ea6gka Ιούνιος 10, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 εχω μια καλυτερη ιδεα και ΣΥΓΝΩΜΗ αν δε σου αρεσει. Δεστην στη μηχανη και σερνε την στο δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Συγνωμη που μολις αερήστικα στο ασανσερ της εταιριας...:devil::devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 10, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 ^βρωμυλε!^ χιλια συγγνωμη στον Billaκο που του χρωσταω περιπου 1,000,000 Ευρω:daisy: εδιτ στο ποσό Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 10, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 συγγνώμη από τον ελληνικό στρατό που λουφάρω ΤΟΟΟΣΟΟΟΟΟ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούνιος 10, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Ζητω συγνωμη απο τον πωλητη τοπικου καταστηματος Η/Υ που τον εβγαλα λακαμα κι ασχετο μπροστα σε ενα μπαμπα με το παιδιακι του....Τα θελε ο κ@#λος του!!!πηγε να τους πουλήσει μια μποχα celeron για extreme pc προς 1000ευρω!!!:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 10, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas συγγνώμη από τον ελληνικό στρατό που λουφάρω ΤΟΟΟΣΟΟΟΟΟ..... και καλα κανεις, εδω η συγνωμη δεν χρειαζεται:jump1: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 10, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:50] λουσιμο με βενζινη και για φυτιλι μια γραμμη βενζινης κατω στο μπαλκονι και δικαμερο να "γραφει" ... της ριχνεις βενζινη, βρισκεις καπου να την ακουμπησεις, στο υψος της εξατμισης. ζεσταινεις το 636, ανοιγεις το γκαζι, βαραει κοφτες, βαζεις το δαχτυλο στο on-off της αναφλεξης και ανοιγοκλεινεις. το 636 πεταει φωτιες, το msi πυρπολειται, κι εμεις εν χορω αλλαλαζουμε "burn neo, burn". μετα παμε για μπριζολιδια. συγνωμη για το off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 10, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 και γαμώ τα θρέντ--->και εγώ με την σειρά μου συγνώμη που είμαι αθυρόστομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 10, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:12] της ριχνεις βενζινη, βρισκεις καπου να την ακουμπησεις, στο υψος της εξατμισης. ζεσταινεις το 636, ανοιγεις το γκαζι, βαραει κοφτες, βαζεις το δαχτυλο στο on-off της αναφλεξης και ανοιγοκλεινεις. το 636 πεταει φωτιες, το msi πυρπολειται, κι εμεις εν χορω αλλαλαζουμε "burn neo, burn". μετα παμε για μπριζολιδια. συγνωμη για το off topic Yπάρχει περίπτωση να μην περάσει RMA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 10, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Yπάρχει περίπτωση να μην περάσει RMA? Yπάρχει περίπτωση να περάσει ? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 10, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:12] της ριχνεις βενζινη, βρισκεις καπου να την ακουμπησεις, στο υψος της εξατμισης. ζεσταινεις το 636, ανοιγεις το γκαζι, βαραει κοφτες, βαζεις το δαχτυλο στο on-off της αναφλεξης και ανοιγοκλεινεις. το 636 πεταει φωτιες, το msi πυρπολειται, κι εμεις εν χορω αλλαλαζουμε "burn neo, burn". μετα παμε για μπριζολιδια. συγνωμη για το off topic χμ....χμ... δεν ερχεσται καμια βολτα απο δω με τον unseen να το μελετησουμε το θεμα λιγο? ειλικρινα το μισω αυτο το μομπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 10, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 16:33] Yπάρχει περίπτωση να περάσει ? :hehe: Ναι αμέ!!!! μάλιστα με αποζημίωση ψυχικής οδίνης και υλική που υπέστη ο κάτωχος της mobo και το υπόλοιπο Pc απο την μητρική ταλιμπάν-εμπριστή!!!!(αυτανάφλεξη)... Μα κύριε εγώ δεν ξέρω τπτ..γύρισα απο την δουλειά και ευτυχώς πρόλαβα να περιορίσω την φωτιά στα όρια του δωματίου μου... Παλιο MSI:hehe: :hehe: :whistling Edit: ξανά-μανά συγγνώμη για τα άκυρα-κουλά που λέω ώρες ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 10, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Συγγνώμη απο όλους τους AMD'άδες που τους σπάω τα....Συγγνώμη επίσης που θα τους τα ξανασπάσω μόλις πάρω τον Α64 και ξενερώσω.Συγγνώμη που θα τους τη λέω για τη τιμή των Dual Core Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 10, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 SMC=spontaneous mobo combustion? υπάρχει τέτοιο φαινόμενο; καλή δικαιολογία για rma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 10, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Συγνωμη που το cpu μου εφαγες 2+ volt πανω στην dfi... Αλλα δεν γ@μιετε ας βγει η dfi πρωτη να ζητησει συγνωμη που εβαλε στην μητρικη επιλογη για τετοιο vcore.....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 10, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 16:33] Yπάρχει περίπτωση να περάσει ? :hehe: ναι αμε! το δινεις το vagouridi και στο περναει μια φορα εδωσε φριτεζα, και του γυρισανε prescott..και μαλιστα με καλο stepin' νταξ..μπορει να του δωσεις prescott και να σου γυρισει φριτεζα... αλλα δε μαμιεται... το rma θα το κανει οπως και να εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras χμ....χμ... δεν ερχεσται καμια βολτα απο δω με τον unseen να το μελετησουμε το θεμα λιγο? ειλικρινα το μισω αυτο το μομπο... δεν ερχεσε απο δω που ειναι και πιο κοντα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 10, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 :wassat: HOLY SHI(F)T :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 10, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 16:59] ....το δινεις το vagouridi και στο περναει....... Εγώ το έχω πάρει απο e-shop κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Ιούνιος 10, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Εεεε...συγνώμη που είμαι νιούμπης εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts