greekfragma Ιούλιος 20, 2010 #5361 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 στα top 5 όλου του thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 20, 2010 #5362 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Welcome to the 21st Century Our communication - Wireless Our phones - Cordless Our cooking - Fireless Our food - Fatless Our Sweets - Sugarless Our labor - Effortless Our relations - Fruitless Our attitude - Careless Our feelings - Heartless Our politics - Shameless Our education - Worthless Our Mistakes - Countless Our arguments - Baseless Our youth - Jobless Our Ladies - Topless Our Boss - Brainless Our Jobs - Thankless Our Needs - Endless Our situation - Hopeless Our Salaries - Less and less Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 20, 2010 #5363 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Did you hear about the iPhone that got married?The reception was terrible, because it was held in the wrong spot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 22, 2010 #5364 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου τις οι οποίοι τις είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές . Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται πςςςςςς?. π! Πω πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει: -Τζακ έλα εδώ τώρα. Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πο***η μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ?.. πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει: -Τζακ δεν σου είπα να έρθεις εδώ; (στα αρ***δια του ο Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του). Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ?.. πςπςπρρρρ? πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας: -Τζακ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει! :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούλιος 22, 2010 #5365 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2010 Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου τις οι οποίοι τις είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές . Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται πςςςςςς?. π! Πω πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει:-Τζακ έλα εδώ τώρα. Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πο***η μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ?.. πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει: -Τζακ δεν σου είπα να έρθεις εδώ; (στα αρ***δια του ο Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του). Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ?.. πςπςπρρρρ? πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας: -Τζακ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει! :haha: Απλά κορυφαίο:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούλιος 23, 2010 #5366 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2010 Διαγωνισμός σκύλων. Ο Γερμανός βγαίνει μ ένα λύκο-"όνειρο". Βγάζει 10ευρώ, του τα βάζει στο στόμα και του λέει: "Αντε, αγόρι μου. Κάνε αυτό που ξέρεις". Φσσστ, βολίδα ο σκύλος, εξαφανίζεται.Ύστερα από δύο λεπτά γυρίζει με… τσιγάρα, εφημερίδα, καραμέλες και τα… ρέστα.Ο Αγγλος βγαίνει μ ένα υπέροχοσέτερ. Του δίνει 30 λίρες και του λέει: "Αντε, αγόρι μου, κάνε αυτό που ξέρεις". Ο σκύλος γυρίζει ύστερα από 10 λεπτά με… τσιγάρα,εφημερίδα, δύο σακούλες σούπερ μάρκετ γεμάτες αλλαντικά, τα ρέστα και την… απόδειξη.Ο Έλληνας βγαίνει μ ένα μούργο…Του δίνει δύο ταληρα και του λέει: "Αντε, αγόρι μου, κάνε αυτό που ξέρεις". Περνάει μισή ώρα, μία, δύο, ρε πουναι ο σκύλος, τέλος πάντων, βγαίνουν να τον ψάξουν και τι να δουν; "Καβάλα" σε μια σκύλα ο μούργος, κάνει… αμέριμνος τη δουλειάτου. Οπότε πετιέται ο Έλληνας και λέει: "Γι αυτό, ρε γαμώ το, δεν θέλω να του δίνω λεφτά. Όλα οι… πουτ@νες του τα τρώνε…". Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 25, 2010 #5367 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2010 Ενα παλιο που διαβασα σημερα και το θυμηθηκα:Once there was a prostitute who had three different rates based on thefollowing three conditions:1) $100.00 to do it on the grass.2) $200.00 to do it on a couch.3) $300.00 to do it in the bed.One day, a British walks in and slaps a $100 note on the table.So they go out and did it on the grass.Soon, an American walks in and slaps a $200 note on the table.So they go for the couch and do it on there.At the end of the day, a Greek walks in and slaps $300 on the table....Happy from seeing the money the prostitute says, "Wow,... you've gotsome class".The Greek responds,"Class my ass, morie pout@n@... Three times on the GRASS!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 26, 2010 #5368 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει έναπανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσαστο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής.Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινοσωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' τοΠηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρατων Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας,το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα. Αρχίζει την ανάβαση, ταμπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τονπροστατεύει απ' το κρύο. Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση,πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα ναορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με έναχτύπημα της ασπίδας του.Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα.Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του.Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμόςτου Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ογέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι τουκαθισμένος στον θρόνο του.Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα τουμπροστά στα πόδια του Σοφού.- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν!- Μιλάς με γρίφους, γέροντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 26, 2010 #5369 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2010 Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:- "Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας."Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός:-"Ρε 'σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς...άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με εξευτελίσατε! Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο. Πες μου τέκνο μου πως κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;"-''Εμένα, βασικά....η γυναίκα μου είπε να κάτσω εδώ!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 27, 2010 #5370 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Αν και ρεφιναρισμενο , παλι δε μπορουσα να κοψω πολυ - ωστε να μη χασει την αξια, οποτε το spoiler μονοδρομος.Πού έχει ο αστακός το γεννητικό του μόριο; Στην τιμή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 27, 2010 #5371 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 dont get it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 27, 2010 #5372 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Χαχαχα TheOnionage! Trojan Introduces ‘No One’s Pleasure’ Condoms For Bitter, Resentful Couples Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιούλιος 27, 2010 #5373 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Ένας γύφτος, κάτοχος πανέμορφου, ταχύτατου, "κράχτη" αυτοκινήτου, σταματάει στα φανάρια.Δίπλα του σταματάει ένα Fiatάκι cinquecento, που οδηγεί μια κουκλάρα.Της χαμογελάει αυτός, του χαμογελάει αυτή.Σφίγγει τα χείλη του αυτός, τα σφίγγει κι αυτή.Μισοκλείνει τα μάτια του αυτός, τα μισοκλείνει κι αυτή.Κατεβάζει το παράθυρο του οδηγού αυτός, κατεβάζει του συνοδηγού αυτή.Της λέει ο γύφτος: Έκλασες κι εσύ ;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=favRSdnnZDg]YouTube - Gianis o Omorfos[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Ιούλιος 27, 2010 #5374 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 dont get itΓιατι η τιμη του ...μ@μ@ει Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Ιούλιος 27, 2010 #5375 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2010 Μπηκαν στην μυτη ενος ελεφαντα μυρμηγκια και αφου προσπαθουσε ματαια να τα βγαλει ,απελπισμενος λεει στο σπουργιτη να τα φαει, και μετα οτι θελει.Του λεει ο σπουργιτης ,ενταξει αλλα μετα θα μου κατσεις.Απελπισμενος ο ελεφαντας,τι να κανει ,του λεει ενταξει.Τα τρωει λοιπον ο σπουργιτης ,και μετα λεει στο ελεφαντα : η συμφωνια μας τωρα.οπως ηταν λοιπον ο ελεφαντας κατω απο ενα φοινικα και ο σπουργιτης επανω του να κανει την δουλεια του ,πεφτει μια καρυδα στο κεφαλι του ελεφαντα.Ωχχ λεει ο ελεφαντας.-Μην μιλας ,του λεει ο σπουργιτης , σημερα θα σε ξεκωλωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 28, 2010 #5376 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 http://www.last.fm/robots.txtGeekiness level: over 9000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 28, 2010 #5377 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Δεν καταλαβαίνω το παραπάνω, μου το εξηγείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 28, 2010 #5378 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Δεν καταλαβαίνω το παραπάνω, μου το εξηγείς;[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Robots_exclusion_standard[/ame]Το αστείο στο συγκεκριμένο http://www.last.fm/robots.txt είναι στις τελευταίες 3 σειρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 28, 2010 #5379 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 και γενικά robots >> all Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 28, 2010 #5380 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2010 Robots.txtΤο αστείο στο συγκεκριμένο http://www.last.fm/robots.txt είναι στις τελευταίες 3 σειρές.Και πάνω σε τούτο [ame]http://en.wikipedia.org/wiki/Three_Laws_of_Robotics[/ame]Uber geekiness Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.