astrolabos Μάρτιος 27, 2009 #581 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 8, 2009 #582 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Συγνώμη που μου τη σπάνε τα "έμεσα" promos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 14, 2009 #583 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 συγνωμη που ποσταρα στο Ποθ τεχνολογικο λινκ :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 14, 2009 #584 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2009 #585 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 συγγνωμη που θα συνεχισω να το παιζω δραμα κουην.:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 16, 2009 #586 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 συγγνωμη που θα συνεχισω να το παιζω δραμα κουην.:nuke:Προτείνω αλλαγή της επίσημης ορολογίας από drama queen σε fragma queen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 17, 2009 #587 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 φτιάξε μου και κανα καστομ τιτλο κάτω από το αβαταρ άμα γίνεται.είσαι μανούλα σε αυτά εσύ:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 17, 2009 #588 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Ζητω συγγνωμη απο μια κοπελιτσα που την εβρισα στην κινηση εννω δεν εφταιγε. Μετα πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 23, 2009 #589 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Ζητω συγγνωμη απο μια κοπελιτσα που την εβρισα στην κινηση εννω δεν εφταιγε. Μετα πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα Μήπως επειδή ήταν ομορφούλα;; :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsek Απρίλιος 23, 2009 #590 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 ζηταω συγνωμη βαθυτατα απο το πισι μου που δεν το κλεινω ποτε.ολο παιζω και το κουραζω και δεν το αφηνω να κοιμηθει.αλλα του συμπεριφερομαι ενταξει και μου ξηγιεται στο πολυ κιριλε.:rolleyes::rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 25, 2009 #591 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στο netbook μου που το έχω λιώσει και το κατεβάζει συνεχεια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 #592 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 ζητάω συγγνώμη από το P.C. μου που εδώ k 6 μήνες λέω πως θα το κάνω να μην είναι σαν boll με μακαρόνια k δεν βρίσκω το κουράγιο να τα ξαναξηλώσω όλα για να περάσω πάλι τα καλώδια...επίσης ζητάω συγγνώμη σε οποια κοπέλα έχει φάει άκυρο από 'μένα το τελευταίο τρίμηνο "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ, ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ"......"ΟΥΤΕ GAY ΕΙΜΑΙ!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2009 #593 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 συγγνώμη από το microsoft curve dsp πληκτρολόγιο που το σπασα παρότι με υπηρέτησε 3 χρονάκια άψογα.....:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netlooney1416003163 Ιούνιος 6, 2009 #594 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Ζητω συγνωμη απο τις εταιριες παιχνιδιων που κατεβαζω τζαμπα :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 6, 2009 #595 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 Ζητω συγνωμη απο τις εταιριες παιχνιδιων που κατεβαζω τζαμπα :to_pick_ones_nose3:ζήτα συγγνώμη και από τους moderators του thelab......ποτέ δε ξέρεις ποιός θα σε έβρει πρώτος.....οι εταιρίες ή η Δ.Ο του thelab:hehe: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Ιούνιος 6, 2009 #596 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2009 εγω παλι ζηταω συγνωμη απο τους noobαδες του left4dead για τα μπινελικια που τους χωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιούνιος 8, 2009 #597 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2009 sorry στον τυπο στο Online GRID που εστριψε στραβα σε μια στροφη και με αναγκασε να πεσω πανω του με 320+ με το koenigsegg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 10, 2009 #598 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2009 Ζητώ ταπεινά συγνώμη από το λαό του Λάμπη, που τον πρόδωσα, όταν παραφέρθηκα σε ένα νήμα με θέμα τις τιμολογήσεις για τις τεχνικές εργασίες.Σε αυτή τη δήλωση μεταμέλειας, όμως, δεν ανακαλώ την άποψή μου για το καλάμι των φοιτητών των σχολών 5ετούς φοίτησης, το οποίο ξεκινάει από το Καστελόριζο, και φτάνει στην Ισλανδία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 6, 2010 #599 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Συγνώμη από το HTC μου που αποφάσισε χθες βράδυ στις 3.30 τα ξημερώματα όταν άνοιξε να με ειδοποιήσει για χαμηλή μπαταρία στην τσέπη μου, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον hayabusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 6, 2010 #600 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Συγνώμη από το HTC μου που αποφάσισε χθες βράδυ στις 3.30 τα ξημερώματα όταν άνοιξε να με ειδοποιήσει για χαμηλή μπαταρία στην τσέπη μου, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον hayabusa xaxaxaxaxaxaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts