def Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 καλησπερα παιδια,θα παρακαλουσα να μου πειτε την γνωμη σας για το προβλημα μου που παρουσιαστηκε στο flight-sim 2004,θελω να ενημερωσω απο αρχις οτι το προβλημα εστιαζεται μονο στο flight-sim σε κανενα αλλο παιχνιδι το παιχνιδι ειναι αυθεντικο και αγορασμενο απο γνωστο μαγαζι,η καρτα γραφικων ειναι αψογη δοκιμασμενη σε αλλα παιχνιδια και 3dmar2005, λοιπον αφου κανω ινσταλ το παιχνιδι χωρις κανενα προβλημαμετα απο 5 λεπτα κολαει,κανω ρισταρτ παταω διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο και δεν μου ανοιγει το παιχνιδι,ξανα ρισταρτ και παλι τα ιδια,χθες μου εβαλε το εξης μυνημα error to flight-sim 9,κανω φορματ ανοιγει στην αρχη μπαιονω στο παιχνιδι και παλι κολαει μετα παταω διπλο κλικ και δεν ανοιγει,τι φταει τα win η το 4cd που πρεπει να ειναι μεσα για να παιξει η τιποτε αλλο;ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Ρε γμτ, αυτο μου το εκανε το καινουριο manager που το πηρα απο ενα φιλο και ειναι αυθεντικο. Το παιχνιδι δεν το επαιξα ποτε.... :cry: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Εμένα μου το έκανε αυτό με μια ati 9600 xt , άλλαξα vga καισταμάτησε.Δοκίμασες να βάλεις το patch ? αν και έχει κάποια προβλήματαμε τα add on Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 καρτα ειναι δοκισμενη χθες 3 φορες συνεχεια την τεσταρα στο 3dmar2005 και ηταν αψογη,δοκιμασα αλλο παιχνιδι και δεν κολουσε,για πιο patch μιλας και που μπορω να το κατεβασω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούνιος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Μπορεις να ψαξεις στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Ιούνιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 http://www.microsoft.com/games/flightsimulator/fs2004_update9.1_english.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Johnakis12 http://www.microsoft.com/games/flightsimulator/fs2004_update9.1_english.asp σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 παλι τα ιδια ρε παιδια κολλαει το flight sim 2004 κατεβασα και το τελευταιο patce και παλι τα ιδια και το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι πουθενα αλλου,λετε να φταινε τα win;γιατι το κανει ινσταλ κανονικα και τα τεσσερα δισκακια μετα κανω διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο και δεν ανοιγει το παιχνιδι,τι φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.