Chosen Μάϊος 28, 2010 #5241 Μάϊος 28, 2010 Γίδια πρόβατα φυλάει, όλη μέρα κελαηδάει, και πεντέμισι χρωστάει. Τι είναι; Το Βοσκόπουλο
winters Μάϊος 30, 2010 #5242 Μάϊος 30, 2010 Τραγουδήσαμε στην 11η θέση... H ψηφοφορία διήρκησε 88 λεπτά.. και βγήκαμε στην 8η θέση.... Oλα μαζί 11888.. Τυχαίο; Δε νομίζω!!!
dunkel_Stern Μάϊος 31, 2010 #5243 Μάϊος 31, 2010 Τραγουδήσαμε στην 11η θέση... H ψηφοφορία διήρκησε 88 λεπτά.. και βγήκαμε στην 8η θέση.... Oλα μαζί 11888.. Τυχαίο; Δε νομίζω!!! άμα το σκέφτηκες εσύ, ξαναποσταρε κενό μήνυμα να σου δώσω ξανά
yanni Μάϊος 31, 2010 #5244 Μάϊος 31, 2010 Τραγουδήσαμε στην 11η θέση... H ψηφοφορία διήρκησε 88 λεπτά.. και βγήκαμε στην 8η θέση.... Oλα μαζί 11888.. Τυχαίο; Δε νομίζω!!! Στείλε το με mail στο ΟΤΕ να το δούμε σε επόμενη διαφήμιση.
Hydra Μάϊος 31, 2010 #5245 Μάϊος 31, 2010 Τραγουδήσαμε στην 11η θέση... H ψηφοφορία διήρκησε 88 λεπτά.. και βγήκαμε στην 8η θέση.... Oλα μαζί 11888.. Τυχαίο; Δε νομίζω!!! Δεν ξερω γιατι μας εχουν πρηξει με αυτο σε κατι site κοινωνικης δικτυωσης... Το αστειο δηλαδη που ειναι? Η και οτι αυτο ισχυει,παει να πει κατι?Καμια τρομερη σκευωρια εναντιον του Αλκαιου? Then wow...:drool:
astrolabos Μάϊος 31, 2010 #5246 Μάϊος 31, 2010 Δεν ξερω γιατι μας εχουν πρηξει με αυτο σε κατι site κοινωνικης δικτυωσης...Το αστειο δηλαδη που ειναι?Η και οτι αυτο ισχυει,παει να πει κατι?Καμια τρομερη σκευωρια εναντιον του Αλκαιου?Then wow...:drool:Αστείο ήταν. Χαλάρωσε.
tragikos Μάϊος 31, 2010 #5247 Μάϊος 31, 2010 E-mail error ends up on road sign The English is clear enough to lorry drivers - but the Welsh reads "I am not in the office at the moment. Send any work to be translated." When officials asked for the Welsh translation of a road sign, they thought the reply was what they needed. Δεβετζή
astrolabos Μάϊος 31, 2010 #5248 Μάϊος 31, 2010 "Φοβόσασταν μην έλθουν οι κομμουνιστές και σας πάρουν το σπίτι ε; Τώρα θα σας το πάρουν οι τράπεζες μπουαχαχαχαχα"--Άγνωστος
Lakisss Μάϊος 31, 2010 #5249 Μάϊος 31, 2010 Προς: Κάθε γυναίκαΤο Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει, έτσι και εμείς λαμβάνουμε δραστικά μέτρα όσον αφορά στη γυναικεία παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Κανόνες 1) Από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα πρέπει να ενημερώνεσαι για τα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαβάζοντας εφημερίδες, έτσι ώστε να μπορείς να μπαίνεις στις συζητήσεις που θα κάνουμε. Αν δεν το κάνεις, τότε θα σε κοιτάζουμε παράξενα η απλά θα σε αγνοούμε. ΜΗΝ παραπονεθείς αν δεν σου δίνουμε προσοχή... 2) Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η τηλεόραση θα είναι δική μου, δική μου και μόνο ΔΙΚΗ ΜΟΥ, για όλες τις ώρες. 3) Μπορείς να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα, εφόσον το κάνεις σέρνοντας στο πάτωμα και χωρίς να με ενοχλήσεις. Αν αποφασίσεις να σταθείς γυμνή μπροστά από την τηλεόραση, φρόντισε να βάλεις κανένα ρούχο αμέσως μετά, μπας και αρπάξεις κανένα κρυολόγημα και σε τρέχω στους γιατρούς, γιορτινές ημέρες. 4) Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα είμαι κουφός, τυφλός και άλαλος, εκτός και αν χρειάζομαι ποτό η κάτι για να φάω. Μην περιμένεις να σε ακούσω, να ανοίξω την πόρτα, να απαντήσω στο τηλέφωνο κ.λ.π. 5) Θα ήταν καλή ιδέα να έχεις ΠΑΝΤΑ στο ψυγείο 2 εξάδες, και επίσης κάτι για να τσιμπάμε. Και σε παρακαλώ, μην κάνεις καμιά γκριμάτσα μπροστά σε φίλους μου όταν θα έρχονται για τα παιχνίδια. Για αντάλλαγμα θα δικαιούσαι να χρησιμοποιείς την τηλεόραση από τις 12 μέχρι τις 6 το πρωί, ΕΚΤΟΣ και αν έχει επανάληψη κάποιο καλό παιχνίδι που δεν είδα. 6) Αν με δεις θυμωμένο γιατί η ομάδα μου, ή ομάδα που έχω στο κουπόνι χάνει, μην πεις τα τυπικά "θα σου περάσει", "ένα παιχνίδι είναι" ή "μην ανησυχείς θα κερδίσεις την επόμενη φορά". Εάν πεις κάτι από αυτά, θα με θυμώσεις περισσότερο και θα σε αγαπώ λιγότερο. Και μην ξεχνάς ότι ποτέ δεν θα ξέρεις παραπάνω πράγματα από εμένα για το ποδόσφαιρο, και όλα αυτά τα "σλόγκαν θάρρους" θα οδηγήσουν σε χωρισμό. 7) Είσαι ευπρόσδεκτη να καθίσεις μαζί μας για να δεις έναν αγώνα, αλλά θα μπορείς να μου μιλάς μόνο στο ημίχρονο όταν έχει διαφημίσεις, και μόνο αν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Επιπλέον, έχω ήδει υποσχεθεί στους φίλους μου, ότι μόνο σε ένα παιχνίδι μπορείς να καθίσεις μαζί μας, έτσι ώστε να μην εκμεταλλευθείς το Παγκόσμιο Κύπελλο ως δικαιολογία για να περάσουμε χρόνο μαζί... 8) Το πιο σημαντικό είναι, ότι δεν τίθεται θέμα για ερωτικές περιπτύξεις κατά την διάρκεια του μήνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν τύχει, τότε θα πρέπει να είναι γρήγορο, και αυστηρά κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων. 9) Οι επαναλήψεις των γκολ είναι πολύ σημαντικές. Δεν με ενδιαφέρει αν τα έχω δει, θέλω να τα ξαναδώ. Πολλές φορές. 10) Πες στις φίλες σου να μην κάνουν κάποιο τραπέζι, πάρτι ή κάποια συγκέντρωση που η παρουσία μου να είναι αναγκαία, γατί: (α) δεν θα πάω, (β) δεν θα πάω, και (γ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ! 11) Αν όμως ένας φίλος μας καλέσει στο σπίτι του για να δούμε αγώνα, θα είμαστε εκεί στο λεπτό. 12) Οι βραδυνές εκπομπές για τα στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εξίσου σημαντικές όσο και τα παιχνίδια. Ποτέ μην σκεφτείς να πεις "μα...τα έχεις δει ήδη...γιατί δεν βάζεις κάτι που μπορούμε το να δούμε όλοι;". Η απάντηση θα είναι: "πήγαινε στον Κανόνα Νο.2 της λίστας". 13) Τέλος, κράτα για τον εαυτό σου εκφράσεις όπως "Ευτυχώς που το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάθε 4 χρόνια". Είναι ανούσιο, γιατί μετά ακολουθεί ChampionsLeague, SerieA, LaLiga, PremierLeague κ.λ.π. 14) Σε περίπτωση που δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τα πιο πάνω, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία θα σε απαλλάξει πλήρως από όλο αυτό το μαρτύριο. Θα πρέπει λοιπόν να παρακολουθείς καθημερινά τηλεόραση από τώρα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου, για να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς, που έχουν ως δώρα εισιτήρια για τους ομίλους, play-offs, 16, προημιτελικά, ημιτελικά καθώς και για τον τελικό. Εάν δεν κερδίσω σε κανένα διαγωνισμό, τότε είσαι υποχρεωμένη να με ξεπληρώσεις με το να με στείλεις ένα μήνα στην Αφρική για να δω από κοντά τους αγώνες. Α...και εννοείται, ΟΛΑ πληρωμένα. Η επιλογή είναι δική σου. Νέος Κανόνας Νο.15 15) ΜΗΝ προσπαθήσεις να αποφύγεις τους πιο πάνω κανόνες, ή ακόμα και να μου αποσπάσεις την προσοχή μου με γνωστές εκφράσεις όπως "χωρίζουμε", "κομμένο το sex" και όλα τα γνωστά, γιατί η απάντηση που θα πάρεις είναι απλή..."ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ"! Ευχαριστώ για την συνεργασία και την κατανόηση. Με αγάπη, Ο άντρας σου.
PetrosD Μάϊος 31, 2010 #5250 Μάϊος 31, 2010 ΔεβετζήΖήτω!!! Το κατάλαβα μετά από 12 ώρες!!!!Πηγή-->Δεβετζή!!!!Μπουάχαχα (γελάω με τα χάλια μου)
hayabusa Μάϊος 31, 2010 #5251 Μάϊος 31, 2010 Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του....καταστήματος.Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μʼ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει. Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα νʼ ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!
bezdim Ιούνιος 1, 2010 #5253 Ιούνιος 1, 2010 Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του....καταστήματος.Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μʼ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει. Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα νʼ ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!Αμαρτία που το λέω αλλά η [ame=http://www.youtube.com/watch?v=dn5vBt-XWzc]ισραηλινή[/ame] έκδοση μου άρεσε καλύτερα :tw:
dunkel_Stern Ιούνιος 3, 2010 #5254 Ιούνιος 3, 2010 δυο ποντίκια στον κινηματογράφο ρουκουνιζουν ταινίες και πιάνουν κουβέντα.-Τι τρώς?-Το όσα παίρνει ο άνεμος......αλλα το βιβλίο μου άρεσε περισσότερο
alexis2044 Ιούνιος 3, 2010 #5255 Ιούνιος 3, 2010 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820270010&cm_re=usb_camera-_-20-270-010-_-ProductΟκκκ....
aggelopas Ιούνιος 3, 2010 #5257 Ιούνιος 3, 2010 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820270010&cm_re=usb_camera-_-20-270-010-_-ProductΟκκκ....Cons: Isn't wireless.
DJD Ιούνιος 4, 2010 #5259 Ιούνιος 4, 2010 Καμμένο νο2 στη σειρά.Πώς λέγεται το γιαούρτι που έχει χέρια και πόδια;Γιαούρτι με μέλη
Chosen Ιούνιος 4, 2010 #5260 Ιούνιος 4, 2010 A buddhist walks into a hot-dog shop and says:"Make me one with everything."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.