Jump to content

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από tromeros dennis [Σήμερα, στις 13:34]

Δυστυχως δεν εχω ελληνικο word.

SORRY για την μεγαλη υπογραφη μου :)

Sorry αλλά πρέπει να την βγάλεις... :flower:

• 1 month later...

ζητω συγνωμη απο τον hipro5 γιατι στο post του , εχει αν γινει απαντηση κατι χρονια :D :D

ΟΧΙ Greeklish ρααααααα

EDIT: Συγνωμη στο tromero denis που του εκανα παρατηρηση

EDIT 2: Συγνωμη στους Αδμιν που εκανα παρατηρηση σε αλλο χρηστη

:hehe::hehe::hehe:

Αρχική απάντηση από tromeros dennis

συγνωμη για το κγρεεκλις ποστ μου... =)

Συγνώμη που θα σου ζητήσω να το διορθώσεις.

• 2 weeks later...

Φυσικά πρέπει να ζητήσω συγνώμη από την ATI που την πρόδοσα για την Nvidia, αλλά δεν φταίω εγώ. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι. Αλήθεια.

Πατας το κουμπακι "διορθωση" που ειναι ακρηβος πανω απο την "απαντηση" και κανεις το κειμενο σου απο greeklish σε Ελληνικα

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Πατας το κουμπακι "διορθωση" που ειναι ακρηβος πανω απο την "απαντηση" και κανεις το κειμενο σου απο greeklish σε Ελληνικα

ακρIβώς

Συγνωμη στους γυρω μου στην pizza hut χτες που πηγαινοντας να προλαβω το τελευταιο κομματι pizza οι γυρω μου ολοι προλαβαν και λουστηκαν την coca cola μου :/

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 14:54]

Συγνώμη για την καπάκι διόρθωση :p

χάρηκες....

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 15:01]

Εσύ χάρηκες?

ποσους κωδικους χρηστων εχει παρει ο spc??? εκπιζω η διεφθαρμενη και "white powah" :TD: :TD: ηγεσια του lab να μην του εχει δωσει και τον δικο μου password* και ανοιξω μια μερα τον υπολογιστη και δω κατι τετοιο... :(

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:01]

Εσύ χάρηκες?

*οταν με ειχε απολυσει ειχα σβησει ολα τα cookies απο τον υπολογιστη που μου ειχε παραχωρησει για να ποσταρω τις αγγελιες του στον λαμπη με αλλο νικ!

Συγγνώμη που θα τα σπάσω όλα αν το 2006 συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα στραβά και ανάποδα...

Αρχική απάντηση από jax7480

Εσύ χάρηκες?

lol ρε επιτηδες το εκανα για να απαντησει :p

Αρχική απάντηση από kender

Συγνώμη για την καπάκι διόρθωση :p

χάρηκες....

Tωρα ΧΑΡΗΚΕΣ κουφαλα??? :p

Ναι καλά επίτηδες...

Μετά όλοι μπορούνε να το πούν αυτό αλλά δυστυχώς το beta module "spc correction v.01b" είναι αλάνθαστο.-