Jaco Μάρτιος 7, 2010 #5061 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 αλλά μου γεννάται η απορία: Ψηφίζει ο υποφαινόμενος? :to_pick_ones_nose3: Δεν ξέρεις αν ψηφίζεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 7, 2010 #5062 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 :rofl: μαλλον εννοουσε τον τυπο απο το ποστ του levelone!!! υγ: παει και αυτο στο "Κορυφαιες ατακες μελων του thelab" Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάρτιος 7, 2010 #5063 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 :drool::hang3::red: Wall of shame... λάθος επιλογή λέξης από κεκτημένη ταχύτητα (ξέρω τι σημαίνει). Θααα το σκεφτώ αν θα ψηφίσω στις επόμενες κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Μάρτιος 7, 2010 #5064 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 it happens even to the best of us! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Μάρτιος 8, 2010 #5065 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2010 -------- αληθινό γεγονός. -----μιλάει ο αδερφός μου στο τηλέφωνο με μια φίλη του για να τη βοηθήσει σε κάτι με τον υπολογιστή της και σε μια φάση του λέει:- "γιωργο.... μου έβγαλε ένα "press any button to continue" - "ε, ωραία. τέλειωσε" της λέει.- "ε.... ποιο είναι το any button":computer::computer::computer:Για τον παραπάνω λόγο, όταν στο παρελθόν έκανα κώδικα, αντικατέστησα το "κάποιο πλήκτρο" με το Enter και για έναν ακόμα λόγο.Κάποιοι πατούσαν το Ctrl !!!:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 10, 2010 #5066 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2010 ΣφυγμομέτρησηΣε µία πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Ελλάδα, το ερώτηµα που τέθηκε για να συµπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط » Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias3046 Μάρτιος 11, 2010 #5067 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2010 υπηρχε και ενα audio-ανεκδοτο με εναν ιταλο σε ξενοδοχειο, που ειχε πολυ πλακα "i want a fork on the table" και η αλλη ακουγε "i wanna f..k. on the table" , "i want a sheet on the bed" -> "i wanna **** on the bed" , κλπ.. αν το εχει καποιος ας το κανει καπου upload. νομιζω οτι λες αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=m1TnzCiUSI0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 12, 2010 #5068 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 Ο Εβραίος πατέρας καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιο που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά, σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένος: ΚΥΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΥΡΙΕΕΕΕΕ..... Θεέ μου γύρνα πίσω το παιδί μου, Θεέ μου στείλε μου πίσω το μονάκριβό γιο μου, Είναι το φως της ζωής μου... ....Είναι η ζωή μου όλη.... Θεέ του Ισραήλ κάνε το θαύμα σου, στείλε πίσω τον Αλόν, Θεέ μου άκου τη φωνή του δούλου σου και λυπήσου με.... ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξαφνικά.... ένα δεύτερο μεγάλο κύμα επιστρέφει το παιδί του...Και τότε ο άντρας κοιτώντας τον ουρανό με ευλάβεια και ταπεινοφροσύνη ψελλίζει...>>>>>>>>>>.......και το κουβαδάκι;;;;;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 12, 2010 #5069 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2010 είναι μέσα σε ένα αμάξι δύο ξανθιές.. και κάνει η μια στην άλλη: σε παρακαλώ άνοιξε το παράθυρο και πες μου αν δουλεύει το φλας.. βγαζει το κεφαλι της να δει.. την ξανα - ρωτάει η άλλη για πες μου δουλεύει τώρα; και η άλλη απαντάει: ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι-ναι-οχι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 13, 2010 #5070 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2010 Τύπος με τικ στο μάτι πάει να πιάσει μια δουλειά σαν διευθυντής πωλήσεων σε μία πολυεθνική εταιρία και εκεί ο γενικός διευθυντής του έκανε πρώτα ένα interview για να δει αν ήταν καλός για τη δουλειά. Μετά από ένα ικανοποητικό interview του λέει:- Ξέρετε κύριε Παπαδόπουλε, αν και έχετε όλα τα προσόντα για το πόστο, δεν μπορώ να σας βάλω διευθυντή πωλήσεων γιατί αυτή η θέση έχει να κάνει με πολύ κόσμο που θα σας βλέπει και αυτό το τικ στο μάτι σας είναι πολύ ενοχλητικό και κάποιοι μπορεί να προσβληθούν κιόλας.