winters Ιούνιος 13, 2007 #441 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2007 Sorry απο τους mods που καμμια φορα δεν κρατιεμαι και τα χωνω στου spammers... δεν ειναι δικια μου δουλεια κι καμμια φορα γινονται παρεξηγησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 25, 2007 #442 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2007 Συγνωμη στο κουτελο μου που του εβαλα καταλαθος Αντιλιακο carotern λαδι με δεικτη 2...Φυσικα τωρα ειναι σε εντονη ντοματι αποχρωση κ τζουζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιούνιος 26, 2007 #443 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 07:48] Συγνωμη στο κουτελο μου που του εβαλα καταλαθος Αντιλιακο carotern λαδι με δεικτη 2...Φυσικα τωρα ειναι σε εντονη ντοματι αποχρωση κ τζουζει... HAHAHAHAHAH ....σορρυ μαν αλλα δεν αντεξα !!! Βαλε γιαουρτακι να γιανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 26, 2007 #444 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 αμα θες σε γιαουρτώνουμε εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2007 #445 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 να ζητησω συγνωμη απο ολα τα παιδια που προσπαθουν να μιλησουν μαζι μου στο msn,αλλα δεν μπορω λογο υγειας,αυτο το διαστημα ειμαι πολυ χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 14, 2007 #446 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Λευτερη δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη Η υγεια σου πανω απο ολα ..... Περαστικα και οταν γινεις καλα τοτε μιλαμε :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2007 #447 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos Λευτερη δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη Η υγεια σου πανω απο ολα ..... Περαστικα και οταν γινεις καλα τοτε μιλαμε :flower: νασαι καλα Θωμα,παντα ευγενικις:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 23, 2007 #448 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Να ζητήσω μια συγνώμη στο φίλο μου gbak γιατί αν και γνωριζόμαστε πολύ καλά.... χτες δεν κατάφερα να περάσω το σωστό μήνυμα στο θέμα που συζητάγαμε και θεωρώ ότι το τράβηξα(με) στα όρια της παρεξήγησης... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 23, 2007 #449 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 πιος παρεξηγηθηκε ρε? αυτα ειναι για τις γκομενες...no pro dude απλα μου σπασες λιγο τα @@@ ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 23, 2007 #450 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 ...ξέρω... το ενιωσα και εγώ... απλα το δημόσιο debate, ήθελε απο μέρους μου και δημόσια συγνώμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 23, 2007 #451 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2007 Sorry απο τον site που εδωκα 2 ειδησεις στο off-topic αντι να ανοιξω topic.... (Βασικα νομιζα θα εβγαιναν σε πρωτοσελιδο απο τους newsposters και δεν ηθελα να ανοιξω αλλο...αλλα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Αύγουστος 28, 2007 #452 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2007 ζητώ συγνώμη γι αύτα που θα κάνω αμα πέσουν στα χέρια μου οι εμπρηστές:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 9, 2007 #453 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 ζητάω συγνώμμη από όσους μένουν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου απο το e-shop κορίνθου,ή για όσους θα βρίσκονται αύριο στις 14:00 σε ακτίνα χιλιομέτρου απο το εν λόγω κατάστημα...γιατι θα ακούσουν τα αυτάκια τους ΠΟΛΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Οκτώβριος 9, 2007 #454 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από v.djay! ζητάω συγνώμμη από όσους μένουν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου απο το e-shop κορίνθου,ή για όσους θα βρίσκονται αύριο στις 14:00 σε ακτίνα χιλιομέτρου απο το εν λόγω κατάστημα...γιατι θα ακούσουν τα αυτάκια τους ΠΟΛΛΑ Mήπως να ανοιξουμε thread ευχαριστιών για όσους μένουν σε ακτίνα χιλιομέτρου από το eshop Κορίνθου και χαρούν με αυτά που θα ειπωθούν για το eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.djay! Οκτώβριος 10, 2007 #455 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2007 πιστεύω οτι είναι μια αρκετά καλή ιδέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 11, 2007 #456 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 me does flashbackσυγγνωμη απο εκεινον εργατη της ΔΕΗ που εργαζοταν συγκεντρωμενος προ 3-4 χρονων σε ενα κουτι υψηλης τασης καπου στο δρομο στα νοτια προαστια και πηγα μουλωχτα απο πισω του και του εκανα δυνατα "ΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΤΤΤΤ!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 11, 2007 #457 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas me does flashback συγγνωμη απο εκεινον εργατη της ΔΕΗ που εργαζοταν συγκεντρωμενος προ 3-4 χρονων σε ενα κουτι υψηλης τασης καπου στο δρομο στα νοτια προαστια και πηγα μουλωχτα απο πισω του και του εκανα δυνατα "ΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΤΤΤΤ!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Οκτώβριος 11, 2007 #458 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas me does flashback συγγνωμη απο εκεινον εργατη της ΔΕΗ που εργαζοταν συγκεντρωμενος προ 3-4 χρονων σε ενα κουτι υψηλης τασης καπου στο δρομο στα νοτια προαστια και πηγα μουλωχτα απο πισω του και του εκανα δυνατα "ΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΤΤΤΤ!" Απλά απίστευτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niiid Οκτώβριος 19, 2007 #459 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 sorry και απο εμενα στα παιδια του site γιατι καθε φορα που γραφετε και θα γραφετε κατι για την microsoft εγω θα βριζω.. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 19, 2007 #460 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2007 Ελπίζω να μην το κάνεις εγγράφως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts