astrolabos Μάϊος 20, 2006 #381 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2006 ε, βάλε και το φπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 21, 2006 #382 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2006 οχι ρε αντωνη...........απλα προσπαθει να μου μοιασει και ξεχασε μια δοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 26, 2006 #383 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma οχι ρε αντωνη...........απλα προσπαθει να μου μοιασει και ξεχασε μια δοση Xαχαχαχα.Lol στο τετράγωνο...Ο καλός δοσατζής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 27, 2006 #384 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 ooooooooooops spcako ζητω συγνωμη που εφαγα τα σουβλακια που ηταν για σενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 27, 2006 #385 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Μαγκες εφαγα σουβλακια πριν απο λιγο και εσκασα... Πολυ πραγμα αυτος ο Σαλιγκαρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 13, 2006 #386 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2006 Συγνώμη που δεν θα έχει φιλάκι αλλά μία εβδομάδα στέρησης χώρις φωνή και ακρόαση παραπάει....(εντάξει είπαμε ταξιδάκι.....αλλά δεν πήγες και στο Everest!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgelth Ιούνιος 22, 2006 #387 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Συγγνώμη να σας ζητήσουν οι μάνες σας που σας έκαναν μλκες. ΡΕ όπου βλέπετε thread μπαίνετε μέσα και ψαρώνετε? αντε έξω να παίξετε μπάλα μπας και ξυπνήσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 22, 2006 #388 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Να φανταστώ ότι περιέχει κάποια δόση χιούμορ αυτό που έγραψες? Εγώ βασικά αδυνατώ να την βρω...αλλά είπα να ρωτήσω.Αν όχι...παρακαλώ να διορθώσεις και να προσέχεις λίγο τι λες...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 22, 2006 Author #389 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 17:14] Να φανταστώ ότι περιέχει κάποια δόση χιούμορ αυτό που έγραψες? Εγώ βασικά αδυνατώ να την βρω...αλλά είπα να ρωτήσω. Αν όχι...παρακαλώ να διορθώσεις και να προσέχεις λίγο τι λες... Ευχαριστώ Πολλά ρωτάς.........ΠΑΜΕ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 22, 2006 #390 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Georgelth Συγγνώμη να σας ζητήσουν οι μάνες σας που σας έκαναν μλκες. ΡΕ όπου βλέπετε thread μπαίνετε μέσα και ψαρώνετε? αντε έξω να παίξετε μπάλα μπας και ξυπνήσετε 3Κ μέρες ban (χωρίς συγνώμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 26, 2006 #391 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Συγγνώμη απο ολους για την ορθογραφια μου:baby: :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 26, 2006 #392 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Συγγνώμη απο ολους για την ορθογραφια μου:baby: :baby: μη μασάς, συνέχισε και σιγά σιγά βελτιώνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 26, 2006 #393 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 εεεεεεεεεεεετση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Ιούνιος 26, 2006 #394 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos εεεεεεεεεεεετση (γκουχ γκουχ) με ι βρε πολωνέ... έτσιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 27, 2006 #395 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Ζηταω συγγνωμη απο το Thelab.gr που εφερα τους admins και τους Mods σε δυσκολη θεση σχετικα με την υποθεση του ban μου. Ημουν εκνευρισμενος και δεν λειτουργησα σωστα. Συγγνωμη παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 27, 2006 #396 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ζηταω συγγνωμη απο το Thelab.gr που εφερα τους admins και τους Mods σε δυσκολη θεση σχετικα με την υποθεση του ban μου. Ημουν εκνευρισμενος και δεν λειτουργησα σωστα. Συγγνωμη παιδια Κι εγώ sorry που σε τσίτωσα κάπως man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 27, 2006 #397 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2006 Περασμενα ξεχασμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Αύγουστος 3, 2006 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Georgelth [22-06-2006 14:32] Συγγνώμη να σας ζητήσουν οι μάνες σας που σας έκαναν μλκες. ΡΕ όπου βλέπετε thread μπαίνετε μέσα και ψαρώνετε? αντε έξω να παίξετε μπάλα μπας και ξυπνήσετε τι λεει το παιδι ρε? ειναι καλα? λυπαμαι φιλε μου !ισος εισαι ο μοναδικος που το εχει κανει-λεει αυτο!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Αύγουστος 25, 2006 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2006 ζητω συγνωμη στον gorillako...γιατι του εφαγα...τον δωδεκατο...sorry:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 26, 2006 #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2006 Δεκτη η συγνωμη σου νεαρε μου....! Εγω βρηκα αλλη γι'αυτο στην αφησα αυτην.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts