω το θαρρος να ερθω να σου μιλησω στα ισια..αν θελεις να με γνωρισεις παρε με τηλεφωνο στο 69****** αλλιως τραβα το σπαγκο 50 φορες(τις τελευτεες 10 ΠΙΟ δυνατα.).....................

:hehe::hehe::hehe:

Το κατέστρεψες το αστείο, έτσι τελειώνει:

με λενε Νικο.ειμαι πολυ ντροπαλος και δεν βρισκω το θαρρος να ερθω να σου μιλησω στα ισια... αν θελεις να βγούμε για καφέ, τράβα τον σπάγκο μια φορά, αν θες να πάμε σινεμά, τράβα τον δυο φορές και αν δεν θες να βγούμε τράβα τον 50 φορες (τις τελευτεες 10 ΠΙΟ δυνατα)

Μολις τα μαθα - φρεσκο πραμα.

Ενας παπας και μια παπαδια ζουσαν σε ενα μικρο σπιτακι , ειχαν και πεντε παιδια...

Και ειχαν προβλημα οταν ειχαν τις φυσιολογικες τους ορεξεις.

Θελησαν λοιπον να βρουν ενα τροπο να το καταλαβαινουν και οι δυο για να πηγαινουν στη αποθηκη να κανουν τη δουλεια τους.

Ο παπας που ηταν και ψιλοαλανι - επαιζε και χαρτακια προτεινει να χρησιμοποιησουν εκφρασεις που χρησιμοποιουν και στην ποκα.

Οποτε λεει την επομενη μερα :Πρωτα - απανταει η παπαδια - μεσα!

Και πανε στην αποθηκη.

Μετα απο 1 βδομαδα λεει η παπαδια στον παπα : Πρωτα - λεει ο παπας - Πασο!

Και δε παν...προς μεγαλη εκπληξη της παπαδιας.

Το βραδυ στο κρεβατι , η παπαδια βαζει χερι στον παπα και τον βρισκει ντουρο!

Και του λεει: Με τετοιο φυλο και πας πασο?

Και απανταει ο παπας : Δε παιζω γιατι μου βλεπεις τα φυλα!

Ενας αλβανος , ενας Γερμανος και ενας Ελληνας , μετα θανατον πανε στον Αγιο Πετρο.

Τι δουλεια εκανες εσυ? ρωταει ο Αγιος τον Αλβανο. - Ελαιοχρωματιστης απανταει εκεινος

Εσυ τι δουλεια εκανες? ξαναρωταει ο Αγιος το Γερμανο - Κι εγω ελαιοχρωματιστης ημουν λεει κι ο Γερμανος.

Εσυ? ρωταει τον Ελληνα - Κι εγω το ιδιο απανταει κι Ελληνας.

Εκπλησετε ο Αγιος που ετυχε κατι τετοιο ταυτοχρονα και τους λεει.

Εχω ενα μεγαλο τοιχο που θελει βαψιμο (και τους τον δειχνει) , καντε μου προσφορες να δω σε ποιον θα δωσω τη δουλεια.

Λεει ο Αλβανος - εγω θελω 400 ευρω - 300 τα χρωματα και 100 τα εργατικα.

(Ο Ελληνας χαμογελουσε)

Λεει ο Γερμανος - εγω θελω 600 ευρω - 300 τα χρωματα - 200 τα εργατικα και 100 για την εφορια.

(ο Ελληνας να χασκογελαει φανερα)

Γιατι γελας Ελληνα τον ρωταει ο Αγιος?

Κοιτα Αγιε - λεει ο Ελληνας - εγω θα την παρω τη δουλεια.

Θελω τρια χιλιαρικα!

Πας καλα ανθρωπε μου του λεει ο Αγιος? - εσυ εισαι ο πιο ακριβος.

Και λεει ο Ελληνας

Κοιτα να δεις

Τα χιλια ευρω δικα μου , τα αλλα χιλια δικα σου , 600 θα δωσουμε στο Γερμανο για να μη μιλησει , και 400 στον αλβανο για να βαψει τον τοιχο.

Μια γυναίκα κάνει μια απρόσκλητη επίσκεψη στο σπίτι του παντρεμένου γιου της. Χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά παθαίνει σοκ βλέποντας τη νύφη της ξαπλωμένη στον καναπέ, εντελώς ...

γυμνή. Ρομαντική μουσική και η μυρωδιά αρώματος να γεμίζει την ατμόσφαιρα:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

Η πανέμορφη νύφη της ντροπιασμένη, απαντάει:

- Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει απ' τη δουλειά.

- Μα είσαι ολόγυμνη! λέει η πεθερά.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, της εξηγεί η νύφη.

- Φόρεμα του έρωτα; Μα αφού είσαι γυμνή!

- Του άντρα μου του αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα, της εξηγεί. Κάθε φορά που με βλέπει μ' αυτό το φόρεμα, γίνεται ρομαντικός.

Η πεθερά φεύγει από το σπίτι με ένα μειδίαμα στο πρόσωπό της. Μόλις φτάνει σπίτι της, γδύνεται, κάνει μπάνιο, βάζει το καλύτερο άρωμά της, χαμηλώνει τα φώτα, βάζει ένα CD με ρομαντική μουσική και ξαπλώνει στον καναπέ περιμένοντας το σύζυγό της να επιστρέψει. Εκείνος φτάνει εντέλει. Μπαίνοντας στο σπίτι τη βλέπει ξαπλωμένη προκλητικά στον καναπέ:

- Τι κάνεις; τη ρωτάει.

- Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα, του ψιθυρίζει, αισθησιακά.

- Θέλει σιδέρωμα, της λέει. Τι θα φάμε;

Τύπος πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητό του και ένας αστυνομικός του κάνει σήμα να σταματήσει.

-Καλησπέρα σας, έχετε πιει;

-Όχι, σε σας παραγγέλνω;

-Ρε συ ο Γιώργος είναι αδερφή.

-Τι λες ρε είσαι τρελλός; Εγώ τον πηδάω τρία χρόνια και μου λέει ότι είναι υδραυλικός.

...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.