astrolabos Ιούλιος 27, 2008 #521 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 ζηταω απο ολους συγνωμη που κανω quote 10μ:tw: γιατι κοκκινη?????εεεεεεε???ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???????ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΡΩΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ?:cry: Τι είναι δυσχρωματοψία ; Δυσχρωματοψία ή δαλτονισμός , είναι η κατάσταση κατά την οποία το άτομο δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως τα χρώματα. Συνήθως υπάρχει αδυναμία στο να διακρίνουμε το κόκκινο (πρωτανοπία) , το πράσινο (δευτερανοπία) ή το κυανό (τριτανοπία) H άγνοια είναι ευτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 27, 2008 #522 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2008 οφφ τοπικ, στειλε μου κανα πμ να παμε για κανα καφε να μου το ανλυσεις καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 11, 2008 #523 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Sorry DjD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 11, 2008 #524 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Συγνώμη στους : astrolabos , jpavly, levelone & chosen που τους έχω κουράσει με τα καμώματα μου και τα infractions Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 11, 2008 #525 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Συγνώμη στους :astrolabos , jpavly, levelone & chosen που τους έχω κουράσει με τα καμώματα μου και τα infractions Μη σε απασχολεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 11, 2008 #526 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Συγνώμη στους :astrolabos , jpavly, levelone & chosen που τους έχω κουράσει με τα καμώματα μου και τα infractions αμα δεν ησουν και εσυ θα ειχαν μεινει ανεργοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 11, 2008 #527 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Sorry DjD oυ ρε χαμένε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 11, 2008 #528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Συγγνωμη στο τσουρέκι Τερκενλή με κροκάν που περίμενε να πάω να το πάρω αλλα δεν κατέστη δυνατό... Επίσης χιλια συγγνωμη στον γκουζουνουπακο που με περιμενε συνοδεία... :red: I love you m8 :red:... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2008 #529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Συγνωμη γιατι...Σας αγαπησα ολες.....Σας εκτιμησα ολεεεεςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 16, 2008 #530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2008 Ε ρε σεκλέτια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 17, 2008 #531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Νιώθω την αναγκη να ζητησω συγνώμη απο το πίσω λάστιχο της μηχανής μου . αμην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 17, 2008 #532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Ωρε καγκουριές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 17, 2008 #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 17, 2008 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 ξαδερφoς λινα ειναι αυτα που βλεπω? RMA the biatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 18, 2008 #535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 Ναι , βγηκαν στην φορα στο τελευταιο burn out : D Εχω αγορασει καινουριο λαστιχο την 2ρα θα το περασω λογικα . Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα σπινιαρει ολες τις ταχυτητες πλεον :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 18, 2008 #536 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 msn Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 27, 2008 #537 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 Ζητάω συγγνωμη απο τον οδηγό του Leon Cupra-R που ταπείνωσα μπροστά στα εντρομα ματια της νεανίδος που τον συνόδευε... Αλλη φορά θα μάθει να μην γελάει οταν βλέπει ξεβαμμένα αυτοκίνητα 16αετίας... Επίσης συγγνωμη απο τα παιδιά που είχαν ερθει στο μαγαζί και τους άφησα στα κρύα του λουτρού λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων.. Sorry guys... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2008 #538 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 Ζητάω συγγνωμη απο τον οδηγό του Leon Cupra-R που ταπείνωσα μπροστά στα εντρομα ματια της νεανίδος που τον συνόδευε... Αλλη φορά θα μάθει να μην γελάει οταν βλέπει ξεβαμμένα αυτοκίνητα 16αετίας... .... Ντροπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 28, 2008 #539 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2008 Ζητάω συγγνωμη απο τον οδηγό του Leon Cupra-R που ταπείνωσα μπροστά στα εντρομα ματια της νεανίδος που τον συνόδευε... Αλλη φορά θα μάθει να μην γελάει οταν βλέπει ξεβαμμένα αυτοκίνητα 16αετίας... Επίσης συγγνωμη απο τα παιδιά που είχαν ερθει στο μαγαζί και τους άφησα στα κρύα του λουτρού λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων.. Sorry guys... Prove it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 31, 2008 #540 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2008 Ζητάω συγγνωμη απο τον οδηγό του Leon Cupra-R που ταπείνωσα μπροστά στα εντρομα ματια της νεανίδος που τον συνόδευε... Αλλη φορά θα μάθει να μην γελάει οταν βλέπει ξεβαμμένα αυτοκίνητα 16αετίας... Επίσης συγγνωμη απο τα παιδιά που είχαν ερθει στο μαγαζί και τους άφησα στα κρύα του λουτρού λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων.. Sorry guys... εσυ εισαι αυτος με το lada με τη μηχανη απο apache? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts