Dant3 Ιούνιος 14, 2010 #5281 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 Εγω το ξερω με την τελευταια απαντηση να λεει :"με την παρ***α που καναμε,αφου δεν γαβγιζεις κιολας,παλι καλα " Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούνιος 14, 2010 #5282 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2010 καπως ετσι ελεγε απλα επειδη καλου κακου μας διαβαζουν και μικροτεροι ειπα να κρατησω λιγακι τα..προσχηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιούνιος 15, 2010 #5283 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤ'....... ΜΟΥ ΜΟΛΙΣΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 15, 2010 #5284 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 τι ειπε ο Λεωνιδας στον ηχοληπτη του? κοψε μου τους 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paok ole Ιούνιος 15, 2010 #5285 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 ηταν καποτε ο Πελε και ειπε: :flower: ο θΕΟς με εστειλε στην γη για να διδαξω ποδοσφαιρο στους ανθρωπους:jump1: και απανταει ο Μαραντονα: εγω δεν εστειλα κανεναν!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 18, 2010 #5286 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό «Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε»."Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή," απαντάει ο ιατρός."Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζεικαι το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί."Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;""Έχει πρηστεί" !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 18, 2010 #5287 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18, με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.Όλο μαζί 11888 !!!Τυχαίο;Δεν νομίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 18, 2010 #5288 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 Δεν πατε για μπάνιο, σας χτύπησε η ζέστη φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 18, 2010 #5289 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 1η νίκη της Εθνικής στο mundial (1)…Στο 19ο παιχνίδι της διοργάνωσης (1+9=10, 1+0=1) ….Την 17η Ιουνίου (1+7=8)….Με σκόρερ τον Σαλπιγγίδη στο 44΄΄ (4+4=8)…Και τον Τοροσίδη στο 71΄΄ (7+1=8)….Όλο μαζί 11888Τυχαίο….;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 18, 2010 #5290 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 To Number 23 το έχετε δει για να ξέρετε τι θα πάθετε άμα το συνεχίσετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 18, 2010 #5291 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 σε 189 posts... υγ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 18, 2010 #5292 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2010 αααααααααααχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwsths946 Ιούνιος 19, 2010 #5293 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2010 σε 189 posts... υγ: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 22, 2010 #5294 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2010 Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι, κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια.....από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:- Τι κάνεις εκεί ρε μητσάρα, θα την κάψεις την τηλεόραση!- Τι να κάνω ρε γυναίκα? αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω....και η γυναίκα:- Την τσόντα δες.....μπάσκετ ξέρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 23, 2010 #5295 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Μια παρέα αντρών είναι στο καφενείο και συζητάνε, στην παρέα τους είναι και ο Ψαραντώνης ....... Θέμα συζήτησης το πως κρατάς τη σύζυγο να μην γκρινιάζει ......... Λέει ο πρώτος:Εγώ την πήγα πέρισυ ένα ταξίδι στην Γαλλία και φέτος σκέφτομαι να την πάω στην Αυστρία !!! Λέει ο επόμενος:Εγώ την πήγα στη Νέα Υόρκη και φέτος θα την πάω στο Λος Αντζελες !!!Εσύ μωρέ Αντώνη ;;; Ψαραντώνης:Οπέρισυ την επήγα στο μιτάτο απάνω στη Νίδα ........... (οροπέδιο στην κορυφή του Ψηλορείτη) Κι οφέτος μωρέ Αντώνη ;;; Οφέτος μωρέ θα πάω να τήνε πάρω .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 25, 2010 Author #5296 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2010 Μου ηρθε με e-mail και ειπα να το ποσταρω...Η Οικογένειά μουείναι μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Είναιο αγαπημένος μου μπαμπάς,η αγαπημένη μου μαμά,ο αγαπημένος μου αδελφόςκαι στον κάτω όροφο η αγαπημένη μου γιαγιάκαι ο αγαπημένος μου παππούς.Τον αγαπημένομου μπαμπά δεν τον βλέπωποτέ, γιατί φεύγει το πρωί για τη δουλειάκαι γυρίζει τα μεσάνυχτα. Δηλαδή κανονικάγυρίζει στις 7.00 μ. μ., αλλά κάνει και πέντεώρες γύρω - γύρω το τετράγωνο μέχρι να βρεινα παρκάρει.Κι όταν έρχεταιδεν είναι και πολύ χαρούμενος και καθόλουδεν μοιάζει με τους μπαμπάδες των διαφημίσεωνπου μπαίνουν μέσα με δωράκια και σοκολάτεςκαι τα παιδιά πηδάνε στηναγκαλιά του κι αυτός γελάει και τα στριφογυρίζειψηλά.Εμάς λέει: «Άι σιχτίρι,το κωλοκράτος μου μέσα!!» και βροντάειτα κλειδιά στο συρτάρι.Την αγαπημένημου μαμά δεν τη βλέπω επίσης,γιατί κι αυτή δουλεύει αλλά έρχεται σπίτιμε το λεωφορείο.Και μετά πλένει, σιδερώνει, σφουγγαρίζει,μαγειρεύει και βρίζει τον μπαμπά που δενπήρε τυρί τριμμένο από το σούπερ μάρκετ.Και δεν μοιάζει καθόλου με τις μαμάδεςτων διαφημίσεων, γιατί δεν μαγειρεύει βαμμένηούτε με ψηλοτάκουνα.Κι όταν λερώσουμετο μπλουζάκι με σοκολάτες δεν γελάει χαρούμενηπου έχει το σωστό απορρυπαντικό, αλλά μαςλέει: «Ε, βέβαια. Άμα έχετε τη δουλάρα!!Άντε βγάλτο, τελείωνε, ΤΕΛΕΙΩΝΕ λέμε, τηντύχη μου που στραβώθηκα και τον παντρεύτηκα!!».Τον αγαπημένομου αδελφό δεν τον βλέπωποτέ, γιατί λείπουμε κι οι δυο στο σχολείοκαι μετά εκείνος πηγαίνει φροντιστήριοκαι μετά κλείνεται στο δωμάτιό του καιμετά ανοίγει το κομπιούτερ του και μετάψάχνει γυμνές κυρίες και μετά τις βρίσκεικαι μετά χαίρεται.Ο μπαμπάς μου, ημαμά μου, ο αδελφός μου κι εγώ είμαστε μιαπολύ αγαπημένη οικογένεια και κάθε Κυριακήμεσημέρι κάνουμε ένα πολύ αγαπημένο οικογενειακότραπέζι κι εκεί έχουμε όλο τον χρόνο νατσακωθούμε μεταξύ μας.Ο μπαμπάς μαλώνειτον αδελφό μου που δεν διαβάζει αρκετάκαι μετά μαλώνει εμένα πουδεν τα τρώω τα παντζάρια.Και μετά η μαμά μαλώνει τον μπαμπά μου γιατίμας μαλώνει, γιατί είναι «αντιπαιδαγωγικό»λέει.Και μετά η μαμά μουμαλώνει τον αδελφό μου που πετάει τα μποξεράκιατου στη μοκέτα κι έχει και τη μέση της καιμετά μαλώνει εμένα που θέλω να μου πάρουνεκινητό.Και μου λέει: «Έκανε κι η μύγα κώλο καιζητάει κινητό».Κι εγώ της λέω: «Η Ευαγγελία γιατί έχεικινητό που είναι και 27 μέρες μικρότερη;».Κι η μαμά μου μού λέει: «Δεν με νοιάζειτι κάνει η Ευαγγελία, εμένα με νοιάζει τικάνει το δικό μου το παιδί».Και φωνάζει και ο μπαμπάς τής λέει: «Τώραπου ουρλιάζεις εσύ, δεν είναι αντιπαιδαγωγικό;»Κι η μαμά τού λέει: «Δεν ουρλιάζω, συζήτησηκάνουμε».Κι ο μπαμπάς μου της λέει: «Ναι, έχεις δίκιο.Μπορεί στο ισόγειο να μη σ' άκουσαν!».Κι η μαμά του λέει: «Έχε χάρη που είναιτα παιδιά, αλλιώς θα σου ´λεγα τώρα!». Καιδεν του λέει.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μιλάει για πολλή ώρα.Κι ακούγονται μόνο τα πιρούνια, τα μαχαίριακι ο αδελφός μου που κάνει κλάπα κλούπαμε τη γλώσσα του.Κι η μαμά τού λέει: «Δεν μπορείς να φαςσαν άνθρωπος;»Κι ο αδελφός μου της λέει: «Σαν άνθρωποςτρώω».Κι η μαμά μου του λέει: «Θα σε καλέσουνεσε κάνα σπίτι, ρεζίλι θα γίνουμε».Κι ο μπαμπάς μου της λέει: «Μπορείς νασταματήσεις μία στιγμή, ΜΙΑ, Μ-Ι-Α, αυτότο μπουρ μπουρ μπουρ, μες στ´ αυτί μου;;.Έλεος δηλαδή, ΕΛΕΟΣ, Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!».Κι η μαμά μου λέει: «Δεν φτάνει που έχωγίνει χίλια κομμάτια να σας υπηρετώ όλουςεδώ μέσα, μια καλή κουβέντα να ακούσω,ΜΙΑ, Μ-Ι-Α».Κι ο μπαμπάς μου της λέει: «Έριξες πολύαλάτι, λύσσα το ´κανες».Κι η μαμά τού λέει: «Ορίστε, εκεί που μαςχρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι».Κι εγώ ρωτάω: «Πότε είχαμε βόδι και μαςτο πήρανε;».Κι ο αδελφός μουμού λέει: «Είσαι μαλακισμένο».Κι εγώ βάζω τα κλάματα και λέω: «Μελέει μαλακισμένο».Κι ο μπαμπάς μου του λέει: «Μη λες την αδελφήσου μαλακισμένο».Κι ο αδελφός μου λέει: «Αφού είναι!»Κι η μαμά μου λέει: «Δεν θέλω ναακούω τέτοιες λέξεις εδώ μέσα!»..Κι ο αδελφός μου της λέει: «Όταν τις λέειο μπαμπάς είναι καλά;».Κι η μαμά μου λέει στον μπαμπά μου: «Ορίστε,είδες το παράδειγμα που δίνεις στα ίδιασου τα παιδιά».Κι ο μπαμπάς μουλέει: «Μια μπουκιά δεν μπορούμε να φαρμακώσουμεσ´αυτό το σπίτι, ΜΙΑ, Μ-Ι-Α».Κι η μαμά μου του λέει: «Τι μπουκιά, εσύδεν είπες είναι λύσσα; Κι άμα δενσ´ αρέσει, να πας να σου μαγειρεύει η Βιβή».Κι εγώ λέω: «Ποια είναι η Βιβή».Κι η μαμά λέει: «Ποια είναι η Βιβή, Μανώλη;Πες στο παιδί σου, στο σπλάχνο σου,στην κόρη σου ποια είναι η Βιβή, Μανώλη».Κι ο πατέρας μου λέει: «Η κυρία Βιβή είναιμια εξαίρετη συνάδελφος κι η μάνασας είναι μια τρελή γυναίκα».Κι η μαμά λέει: «Γι´ αυτό γυρίζουμε μεσάνυχτα,Μανώλη; Επειδή η Βιβή είναι μια εξαίρετησυνάδελφος, Μανώλη;».Κι ο μπαμπάς λέει: «Γυρίζουμε μεσάνυχτα,διότι τα μεσάνυχτα βρίσκουμε να παρκάρουμε.Άντε να δούμε πού θα φτάσει ο πληθωρισμόςπια».Κι η μαμά μου του λέει: «Έχε χάρη που είναιτα παιδιά, αλλιώς σου ´λεγα εγώ».Κι ο μπαμπάς της λέει: «Τι θα μου ´λεγεςεσύ;».Κι η μαμά του λέει: «Το δισάκι μου στονώμο, για τον δρόμο, για τον δρόμο, αυτόθα σου ´λεγα εγώ».Κι εγώ λέω: «Έγιν´ η βροχή χαλάζι, δεν μενοιάζει, δεν με νοιάζει ει ει ει ει ».Κι ο μπαμπάς κι η μαμά μού λένε: «ΣΤΑΜΑΤΑ!!!»και σταματάω.ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ μια σιωπή, ντράγκα ντούγκατα πιρούνια.Κι ο αδελφός μου λέει: «Έφαγα, πάω μέσα».Κι ο μπαμπάς μου του λέει: «Δεν έχει ναπας πουθενά. Τώρα τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια».Κι η μαμά μου του λέει: «Έχει δίκιο ο πατέραςσου, να κάτσεις εκεί που κάθεσαι».Και καθόμαστε όλοιεκεί που καθόμαστε.Έλενα Ακρίτα«Τα Νέα του Σαββατοκύριακου» Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 26, 2010 #5297 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 πια είναι η αγαπημένη στάση των gothαδων πάνω στο sex?με το ένα πόδι στον τάφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 26, 2010 #5298 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2010 πια είναι η αγαπημένη στάση των gothαδων πάνω στο sex? με το ένα πόδι στον τάφο :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwsths946 Ιούνιος 27, 2010 #5299 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Όταν ήμουν 14 χρονών, ήλπιζα ότι μια μέρα θα βρω ένα κορίτσι. Όταν έγινα 16 βρήκα ένα κορίτσι, αλλά δεν είχε καθόλου πάθος, κι έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με πάθος για ζωή... Στο Πανεπιστήμιο έβγαινα ραντεβού με ένα παθιάρικο κορίτσι, αλλά παραήταν συναισθηματική. Όλα μαζί της ήταν μία κατάσταση εκρηκτική . Ήταν μελοδραματική, έκλαιγε όλη μέρα και με απειλούσε με αυτοκτονίες. Έτσι αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι με συναισθηματική σταθερότητα. Όταν έγινα 25 βρήκα ένα πολύ σταθερό κορίτσι, αλλά ήταν βαρετή. Ήταν απόλυτα προβλέψιμη και δεν την ενθουσίαζε τίποτα. Η ζωή μου μαζί της ήταν τόσο ανιαρή που αποφάσισα ότι χρειάζομαι ένα κορίτσι γεμάτο με ενθουσιασμό για ζωή. Όταν έγινα 28 βρήκα ένα ενθουσιώδες κορίτσι, αλλά δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τους ρυθμούς της. Έτρεχε από το ένα πράγμα στο άλλο, ποτέ δεν καθόταν στα αυγά της. Λειτουργούσε παρορμητικά και με έκανε τόσο ευτυχισμένο όσο και δυστυχή. Αρχικά ήταν πολύ ενθουσιώδης, αλλά αλλού την έχανες κι αλλού την έβρισκες .Έτσι αποφάσισα να βρω ένα κορίτσι με πιο εφικτούς στόχους στη ζωή του. Όταν έφτασα τα τριάντα(30), βρήκα ένα έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι με τα δυο της πόδια να πατάνε γερά στη γη και ….. την παντρεύτηκα. Ήταν τόσο φιλόδοξη που με χώρισε και πήρε ό,τι είχα και δεν είχα. Τώρα είμαι πιο ώριμος και πιο σοφός, και ψάχνω για μια ξανθιά με... μεγάλα βυζιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 27, 2010 #5300 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18, με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.Όλο μαζί 11888 !!! Τυχαίο; Δεν νομίζω... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.