- Α αυτό δεν είναι πρόβλημα, με δύο ασπιρίνες σταματάει. Μισό λεπτό να σας δείξω.Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει στις τσέπες του για το κουτάκι με τις ασπιρίνες.Αρχίζει και αδειάζει τις τσέπες του, όλες γεμάτες με προφυλακτικά:Έγχρωμα,με ραβδώσεις, με γεύσεις, με περίεργα σχήματα κλπ.Ο διευθυντής εξαγριώνεται:- ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ! Τι αίσχη είναι αυτά; Δεν μπορώ να δώσω μια τέτοια θέση σε κάποιον που είναι τόσο εξαρτημένος από τις γυναίκες.- Εξαρτημένος από τις γυναίκες; Μα τι λέτε; Εγώ είμαι οικογενειάρχης άνθρωπος!- Τότε τι είναι όλα αυτά τα προφυλακτικά;- Έχετε πάει ποτέ σε φαρμακείο για να πάρετε ασπιρίνες και να κλείνετε συνεχώς το μάτι σας στο φαρμακοποιό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 17, 2010 #5071 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 After the first day of a world brewing convention in the states, the CEO's of various brewing organisations retire to the bar.Bruce, the CEO of Fosters, shouts to the barman: "In 'Straiyla, we make the best beer in the world, so pour me a Fosters mate.Bob, CEO of Budweiser calls out next: "In the States we brew the finest beer known to mankind and i make the king of them all. Gimme a Bud".Hans steps up next: "In Germany we invented das beer. Give me ein Becks, der real King of beers."Paddy, CEO of Guinness steps forward: "Barman give me a diet coke with ice and lemon please."The others stare at him in stunned silence, amazement written over their faces. Eventually Bruce asks: "Are you not going to have a Guinness Pat?"To which Paddy replies "Well, if you pussies aren't drinking, then neither am I". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 18, 2010 #5072 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Pie Vs Cake Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Μάρτιος 18, 2010 #5073 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Ένας ταγματάρχης αναλαμβάνει διοικητής ενός στρατοπέδου. Ο απερχόμενος διοικητής τον ξεναγεί στο στρατόπεδο. Του δείχνει π.χ το διοικητήριο, τους θαλάμους οπλιτών, τις τουαλέτες, τα λουτρά, τα μαγειρεία, τις αποθήκες οπλισμού, τον όρχο κοκ. Στο τέλος του δείχνει και το σύστημα ασφαλείας. Τη σκοπιά της πύλης, την κρυφή σκοπιά, τη σκοπιά στα πυρομαχικά, τη σκοπιά στον όρχο και στο τέλος τη σκοπιά στο παγκάκι.Νέος διοικητής: -σκοπιά στο παγκάκι;Παλαιός διοικητής: -ναι σκοπιά στο παγκάκι.Νέος διοικητής: -δηλαδή; Τι ακριβώς φυλάει εδώ ο σκοπός.Παλαιός διοικητής: -το παγκάκι.Νέος διοικητής: -και τι έχει δηλαδή το τόσο πολύτιμο αυτό παγκάκι και χρειάζεται σκοπός για να το φυλάει.Παλαιός διοικητής: -δεν έχω την παραμικρή ιδέα αγαπητέ συνάδελφε. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι σου τα παραδίδω.Νέος διοικητής: -εγώ όμως θέλω να μάθω. Δε μπορεί να έχει τοποθετηθεί μια σκοπιά έτσι γιατί του κάπνισε κάποιου διοικητή. Πού είναι τώρα ο προηγούμενος διοικητής;Παλαιός διοικητής: -είναι αντισυνταγματάρχης και βρίσκεται στο λόχο στρατηγείου.Νέος διοικητής: -ωραία. Θα τον πάρω αμέσως τηλέφωνο να τον ρωτήσω.Παίρνει τηλέφωνο.Νέος διοικητής: -Λόχος στρατηγείου; Καλημέρα σας θα ήθελα να μιλήσω στον Αντισυνταγματάρχη κύριο τάδε.Κεπικάριος: -μισό λεπτό παρακαλώ.Αντισυνταγματάρχης: -ορίστε.Νέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε αντισυνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε και θέλω μια πληροφορία επειδή έμαθα ότι έχετε διατελέσει κι εσείς διοικητής στο εν λόγω στρατόπεδο.Αντισυνταγματάρχης: -παρακαλώ κύριε ταγματάρχα.Νέος διοικητής: -ξέρετε, ο απερχόμενος διοικητής: -μου έδειξε τα μέτρα ασφαλείας. Θα τα θυμάστε κι εσείς φαντάζομαι.Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίωςΝέος διοικητής: -θα θυμάστε ασφαλώς και τη σκοπιά στο παγκάκι.Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως.Νέος διοικητής: -ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η σκοπιά.Αντισυνταγματάρχης: -δεν γνωρίζω δυστυχώς. Δεν υπηρέτησα πολύ σε αυτό το στρατόπεδο. Έτσι τα βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή κι έτσι τ' άφησα.Νέος διοικητής: -μήπως γνωρίζετε ποιος ήταν ο προηγούμενο διοικητής;Αντισυνταγματάρχης: -βεβαίως. Είναι βέβαια Συνταγματάρχης τώρα αλλά είναι εξαίρετος άνθρωπος. Είμαι σίγουρος πώς θα γνωρίζει. Μισό λεπτό να βρω το τηλέφωνό του.Παίρνει τον Συνταγματάρχη στο τηλέφωνοΝέος διοικητής: -καλημέρα σας κύριε Συνταγματάρχα. Είμαι ο νέος διοικητής του στρατοπέδου τάδε, όπου είχατε υπηρετήσει κι εσείς πριν μερικά χρόνια.Συνταγματάρχης: -ναι θυμάμαι. Ωραίοι καιροί τότε.Νέος διοικητής: -ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Υποθέτω ότι θα θυμάστε τα μέτρα ασφαλείας και φυσικά τη σκοπιά στο παγκάκι.Συνταγματάρχης: -κατάλαβα. Θέλετε να με ρωτήσετε για τη σκοπιά στο παγκάκι. Ξέρετε κι εγώ αναρωτήθηκα αλλά δεν βρήκα εξήγηση.Νέος διοικητής: -και γιατί δεν την καταργήσατε;Συνταγματάρχης: -ξέρετε τώρα, δεν καταργείται έτσι μια σκοπιά. Για να αλλάξεις τα μέτρα ασφαλείας χρειάζεται να κάνεις αίτηση στη μεραρχία, αυτή να τη μεταβιβάσει στο ΓΕΕΘΑ, αυτό να τη στείλει στο ΓΕΣ, να φτάσει μέχρι το υπουργείο αμυνης, να γίνει μελέτη να την εγκρίνει ο Ταξίαρχος, να τη στείλει στο Στρατηγό, να την εγκρίνει ο Στρατηγός, να έλθει να επιθεωρήσει ο Στρατηγός κι εδώ που τα λέμε έχουμε που έχουμε τουλάχιστον μια στρατηγική το χρόνο, άλλη όρεξη δεν είχαμε να προσθέσουμε μια ακόμα και να τρέχουμε.Νέος διοικητής: -μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω τον προηγούμενο διοικητή;Συνταγματάρχης: -έχει πεθάνει. Δεν ήξερε όμως. Τον ρώτησα κι εγώ. Όμως ο προπροηγούμενος διοικητής, είναι τώρα απόστρατος βέβαια και θα'ναι καμιά 90αριά χρονών, ζει. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αντιστράτηγου πριν κάμποσα χρόνια και κάθε Κυριακή πηγαίνει στον εθνικό κήπο και κάνει τη βολτίτσα του, συζητάει με άλλους απόστρατους, παίζουν τάβλι, χαρτιά κοκ. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα ξέρει. Και του αρέσει πολύ να μιλάει για τις αναμνήσεις του από το Στρατό.Να μη σας τα πολυλογώ, πάει και βρίσκει τον παππού.Νέος διοικητής: -καλημέρα σας Στρατηγέ.Στρατηγός: -καλημέρα.Νέος διοικητής: -ξέρετε είμαι Ταγματάρχης και ανέλαβα τη διοίκηση του τάδε στρατοπέδου.Στρατηγός: -αααα, είχα υπηρετήσει κι εγώ εκεί. Ωραία χρόνια. Καταπληκτικά στελέχη και τέλειοι στρατιώτες. Μας βρήκε άψογους τότε ο Στρατηγός κι έδωσε 10 μέρες τιμητική σε όλους τους φαντάρους και λίγο αργότερο πήρα βαθμό και ανέβηκα στην ιεραρχία.Νέος διοικητής: -θα θυμάστε βέβαια ότι στο στρατόπεδο υπάρχει μια σκοπιά δίπλα σ' ένα παγκάκι. Μήπως ξέρετε γιατί την έχουν βάλει αυτή τη σκοπιά;Στρατηγός: -Τιιιιιιιιιιιιιιι!! Ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μπογιά στο παγκάκι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 21, 2010 #5074 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 $87,714.97 ρολόι + Amazon Reviews = Τρελό γέλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Μάρτιος 21, 2010 #5075 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 $87,714.97 ρολόι + Amazon Reviews = Τρελό γέλιο Ψόφησα στα reviews :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Μάρτιος 21, 2010 #5076 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 $87,714.97 ρολόι + Amazon Reviews = Τρελό γέλιοεπικά review! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 22, 2010 #5077 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !» ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!» ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ: « ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ : « ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .......ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Μάρτιος 23, 2010 #5078 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Εν όψει πρωταπριλιάς....Αφήστε αυτό στο φωτοτυπικό της δουλειάς σας και στήστε αυτί...http://www.shenandoahwireless.net/4-1-2010.pdf:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 23, 2010 #5079 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Εν όψει πρωταπριλιάς....Αφήστε αυτό στο φωτοτυπικό της δουλειάς σας και στήστε αυτί... http://www.shenandoahwireless.net/4-1-2010.pdf :to_pick_ones_nose: Δεν έχουμε HP φωτοτυπικά στη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 23, 2010 #5080 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Τι σε κανει να πιστευεις οτι μια ξανθια θα καταλαβει τη διαφορα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.