Jump to content

Recommended Posts

Zarra boy , να προσέχεις επίσης 90 κατασκευαστές πλυντηρίων :p συνιστουν να μην τρέχεις με συνεπιβάτη γυναικα γιατι μπορει να σε ρίξει + τοις αλλοις δεν φταιει τπτ ο αλλος επειδη εμεις εχουμε κάλο στον εγκέφαλο :p [ λολ δίνω συμβουλές εγώ ...η πρώην μου σε κάθε αλλαγή στον αέρα με χτυπούσε στα πλευρά να το ρίξω . . . :D ] .

anywai.

Πωπω... Βασίλη σου έχει ρίξει και 6 καροτσες (καροτσάκια βασικά)... :hehe:

Ντροπή ηρθε η ώρα να αλλάξουμε μοτέρ...

Βρωμόπαιδα..:hehe:

@Level...άμα βρείς μοτέρ απο το καινούριο το S3 σφύρα.. :D

Αλλά αξίζει?Καλύτερα να το δώσω όλο μαζί και να πληρώνω το καινούριο για 20 χρόνια...:hehe:

Να μην μιλάει και ο βρωμο-πιπινοchaser-farmas με την μαούνα του... :hehe:

• 1 month later...

ζητάω συγγνώμη από τους μοντς/αντμίνς (δεν εμφανίζεται ποιος το έκανε), για την μεγάλη εικόνα που έβαλα,. Νόμιζα ότι ήταν 800*530 αλλά την μίκρυνε το css του site απ'όπου την "έκλεψα" :flower:

ζητάω συγνώμη απο τους καθηγητές μου που η διπλωματική μου βγήκε 180 σελίδες

με αποτέλεσμα να βαριούνται να την διαβάσουν και να με ρωτάνε στο τέλος κουφά πράγματα...

Ζητώ συγγνώμη απο αντμίνς και μοντς, για το rampage που έχω κάνει σημερα στο Offtopic...

Δεν με προδιαθέτει ο καιρός για κάτι πιο σοβαρο... :p

• 4 weeks later...

συγγνώμη για τα off topic που κάνω τον τελευταίο καιρό

:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

συγνώμη στους φιλους labites/contacts μου στο MSN που λογω δουλειας/ωραρίων δεν μπαινω καθόλου τελευταία... ill be back :D

Συγνωμη απ'ολους οσους χανουν το χρονο τους χαζευοντας ηλιθια ποστς σαν τα δικα μου! :D

Ζητώ συγνώμη από το site σας που βρήκα να ξεσπάσω τις απορίες και τον κομπλεξισμό μου με τα άλλα μέλη που κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις με καινούργιο hardware και εγώ τους την μπαίνω με ηλίθιες απορίες για να μπαίνουν στον κόπο να με απαντούν....:smoke:

• 3 weeks later...

Ζητώ στο Μήτσο μου σόρυ γιατί χθες γύρισα αργάμιση και τον άφησα χωρίς 8πινο

Ζητώ συγγνώμη από τον διευθυντή μου που του ζήτησα αύξηση τον Νοέμβριο του 2007 και τον άγχωσα τόσο πολύ που την ενέκρινε τον Απρίλιο του 2008.:crazy:

ΥΓ. Το γράφω εδώ γιατί ξέρω πως δεν είναι μέλος και δεν πρόκειται να το διαβάσει... "Κύριε Τ........η, η πρόταση που είχα από την άλλη εταιρία ήταν καλύτερη από αυτή που κάνατε εσείς αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω γιατί δεν θα είχα τις ανάλογες παροχές (βενζίνες, κινητό, μπόνους)".:baby::baby::baby:

Ζητώ στο Μήτσο μου σόρυ γιατί χθες γύρισα αργάμιση και τον άφησα χωρίς 8πινο

Άσε να μαντέψω...έχεις και συ Ταραντούλα που φωνάζεις Μήτσο(ελπίζω αρσενική τουλάχιστον γιατί υπάρχει γενική κρίση στην ονοματολογία των Ταραντουλώνε) και την ταίζεις 8πινα?

WTF dude...της βαράς ηλεκτροσόκ? Wolfenstein- spiderstein beast κι έτσ?

Ειναι απομίμιση του μοντέλου T-101 ιστός πάνω σε μεταλικό σκελετό και θέλει φόρτισμα που και που .

Παιζεις κράισις και παραλληλα τράβάς και μιά φόρτιση στην μητσους ( αν ειναι κοριτσακι) με το 8πινο

Ζητω συγνωμη απο τον φιλο μου τον Coast που εγραψα πιο πολυ απο αυτον χωρις να εχω διαβασει ενω εκεινος ειχε ξεσκιστει. Μου ελεγε θεματα και μου πασαριζε σκονακια.

9 εγω, 8.5 αυτος....

• 2 weeks later...

Ζητω συγγνώμη απο ολα τα μελη του Thelab και το team αν καποιες φορες ο τροπος που γραφω τα posts ειναι προκλητικός. Υπήρχαν προβλήματα τα οποία ήταν αρκετά δύσκολα για μενα για να τα φέρω εις πέρας, αλλα τελικα όλα λύθηκαν καλα. Ευχαριστω για την κατανόηση όλων.

Ζητάω συγνώμη από την 9800 που δεν έχω τρέξει ακόμα ούτε ένα 3DMark.. :o:o

• 1 month later...

Συγνώμη στους mods και admins που τους κουράζω οταν πετάω ξεκάρφωτα και τα μεταφερουν στην μαυρη τρύπα :o