Borg Ιούλιος 7, 2010 #5321 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Ένας Έλληνας ένας Αλβανός ένας Αμερικανός και ένας Γάλλος είναι στον πύργο του Αιφελ. Ο Αμερικάνος πάνω στο κέφι βγάζει ένα μάτσο δολάρια και τα πετάει κάτω λέγοντας: "Έχουμε πολλά στην Αμερική και τα πετάμε!. Ο Γάλλος παίρνει ένα κασόνι με σαμπάνιες και τις χύνει όλες λέγοντας: - "Στη Γαλλία έχουμε πολλές και τις πετάμε." Γυρίζει τότε ο Αλβανός και λέει στον Έλληνα: "Δεν φαντάζομαι να κάνεις καμιά βλακεία;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 7, 2010 #5322 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά απο μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. "Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές", είπε ο Γάλλος, "και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει". "Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές", απαντά ο Ιταλός, "και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της". Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: "Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτες το βράδυ;" "Μία", του απαντά ο Έλληνας "Χα, μόνο μία;" του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. "... Και τι σου είπε σήμερα το πρωί;" "Μη σταματάς" !!!Κάποτε ήταν ένας Λαρισαίος που ήθελε πολύ να πάει στο Παρίσι. Μετά από πολύ σκέψη πήγε σε ένα πρακτορείο ταξιδιών , έκλεισε θέση σ ένα γκρουπ και πήγε... Στο Παρίσι πλέον ο Λαρισαίος ακολουθεί κατά πόδας τον ξεναγό μια και δεν ήξερε λέξη γαλλικά. Ο ξεναγός τους γύρισε σ όλο το Παρίσι, "εδώ είναι η αψίδα του θριάμβου, αυτός είναι ο πύργος του Αιφελ, εδώ είναι η Παναγία των Παρισίων, Λούβρο...Μονμάρτη..." Ο Λαρισαίος δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες. Χιλιόμετρα φιλμ είχε ξοδέψει. Φτάνοντας στον περιφερειακό του Παρισιού στις υπόγειες διαβάσεις ο ξεναγός γυρνάει και λέει στους τουρίστες "εδώ είναι που σκοτώθηκε η Νταϊάνα της Αγγλίας θλιβερό γεγονός. Το πως έγινε ένα θα σας πω παπαρατσι" Τελείωσε το ταξίδι γυρνάει ο φίλος μας στη Λάρισα, εμφανίζει τα φιλμ και φωνάζει συγγενείς και φίλους για να τους δείξει το Παρίσι: "Ιδώ είναι ου πύργους του Αιφελ, ευτούνους είνι ου Σηκουάνας σαν το δκόνε μας τουν Πηνειό ένα πράμα. Ιδώ σκουτώθκι η Νταϊάνα τσ Αγγλίας κι έμαθα και του πως μάλιστα." Οι φίλοι, οι συγγενείς με ένα στόμα ρωτούν "πως;" και απαντά ο φίλος μας "ένα θα σας πω Παραπάτ σει!!!"Μέσα στο αεροπλάνο κάθονται δίπλα δίπλα ένας κύριος με μια γοητευτική κυρία .Ο κύριος θέλοντας να ανοίξει κουβέντα την ρωτάει τι δουλειά κάνει .Η κυρία του απαντάει ότι είναι καθηγήτρια Σεξολογίας και εξετάζει τις διαφορές που έχουν οι λαοί ανατομικά .Ο κύριος της ζητάει να του δώσει ένα παράδειγμα .Η κυρία του λέει :" Οι Αιγύπτιοι την έχουν μεγάλη στο μήκος ενώ οι Κρητικοί χοντρή . . "Και τότε ο κύριος λέει :" Επιτρέψτε μου να συστηθώ . ΙΜΠΡΑΗΜ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ . "Μια μέρα στην τάξη, λέει η δασκάλα στονΤοτό-Εγώ διαβάζω, εσύ διαβάζεις... τι χρόνος είναι?-Χαμένος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 7, 2010 #5323 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά απο μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. "Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές", είπε ο Γάλλος, "και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει". "Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές", απαντά ο Ιταλός, "και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της". Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: "Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτες το βράδυ;" "Μία", του απαντά ο Έλληνας "Χα, μόνο μία;" του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. "... Και τι σου είπε σήμερα το πρωί;" "Μη σταματάς" !!!Κάποτε ήταν ένας Λαρισαίος που ήθελε πολύ να πάει στο Παρίσι. Μετά από πολύ σκέψη πήγε σε ένα πρακτορείο ταξιδιών , έκλεισε θέση σ ένα γκρουπ και πήγε... Στο Παρίσι πλέον ο Λαρισαίος ακολουθεί κατά πόδας τον ξεναγό μια και δεν ήξερε λέξη γαλλικά. Ο ξεναγός τους γύρισε σ όλο το Παρίσι, "εδώ είναι η αψίδα του θριάμβου, αυτός είναι ο πύργος του Αιφελ, εδώ είναι η Παναγία των Παρισίων, Λούβρο...Μονμάρτη..." Ο Λαρισαίος δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες. Χιλιόμετρα φιλμ είχε ξοδέψει. Φτάνοντας στον περιφερειακό του Παρισιού στις υπόγειες διαβάσεις ο ξεναγός γυρνάει και λέει στους τουρίστες "εδώ είναι που σκοτώθηκε η Νταϊάνα της Αγγλίας θλιβερό γεγονός. Το πως έγινε ένα θα σας πω παπαρατσι" Τελείωσε το ταξίδι γυρνάει ο φίλος μας στη Λάρισα, εμφανίζει τα φιλμ και φωνάζει συγγενείς και φίλους για να τους δείξει το Παρίσι: "Ιδώ είναι ου πύργους του Αιφελ, ευτούνους είνι ου Σηκουάνας σαν το δκόνε μας τουν Πηνειό ένα πράμα. Ιδώ σκουτώθκι η Νταϊάνα τσ Αγγλίας κι έμαθα και του πως μάλιστα." Οι φίλοι, οι συγγενείς με ένα στόμα ρωτούν "πως;" και απαντά ο φίλος μας "ένα θα σας πω Παραπάτ σει!!!"Μέσα στο αεροπλάνο κάθονται δίπλα δίπλα ένας κύριος με μια γοητευτική κυρία .Ο κύριος θέλοντας να ανοίξει κουβέντα την ρωτάει τι δουλειά κάνει .Η κυρία του απαντάει ότι είναι καθηγήτρια Σεξολογίας και εξετάζει τις διαφορές που έχουν οι λαοί ανατομικά .Ο κύριος της ζητάει να του δώσει ένα παράδειγμα .Η κυρία του λέει :" Οι Αιγύπτιοι την έχουν μεγάλη στο μήκος ενώ οι Κρητικοί χοντρή . . "Και τότε ο κύριος λέει :" Επιτρέψτε μου να συστηθώ . ΙΜΠΡΑΗΜ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ . "Μια μέρα στην τάξη, λέει η δασκάλα στονΤοτό-Εγώ διαβάζω, εσύ διαβάζεις... τι χρόνος είναι?-Χαμένος!!όλα αλήθεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Ιούλιος 7, 2010 #5324 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 όλα αλήθεια!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 8, 2010 #5325 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 OOOOOOKKKKKKK!!!! :flag:ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πτυχιούχος, με πολυετή φροντιστηριακή πείρα, μεταπτυχιακές σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παραδίδει καθημερινά γύρο με πίτα, στο σουβλατζίδικο »Η Ωραία Ρούμελη», τυλιγμένο στο πτυχίο του. Το κρεμμύδι χρεώνεται χωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 8, 2010 #5326 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 OOOOOOKKKKKKK!!!! :flag:........Το κρεμμύδι χρεώνεται χωριστά.lol Πονηρός ο μαθηματικός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 8, 2010 #5327 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Ξέρετε οτι είστε μανιακός overclocker όταν.... - κάθε φορά που ανοίγετε το pc σας, η Greenpeace κανει καθιστικη διαμαρτυρια εξω απο το σπιτι σας - καθε φορα που η Intel ή η AMD "κλειδωνουν" μια ακομα δυνατοτητα (multiplier, voltage κλπ) αισθανεστε σαν να σας εκλεψαν μια απο τις βασικες ελευθεριες σας - η καρτα ηχου σας εχει waterblock - η αντλια του συστηματος υδρόψυξης σας τραβά περισσότερο νερο απο το λαστιχο ενος πυροσβεστικου - στην πραγματικοτητα, το συστημα υδροψυξης σας ειναι ενα ψυγειο απο scania με αντλια απο ενα πυροσβεστικο - πιανετε 80fps στο Crysis και ας τρεχει μεσα απο virtual machine - ο παλιος σας PIIΙ βαζει κατω τον i7 του γειτονα - το FSB σας εχει φτασει την stock συχνοτητα του επεξεργαστη - δεν θυμαστε πλεον την stock συχνοτητα του επεξεργαστη - δεν χρειαζεστε καλοριφερ το χειμωνα. Αλλα ολα τα λεφτα που γλιτωνετε απο τα κοινοχρηστα τα δινετε το καλοκαιρι σε λογαριασμους της ΔΕΗ (καταραμενο air condition) - η λεξη "σταθεροτητα" για σας σημαινει "οσο χρειαζεται για να ολοκληρωσει το SuperPI" - καθε φορα που βλεπετε laptop με τον επεξεργαστη underclocked κατα 5-10MHz (για εξοικονομηση ενεργειας) σας πιανουν τα κλαματα - κανατε overclock τον επεξεργαστη του PSone σας, αλλα μετα ανακαλυψατε οτι τα περισσοτερα παιχνιδια δουλευουν με CPU cycles. Αλλα το κρατησατε οπως και να χει - εχετε αρκετο ξηρο παγο για να παγωσετε ολη τη βαρβακειο μαζι με τους πωλητες - αποκαλειτε την ψυκτρα της GTX480 και του i7 930 "κουλεράκι" (και αναρωτιστε γιατι ολοι οι αλλοι το αποκαλουν "γάιδουροανεμιστηρα" και "dustbuster") - το τσιπακι του BIOS σας εχει κουλερακι (αλλα σκεφτεστε να το κανετε και αυτο waterblock) - το ρευμα αερα που δημιουργειται πισω απο το πισι ειναι τοσο εντονο, που αμα κρεμασετε απο εκει ενα αεροπλανακι, αυτο θα ιπταται - δεν ποσταρετε τα αποτελεσματα σας στο hwbot για να μην αποθαρρυνετε τον ανταγωνισμο - εχετε ξοδεψει τοσα σε parts και kit υδροψυξης που θα σας συμφερε καλυτερα να παρετε εναν xeon server με 8 επεξεργαστες και να ησυχασετε το εβαλα και σε ενα παρακατω thread γιατι πιστευω ταιριαζε και εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 8, 2010 #5328 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ 08.15 Ξύπνημα με χάδια και φιλιά 08.30 Ζυγίζει 2 κιλά λιγότερο από την προηγούμενη μέρα 08.45 Πρωινό στο κρεβάτι με φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι και κρουασάν.. Άνοιγμα δώρων διαλεγμένα από τον ευγενικό σύντροφο 09.15 Ζεστό μπάνιο με αρωματικό λάδι 10.00 Ελαφριά γυμναστική με ωραίο προσωπικό γυμναστή με χιούμορ 10.30 Περιποίηση προσώπου, μανικιούρ, πλύσιμο μαλλιών, πιστολάκι 12.00 Μεσημεριανό με την καλύτερη της φίλη σεin -εστιατόριο 12.45 Χάζεμα της πρώην του συντρόφου συνειδητοποιώντας ότι έχει πάρει 7 κιλά 13.00 Ψώνια με φίλες αγοράζοντας πανάκριβα πράγματα, καλλυντικά και ρούχα 15.00 Μεσημεριανός ύπνος 16.00 Παράδοση 3 ντουζίνων τριαντάφυλλων με κάρτα από άγνωστο θαυμαστή 16.15 Ελαφριά γυμναστική στο γυμναστήριο, ακολουθούμενη από μασάζ από έναν δυνατό αλλά φιλικό τύπο ο οποίος λέει οτί ποτέ ξανά δεν έχει κάνει μασάζ σε τόσο τέλειο σώμα 17.30 Δοκιμή ρούχων από ακριβή designer -συλλογή και οργάνωση μικρής πασαρέλας μπροστά από μεγάλο καθρέφτη 19.30 Δείπνο υπό το φως των κεριών με κομπλιμέντα 22.00 Ζεστό μπάνιο (μόνη) 22.50 Μεταφορά στο κρεβάτι από υπέροχο γυμνασμένο άνδρα σε φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια 23.00 Χαιδολογήματα 23.15 Αποκοιμιέται στα στιβαρά του μπράτσα Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ 06.00 Χτυπάει ξυπνητήρι 06.15 Π....α 06.30 Πρωινό ευχάριστο χέσιμο διαβάζοντας τα αθλητικά στην εφημερίδα 07.00 Πρωινό: μπριζόλα με αυγά και καφέ ετοιμασμένα από γυμνή υπηρέτρια 07.30 Άφιξη λιμουζίνας 07.45 Μερικά ποτηράκια ουίσκι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο 09.15 Πτήση με ιδιωτικό jet 10.30 Λιμουζίνα με σωφέρ με προορισμό το golf club(π**α καθ'οδόν) 11.45 Μεσημεριανό: Fast Food , 3 μπύρες 12.15 Π...α 12.30 Γκολφ 14.15 Λιμουζίνα πίσω στο αεροδρόμιο (ουίσκι καθ'οδόν) 14.30 Πτήση προςMonte Karlo 15.30 Απογευματινή εκδρομή για ψάρεμα (οι γυναίκες συνοδοί είναι όλες γυμνές) 17.00 Πτήση για το σπίτι, μασάζ από τις αδερφές Κανονίδου 18.45 Χέσ.., μπάνιο, ξύρισμα 19.00 Ειδήσεις: O Michael Jackson δολοφονήθηκε, η μαριχουάνα και τα σκληρά πορνό νομιμοποιήθηκαν 19.30 Απογευματινό: αστακός για ορεκτικό,DomPerignon(1953), μεγάλο χυμώδες φιλέτο μπριζόλας ακολουθούμενο από κρέμα παγωτού επάνω στα στήθη της υπηρέτριας 21.00 Κονιάκ Ναπολέων και πούρα Αβάνας μπροστά από τηλεόραση ( home-cinema ), αθλητικά: Ελλάδα-Γερμανία: 11-0 21.30 Σέξ με 3 γυναίκες 23.00 Μασάζ και μπάνιο σε πισίνα με πρόγραμμαwhirlpool , με πίτσα και κρασί 23.30 Π...α για καληνύχτα 23.45 Μόνος στο κρεβάτι23.50 Κλ...α 12 δευτερολέπτων η οποία αλλάζει τόνο κάθε 4 δευτερόλεπτα και ειδοποιεί τον σκύλο να βγεί έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 9, 2010 #5329 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Είναι μέσα σε ένα κουτί ένα γατί και μία γάτα.Ποιό θα φύγει πρώτο?Η Γάτα.Γιατι?Γιατί κλάνει το γατί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 9, 2010 #5330 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Έτσι, πχιότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 9, 2010 #5331 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 O γιος ενός Άραβα σεΐχη πήγε για σπουδές στη Τσεχία.Μετά από ένα μήνα γράφει στους δικούς του: Η Πράγα είναι απίθανη, οι άνθρωποι πολύ άνετοι και μ' αρέσει εδώ. Μόνο που μερικές φορές ντρέπομαι όταν πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο με την χρυσή μου Mercedes και βλέπω τον καθηγητή μου να κατεβαίνει από το Τράμ.Μετά από μερικές μέρες παίρνει μια επιταγή με 1 εκατομμύριο δολάρια με μια σημείωση από τους γονείς του: Μην μας προσβάλεις, αγόρασε κι εσύ ένα Τράμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 9, 2010 #5332 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Ο χρήστης Rena λέει: 9a sou steilw na deis egw ta neura mou se oloklhrh glaskovi mou aresoun mono 2 spitia kai to ena de dexetai alolodapous Ο χρήστης bezdim λέει: wtf Ο χρήστης Rena λέει: **************(link) Ο χρήστης bezdim λέει: αν παντρευτείς σκοτσέζο παίρνεις την υπηκοότητα Ο χρήστης Rena λέει: lol borw na thn parw etsi ki alliws xwris na fortw8w to gufto Ο χρήστης bezdim λέει: γύφτο; πως μιλάς έτσι για τους ευγενείς ποιμένες; :-O Ο χρήστης Rena λέει: eee nai leei enas egw plhrwnw 28 lires nero, oute plunthrio autokinhtwn na eixa eleos oi guftoules :crazy_pilot::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 9, 2010 #5333 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Ο χρήστης Rena λέει:9a sou steilw na deis egw ta neura mou se oloklhrh glaskovi mou aresoun mono 2 spitia kai to ena de dexetai