greekfragma Δεκέμβριος 8, 2009 #4921 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 έλεος με τις ξανθιές που τις έχουνε ρημάξει με τα ανέκδοτα.δεν έχω λόγια.....απλά διαβάστεΜια ξανθιά γυρίζει στο σπίτι μετά τα ψώνια και ακούει περιέργους ήχους προερχόμενους από το δωμάτιο. Πηγαίνει επάνω και βλέπει τον άντρα της γυμνό, ιδρωμένο και λαχανιασμένο πάνω στο κρεβάτι.- "Μα τι σου συμβαίνει;" τον ρωτάει.- "Έχω πάθει καρδιακή προσβολή!" απαντά εκείνος.Η ξανθιά τρέχει κάτω να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά τη στιγμή που παίρνει το νούμερο, ο γιος της 4 χρονών την πλησιάζει και της λέει:- "Μαμά, μαμά, η θεία κρύβεται γυμνή μέσα στη ντουλάπα σου!"Η ξανθιά κατεβάζει το ακουστικό και τρέχει πάλι πάνω στο δωμάτιο. Ανοίγει την πόρτα της ντουλάπας και φυσικά βρίσκει μέσα γυμνή την αδερφή της.- "Μωρή ηλίθια!" της λέει, "ο άνδρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή και συ παίζεις κρυφτό με τα παιδιά;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 8, 2009 #4922 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Ο Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά;-“Πως τα καταφέρνεις και η διακυβέρνηση σου είναι τόσο αποδοτική και επιτυχημένη, δεν μας λες και μας ποιο είναι το μυστικό.”- “Να σου πω” του λέει ο Obama, “ το μυστικό είναι να είσαι...περιστοιχισμένος από έξυπνους ανθρώπους» Ο Παπανδρέου δείχνει προβληματισμένος και τον ρωτά.« Μα, πώς όμως θα ξέρω ότι οι άνθρωποι μου είναι πραγματικά έξυπνοι?»- «Εύκολο» του απαντά ο Obama. «θα τους κάνεις δύσκολες ερωτήσεις κρίσεως καιθα αξιολογείς τις απαντήσεις τους.» Τότε σηκώνει το τηλέφωνο του και καλεί τον αντιπρόεδρο Joe Biden να παρουσιαστεί αμέσως.- «Δε μου λες Joe, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν?»- «Εύκολο» απαντά ο Joe Biden «θα ήμουν εγώ»-"Βλέπεις" του λέει?Ο Παπανδρέου επιστρέφει στην Ελλάδα και καλεί στο γραφείο του τον Πάγκαλο. «Δε μου λες ρε Θόδωρε» τον ρωτά «αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε αδελφή σου, ποιος θα ήταν?»Ο Πάγκαλος κομπιάζει και απαντά « Πρόεδρε, να το ερευνήσουμε λίγο το θέμα και επανέρχομαι.»Βγαίνει έξω ο Πάγκαλος, πάει βρίσκει τους συμβούλους του, τους ρωτά μα όλοι τους ήταν ανίκανοι να απαντήσουν. Στον διάδρομο συναντά βιαστικό τονΠαπακωνσταντίνου και τον σταματά. «Δε μου λες ρε Γιώργο, αν υποθέσουμε ότι οι γονείς σου έκαναν παιδί και έστω ότι αυτό δεν είναι ούτε αδελφός σου ούτε> αδελφή σου, ποιος θα ήταν?» «Εύκολο» του απαντά εκείνος «θα ήμουν εγώ»Τότε τρέχει ο Πάγκαλος στο γραφείο τοy πρωθυπουργού, ανοίγει την πόρτα και του λέει. -«Πρωθυπουργέ μου, σχετικά με εκείνο το πρόβλημα που μου θέσατε, η απάντηση είναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.»Τότε σηκώνεται έξαλλος ο Παπανδρέου, τρέχει προς το μέρος του Πάγκαλου και με βροντερή φωνή του λέει « ΟΧΙ ηλίθιε, η σωστή απάντηση είναι ο Joe Biden !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Δεκέμβριος 8, 2009 #4923 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 !!!!!WARNING: Άκυρο ανέκδοτο!!!!! Είναι μια ελληνική death metal μπάντα και κάνει περιοδεία στην Ελλάδα. Εκεί που είναι στο πουλμαν στην εθνική και πάνε για την επόμενη πόλη, βλέπουν έξω από το παράθυρο το εξής σκηνικό: Ένας βοσκός, έχει πάρει ένα ένα τα πρόβατά του, τα γδέρνει και μετά τα διαμελίζει. Πολύ καφρίλα, σκέφτονται και γουστάρουν. Κατεβαίνουν και μπαίνουν κι αυτοί στη φάση. Μετά από 2-3 ώρες παίρνει τηλέφωνο ο ατζέντης: - Παιδιά φτάσατε, όλα καλά; Πως πάνε οι ετοιμασίες για το live; - Μια χαρά, χαλαρά...Είμαστε εδώ και κάνουμε πρόβατακομμάτια... :suicide2::suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Δεκέμβριος 8, 2009 #4924 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 μουχαχαχ τελίως άκυρο αλλα ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Δεκέμβριος 8, 2009 #4925 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Στο ίδιο κλίμα.Είναι ενα μπαρ, γεμάτο άλογα. Σε κάποια φάση πετάγεται ο μπάρμαν και αρχίζει να κερνάει τους πάντες, ως που κάποια στιγμή σηκώνεται ένα άλογο και λέει:-Καλά ρε φίλε, είσαι τρελός? Τί κάνεις? Κερνάς τα άλογα ποτά?-Γιατί ρε, εσύ τι είσαι δηλαδή?-Άλλο'γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 8, 2009 #4926 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 μπαινει ενας σε ενα μπαρ βλεπει ενα αλογο σε μια γωνια να πινει. -τι στο "καλο" λεει....? προχωραει βλεπει μια αγελαδα να πινει σε ενα αλλο τραπεζι.σκεφτεται παλι -α δεν παμε καλα.... συνεχιζει βλεπει μια παρεα-ενα σκυλο μια γατα μια κατσικα και ενα κουνελι - wtf σκεφτεται φτανει στο bar σε καποια φαση ερχετε ο barman -ενα ουισκι παρακαλω -ναι φυσικα οριστε -τι χρωσταω? -10000euro παρακαλω -ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?την παλευεις ρε φιλε για αυτο δεν παταει ανθρωπος στο μαγαζι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Δεκέμβριος 8, 2009 #4927 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Πώς λέγονται οι τεμπέληδες λύκοι;Αραλίκι!Οι λύκοι που πουλάνε τσαμπουκά;Νταϊλίκι!Oι λύκοι που στα παίρνουν;Νταβατζιλίκι!Οι λύκοι που είναι πρόεδροι;Προεδριλίκι!Oι λύκοι που είναι αδελφές;Γκεϊλίκι!Οι λύκοι που είναι και πολύ μουράτοι;Χαϊλίκι!Οι λύκοι που την πέφτουν ασύστολα;Γκομενιλίκι!Oι λύκοι που ζητάνε λεφτά;Χαρτζιλίκι!Oι λύκοι ραλίστες;Παντιλίκι!Οι λύκοι που κάνουν αγγαρεία;Χαμαλίκι!Οι λύκοι που κάνουν χασίσι;Τσιγαριλίκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 10, 2009 #4928 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=N5ArKerJPIc Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 10, 2009 #4929 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2009 Πώς ο Θεός έδωσε τις Δέκα Εντολές στους εβραίους! Ο Θεός πήγε στους γερμανούς και είπε "έχω Εντολές για σας που θα κάνουν τις ζωές σας καλύτερες". Και οι γερμανοί ρώτησαν: "τι είναι εντολές;" Και ο Θεός εξήγησε: "κανόνες ζωής". "Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα;" "Να μη σκοτώνετε". "Να μη σκοτώνουμε; Δεν ενδιαφερόμαστε".Έτσι Εκείνος πήγε στους ιταλούς και είπε "έχω Εντολές". Και οι ιταλοί ζήτησαν ένα παράδειγμα, και ο Κύριος είπε "να μην κλέβετε"."Να μην κλέβουμε; δεν ενδιαφερόμαστε". Τότε Εκείνος πήγε στους γάλλους και είπε "έχω Εντολές". Οι γάλλοι ζήτησαν ένα παράδειγμα και ο Κύριος είπε "να μην επιθυμείτε τη γυναίκα του γείτονα".. "Να μην επιθυμούμε τη γυναίκα του γείτονα; δεν ενδιαφερόμαστε".Τότε ο Κύριος πήγε στους εβραίους και είπε, "έχω Εντολές"."Εντολές;" ρώτησαν, "και πόσο κάνουν;" "Είναι δωρεάν". "Θα πάρουμε δέκα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 11, 2009 #4930 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Αγανακτισμένος Ιρλανδός βουλευτής. Ακούστε προσεκτικά τα πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα μέχρι που ξεσπάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 11, 2009 #4931 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Τα 'χωσέ καλά ο τύπος, αγανάκτησε... και δεν έχει άδικο, οι Ιρλανδοί τον έφαγαν μέχρι τις αμυγδαλές με την κρίση... να υποθέσω στο κυβερνών κόμμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 11, 2009 #4932 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 φανηκε εκνευερισμενος ο τυπος...Δεν τον στελνετε ελλαδα που στην αντιστοιχη δουλεια δεν εχει ευθυνες ,αγχη ,εκνευρισμους και τα οποια ευτραπελα γινονται ειναι μονο για το 5λεπτο της τηελοπτικης μεταδοσης?Να βρει την υγεια του ο ανθρωπος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 12, 2009 #4933 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Man Utd has MUTV, Chelsea has Chelseatv, Real Madrid has RMTV, Barcelona has BarcaTV and Liverpool has the History Channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 13, 2009 #4934 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2009 τα σποτάκια τους βρισκονται εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 14, 2009 #4935 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2009 Μπαίνει ένας σκελετός μέσα σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν:"Πιάσε ένα ουίσκι και μια σφουγγαρίστρα..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 18, 2009 #4936 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2009 Ποια είναι η νομική σχέση μεταξύ του συζύγου, της συζύγου του και του εραστή της; Ο σύζυγος έχει την κυριότητα και ο εραστής την επικαρπία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Δεκέμβριος 20, 2009 #4937 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 #300724 (572/684) ↑Good ↓Awful πOld <Shey>Hey John,some confused lady called the helpdesk that they've closed the nursery two hours ago or so,and if you are gonna pick up your daughter...<John>Holy ****!-!- John has quit-!- Michael has quit-!- Nobody has quit-!- MoneyMaschine has quit-!- Server has quit-!- fightbot has quit-!- Nobody has joined #techsupper<Nobody>Shey,send us some network guys, John tripped over the switch cable and pulled the socket from the wall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 20, 2009 #4938 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2009 Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα , δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;» Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 21, 2009 Author #4939 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 Κουκουλοφόρος μπαίνει ορμητικά σε μία τραπεζα κρατοντας ενα δίκανο και φωνάζοντας:ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ... ΛΗΣΤΕΙΑ!Η κοπέλα της ρεσεψιον εντρομη ρωτάει- Τι... τι θέλετε;Κουκουλοφόρος -Που ειναι το χρηματοκιβώτιο;Ρεσεψιονιστ -Εδω... Αλλά... ξέρετε δεν έχουμε λεφτα δεν είναι τέτοια τράπεζα... εδω είναι τράπεζα σπέρματοςΚουκουλοφόρος -ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ....Ρεσεψιονιστ εμφανώς ταραγμένη- Μα... ξερετε... αυτο ειναι ψυγείο...Κουκουλοφόρος -Ψυγείο;..ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ...Με τρεμάμενα χέρια η κοπέλα ανοιγει το ψυγείο και δειχνει στον ληστη μια σειρα δοκιμαστικούς σωληνεςΚουκουλοφόρος -ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;Ρεσεψιονιστ -Μα σας είπα κυριε... σπέρμαΚουκουλοφόρος -Πιες έναΡεσεψιονιστ -Μα κύριε...Κουκουλοφόρος -ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ!Η άμοιρη κοπέλα παίρνει εναν σωλήνα και πίνει το περιεχόμενο τουΚουκουλοφόρος -ΑΛΛΟ ΕΝΑΗ κοπέλα πινει και τον δευτερο σωλήναΚουκουλοφόρος -Ασχημη γεύση;Ρεσεψιονιστ -Ο...οχιΚουκουλοφόρος -Ξυνίλα στον λαιμό;Ρεσεψιονιστ -Δ..δεν, οχιΤοτε ο κουκουλοφόρος βγαζει την κουκουλα και της λέει τρυφερά -Στο 'πα βρε Ποπάκι δεν ειναι τίποτα σπουδαίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2009 #4940 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2009 ουχαχαχαχαχαχαχαα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.