Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2005 #321 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2005 Ζητώ προκαταβολικά απο τη MS για τα καντίλια που θα ρίξω στο msn messenger έτσι και δεν συνδεθεί μέσα στα επόμενα 2 λεπτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 28, 2005 #322 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2005 Ζητω συγγνωμη απο τον υπερτατο παντογνωστη spammer διοτι του τα εχω πρηξει τωρα τελευταια.Υποσχομαι οτι απο εδω και περα θα συνεχισω το εργο μου σε μεγαλυτερο βαθμο :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 30, 2005 #323 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Συγνώμη που έκανα up το ενός έτους Thread του Χρήστου , και μετά έσβησα το πόστ μου με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να περίμενε πώς και πώς να περάσει ένας χρόνος για να ποστάρει ... '' lol σε λίγες μέρες κλείνει χρόνο '' :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 30, 2005 #324 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Συγνωμη που για αντιποινα θα αποκαλυψω στο λαο του lab την καλλιτεχνικη φωτο σου με την οποια προσπαθουσες να παρεις μερος στο fame story #4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 30, 2005 #325 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 χε χε μαμώ τα thread μιλάμε αυτό.. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που θα πάμε σήμερα για να κάνουμε ένα bachelor πάρτυ σε έναν κακομοίρη που παντρεύεται!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 30, 2005 #326 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 13:10] ...σε έναν κακομοίρη που παντρεύεται!!!!! σωστο timming εχει ομως ο παιχτης... απο δω και στο εξης δεν θα ξεχνα ποτε την επετειο του :devil: και θα της αγοραζει και ενιαιο δωρο Χριστουγεννων, Πρωτοχρονιας και επετειου γαμου... all-in-one λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 30, 2005 #327 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης σωστο timming εχει ομως ο παιχτης... απο δω και στο εξης δεν θα ξεχνα ποτε την επετειο του :devil: και θα της αγοραζει και ενιαιο δωρο Χριστουγεννων, Πρωτοχρονιας και επετειου γαμου... all-in-one λυση αμα τη λενε και βασιλικη τη γυναικα τοτε τετραπλο τζακποτ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 30, 2005 #328 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2005 χε χε οντος αυτό δεν το ειχα σκεφτεί.. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει την επέτειο του γάμου του και θα την βγάζει και καθαρή και με τα δώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Δεκέμβριος 31, 2005 #329 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2005 Συγνώμη στους δερβεναγες (adminz0rs) του site που έκλεψα τα smilies του Λάμπη για τον Parser του site μου... Δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι? Αν υπάρχει πείτε να τα.... αφήσω εκεί που είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 1, 2006 #330 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την παλιά χρονιά που την πούλησα για την καινούρια.:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 3, 2006 #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 2005 σου ζητάω συγνώμη γιατί το 2006 θα είναι καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 3, 2006 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Μακάρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 4, 2006 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 συγνωμη που για αλλη μια φορα θα επιβαρυνω τον spc Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2006 #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από xylokastro [Σήμερα, στις 00:13] συγνωμη που για αλλη μια φορα θα επιβαρυνω τον spc o spc το ξερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιανουάριος 4, 2006 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 θα επρεπε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 5, 2006 #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma o spc το ξερει? ''look who's talking'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvoz Φεβρουάριος 2, 2006 #337 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 εγώ με την σειρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη απο την σχολή μου που θα με βλέπει συνέχεια για τα επόμενα 5156451 χρόνια μιας που δεν πρόκειται να περάσω ποτέ τα μαθήματα.επίσης απο τον θείο μου που του πούλησα το παλιό μου Η/Υ Pentium 3 866mhz για 350 ευρώ :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Φεβρουάριος 2, 2006 #338 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Παιδια συγνωμη και απο μενα..αλλα αυτο ειναι μακραν το καλυτερο θρεντ του φορουμ... Ιδανικο για διαβασμα οταν εχει κανεις τις μαυρες του κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 4, 2006 #339 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Συγγνώμη στον asker απο έναν άσχετο που προσπάθησε να τον βοηθήσει χωρίς (κατά τη γνώμη του) να διαβάσει το thread. Συγγνώμη επίσης που θα πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον RootX που τον ξεφορτώθηκε πριν καν διαβάσω το υπόλοιπο thread... Ρε αϊ απο κει... Να χεις τα νεύρα σου και να σε βγάζει άσχετο ο καθένας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maz00nga Φεβρουάριος 27, 2006 #340 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Να ζητησετε συγνωμη που εχετε τοσες μερες να ποσταρετε σε αυτο το θρεντ και σας ζητω συγνωμη κ γω που σας κριτικαρω Eπισης συγνωμη στο μαυρο μου το χάλι για το χρωμα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts