georgeadams Ιούνιος 11, 2004 #701 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Πριν λίγο μου έστειλαν σε mail και την "final έκδοση" της μύγας... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 11, 2004 #702 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 14:09] Πριν λίγο μου έστειλαν σε mail και την "final έκδοση" της μύγας... :D Εμενα μου ηρθε μια αλλη version, αλλα αυτη με το "γα-μυ" ειναι η κορυφαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 11, 2004 #703 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Σας θυμιζει καποιον?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 11, 2004 #704 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Τεχνίτης: Ποιο είναι το πρόβλημά σας;Πελάτης: Βγαίνει καπνός από το τροφοδοτικό!Τεχνίτης: Τότε νομίζω ότι χρειάζεστε ένα καινούριο τροφοδοτικό.Πελάτης: Οχι! Χρειάζεται τροποποίηση των αρχείων συστήματος.Τεχνίτης: Πιστέψτε με, έχει χαλάσει το τροφοδοτικό και πρέπει να αντικατασταθεί.Πελάτης: Αποκλείεται! Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να τροποποιήσω τα αρχεία συστήματος κι όλα θα είναι εντάξει. Θέλω να μου πείτε ποια εντολή πρέπει να προσθέσω.Επειτα από δέκα λεπτά συζήτησης ο πελάτης ακόμα επιμένει ότι έχει δίκιο. Ο τεχνίτης, απελπισμένος πια, τα παρατά:Τεχνίτης: Ωραία, ζητώ συγγνώμη, έχετε δίκιο. Υπάρχει μία κρυφή εντολή DOS την οποία συνήθως δεν δίνουμε στους πελάτες.Πελάτης: Βλέπετε, αφού το ήξερα!Τεχνίτης: Λοιπόν, πρέπει να εισάγετε την εντολή LOAD NOSMOKE.COM στην τελευταία σειρά του αρχείου CONFIG.SYS. Υστερα ξαναπάρτε με τηλέφωνο για να μου πείτε εάν όλα είναι εντάξει.Αλλα δέκα λεπτά αργότερα:Πελάτης: Δεν έγινε τίποτα! Το τροφοδοτικό καπνίζει ακόμα!Τεχνίτης: Ποια έκδοση του DOS χρησιμοποιείτε;Πελάτης: MS-DOS 6.22Τεχνίτης: Τότε έχετε πρόβλημα. Η έκδοση αυτή δεν διαθέτει ακόμα NOSMOKE.COM. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Microsoft και να ζητήσετε το σχετικό upgrade. Παρακαλώ να με ενημερώσετε.Μία ώρα αργότερα:Πελάτης: Χρειάζομαι ένα καινούριο τροφοδοτικό.Τεχνίτης: Πώς σας ήρθε ξαφνικά;Πελάτης: Ξέρετε, τηλεφώνησα στη Microsoft και τους είπα ακριβώς ό,τι μου είπατε εσείς. Επειτα μου ζήτησαν τη μάρκα, το μοντέλο κι άλλα στοιχεία του τροφοδοτικού.Τεχνίτης: Και τι σας απάντησαν;Πελάτης: Μου είπαν ότι το δικό μου τροφοδοτικό δεν είναι συμβατό με το NOSMOKE.COM Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 13, 2004 #705 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Ρώτησε η νιόπαντρη τον δικό της. - Αγαπη μού θα με αγαπάς ακόμη και όταν γεράσω;Και ο δικός της - Αν θα σε αγαπώ... θα είσαι το είδωλο μου. θα προσκυνώ το χώμα κάτω από τα πόδια σου. Θα... χμ... οχ... χα... δεν θα γίνει η σιλουέτα σου όπως είναι της μανάς σου τώρα, θα γίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 14, 2004 #706 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αυτο μου το εστειλαν προ ολίγου.....ΠΡΟΣΟΧΗ Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και δεν πρόκειται για πλάκα ή φάρσα!Νεαρή κοπέλα ΅παίνει σαν δεύτερη επιßάτης σε ταξί στην Αθήνα,΅έσα στο οποίο ßρίσκεται ήδη ένας καλοντυ΅ένος κύριος, Αραßικής καταγωγής ο οποίος κρατάει ένα χαρτοφύλακα. Φτάνοντας σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας, ο Aραßας κατεßαίνει,ξεχνώντας το χαρτοφύλακα στο ταξί. Το ταξί συνεχίζει και σε κάποια στιγ΅ή η κοπέλα, αντιλα΅ßάνεται ότι o Aραßας έχει ξεχάσει το χαρτοφύλακα στο πίσω κάθισ΅α. Α΅έσως λέει στο ταξί να την γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο που κατέßηκε ο Aραßας, ΅ε σκοπό να τον ßρει και να του τον επιστρέψει. Φτάνει στο ξενοδοχείο και ΅ετά από λίγο, ο Aραßας ßρίσκεται και περιχαρής,κατεßαίνει στη ρεσεψιόν να παραλάßει το χαρτοφύλακα. Θέλοντας να ευχαριστήσει τη κοπέλα,της προτείνει κάποιο χρη΅ατικό ποσό. Η κοπέλα από ευγένεια,αρνείται. Ο Aραßας επι΅ένει ΅εγαλώνοντας το ποσό.Η κοπέλα αρνείται. Το ποσό συνεχίζει να ανεßαίνει κι η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται. Ώσπου στο τέλος ακολουθεί η παρακάτω φράση εκ ΅έρους του Aραßα,η οποία άφησε τη κοπέλα άναυδη: ''Μπορεί να ΅η θέλεις τα χρή΅ατα αλλά εγώ θα σου δώσω κάτι καλύτερο ίσως.Το καλοκαίρι,την περίοδο των Ολυ΅πιακών Αγώνων, ΅ην πιεις COCA-COLA!!!'' .Α΅έσως ΅ετά από αυτό ο Aραßας έφυγε,αφήνοντας τη κοπέλα έκπληκτη!!Τα σχόλια και οι κρίσεις δικές σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 14, 2004 #707 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Κάποιος π@π@ρ@ς πωλητής της Pepsi θα το άρχισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 14, 2004 #708 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Mπας κ ηταν της ΕΨΑ, ωστε να ανεβει λίγο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 14, 2004 #709 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΕΠΣΑ ?????? Χτύπσες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 14, 2004 #710 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 χεχεχε...all time classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 14, 2004 #711 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Βλακία σίγουρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 14, 2004 #712 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Η νεα μόδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 14, 2004 #713 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Τα κακά του να έχει ο κάθε π@π@ρ@ς πρόσβαση στο internet...Είναι απίστευτο πόσο διεστραμμένα μυαλά μπορεί να είναι κάποιοι!!p.s. Επειδή με πρόλαβε ο Γιάννης να διευκρινήσω ότι το σχόλιό μου πήγαινε στην ιστορία με την Coca-Cola...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 14, 2004 #714 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Πως φτιάχνεται ένας "γκαϊφές"... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 14, 2004 #715 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos Πως φτιάχνεται ένας "γκαϊφές"... :banging: Looool, "5. Επεκτάσεις Αυτές είναι μερικές ιδέες που είχαμε: Με λίγη προσπάθεια η ηλεκτρονική καφετιέρα μπορεί να επεκταθεί ώστε να υποστηρίζει τοστ, παστίτσιο, κουραμπιέδες κλπ. Cluster με 8 καφετιέρες. Αυτό θα επιτρέπει να έχετε καφέ ακόμη και όταν "πέφτει" η μία καφετιέρα, με αντίστοιχη μείωση της απόδοσης. Η παράλληλη ανυσματική καφετιέρα είναι στα υπ' όψιν. Εάν θέλουμε πλήρη αυτοματοποίηση χρειαζόμαστε επιπρόσθετα κυκλώματα και αισθητήρες, ώστε να ελέγχουμε την ροή του νερού, την θερμοκρασία του, την ποσότητα του καφέ κλπ. Στο μέλλον σκεφτόμαστε να υλοποιήσουμε και SNMP. Α μα πια, αυτές οι καφετιέρες να μην έχουν έθερνετ ιντερφέις... Σειριακή καφετιέρα στα 115Kbps. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 14, 2004 #716 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2004 πως λεγεται το ξωτικο που τρεχει......Βεγγολας!!@!πως λεγεται το ξωτικο που τραγουδαει σκυλαδικα............Τερλεγγολας!!!!ειναι ο γουσγκουνης με την κορη του και μια φιλη της,και καθονται στο σαλονι σιωπηλοι...........μετα απο λιγο λεει ο γουσγκουνης στη φιλη της κορης του:"τον π**ρνεις απο το κ*λο",αμεσως του βαζει τις φωνες η κορη του και λεει αυτος:"ηθελα να σπασω τον παγο !!!@@!!!εχω και αλλα αλλα φοβαμαι να τα πω....rootx τι λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 15, 2004 Author #717 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Για τον chosen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 15, 2004 Author #718 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ................ .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... .. .. .. .. . . . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 15, 2004 Author #719 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Ένας μαύρος περπατά κάπου στη Ν. Αφρική και ξαφνικά βλέπει ένα πορτοφόλι. Το ανοίγει και βλέπει μέσα $200.000 και ένα διαβατήριο. Το διαβατήριο είχε όνομα Leonardo Di Caprio. Ο μαυρούκος όμως δεν τον ήξερε και έτσι δεν καταλάβαινε τίποτα... "Ωραία!!!" σκέφτεται. Επιτέλους θα την κάνω από αυτή την κωλοχώρα... Θα πάω στην Ευρώπη! Θα κάνω μια καλυτερη ζωή! Πάει λοιπόν στο αεροδρόμιο της Ν. Αφρικής και βγάζει εισίτήριο για Αθήνα. Περνά τον έλεγχο επιβατών. Ανετος. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Ποιός τον ήξερε άλλωστε το Leonardo Di Caprio... Φτάνει στην Αθήνα και πάει στον έλεγχο επιβατών. Εκεί λοιπόν είναι ελεγκτές ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Ο Κωστίκας ανοίγει τις αποσκευές του επιβάτη και ο Γιωρίκας Ελέγχει το διαβατήριό του. Κοιτάζει λοιπόν ο Γιωρίκας το όνομα: Leonardo Di Caprio. Κοιτάζει τον επιβάτη: Μαύρος, κατάμαυρος!!! Γυρνά λοιπόν και λέει στον Κωστίκα: - Ρε Κωστίκα, να σε ρωτήσω κάτι; - Τι θες ρε; - Ρε συ; Ο Τιτανικός βυθίστηκε ή κάηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 15, 2004 Author #720 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 "Παλικαρι" απο τα λιγα......http://www.wayweird.com/archives/2004/jan/idiot_driver.wmv(Δεξι κλικ " Save Target as") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.