RootX Αύγουστος 5, 2005 #241 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis XAXAXAXA , καιρος του ηταν παντως. Εντάξει, κρατάει ακόμα, αλλά δεν λέει να μην μπορώ να στείλω ένα fax σαν άνθρωπος... Γιάυτό αναβαθμίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 5, 2005 #242 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Ζητώ συγνώμη από την γυναίκα μου που θα αντικαταστήσω το shuttle και δεν της έχω πεί τίποτα Μιας και το 'κανε βούκινο, να προσθέσω ότι δεν είναι τόσο μάγκας όσο θέλει να το παίζει: Η γυναίκα λείπει, εξ ου και η αναίμακτη (μέχρι στιγμής πάντα) αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 5, 2005 #243 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από spc Μιας και το 'κανε βούκινο, να προσθέσω ότι δεν είναι τόσο μάγκας όσο θέλει να το παίζει: Η γυναίκα λείπει, εξ ου και η αναίμακτη (μέχρι στιγμής πάντα) αναβάθμιση. Παπάκια λείπει, βλέπω τον πλάστη να γράφει το όνομά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 5, 2005 #244 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 κι ήταν καλός admin ρε gmt.. κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 5, 2005 #245 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:21] Παπάκια λείπει, βλέπω τον πλάστη να γράφει το όνομά μου. ωω ναι... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 5, 2005 #246 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 :worship: :worship: :snap: :snap: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 5, 2005 #247 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 εχουμε επιτελους και τα καινουργια smilies...:whistling και btw συγνωμη που σε 60 λεπτα αρχιζει η αδεια μου και θα κρατησει εως 5 σεμπτεμβρη.... :turn: ειλικρινα συγνωμη...hohohoho!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 5, 2005 #248 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Ωραιο το smiley! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 14, 2005 #249 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Sorry που δεν ξερω να κανω αναζητηση! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=268405#post268405 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #250 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 συγγνωμη για το ακυρο thread που ανοιξα χθες το πρωι αφου τελικα βρηκα την ακρη επισης συγγνωμη κ για αυτο που εκανα μολις τωρα, απλα ηθελα το 150ο να εχει καποια εκταση xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #251 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 χμ μαλλον θελει 151 για το παζαρο-φορουμ οκ ..... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #252 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 χμ @@ αγκρρρ, στα αλλα μπαινει στο "ζητηση" section οχι, και παλι συγγνωμη συγγνωμηηηηηηηηηη (με φωνη γνωστης μου 14χρονης :inlove: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #253 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 τι ερωτευμενος που ειμαι !!! τωρα καταλαβα οτι δεν μετρανε τα Posts στο offtopic section ..... συγγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 14, 2005 #254 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 loolπαλι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 14, 2005 #255 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 23:48] τι ερωτευμενος που ειμαι !!! τωρα καταλαβα οτι δεν μετρανε τα Posts στο offtopic section ..... συγγνωμη LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 14, 2005 #256 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 elpis check your PM, kthxbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Αύγουστος 18, 2005 #257 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Τι πήγες να κάψεις βρε άτιμε..........Φωτοβολίδα θα γινόμασταν............ Έπεσε η 16άρα ασφάλεια, έπεσε η 25άρα και έπεσε και ο ρελές διαφυγής.......Ε δεν έμεινε και τίποτε άλλο....... Να μου έπεφτε κ εμένα καμιά 16άρα ή καμιά 25άρα Συγγνώμη για το υπονούμενο :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 18, 2005 #258 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 16άρα? Έναν εισαγγελέα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! Συγνώμη που πετουσα σαΐτες με ζιπελαιο, αναμενες, από το παράθυρο του σχολείου, και που έβαζα τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σχολείου στις μπριζες και τα εσκαγα και έριχνα τον γενικό, και συγνώμη που είχα ανοίξει το πάνελ με τις τηλεφωνικές εγκαταστάσεις του σχολείου και είχα κόψει την επικοινωνία με τον έξω κόσμο για 2-3 ημέρες, και μετά σαν καλό παιδί πήγα και τα έφτιαξα όλα και με είχανε στα όπα όπα οι καθηγητές, χωρίς να ξέρουν ποιος τα είχα σκαλίσει εξ αρχής.:whistling Και συγνώμη που είχα ροοταρει το σχολικό δίκτυο. Επίσης συγνώμη που είχα ξεριζώσει το ψυγείο του ψυκτη δίπλα από την τάξη μου, για w/c, που ακόμα δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω. Και τέλος, συγνώμη για αυτά που πρόκειται να κάνω φέτος στο σχολείο μου.:devil: Αυτά για τώρα γιατί βαριέμαι και να γράφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 18, 2005 #259 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Συγνώμη που είμαι καθηγητής στο σχολειο σου και θα στον φορμάρω τώρα που έμαθα τι παίζει.....:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 18, 2005 #260 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Bring it on! Muhahahaha...:devil: Εδώ που τα λέμε χρειαζόμαστε καθηγητές, έτσι να υπάρχουν, γιατί οι μισοί έφυγαν.Μέχρι να έρθουν και τα καινούργια βιβλία που μας λένε, καλααααααααααα....:bye: Χριστούγεννα θα αρχίσουμε το μάθημα.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts