michalos Αύγουστος 3, 2010 #5401 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Παντρευτηκε ο bill gates .και καποιος ειπε μια ωραια ατακα :τωρα θα διαπιστωσει η συζηγος του γιατι γιατι την εταιρεια του την ονομασε microsoft (MICRO kai SOFT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 3, 2010 #5402 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_WXezaq54mxk/Sh1icHtzhcI/AAAAAAAAAjM/QEJkpJeoUUg/s400/oh+no...+not+this+****+again.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Αύγουστος 3, 2010 #5403 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 Οπως περπατουσε καποιος βλεπει ενα τυπο με ενα σκυλι διπλα του .του αρεσε και ηθελε να το χαιδεψει. φοβοταν ομως μην τον δαγκωσει και του λεει :Φιλε δαγκωνει το σκυλι σου?Οχι του λεει αυτος.Παει λοιπον να το χαιδεψει και τον δαγκωνει στο χερι.Νευριασμενος του λεει : καλα ρε φιλε τι μου λες δεν δαγκωνει ! δες τι μου εκανε στο χερι!Και ο αλλος :Μα δεν ειναι αυτο το σκυλι μου!και ενα αλλο:σε καποιο χωριο πουλουσε καποιος ενα γαιδουρι Παει καποιος να το αγορασει και τον ρωταει αν ειναι καλο.Του λεει κλωτσαει , δαγκωνει, ?του λεει ο αλλος : οχι ,δεν κανει τιποτα απο αυτα ,αλλα εχει μονο ενα ελαττωμα.Ποιο του λεει ο αλλος ?-Να ειναι πουστης!-δεν πειραζει λεει ο αλλος ,αφου δεν κλωτσαει,δεν δαγκωνει τι με νοιαζει που ειναι πουστης.Τον αγωραζει ο ανθρωπος, την πρωτη μερα τον δαγκωνει.Την δευτερη μερα τον κλωτσαει.Την τριτη μερα τον ξαναδαγκωνει.Νευριασμενος βρισκει τον πωλητη και του λεει τι ψεματα μου ελεγες οτι δεν κλωτσει και δεν δαγκωνει...αυτος με εχε ταραξει στην κλωτσια και στην δαγκωνια!-Ναι ,αλλα δεν σου ειπα οτι ειναι πουστης?Ε και λεει ο αλλος - απο εναν πουστη ολα να τα περιμενεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 4, 2010 #5404 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Απο πού κλανει το μπαρμπούνι?Δεν κλανει , γι αυτο ειναι κοκκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 4, 2010 #5405 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Μιλάμε για το ίδιο μπαρμπούνι με του Jerry007 στην προηγούμενη σελίδα ή άλλο...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 4, 2010 #5406 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Και ημουν σιγουρος οτι μου το χε πει φιλος μου προχτες - και δε το διαβασα στο Lab.Παιζει να ταν αλλο αυτο το μπαρμπουνι xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 4, 2010 #5407 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 4, 2010 #5408 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2010 While creating Husbands, God promised Women that good and ideal Husbands would be found in all corners of the world.And then God made the earth round !!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 5, 2010 #5409 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Από το συμπαθέστατο clientsfromhell.net : Client: “What’s my username?” Me: “It’s your first name, a space and then your last name.” Client: ”How am I supposed to remember that?” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 6, 2010 #5410 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 Epic photobomber aka "News raider" Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 6, 2010 #5411 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 ^Απίστευτό!Φάση έχει!!!Μου θυμίζει ένα βιβλίο παιδικό που μέσα στις εικόνες έψαχνες να βρεις τον Willy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 6, 2010 #5412 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 Waldo!! οχι Willy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 6, 2010 #5413 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 * United Kingdom – Wally * United States/Canada – Waldo[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Where%27s_Wally%3F[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 6, 2010 #5414 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 nice ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Αύγουστος 8, 2010 #5415 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 υπερκαμμενο ανεκδοτο Νο1 Σκαει ενας καμικαζι σε μια καφετερια .- υπερκαμμενο ανεκδοτο Νο2 Πανε 2 καμικαζι σε μια καφετερια και την βρησκουν αδεια , οποτε λεει ο ενας στον αλλον- Μη σκας , παμε αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Αύγουστος 8, 2010 #5416 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 υπερκαμμενο ανεκδοτο Νο3 Δυο πλαστικοι χειρουργοι παιζουν σκακι μπροστα στο τζακι. Μετα απο μια ωρα ειχαν λιωσει και οι δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 8, 2010 #5417 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 πωπω........τι να τα κάνεις τα air condition με τέτοια ανέκδοτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Αύγουστος 8, 2010 #5418 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Ποιες ειναι οι ομοιοτητες μεταξυ ενος Τανκ και ενος καναρινιουΚαι τα 2 ειναι κιτρινα, εκτος απο το τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 8, 2010 #5419 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Αύγουστος 8, 2010 #5420 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 ζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.