alolodapous Ο χρήστης bezdim λέει: wtf Ο χρήστης Rena λέει: **************(link) Ο χρήστης bezdim λέει: αν παντρευτείς σκοτσέζο παίρνεις την υπηκοότητα Ο χρήστης Rena λέει: lol borw na thn parw etsi ki alliws xwris na fortw8w to gufto Ο χρήστης bezdim λέει: γύφτο; πως μιλάς έτσι για τους ευγενείς ποιμένες; :-O Ο χρήστης Rena λέει: eee nai leei enas egw plhrwnw 28 lires nero, oute plunthrio autokinhtwn na eixa eleos oi guftoules :crazy_pilot::hang2: don't get it :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 9, 2010 #5334 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Οι σκοτσέζοι είναι γνωστοί ανά τον κόσμο για το πόσο τσιγκούνηδες είναι, και αυτός επιβεβαιώνει περίτρανα την φήμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούλιος 9, 2010 #5335 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Το πετυχα καπου στο facebook:Παρακαλουνται οι κυριοι συναδελφοι που ερχονται λιγο καθυστερημενα το πρωι να περπατουν στη δεξια πλευρα του διαδρομου για να μη συγκρουονται με τους συναδελφους που φευγουν λιγο πιο νωρις το μεσημερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 9, 2010 #5336 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 An old Native chief sat in his hut on the reservation, smoking a ceremonial pipe and eyeing two U.S. government officials sent to interview him."Chief Two Eagles," asked one official, "you have observed the white man for 90 years. You've seen his wars and his technological advances. You've seen his progress, and the damage he has done." The chief nodded in agreement.The official continued, "Considering all these events that you have witnessed, where did the white man go wrong?"The chief stared at the officials for over a minute and then calmly replied: "When the white man came to this land, Indians were running it.No taxes!No debt!Plenty Buffalo.Plenty Beaver.Women did all the work.Medicine Man free.Men spent all day hunting and fishing.Then spent all night having sex"Then the chief leaned back and smiled..... "Only white man dumb enough to think he could improve system like that." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwsths946 Ιούλιος 12, 2010 #5337 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Ο αγώνας έγινε στις 11 του μήνα.το γκολ μπήκε στο 116'.1+1+6=8.Η Ισπανια είναι η 8η ομάδα που παίρνει το μουντιαλ.το γκολ το βαλε ο Ινιεστα που στην Μπαρτσελονα φοράει το νουμερο 8.Όλα μαζί 11888.:happy2:Τυχαιο;δεν νομιζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 12, 2010 #5338 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Έχω ακούσει 118 ανέκδοτα με θέμα το 11888. Μετά το 30ο άρχισαν να γίνονται βαρετά.118-30=88Όλο μαζί 11888.Τυχαίο; Δε νομίζω...:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 12, 2010 #5339 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 "Η Ισπανια είναι η 8η ομάδα που παίρνει το μουντιαλ."Αυτό πώς το τεκμηριώνεις Ποιες είναι οι 7 προηγούμενες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 12, 2010 #5340 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 * Brazil: 5 * Italy: 4 * Germany: 3 * Uruguay: 2 * Argentina: 2 * England: 1 * France: 1 * Spain: 1[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World_Cup[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.