nikolakis13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Σκεφτομαι να αλλαξω το Tagan 480, γιατι αυτα τα καλωδια του μου εχουν σπάσει τα νευρα. Βρηκα στα Multirama το OCZ Modstream 450W στο οποιο συνδεεις μονο οσα καλωδια χρειαζεσαι και νομιζω πως αυτο ειναι το καταλληλο για μενα. Επειδη όμως με ενοχλει ιδιαιτερα ο θόρυβος και το tagan ηταν τελειως αθορυβο μηπως υπαρχει κανεις που να ειχε το tagan και το modstream για να μου πει αν υπαρχει διαφορα στο θόρυβο ? Επισης μηπως ξερετε τροφοδοτικα σαν το modstream που να ειναι και πολυ αθόρυβα ?
Snips Ιούνιος 10, 2005 #2 Ιούνιος 10, 2005 Πως ακριβώς σε ενοχλούν τα καλώδια δηλαδή? Δεν μπορείς να τα κρύψεις πίσω από τοστήριγμα της μητρικής?
nikolakis13 Ιούνιος 11, 2005 Author #3 Ιούνιος 11, 2005 Για να το κανω αυτο πρεπει να τρυπήσω το στήριγμα της μητρικής και παλι δυσκολα θα χωρέσουν εκει πίσω, ειδικα εκεινο το γομαρι το 24pin
Snips Ιούνιος 11, 2005 #4 Ιούνιος 11, 2005 Αυτό πάλι γιατί πρέπει να το περάσεις από πίσω? Δεν θα πηγαίνει πάνω στην μητρική είτε μόνο του είτε με το adaptor που έχει? και δεν χρειάζεται να ανοίξεις τίποτα....
nikolakis13 Ιούνιος 11, 2005 Author #5 Ιούνιος 11, 2005 Μα και ετσι να γινει παλι χρειαζεται να ανοιξω τρυπα γιατι αλλιως δεν μπορουν να περασουν τα καλωδια πισω απο το στηριγμα. Υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντησει στο αρχικο μου ερωτημα ?
sotiris Ιούνιος 11, 2005 #6 Ιούνιος 11, 2005 έχω το modstream 450, αλλά δεν είχα ποτέ το tagan άρα δεν μπορώ να τα συγκρίνω.αθόρυβο μου φαίνεται εμένα, αλλά το κουτί μου είναι ανοικτό και δε ζεσταίνεται, άρα και το τροφοδοτικό δε χρειάζεται να αυξάνει στροφές στον ανεμιστήρα (μάλλον).
Snips Ιούνιος 11, 2005 #7 Ιούνιος 11, 2005 Κοίτα....δεν ανοίχτηκε καμιά τρύπα για να περάσουν όλα αυτά τα καλώδια στο πίσω μέρος....Πάνω από το πλαινό τα περνάς..
nikolakis13 Ιούνιος 11, 2005 Author #8 Ιούνιος 11, 2005 Ναι καλα θα ηταν αν γινοταν αυτο αλλα το στηριγμα της μητρικής στο κουτι μου φτανει μεχρι πανω :TD: , δεν ειναι σαν το δικο σου. Επρεπε να στο εξηγησω απο την αρχη
K.K Ιούνιος 11, 2005 #9 Ιούνιος 11, 2005 Καλά για δύο τρία καλώδια που θέλεις να κρύψεις θα αλλάξεις τροφοδοτικό; Πιο ήσυχο από το Tagan δεν θα βρεις στην αγορά εκτός και αν πας σε λύση fanless. Πάντως με καμμιά πατέντα πιστεύω ότι μπορείς να κρύψεις τα καλώδια σου.
nikolakis13 Ιούνιος 11, 2005 Author #10 Ιούνιος 11, 2005 Βασικά ήθελα να παρω ενα τροφοδοτικό για το 2ο pc (P4 2.4, geforce 4200) το οποιο εχει μείνει με ενα 200W και κανει επαννεκινησεις όταν ζοριζεται στα παιχνιδια κτλ. Και ετσι σκεφτηκα να βαλω σε εκεινο το tagan και να παρω ενα αλλο πιο συμμαζεμένο για το κυρίως pc μου Με τι εργαλειο μπορω να ανοιξω τρυπα στη λαμαρίνα του κουτιού????? Εκτος απο το σφυρί :D
magicman Ιούνιος 11, 2005 #11 Ιούνιος 11, 2005 τι κουτι εχεις? μαλλον το m/b tray του δεν εχει τρυπες. γνωμη μου, ξηλωσε τα ολα απο μεσα και ασε μονο το τροφοδοτικο και προσπαθησε να τα κρυψεις τα καλωδια. στην χειροτερη πας το κουτι σε ενα λαμαρινα και σου ανοιγει τρυπες...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.