Seeker Ιούνιος 21, 2005 #141 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ζητώ συγγνώμη απο τον ea6gka που του πάω κόντρα στο thread για τις DDR3 Ζητώ συγγνώμη απο τον HiPro5 που τον είχα βάλει να μου πεί ποιά mosfets να ψύξω σε μια μητρική με socket A Ζητώ συγγνώμη απο το τροφοδοτικό μου που θα εγχειριστεί σήμερα :shifty: Ζητώ συγγνώμη απο ένα fan που πάει για ψήσιμο με 24V Ζητώ συγγνώμη απο το πληκτρολόγιό μου που ενώ ξεκίνησα αυτό το post βαριέμαι να γράψω άλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούνιος 21, 2005 #142 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Συγνώμη.............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Ιούνιος 21, 2005 #143 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Εγω θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο τον venice μου που θα του βγαλω τα ματια εξω...:devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούνιος 21, 2005 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Περι , ήρεμαααααααααααααααααααα , ζητω συγνωμη απο το ποντικι μου , το οποιο το εχω σχεδον σπάσει:jump1: :jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 21, 2005 #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Συγνώμη απο όποιον νομίζει πώς ''είχα '' λάθος και τον ''έριξα'' [ανοικτό συγνώμη για όλους όχι παίζουμε . τσ τσ έχουμε καρδιά εμείς οι amdαδες λέμε . ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούνιος 22, 2005 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Συγγνώμη που διέλυσα κυριολεκτικά έναν εκτυπωτή επειδή τελείωσε η μελάνη την στιγμή που εκτύπωνα την πτυχιακή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 22, 2005 #147 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 - Ζητω συγγνωμη απο ολους οσους εκλασα μεσα στο ΣΚΔ λογω GTA .... - Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη και απο τον οργανισμο μου για την ταλαιπωρια που εφαγε και θα συνεχισει να τρωει για τον ιδιο παραπανω λογο (εχω γινει ενα με την πολυθρονα...) - Ζητω συγγνωμη αλλα πρεπει να σας ξαναφησω... o αγωνας εναντια στις αρχες συνεχιζεται στους δρομους του San Fiero...:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούνιος 22, 2005 #148 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Ζητω συγνωμη απο την κοπελα μου, που αντι να ειμαστε μαζι σε καμμια παραλια, προτιμω να ειμαι με τον Ugurz διπλα διπλα στο Booty Bay και να κοιταμε το ηλιοβασιλεμα ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 22, 2005 #149 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 14:49] Ζητω συγνωμη απο την κοπελα μου, που αντι να ειμαστε μαζι σε καμμια παραλια, προτιμω να ειμαι με τον Ugurz διπλα διπλα στο Booty Bay και να κοιταμε το ηλιοβασιλεμα ......... Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:49] Ζητω συγνωμη απο τον spc μου, που αντι να ειμαστε μαζι σε καμμια παραλια, προτιμω να ειμαι με τον PGM διπλα διπλα στο Booty Bay και να κοιταμε το ηλιοβασιλεμα ......... edit: ΡΕ GAME 7 λεμεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 22, 2005 #150 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Ζητώ συγγνώμη από τα παπάκια μου που τα αφήνω να μου τα διογκώνουν επικίνδυνα, στο γραφείο....Υπόσχομαι να επανορθώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 22, 2005 #151 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Ζητω συγνωμη απο την κοπελα μου, που αντι να ειμαστε μαζι σε καμμια παραλια, προτιμω να ειμαι με τον Ugurz διπλα διπλα στο Booty Bay και να κοιταμε το ηλιοβασιλεμα ......... Αρχική απάντηση από RootX Ζητω συγνωμη απο τον spc μου, που αντι να ειμαστε μαζι σε καμμια παραλια, προτιμω να ειμαι με τον PGM διπλα διπλα στο Booty Bay και να κοιταμε το ηλιοβασιλεμα ......... αφού είναι έτσι τα πράγματα, νομίζω ότι είναι προς όφελος όλων η γνωριμία μου με την κοπέλα του PGM.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 22, 2005 #152 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 συγγνωμη απο τον αθενς2004 που δεν προλαβα να του στειλω το gta σημερα... συγγνωμη αν δεν προλαβω και αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 22, 2005 #153 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 χεχε , , , παλιόπαιδο γιατί με στεναχωράς [το είχα ξεχάσει και τώρα νευρίασα ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #154 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Συγνωμη απο τον eagka που περασα απο διπλα του το πρωι...αλλα δεν τον χαιρετησα....Συγνωμη και στο δικαβαλο ρ1 που για 2 φαναρια δε με εφτανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 23, 2005 #155 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 εεε βαρα καμμια κορνα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #156 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 στις στηλες του ολυμπιου διος πρεπει να ησουνα κατα τις 9.20-9.30 ειδα τη φατσα σου στο καθρεφτη σου... αλλα εκεινη την ωρα περνουσε αυτο το καταραμμενο ρ1 με το πλασματακι απο πισω συνοδηγο... εε οποτε....καταλαβαινεις... με καλουσε το καθηκον Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 23, 2005 #157 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 ναι εγω ημουνα χεχε. Ποιο R1 λες , αυτο που κερασα τσαγακι στο χιλτον ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #158 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 το μαυρο με τις τερμινιονι απο πισω και το πλασμα... αποκλειεται να μη το(την) ειδες... αυριο το νου σου.. θα σου κορναρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 23, 2005 #159 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 μπλέχτηκα ρε παιδιά....ο ea6gka ήταν το ''πλασματάκι'';νόμιζα ότι είχα την αποκλειστικότητα στο θέμα αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 23, 2005 #160 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 ωω ναι.. θεικο πλασμα ο ea6gka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts