Zarras Δεκέμβριος 28, 2007 #481 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 βρωμοπαιδα :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 28, 2007 #482 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Zarra boy , να προσέχεις επίσης 90 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστουν να μην τρέχεις με συνεπιβάτη γυναικα γιατι μπορει να σε ρίξει + τοις αλλοις δεν φταιει τπτ ο αλλος επειδη εμεις εχουμε κάλο στον εγκέφαλο [ λολ δίνω συμβουλές εγώ ...η πρώην μου σε κάθε αλλαγή στον αέρα με χτυπούσε στα πλευρά να το ρίξω . . . ] . anywai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 28, 2007 #483 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 18:58] βρωμοπαιδα :tongue: πουντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 29, 2007 #484 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2007 Πωπω... Βασίλη σου έχει ρίξει και 6 καροτσες (καροτσάκια βασικά)... Ντροπή ηρθε η ώρα να αλλάξουμε μοτέρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 29, 2007 #485 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2007 Βρωμόπαιδα.. @Level...άμα βρείς μοτέρ απο το καινούριο το S3 σφύρα.. Αλλά αξίζει?Καλύτερα να το δώσω όλο μαζί και να πληρώνω το καινούριο για 20 χρόνια... Να μην μιλάει και ο βρωμο-πιπινοchaser-farmas με την μαούνα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 16, 2008 #486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 ζητάω συγγνώμη από τους μοντς/αντμίνς (δεν εμφανίζεται ποιος το έκανε), για την μεγάλη εικόνα που έβαλα,. Νόμιζα ότι ήταν 800*530 αλλά την μίκρυνε το css του site απ'όπου την "έκλεψα" :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Φεβρουάριος 17, 2008 #487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 ζητάω συγνώμη απο τους καθηγητές μου που η διπλωματική μου βγήκε 180 σελίδεςμε αποτέλεσμα να βαριούνται να την διαβάσουν και να με ρωτάνε στο τέλος κουφά πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 17, 2008 #488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Ζητώ συγγνώμη απο αντμίνς και μοντς, για το rampage που έχω κάνει σημερα στο Offtopic... Δεν με προδιαθέτει ο καιρός για κάτι πιο σοβαρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 14, 2008 #489 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 συγγνώμη για τα off topic που κάνω τον τελευταίο καιρό:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Μάρτιος 21, 2008 #490 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 συγνώμη στους φιλους labites/contacts μου στο MSN που λογω δουλειας/ωραρίων δεν μπαινω καθόλου τελευταία... ill be back Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάρτιος 21, 2008 #491 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Συγνωμη απ'ολους οσους χανουν το χρονο τους χαζευοντας ηλιθια ποστς σαν τα δικα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Μάρτιος 21, 2008 #492 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2008 Ζητώ συγνώμη από το site σας που βρήκα να ξεσπάσω τις απορίες και τον κομπλεξισμό μου με τα άλλα μέλη που κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις με καινούργιο hardware και εγώ τους την μπαίνω με ηλίθιες απορίες για να μπαίνουν στον κόπο να με απαντούν....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 9, 2008 #493 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Ζητώ στο Μήτσο μου σόρυ γιατί χθες γύρισα αργάμιση και τον άφησα χωρίς 8πινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread771416003307 Απρίλιος 9, 2008 #494 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2008 Ζητώ συγγνώμη από τον διευθυντή μου που του ζήτησα αύξηση τον Νοέμβριο του 2007 και τον άγχωσα τόσο πολύ που την ενέκρινε τον Απρίλιο του 2008. ΥΓ. Το γράφω εδώ γιατί ξέρω πως δεν είναι μέλος και δεν πρόκειται να το διαβάσει... "Κύριε Τ........η, η πρόταση που είχα από την άλλη εταιρία ήταν καλύτερη από αυτή που κάνατε εσείς αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω γιατί δεν θα είχα τις ανάλογες παροχές (βενζίνες, κινητό, μπόνους)".:baby::baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 11, 2008 #495 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2008 Ζητώ στο Μήτσο μου σόρυ γιατί χθες γύρισα αργάμιση και τον άφησα χωρίς 8πινοΆσε να μαντέψω...έχεις και συ Ταραντούλα που φωνάζεις Μήτσο(ελπίζω αρσενική τουλάχιστον γιατί υπάρχει γενική κρίση στην ονοματολογία των Ταραντουλώνε) και την ταίζεις 8πινα?WTF dude...της βαράς ηλεκτροσόκ? Wolfenstein- spiderstein beast κι έτσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 14, 2008 #496 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ειναι απομίμιση του μοντέλου T-101 ιστός πάνω σε μεταλικό σκελετό και θέλει φόρτισμα που και που . Παιζεις κράισις και παραλληλα τράβάς και μιά φόρτιση στην μητσους ( αν ειναι κοριτσακι) με το 8πινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2008 #497 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2008 Ζητω συγνωμη απο τον φιλο μου τον Coast που εγραψα πιο πολυ απο αυτον χωρις να εχω διαβασει ενω εκεινος ειχε ξεσκιστει. Μου ελεγε θεματα και μου πασαριζε σκονακια.9 εγω, 8.5 αυτος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 27, 2008 #498 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Ζητω συγγνώμη απο ολα τα μελη του Thelab και το team αν καποιες φορες ο τροπος που γραφω τα posts ειναι προκλητικός. Υπήρχαν προβλήματα τα οποία ήταν αρκετά δύσκολα για μενα για να τα φέρω εις πέρας, αλλα τελικα όλα λύθηκαν καλα. Ευχαριστω για την κατανόηση όλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 27, 2008 #499 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2008 Ζητάω συγνώμη από την 9800 που δεν έχω τρέξει ακόμα ούτε ένα 3DMark.. :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2008 #500 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Συγνώμη στους mods και admins που τους κουράζω οταν πετάω ξεκάρφωτα και τα μεταφερουν στην μαυρη τρύπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts