Jump to content

OCZ Modstream 450W και θόρυβος

nikolakis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να αλλαξω το Tagan 480, γιατι αυτα τα καλωδια του μου εχουν σπάσει τα νευρα. Βρηκα στα Multirama το OCZ Modstream 450W στο οποιο συνδεεις μονο οσα καλωδια χρειαζεσαι και νομιζω πως αυτο ειναι το καταλληλο για μενα. Επειδη όμως με ενοχλει ιδιαιτερα ο θόρυβος και το tagan ηταν τελειως αθορυβο μηπως υπαρχει κανεις που να ειχε το tagan και το modstream για να μου πει αν υπαρχει διαφορα στο θόρυβο ?

Επισης μηπως ξερετε τροφοδοτικα σαν το modstream που να ειναι και πολυ αθόρυβα ?

Πως ακριβώς σε ενοχλούν τα καλώδια δηλαδή? Δεν μπορείς να τα κρύψεις πίσω από τοστήριγμα της μητρικής?

Για να το κανω αυτο πρεπει να τρυπήσω το στήριγμα της μητρικής και παλι δυσκολα θα χωρέσουν εκει πίσω, ειδικα εκεινο το γομαρι το 24pin

Αυτό πάλι γιατί πρέπει να το περάσεις από πίσω? Δεν θα πηγαίνει πάνω στην μητρική είτε μόνο του είτε με το adaptor που έχει? και δεν χρειάζεται να ανοίξεις τίποτα....

Μα και ετσι να γινει παλι χρειαζεται να ανοιξω τρυπα γιατι αλλιως δεν μπορουν να περασουν τα καλωδια πισω απο το στηριγμα. Υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντησει στο αρχικο μου ερωτημα ?

έχω το modstream 450, αλλά δεν είχα ποτέ το tagan άρα δεν μπορώ να τα συγκρίνω.

αθόρυβο μου φαίνεται εμένα, αλλά το κουτί μου είναι ανοικτό και δε ζεσταίνεται, άρα και το τροφοδοτικό δε χρειάζεται να αυξάνει στροφές στον ανεμιστήρα (μάλλον).

Κοίτα....δεν ανοίχτηκε καμιά τρύπα για να περάσουν όλα αυτά τα καλώδια στο πίσω μέρος....Πάνω από το πλαινό τα περνάς..

post-1143-1416071992,0213_thumb.jpg

Ναι καλα θα ηταν αν γινοταν αυτο αλλα το στηριγμα της μητρικής στο κουτι μου φτανει μεχρι πανω :TD: :TD: , δεν ειναι σαν το δικο σου. Επρεπε να στο εξηγησω απο την αρχη

Καλά για δύο τρία καλώδια που θέλεις να κρύψεις θα αλλάξεις τροφοδοτικό; Πιο ήσυχο από το Tagan δεν θα βρεις στην αγορά εκτός και αν πας σε λύση fanless. Πάντως με καμμιά πατέντα πιστεύω ότι μπορείς να κρύψεις τα καλώδια σου.:)

Βασικά ήθελα να παρω ενα τροφοδοτικό για το 2ο pc (P4 2.4, geforce 4200) το οποιο εχει μείνει με ενα 200W και κανει επαννεκινησεις όταν ζοριζεται στα παιχνιδια κτλ. Και ετσι σκεφτηκα να βαλω σε εκεινο το tagan και να παρω ενα αλλο πιο συμμαζεμένο για το κυρίως pc μου

Με τι εργαλειο μπορω να ανοιξω τρυπα στη λαμαρίνα του κουτιού?????

Εκτος απο το σφυρί :p:D :D

τι κουτι εχεις? μαλλον το m/b tray του δεν εχει τρυπες. γνωμη μου, ξηλωσε τα ολα απο μεσα και ασε μονο το τροφοδοτικο και προσπαθησε να τα κρυψεις τα καλωδια. στην χειροτερη πας το κουτι σε ενα λαμαρινα και σου ανοιγει τρυπες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.