TifoziF1 Οκτώβριος 22, 2007 #461 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Ζητώ συγνώμη από τις κόρες μου, για τον (ευτυχώς λίγο) χρόνο που σπαταλάω στα PCs όταν είμαι σπίτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 25, 2007 #462 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 eSDee συγνώμη εγώ για σένα δουλεύω πάντως θα κλείνουμε δουλειές όποτε μαθαίνουμε για κάποιον με καινούριο hardware θα τον "σκέφτεσαι" και οι αντίπαλοι θα σε πληρώνουν....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mars Δεκέμβριος 7, 2007 #463 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Ζητώ συγνώμη γιατί ψάρωσα και νόμισα ότι ο Hipro5 την έκανε από την H.O.T. Πού να ήξερα ότι είχε σχέδιο να κόψει τον αέρα στους OCX (ίσως και να σφίξει τους κώλους σε 'μας γιατί χαλαρώσαμε λίγο μετά την πρωτιά). Έπρεπε να το σκεφτώ καλύτερα ,αφού δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την H.O.T. είναι πλασμενοι ο ένας για τον άλλο ...Τέλος ’σε που ξεκίνησε νέα πατέντα με το door to door o/c απλά respect :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 7, 2007 #464 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από Mars’σε που ξεκίνησε νέα πατέντα με το door to door o/c απλά respect :worship: :clap: Περνάει από σπίτι σε σπίτι και κάνει overclocking??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 14, 2007 #465 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Ζητάω συγγνωμη απο τους αγαπητούς αντμινιστρέιτορς που αναγκάστηκαν να καθαρίσουν 2 θρέντ λόγω του οτι νευρίασα με ενα παρασίτο... Απλα είναι μερικές φορές που you just can't keep your mouth shut. Ελπίζω ο Αϊ Βασίλης να με θυμηθεί φέτος, καθως ολη την υπόλοιπη χρονιά ήμουν υπόδειγμα καλου παιδιού. Μεχρι και σπανακόπιτα έφτιαξα. :sorry: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 14, 2007 #466 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 14, 2007 #467 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Υποθέτω πως έχεις δίκιο... It will not happen again! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 15, 2007 Author #468 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne [Χθες, στις 22:54] Υποθέτω πως έχεις δίκιο... It will not happen again! Μπορεί οι άλλοι να στο λένε πιό "λεπτά" αλλά εγώ έτσι έχω μάθει να μιλάω.......ΜΗΝ ασχολείσαι με το κάθε @ρχούδι.....Τέλος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 16, 2007 #469 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 συγγνωμη απο το ''μπεμπη'' hipro5 που δεν μπορεσα να παρεβρεθω στο HOT brainstorming......αλλα η χθεσινη εξοδος με κομματιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 16, 2007 #470 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2007 GoMaR : αστα αυτα...Απλως εισαι ακομα επηρεασμενος απο το χορο της αλληνης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Δεκέμβριος 20, 2007 #471 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2007 Συγνώμη στους πρήχτες ανεπιθύμητους φίλους και γνωστους μου που όταν με παίρνουν τηλ. για καφέ δεν το σηκώνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 24, 2007 #472 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Σορρυ για το γεμάτο μου inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Δεκέμβριος 24, 2007 #473 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Συγνωμη στο φιλο fireman74 για τα ποστ μου στο θεμα "nVIDIA GeForce 9: Αναμένεται τον Μάρτιο στην αγορά"ισως το παρατραβηξα λιγο btw, καλα να τα περασετε ολοι αυτες τις γιορτινες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 26, 2007 #474 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 να ζητησω συγνωμη ας στεναχωρησα καποιους και τους πληγωσα,ευχομαι να με συνχωρεσουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 26, 2007 #475 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 μια συγγνωμη και απο μενα στα φιλαρακια και πρωην συνεργατες που με καλεσαν για μαζωξη χθες βραδυ και δεν πηγα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 28, 2007 #476 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 artm συγνωμη για τα 260+ klm στην αττικη οδο, ειχα ξεχασει οτι ησουν και συ πανω.... δε θα το ξανακανω (με σενα πανω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2007 #477 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras artm συγνωμη για τα 260+ klm στην αττικη οδο, ειχα ξεχασει οτι ησουν και συ πανω.... δε θα το ξανακανω (με σενα πανω ) OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 28, 2007 #478 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:54] artm συγνωμη για τα 260+ klm στην αττικη οδο, ειχα ξεχασει οτι ησουν και συ πανω.... δε θα το ξανακανω (με σενα πανω ) 260 με συνεπιβάτη γυναίκα ρε θηρίο ..... Πρέπει να ειδε στην πλατη σου οπως κρυβόταν απ τον αέρα ... την ζωή της να περνά απο μπροστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 28, 2007 #479 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 φρικη ητανε... το μπροστινο μερος σηκωνοτανε πολυ, γιατι ο αερας εσκαγε ολος πανω της (και ετεινε να σηκωσει το μπρικι σουζα), εγω ημουν χωμενος κατω απο τη ζελατινα και σκεφτομουν οτι αμα σηκωθει ο τροχος θα σκοτωθουμε λολ. το ωραιο ειναι οτι πριν, με βαραγε γιατι ετρεχα, και γιατι προσπαθουσε να μου πει οτι εχω χασει την εξοδο πριν πολυυυ ωρα. Εε μεταξυ 200-260, σταματησε να με βαραει και οταν ξαναπεσα κατω απο τα 200, πλεον δεν ειχε τη δυναμη να κανει το οτιδηποτε ε τρεξε απο δω τρεξε απο κει φτασαμε στην...ελευσινα (κανονικα πηγαιναμε απο λουτσα προς περιφεριακο υμητου!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 28, 2007 #480 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2007 Zarra...σε είχα τραβήξει φωτογραφία τότε....πέρασα απο δίπλα σου με ένα αυτοκίνητο με 4η κουμπωμένη(μόνο) Δολοφόνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts