performer Ιανουάριος 12, 2010 #4981 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 στο ίδιο στυλ Ήταν ένας άνδρας που μόλις είχε παντρευτεί αλλά πίστευε συνεχώς ότι όταν αυτός είναι στη δουλειά η γυναίκα του τον απατάει. Για να διαπιστώσει αν όντως συμβαίνει αυτό, αποφασίζει να αγοράσει έναν παπαγάλο που μιλάει και να τον βάλει στο σπίτι να παρακολουθεί τη γυναίκα του.Πάει την επόμενη μέρα σε ένα μαγαζί με εξωτικά ζώα και πηγαίνει προς τους παπαγάλους. Στέκεται μπροστά στον πρώτο τον κοιτάει καλά καλά και ρωτάει τον πωλητή: - Πόσο κάνει αυτός εδώ ο παπαγάλος; - 10.000, λέει ο πωλητής. Ξαφνιάζεται ο άνδρας και ρωτάει: - Μα γιατί είναι τόσο ακριβός; - Ε να, αυτός εδώ μιλάει 10 γλώσσες. Πάει στον επόμενο βλέπει την τιμή 5000. - Αυτός εδώ, ρωτάει, γιατί είναι τόσο ακριβός; - Ε, ξέρετε αυτός εδώ μιλάει 5 γλώσσες. Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπει έναν άλλο παπαγάλο χωρίς πόδια να στηρίζεται στο κλαδάκι με το πέος του και ρωτάει τον πωλητή: - Αυτός εδώ; - Α, αυτός εδώ είναι τζάμπα, απαντάει ο πωλητής. - Τζάμπα; Αλλά μιλάει όμως; - Ναι, μια χαρά δεν έχει πρόβλημα. Απλά δεν έχει πόδια. Τον παίρνει λοιπόν τον πάει στο σπίτι του τον αφήνει στο σαλόνι και του λέει να προσέχει όταν έρθει η γυναίκα του να δει τι θα κάνει και όταν γυρίσει από την δουλειά να του πει. Μετά από ώρες γυρνάει ο άνδρας στο σπίτι, μπαίνει τρεχάτος και πάει στον παπαγάλο. - Τι έγινε, τί έγινε; ρωτάει αγχωμένος. - Ήρθε η γυναίκα σου... - Και μετά και μετά...; - Χτύπησε το κουδούνι και άνοιξε την πορτα... - Και μετά και μετά...; - Μπήκε μέσα ενας αράπης... - Και μετά και μετά...; - Αρχισαν να γδύνονται... - Και μετά και μετά...; - Μετά μου κάβλωσε και έπεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 #4982 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 μια φορα και έναν καιρό,ήταν ένας προγραμματιστής, ένας τεχνικός υπολογιστών και ένας ακόμα που ούτε αυτός είχε γκόμενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 13, 2010 #4983 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 μια φορα και έναν καιρό,ήταν ένας προγραμματιστής, ένας τεχνικός υπολογιστών και ένας ακόμα που ούτε αυτός είχε γκόμενα.... και το αστειο που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 13, 2010 #4984 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Στο μυαλό του dunkel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 13, 2010 #4985 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 στον καθρέφτη του jpavlyedit: έχω μια βάσιμη υποψία πως ο αστρολάβος και ο jpavly είναι αδέρφια btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Ιανουάριος 13, 2010 #4986 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 :jump: έλεος!!! :sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 13, 2010 #4987 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 έχω μια βάσιμη υποψία πως θα "είναι πολλές οι κάρτες Άκι" αν το συνεχίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 13, 2010 #4988 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Πότε γιορτάζουν τα vampires;Twilight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 13, 2010 #4989 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2010 Του Άι Λάιτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 17, 2010 #4990 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 """"Είναι μια πραγματική ιστορία που συνέβη πριν 15 χρόνια περίπου σε πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα προς το Ηράκλειο Κρήτης. Πρωταγωνιστές οι πιλότοι και η επικεφαλής πληρώματος (αυτοί άθελά τους) και ο ορεσίβιος κρητικός που επέστρεφε σπίτι του μετά από εγχείρηση καρδιάς.. Στα μισά της πτήσης, περίπου πάνω από την Μήλο, οι πιλότοι συνηθίζουν να βγάζουν μια ανακοίνωση για το ύψος πτήσης, την ώρα άφιξης, την θερμοκρασία εδάφους και άλλες άχρηστες πληροφορίες.. Έτσι και εκείνη την φορά... « Σας μιλά ο Κυβερνήτης, πετάμε πάνω από την Μήλο σε ύψος 25,000 πόδων, εξωτερική θερμοκρασία -30 βαθμούς και η άφιξη μας στο Ηράκλειο υπολογίζεται σε 25 λεπτά............» Έλα μου όμως, που το μικρόφωνο του πιλοτηρίου έμεινε ανοικτό!!! Μετά από λίγο ακούγεται ο εξής διάλογος κυβερνήτη-συγκυβερνήτη --- Α, ρε φιλάρα, να είχαμε μια καφεδιά να γουστάρουμε!!!!!! --- και μια αεροσυνοδό να μας κάνει μια π....α, απαντά ο άλλος!!!!!! Οι επιβάτες αποσβολωμένοι και σκανδαλισμένοι περιμένουν την συνέχεια του διαλόγου... Η επικεφαλής του πληρώματος, έντρομη και κατακόκκινη, τρέχει από το πίσω μέρος του αεροπλάνου, όπου λουφάριζε, να πάει να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο.... ....κι όπως περνάει μπροστά από τον κρητίκαρο, αυτός την πιάνει από το χέρι και της λέει: «.........και καφέ είπανε...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!» """:jester::jester::jester: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 17, 2010 #4991 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 Από σκιτσάκι των ΑΜΑΝ έγινε αληθινή ιστορία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 17, 2010 #4992 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 17, 2010 #4993 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2010 hahahahahahaahahahha τι να σου πω hahaahha εγώ έψαχνα αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο και το βρήκα !!! τα σπασε το ΑΜΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Ιανουάριος 18, 2010 #4994 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 κορυφαίο!!! :worship::worship::rofl: πέθανα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 18, 2010 #4995 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Πέντε Έλληνες είναι μέσα σε ένα Audi Quattro. Φτάνουν στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο αστυνομικός του τελωνείου, τους σταματάει και τους λέει: «Φοβάμαι πως είναι παράνομο να είστε πέντε σε ένα Quattro» . «Τι εννοείτε είναι παράνομο;» ρωτούν οι Έλληνες. "Quattro σημαίνει 4" απαντά ο Αλβανός. "Quattro είναι το όνομα του αυτοκινήτου," του λέει ο οδηγός. "Να, δείτε Τα χαρτιά μου: αυτό το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για πέντε άτομα.» "Εεεε! Σιγά μην ψαρώσω," απαντά ο Αλβανός. "Quattro σημαίνει τέσσερα. Είστε πέντε άτομα στο αυτοκίνητα, άρα, είστε παράνομοι." Ο οδηγός του λέει εκνευρισμένος, "Ανεγκέφαλε! Φώναξε τον διευθυντή σου γρήγορα - Θέλω να μιλήσω με κάποιον που έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης!!!" «Συγνώμη,» απαντά ο Αλβανός, «ο διευθυντής είναι απασχολημένος αυτή τη στιγμή με δυο τύπους σ' ένα Fiat Uno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 19, 2010 #4996 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Μιας και η ΑΕΚ είναι πλέον ένα ανέκδοτο, νομίζω ότι το παρακάτω κείμενο μπορεί να τοποθετηθεί στο παρόν threadΟ Παππάς επεξεργαζόταν σχέδιο, ο Νοτιάς επεξεργαζόταν σχέδιο, το δίδυμο Αδαμίδη-Κιντή το δικό τους σχέδιο. Ο Παππάς ήταν με τον Αδαμίδη, ο οποίος Αδαμίδης - λόγω Κιντή - δεν ήταν με τα "Θανοπουλάκια", αλλά με τον Θανόπουλο ήταν ο Νοτιάς, με τον οποίο είναι ο Παππάς. Ο Αδαμίδης δεν ήταν με τον Μπάγεβιτς, με τον οποίο ήταν ο Παππάς, τα "Θανοπουλάκια" δεν είναι (πλέον) με τον Μπάγεβιτς, αλλά μιας και είναι κατά του Μπάγεβιτς ο Κιντής, τον στηρίζουν μέχρι νεωτέρας. Και ο Πόλυς είναι κατά του Μπάγεβιτς, με τον οποίο είναι πάντα ο Μελισσανίδης, την πόρτα του οποίου "χτύπησε" πρόσφατα ο Κιντής αλλά έφαγε "πόρτα".http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/260926.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 30, 2010 #4997 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 http://pi.ytmnd.com/ και άντε μάθε τα λόγια απ' έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 30, 2010 #4998 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Daniel Tammet is talking. As he talks, he studies my shirt and counts the stitches. Ever since the age of three, when he suffered an epileptic fit, Tammet has been obsessed with counting. Now he is 26, and a mathematical genius who can figure out cube roots quicker than a calculator and recall pi to 22,514 decimal places. He also happens to be autistic, which is why he can't drive a car, wire a plug, or tell right from left. He lives with extraordinary ability and disability.Tammet is calculating 377 multiplied by 795. Actually, he isn't "calculating": there is nothing conscious about what he is doing. He arrives at the answer instantly. Since his epileptic fit, he has been able to see numbers as shapes, colours and textures. The number two, for instance, is a motion, and five is a clap of thunder. "When I multiply numbers together, I see two shapes. The image starts to change and evolve, and a third shape emerges. That's the answer. It's mental imagery. It's like maths without having to think." Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 31, 2010 #4999 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 )%20(1%20%2B%200.1%20Cos[24%20t])%20(0.9%20%2B%200.1%20Cos[200%20t])%20(1%20%2B%20Sin[t]),%20{t,%20-Pi,%20Pi}]"]Maths are 420 friendly Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2010 #5000 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Μια πολύ ζεστή νύχτα τρεις φίλοι πίνουν τις μπίρες τους σε ένα χλιδάτο μπαρ στη θάλασσα. Η θέα εξαιρετική, η μπίρα φανταστική, η θάλασσα πανέμορφη.- Ωραία είναι ρε παιδιά λέει ο ένας, αλλά πάντα προτιμώ τα μπαρ στη γειτονιά μου. Ξέρω ένα πολύ καλό που όταν σε ξέρει ο μπάρμαν και πάρεις 4 ποτά σε κερνάει το 5ο.- Σιγά το πράγμα, απαντάει ο δεύτερος. Σε ένα μπαράκι που έχει ένας κολλητός στη γειτονιά μου σε κερνάνε το 3ο ποτό αν αγοράσεις 2 ποτά.- Ααα.... αυτά δεν είναι τίποτα, λέει και ο Πόντιος της παρέας. Στη γειτονιά μου είναι ένα μπαρ όπου με το που θα μπεις μέσα σε κερνάνε ένα ποτό, μετά κι άλλο ένα, και όσα θέλεις ακόμα. Μετά, όταν πιεις αρκετά, σε ανεβάζουν στα πάνω δωμάτια και φροντίζουν να κάνεις σεξ. Oλο το βράδυ, όσο θέλεις. Και όλα είναι δωρεάν.- Aσε ρε, πετιούνται οι άλλοι δύο.Ο Πόντιος να ορκίζεται και να ορκίζεται ξανά ότι όλα όσα είπε είναι αληθινά.- Μα καλά ρε συ, ρωτά ο ένας, και συνέβη αυτό σ' εσένα;- Κοίτα, απαντά ο Πόντιος, όχι σ' εμένα προσωπικά, αλλά συνέβη στην αδελφή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.