astrolabos Αύγουστος 14, 2010 #5441 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 pwned Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Αύγουστος 14, 2010 #5442 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 ^μα η απαντηση ειναι γραμμενη απο κατω! (although not so funny!) edit: ενας-ενας ρειιι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 14, 2010 #5443 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Τί κάνει ένας τεμπέλης σκύλος?σκυλοβαριέται.Εγώ αυτό περίμενα. x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 14, 2010 #5444 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Το γραφει απο κατω(μαρκαρε το και θα δεις) Το έκανες edit? Όταν είχα κάνει παράθεση το δικό σου ήταν μόνο η ερώτηση :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Αύγουστος 14, 2010 #5445 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Δεν το εκανα edit απο την αρχη ετσι ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 14, 2010 #5446 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 14, 2010 #5447 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Δεν το εκανα edit απο την αρχη ετσι ηταν Ok, pwned indeed then Link to comment Share on other sites More sharing options...
jek Αύγουστος 15, 2010 #5448 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2010 Δυο πινέζες ανεβένουν το βουνό. 'Εχουν κουραστεί και είναι εξουθεωμένες όταν βλέπουν λίγο πιο πανω εναν σκατζόχοιρο: -Καλα,χαζές είμαστε;λέει η μια.Αφού έχει λεωφορείo,γιατί πάμε με τα πόδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 15, 2010 #5449 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2010 χρειάζεσαι διακοπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 16, 2010 #5450 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 Συναντιούνται δυό φίλοι μετά από πολλά χρόνια.-Τι κάνεις ρε Γιώργο;Πως περνάς;-Άστα ρε Γιάννη! Πέθανε ο πατέρας μου!-Ο πατέρας σου;Ένας τόσο υγιής άνθρωπος;Πώς;-Να μωρέ,είχε χαλάσει η λάμπα της κουζίνας και ανέβηκε στην καρέκλα να την αλλάξει. Ξαφνικά όμως ήρθε το ρεύμα...-Α,καλά,μη μου πείς,κατάλαβα.Τον τίναξε το ρεύμα.-Όχι-Ετσι όπως ήταν ζαλισμένος,πήγε και κτύπησε το κεφάλι του στην γωνία του τραπεζιού...-Α,καλά,μη μου πείς.ΚΓέμεινε στον τόπο.-Όχι Ετσι όπως ήταν ζαλισμένος,πήγε κ έχωσε το κεφάλι του μέσα στην τηλεόραση...-Α,καλά,μη μου πείς.Τον έκαψε η τηλεόραση.-Όχι Ετσι όπως ήταν ζαλισμένος,πήγε κ έπεσε πάνω στην τζαμαρία του μπαλκονιού...-Α,καλά,άσε μη μου πείς.Τον πετσόκοψαν τα τζάμια.-Όχι!-Ε,καλά,τότε πως πέθανε;-Τον πυροβόλησε η μάνα μου,για να μη διαλύσει το σπίτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 16, 2010 #5451 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 16, 2010 #5452 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 Epic burn out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 18, 2010 #5453 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Γίνεται μιά κηδεία και η νεαρή χήρα είναι απαρηγόρητη, κλαίει συνέχεια,κτυπιέται, και ο παππάς αναλαμβάνει να την ηρεμήσει:-Μαρία, παιδί μου, ο σύζυγος σου είναι τώρα κοντά στον Κύριο, στους ουρανούς των αγγέλων, ήταν καλός άνθρωπος και καλός οικογενειάρχης, γι'αυτό ο Θεός θα τον ανταμοίψει με μιά αιώνια και όμορφη ζωή στον παράδεισο! Εσύ, πρέπει να σφίξεις την καρδιά σου και να φτιάξεις ξανά την ζωή σου και να μην τον ξεχάσεις.-Πάτερ, δεν μπορώ να μη νοιώθω έντονη συγκίνηση όταν σκέφτομαι τα τελευταία του λόγια!-Και ποιά ήταν τα τελευταία του λόγια;-Όχι Μαρία! Άσε το όπλο κάτω! Τι πας να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 18, 2010 #5454 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 18, 2010 #5455 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 -Όχι Μαρία! Άσε το όπλο κάτω! Τι πας να κάνεις; Σου υπόσχομαι να μην σου ξαναδιαβάσω άλλα ανέκδοτα του dunkel_Stern!......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 18, 2010 #5456 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Google Responded to Oracle Lawsuit by Banning Them from Search? Wait… Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 19, 2010 #5457 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 WICOE (Women In Charge Of Everything) Is proud to announce the opening of itsEVENING CLASSES FOR MEN!OPEN TO MEN ONLYALL ARE WELCOMENote: due to the complexity and level of difficulty, each course will accept a maximum of eight participantsThe course covers two days, and topics covered in this course include: DAY ONEHOW TO FILL ICE CUBE TRAYSStep by step guide with slide presentationTOILET ROLLS- DO THEY GROW ON THE HOLDERS?Roundtable discussionDIFFERENCES BETWEEN LAUNDRY BASKET & FLOORPractising with hamper (Pictures and graphics)DISHES & SILVERWARE; DO THEY LEVITATE/FLY TO KITCHEN SINK OR DISHWASHER BY THEMSELVES?Debate among a panel of experts. REMOTE CONTROLLosing the remote control - Help line and support groupsLEARNING HOW TO FIND THINGSStarting with looking in the right placeInstead of turning the house upside down while screaming - Open forum DAY TWOEMPTY MILK CARTONS; DO THEY BELONG IN THE FRIDGE OR THE BIN?Group discussion and role playHEALTH WATCH; BRINGING HER FLOWERS IS NOT HARMFUL TO YOUR HEALTHPowerPoint presentationREAL MEN ASK FOR DIRECTIONS WHEN LOSTReal life testimonial from the one man who didIS IT GENETICALLY IMPOSSIBLE TO SIT QUIETLY AS SHE PARALLEL PARKS?Driving simulationLIVING WITH ADULTS; BASIC DIFFERENCES BETWEENYOUR MOTHER AND YOUR PARTNEROnline class and role playingHOW TO BE THE IDEAL SHOPPING COMPANIONRelaxation exercises, meditation and breathing techniquesREMEMBERING IMPORTANT DATES& CALLING WHEN YOU'RE GOING TO BE LATEBring your calendar or PDA to classGETTING OVER IT; LEARNING HOW TO LIVE WITH BEING WRONG ALL THE TIMEIndividual counsellors available Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 20, 2010 #5458 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Ένας εμπορικός αντιπρόσωπος οδηγούσε το αυτοκίνητό του κάποιο πρωί κοντά σεένα μικρό χωριό έξω από τη Λάρισα. Ο δρόμος όμως ήτανε κατσάβραχα και για νααποφύγει μια μεγάλη κοτρόνα το έριξε σ' ένα σχετικά βαθύ χαντάκι στην άκρητου δρόμου. Άρχισε να δοκιμάζει τις γνωστές μεθόδους μπας και ξεκολλήσει,αλλά το αυτοκίνητο είχε μουλαρώσει για τα καλά. Για καλή του τύχη περνούσεαπό εκεί, ένας χωρικός με το μεγάλο και δυνατό άλογό του.- Τι έπαθες ορέ πατριώτη;- Τι να πάθω άνθρωπέ μου, του απαντάει ο ταλαίπωρος οδηγός, έπεσα μέσα στοχαντάκι και τώρα δεν βγαίνω με τίποτα !- Μην στεναχωριέσαι φίλε μου, τον καθησυχάζει ο καλόκαρδος χωρικός, ο Ντορήςμου είναι θηρίο. Θα δέσουμε ένα σχοινί στον προφυλακτήρα και σε δυο λεπτά θασε τραβήξει. Και χωρίς να χάσει χρόνο έδεσε με ένα γερό σχοινί το αυτοκίνητομε το άλογο και μετά άρχισε να φωνάζει δυνατά:- Τράβα Ντόλλυ, τράβα !! Το άλογο δεν κουνήθηκε ρούπι. Ο χωρικός δεναπογοητεύτηκε αλλά ξαναφώναξε με πιο δυνατή φωνή:- Τράβα Κανελή, τράβα δυνατά !! Και πάλι το άλογο δεν έδειχνε νακαταλαβαίνει και δεν έκανε καμιά κίνηση. Επίμονος ο ιδιοκτήτης του φώναξεκαι πάλι δυνατά:- Έλα Ντορή, τράβα αγόρι μου δυνατά !! Στο άκουσμα του ονόματός του, οΝτορής αρχίζει να τραβάει με πολλή δύναμη και σε μισό λεπτό ξεκολλάει τοαυτοκίνητο και το βγάζει έξω από το χαντάκι. Ο αντιπρόσωπος από τη μια έχειενθουσιαστεί με τη λύση του προβλήματός του, από την άλλη όμως τον τρώει ηπεριέργεια και φανερά παραξενεμένος ρωτάει τον χωρικό γιατί φώναξε δύο φορέςτο άλογο με άλλο όνομα.- Ο Ντορής είναι τυφλός, του εξηγεί εκείνος ,και άμα έπαιρνε χαμπάρι ότι μόνοαυτός τραβούσε, να είσαι σίγουρος πως ούτε που θα δοκίμαζε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 20, 2010 #5459 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 Intel CEO: "We need antivirus, can someone buy me McAfee?" Few hours later: "Done." "Great, which version?" "Version ... ?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 20, 2010 #5460 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2010 hahahahaha lol επίκαιρο ανέκδοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.