Jump to content

Aνέκδοτα και όχι μόνο...

jax7480

Recommended Posts

Είναι 3 τυπάδες και τα πίνουν σε ένα μπαρ. Λέει λοιπόν ο ένας: Σήμερα παιδιά, θα πάμε να "ικανοποιηθούμε και να ικανοποιήσουμε".

Πάνε λοιπόν στο "σπίτι με το κόκκινο φωτάκι", και λένε στην τσ@τσ@ τι ζητάνε. Αυτή είχε μόνο 2 κοπέλες free, οπότε κάτι έπρεπε να κάνει. Βλέπει λοιπόν τον ένα από τους 3 πως είναι τύφλα στο μεθύσι (ίσα που περπατούσε) και λέει "σ' αυτόν θα δώσω μια κούκλα, μα ούτε που θα το καταλάβει".

Τελειώνουν τη "δουλειά", πληρώνουν, μπαίνουν σε ένα ταξί και συζητάνε.

Λέει ο 1ος: H δικιά μου ήταν γαλλίδα. Την ώρα που την "ικανοποιούσα" φώναζε "ουί ουί ουί".

Λέει ο 2ος: Η δικιά μου ήταν ιταλίδα. Την ώρα που την "ικανοποιούσα" φώναζε "σι σι σι".

Ο τρίτος ωστόσο "άκρα του τάφου σιωπή".

Τον ρωτάνε λοιπόν οι άλλοι 2 "εσένα τι ήταν η δικιά σου ρε;"

Εμένα δεν θα το πιστέψετε τι ήταν. Τι ήταν ρε φίλε;

Εμένα ήταν μάγισσα.

"Μάγισσα;"

Ναι, μάγισσα. Την ώρα που την "ικανοποιούσα" κάνει ένα φσσσσσσσσσσσσσιιν και φεύγει από το παράθυρο.

ΥΓ: Αν είναι λίγο τσιμπημένο το ανέκδοτο delete it free :).

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply
Κατά την διάρκεια μιας νυκτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει.

Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ερωτά: «Παρακαλώ;» .

«Τι κάνετε εδώ;» ρωτά ο αστυνομικός.

«Διαβάζω ένα περιοδικό».

Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός: «και τι κάνει αυτή;»

«Πλέκει ένα πουλόβερ».

«Πόσων ετών είσαι;» .

«Είμαι 19 » .

«Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;»

Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά: «Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18...»

15 ειναι η νομιμη ηλικια.

Ενας φούστης πάει στον παθολόγο, παρακάμπτει την σειρά, μπουκάρει στο γραφείο του και αλλόφρων του λεει:

-Αχ γιατρε μου με τσούζει φοβερά ο κ@λος μου και θελω να με εξετάσετε!!! Να γδυθωωωωώ;;;;

Ο γιατρος σαλτάρει και για να τον αποφύγει, γραφει του φούστη μια συνταγη και τον διώχνει.

Μετα απο μια εβδομάδα ο φούστης επιστρέφει:

-Αχ γιατρε μου με τσουζει ακόμα ο κ@λος μου! Σας ικετεύω...εξετάστε με!!!! Να γδυθωωωωωώ;;;;;;;;

Ο γιατρος του γραφει μια νέα συνταγή και τον διώχνει ξανά.

Ο φούστης ομως επιμένει και τον επισκέπτεται καθε εβδομάδα.

Εχουν με τα πολλα περασει 3 μηνες, οποτε μια μέρα ο γιατρός αποφασίζει τελικά να τον εξετάσει. Του ζητάει να γδυθεί και να πέσει στα τέσσερα.

Οπως κοιτάει απο πισω, βλέπει να προεξέχει ενα κοτσάνι.

Τραβάει...τραβάει...και σιγά σιγά βγαίνουν και τα φύλλα.

Συνεχιζει να τραβάει...και χλούπ...βγαινει ενα κόκκινο τριαντάφυλλο , οπότε ο φούστης γυρνάει και του λέει με λάγνο βλέμμα:

-Για σένα....!!!!!!!:man_in_love::hug:

Σε καποιο σημειο η εγκληματικοτητα στην Αθηνα χτυπησε κοκκινο, σε σημειο να συγκρινεται με την εγκληματικοτητα στη Νεα Υορκη και το Λος Αντζελες.

Μια νεαρη καθηγητρια διορθωνοντας τα γραπτα στο φροντιστηριο, ξεχαστηκε και με τρομο διαπιστωσε οτι η ωρα πηγε εντεκα.

Κλεινει βιαστικα και τρεχει στην σταση του λεωφορειου οπου για καλη της τυχη, μολις 5 δευτερολεπτα μετα, το λεωφορειο σταματησε μπροστα της.

Μπαινει στο λεωφορειο οπου παρατηρει οτι ο μοναδικος ανθρωπος μεσα στο λεωφορειο ειναι ο οδηγος.

Πηγαινει και καθεται ακριβως στο καθισμα απο πισω του, ωστε να νοιωθει μια καποια ασφαλεια.

Ομως στην πρωτη σταση ο οδηγος, γυρναει, την κοιταει με ενα καπως αγριο βλεμμα και φωναζει:

- Ηλίθια.

Η καθηγητρια παγωνει.... μη ξεροντας τι να κανει σηκωνεται βιαστικα απο το καθισμα και παταει το κουμπι για την επομενη σταση.

Παρατηρει τον οδηγο ο οποιος την κοιταζει συνεχεια με το ιδιο αγριεμενο βλεμμα απο τον καθρεφτη.

Αυτος συνεχιζει την πορεια του κανονικα χωρις να συμβαινει τιποτα.

Πλησιαζοντας στην επομενη σταση, γυρναει, κοιταει την καθηγητρια με το ιδιο αγριεμενο βλεμμα και αναφωνει:

- Πατήθια...

Π.Μ. από χρήστη που του έγινε παρατήρηση για χρήση +1:

- καλά, στο μάτι με έχεις βάλει; του ***** που έγραψε και αυτός +1 γιατί δεν του είπες τίποτε;

-- δεν είχα διαβάσει την καταχώρησή του ακόμα, τώρα που την διάβασα θα τον ενημερώσω κι αυτόν. Εσύ γιατί δεν έκανες report την καταχώρησή του ώστε να το φροντίσει κάποιος mod;

- α, όλα κι όλα, εγώ ρουφιάνος δεν είμαι.

:hehe:

Ειχα ποσταρει κατι παρομοιο , αλλα ακουσα το παρεμφερες και ελιωσα (ή κρυωσα - same thing :p)

Οποτε here we go :

Ηταν ενας μπαφακιας στην ερημο και ξαφνικα ανακαλυπτει ενα λυχναρι.

Το τριβει βγαινει το τζινι , και του λεει : Αφεντη εχεις τρεις επιθυμιες.Τι επιθυμεις?

-Λοιπον τζινι , λεει ο μπαφακιας , θα μου φτιαξεις ενα τσιγαριλικι , που θα το καπνιζω , και μολις φτανω στη τζιβανα και τελειωνει το τσιγαρο - τσουπ , να εμφανιζεται καινουριο.

-Η επιθυμια σου διαταγη αφεντη , λεει το τζινι και του δινει ενα πενταφυλο περιποιημενο.

Το αρχιζει ο μπαφακιας , καπνιζε , τελειωνε το τσιγαρο , ξαναφυτρωνε , συνεχιζε ο μπαφακιας μισοζαλισμενος και αναφωνουσε σε καθε ρουφηξια - πωπω ωραιο πραμα - first stuff , κτλπ.

Δε σταματουσε με τπτ οποτε το τζινι βαρεθηκε και του λεει - Αφεντη θα μου πεις τις αλλες δυο επιθυμιες γιατι εχω να ξαναγυρισω και στο λυχναρι?

-Νταξει μωρε , φτιαξε μου αλλα δυο πενταφυλλα και φυγε :p

Γινεται λοιπον συνεδριαση στην Βουλη μετα την ανακοινωση των σκληρων οικονομικων μετρων και λεει ο Παπανδρεου οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα.

-Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν.

-Προτεινει ο Σαμαρας να να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται.

-Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν. Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γριουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθετε στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.

Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα:

"Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"

Και με ανεση η γριουλα απαντα"

"Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις π***ανες οχι τις μοκετες!"

Γινεται λοιπον συνεδριαση στην Βουλη μετα την ανακοινωση των σκληρων οικονομικων μετρων και λεει ο Παπανδρεου οτι πρεπει να παρουν μετρα για την τονωση του ηθικου των βουλευτων για να μπορεσουν να κανουν την δουλεια τους καλυτερα.

-Λεει λοιπον οτι πρεπει να αλλαξουν τις μοκετες στην Βουλη απο κοκκινες να τις κανουν μπλε. Ψηφιζουν λοιπον και το αποφασιζουν.

-Προτεινει ο Σαμαρας να να στολιστει η αιθουσα της Βουλης με ελληνικες σημαιες για να ενισχυθει το εθνικο φρονημα. Ψηφιζουν και το αποδεχονται.

-Προτεινει τελος ο Καρατζαφερης πριν απο καθε συνεδριαση της Βουλης να παιζει ο εθνικος υμνος. Ψηφιζουν και αυτο και το κατοχυρωνουν. Οση ωρα ψηφιζουν τις αλλαγες, ειναι μια γριουλα, καθαριστρια στην Βουλη, που καθετε στην πορτα και κοιταει με απορια και απογνωση τον Παπανδρεου.

Ο Γιωργος την βλεπει και αφου τελειωνει η ψηφοφορια, πηγαινει προς το μερος της και την ρωτα:

"Γιαγιουλα, γιατι οση ωρα ψηφιζαμε για τις αλλαγες στην Βουλη εσυ με κοιτουσες με απορια???"

Και με ανεση η γριουλα απαντα"

"Πριν διοριστω με μεσο στην Βουλη, ημουν καθαριστρια σε ενα μπουρδελο. Οταν οι δουλειες δεν πηγαιναν καλα, αλλαζαμε τις π***ανες οχι τις μοκετες!"

:happy2::happy2::worship::worship: έγραψες!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.