Jump to content

προβλημα με flight-sim 2004

def

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,θα παρακαλουσα να μου πειτε την γνωμη σας για το προβλημα μου που παρουσιαστηκε στο flight-sim 2004,θελω να ενημερωσω απο αρχις οτι το προβλημα εστιαζεται μονο στο flight-sim σε κανενα αλλο παιχνιδι το παιχνιδι ειναι αυθεντικο και αγορασμενο απο γνωστο μαγαζι,η καρτα γραφικων ειναι αψογη δοκιμασμενη σε αλλα παιχνιδια και 3dmar2005, λοιπον αφου κανω ινσταλ το παιχνιδι χωρις κανενα προβλημα

μετα απο 5 λεπτα κολαει,κανω ρισταρτ παταω διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο και δεν μου ανοιγει το παιχνιδι,ξανα ρισταρτ και παλι τα ιδια,χθες μου εβαλε το εξης μυνημα error to flight-sim 9,κανω φορματ ανοιγει στην αρχη μπαιονω στο παιχνιδι και παλι κολαει μετα παταω διπλο κλικ και δεν ανοιγει,τι φταει τα win η το 4cd που πρεπει να ειναι μεσα για να παιξει η τιποτε αλλο;ευχαριστω

καρτα ειναι δοκισμενη χθες 3 φορες συνεχεια την τεσταρα στο 3dmar2005 και ηταν αψογη,δοκιμασα αλλο παιχνιδι και δεν κολουσε,για πιο patch μιλας και που μπορω να το κατεβασω;

παλι τα ιδια ρε παιδια κολλαει το flight sim 2004 κατεβασα και το τελευταιο patce και παλι τα ιδια και το κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι πουθενα αλλου,λετε να φταινε τα win;γιατι

το κανει ινσταλ κανονικα και τα τεσσερα δισκακια μετα κανω διπλο κλικ πανω στο εικονιδιο και δεν ανοιγει το παιχνιδι,τι φταιει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.